Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Aφού κάποιος βγήκε και ομολόγησε (στο λινκ ) γιατί δεν το καταγγέλεις στην αστυνομία? Αντρέας Ασημακόπουλος λέει λέγεται...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Μάλλον χειρότερο είναι. Διότι ονομάζεις παράνομους κάποιους που επιτελούν μία πράξη η οποία δεν είναι παράνομη αφου δεν υπάρχει το αδίκημα της λαθρανάγνωσης.

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τους μετανάστες....Δεν είναι παράνομη η πράξη τους....(μετανάστευση)....

τα θέλει κι εμένα ο κω...ς μου αλλά με τρώει η περιέργεια :

Αιμίλιε ειλικρινά πιστεύεις ότι αυτό που έγραψα εγώ είναι το ίδιο με αυτό που μου απάντησες εσύ ;Διότι αν το πιστεύεις νομίζω ότι εξηγείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το γιατί, εδώ και πολλές ώρες - σήμερα- αλλά και πολλούς μήνες , δεν υπάρχει συνεννόηση στο θέμα της ορθής ή μη χρήσης της λέξης "λαθρομετανάστευση"

Να είσαι μετανάστης άνεργος χωρίς σπίτι σε ξένη χώρα και εκεί που πιστεύεις ότι δε γίνεται χειρότερα, να έχεις τον Emilot να εξηγεί γιατί δε πρέπει να σε λένε λαθρομετεναστη σε άψογα ακαταλαβίστικα . Είναι αυτο που βλέπουμε στα Αμερικανικά τα έργα "if you can't affort an attorney, παρε τον Εmilot" Aca όπου φτωχός και η μοίρα του.

Να είσαι άνεργος μετανάστης και να έχεις τον κάθε ένα, να σου λεει οτι είσαι λαθραίος.....και να υποστηρίζει αυτούς που σε κυνηγάνε με μαχαίρια....

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Αν θεωρείς ότι υπάρχει βάση για καταγγελία να την κάνεις. Δεν είναι υποχρεωτικό η αστυνομία να γνωρίζει όλα όσα γράφονται στο internet...

για Σημιτικό σε κόβω. Οποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα. :flipout: -bye-

Κριμα παντως που δεν φαινεται και η φατσα του διποδου...

Μη τσιμπάς... Υπάρχουν πολλά accounts εκατέρωθεν... Πολλοί (όχι κατ'ανάγκη οργανωμένοι) ακροδεξιοί και ακροαριστεροί, μπαίνουν σε forums/blogs/twitter/facebook κλπ και προσποιούνται οτι είναι "ο αντίπαλος"... Παρουσιάζουν μια συμπεριφορά τέτοια, που να συσπειρώνει τους υπόλοιπους ενάντια σε αυτό "που αντιπροσωπεύει ο "κακός"... Ηλπιζα οτι δεν θα πέφταμε σε τέτοιες παγίδες αλλά μερικοί δεν το απέφυγαν... :))

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

τα θέλει κι εμένα ο κω...ς μου αλλά με τρώει η περιέργεια :

Αιμίλιε ειλικρινά πιστεύεις ότι αυτό που έγραψα εγώ είναι το ίδιο με αυτό που μου απάντησες εσύ ;Διότι αν το πιστεύεις νομίζω ότι εξηγείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το γιατί, εδώ και πολλές ώρες - σήμερα- αλλά και πολλούς μήνες , δεν υπάρχει συνεννόηση στο θέμα της ορθής ή μη χρήσης της λέξης "λαθρομετανάστευση"

χαχααχ!!! Σε τρώει ρε άτιμε.....

Πιστεύω οτι ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να πηγαίνει εκεί που θέλει. Να πηγαίνει εκεί και να τον σέβονται και να του συμπεριφέρονται όπως του αρμόζει....

Δεν υπάρχει "λαθραίος" άνθρωπος για εμένα και δεν θα υπάρξει ποτέ.... Η χρήση της λέξης είναι προβοκατόρικη, ασχέτως αν στέκει ετυμολογικά. Η μετανάστευση είναι δικαίωμα και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται....

Αυτά.

Να είσαι άνεργος μετανάστης και να έχεις τον κάθε ένα, να σου λεει οτι είσαι λαθραίος.....και να υποστηρίζει αυτούς που σε κυνηγάνε με μαχαίρια....

Aιμίλιε πραγματικά δε σε καταλαβαίνω.:nounder:
Τόσο πολύ μάλιστα...που αν δεν ανεβάσεις μια φωτό σου,δε θα πιστεψω οτι είσαι...λευκός τουλάχιστον!!!:flipout:

Αν θεωρείς ότι υπάρχει βάση για καταγγελία να την κάνεις. Δεν είναι υποχρεωτικό η αστυνομία να γνωρίζει όλα όσα γράφονται στο internet...

Ε οχι.

Θα τα διαβαζουμε και οι υπολοιποι μεχρι να ξερασουμε.

Μη τσιμπάς... Υπάρχουν πολλά accounts εκατέρωθεν... Πολλοί (όχι κατ'ανάγκη οργανωμένοι) ακροδεξιοί και ακροαριστεροί, μπαίνουν σε forums/blogs/twitter/facebook κλπ και προσποιούνται οτι είναι "ο αντίπαλος"... Παρουσιάζουν μια συμπεριφορά τέτοια, που να συσπειρώνει τους υπόλοιπους ενάντια σε αυτό "που αντιπροσωπεύει ο "κακός"... Ηλπιζα οτι δεν θα πέφταμε σε τέτοιες παγίδες αλλά μερικοί δεν το απέφυγαν... :))

τώρα εσύ που είσαι πάντοτε αντικειμενικός και ορθολογικός , πως το ξέρεις αυτό; και σε ποιά στοιχεία στηρίζεσαι ; υπάρχει κάποια μελέτη για τα διπλά accounts με σκοπό την προβοκάτσια ;

Δεν ειναι θεμα "τσιμπηματος" και για αστειο να τα γραφει I really don't give a damn.

Πλεον εχω παψει να θεωρω αστεια πολλα πραγματα.

Ναι ρε, μην τσιμπάς, όπως και η επιφυλακτικότητα οτι μπορεί να ήταν και "ξεκαθάρισμα" αυτοί που έσφαξαν τον Ιρακινό και κανένας απο αυτους τους "ανθρωπιστές" δεν βρήκε να πει κάτι....

Άσε ρε...

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Aιμίλιε πραγματικά δε σε καταλαβαίνω.:nounder:
Τόσο πολύ μάλιστα...που αν δεν ανεβάσεις μια φωτό σου,δε θα πιστεψω οτι είσαι...λευκός τουλάχιστον!!!:flipout:

Τιμή μου... Έτσι και αλλιώς "πατρίδα" μου θεωρώ την Αφρική......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Η χρήση της λέξης είναι προβοκατόρικη, ασχέτως αν στέκει ετυμολογικά.

Δηλαδη για να καταλαβω....ολοι αυτοι που υποτιθεται οτι γνωριζουν την Ελληνικη γλωσσα καλυτερα απο εμενα (σιγουρα) και απο εσενα (αν τους το επιτρεπεις) και την εχουν στα Λεξικα που εχουν συνταξει με την εννοια που την χρησιμοποιουμε ολοι εκτος απο εσενα ειναι τι ?

Προβοκατορες ?

τώρα εσύ που είσαι πάντοτε αντικειμενικός και ορθολογικός , πως το ξέρεις αυτό; και σε ποιά στοιχεία στηρίζεσαι ; υπάρχει κάποια μελέτη για τα διπλά accounts με σκοπό την προβοκάτσια ;

Γιατί αν υπάρχει μελέτη, θεωρείται fake το account???

Βλέπεις δεν απαντάω....:)

Πριν κανά χρόνο που πέτυχα ένα καθήκι στο fb να δείχνει πως σφάζουν σκύλους (μπορεί να ήταν και φτιαχτό, δεν ξέρω) βρήκα πολύ εύκολα το email της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για να τον καταγγείλω. Και σε 2-3 ημέρες η σελίδα του είχε εξαφανιστεί (ο ίδιος άγνωστο, αφού φαινόταν να είναι απο τη Ρωσία). Αν θέλεις λοιπόν είναι εύκολο...