Μάλλον χειρότερο είναι. Διότι ονομάζεις παράνομους κάποιους που επιτελούν μία πράξη η οποία δεν είναι παράνομη αφου δεν υπάρχει το αδίκημα της λαθρανάγνωσης.
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τους μετανάστες....Δεν είναι παράνομη η πράξη τους....(μετανάστευση)....
Να είσαι μετανάστης άνεργος χωρίς σπίτι σε ξένη χώρα και εκεί που πιστεύεις ότι δε γίνεται χειρότερα, να έχεις τον Emilot να εξηγεί γιατί δε πρέπει να σε λένε λαθρομετεναστη σε άψογα ακαταλαβίστικα . Είναι αυτο που βλέπουμε στα Αμερικανικά τα έργα "if you can't affort an attorney, παρε τον Εmilot" Aca όπου φτωχός και η μοίρα του.
Αν θεωρείς ότι υπάρχει βάση για καταγγελία να την κάνεις. Δεν είναι υποχρεωτικό η αστυνομία να γνωρίζει όλα όσα γράφονται στο internet...
Κριμα παντως που δεν φαινεται και η φατσα του διποδου...
τα θέλει κι εμένα ο κω...ς μου αλλά με τρώει η περιέργεια :
Αιμίλιε ειλικρινά πιστεύεις ότι αυτό που έγραψα εγώ είναι το ίδιο με αυτό που μου απάντησες εσύ ;Διότι αν το πιστεύεις νομίζω ότι εξηγείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το γιατί, εδώ και πολλές ώρες - σήμερα- αλλά και πολλούς μήνες , δεν υπάρχει συνεννόηση στο θέμα της ορθής ή μη χρήσης της λέξης "λαθρομετανάστευση"
Να είσαι άνεργος μετανάστης και να έχεις τον κάθε ένα, να σου λεει οτι είσαι λαθραίος.....και να υποστηρίζει αυτούς που σε κυνηγάνε με μαχαίρια....
Αν θεωρείς ότι υπάρχει βάση για καταγγελία να την κάνεις. Δεν είναι υποχρεωτικό η αστυνομία να γνωρίζει όλα όσα γράφονται στο internet...
για Σημιτικό σε κόβω. Οποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα.![]()
![]()
Μη τσιμπάς... Υπάρχουν πολλά accounts εκατέρωθεν... Πολλοί (όχι κατ'ανάγκη οργανωμένοι) ακροδεξιοί και ακροαριστεροί, μπαίνουν σε forums/blogs/twitter/facebook κλπ και προσποιούνται οτι είναι "ο αντίπαλος"... Παρουσιάζουν μια συμπεριφορά τέτοια, που να συσπειρώνει τους υπόλοιπους ενάντια σε αυτό "που αντιπροσωπεύει ο "κακός"... Ηλπιζα οτι δεν θα πέφταμε σε τέτοιες παγίδες αλλά μερικοί δεν το απέφυγαν...)
Δεν ειναι θεμα "τσιμπηματος" και για αστειο να τα γραφει I really don't give a damn.
Πλεον εχω παψει να θεωρω αστεια πολλα πραγματα.
για Σημιτικό σε κόβω. Οποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα.![]()
![]()
Aιμίλιε πραγματικά δε σε καταλαβαίνω.:nounder:
Τόσο πολύ μάλιστα...που αν δεν ανεβάσεις μια φωτό σου,δε θα πιστεψω οτι είσαι...λευκός τουλάχιστον!!!![]()
Η χρήση της λέξης είναι προβοκατόρικη, ασχέτως αν στέκει ετυμολογικά.
τώρα εσύ που είσαι πάντοτε αντικειμενικός και ορθολογικός , πως το ξέρεις αυτό; και σε ποιά στοιχεία στηρίζεσαι ; υπάρχει κάποια μελέτη για τα διπλά accounts με σκοπό την προβοκάτσια ;
Τιμή μου... Έτσι και αλλιώς "πατρίδα" μου θεωρώ την Αφρική......
Βλέπεις δεν απαντάω....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.