Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Γιατί έχετε πει κάποια άποψη πάνω στο θέμα τους μεταναστευτικού και δεν υπήρξε συζήτηση??? Αν ναι, που?? Σε ποια σελίδα???

Αν όχι, πείτε την να την συζητήσουμε.... Η δική μου και άλλων, απορρίφθηκε με διάφορες δικαιολογίες(ανέφικτη, ουτοπική, κλπ)....
Εγω προτεινα να ανοιχθει ενα τοπικ με τιτλο "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" απλα για να παρατιθονται τα λινκ σε αυτο το τοπικ και οχι σε σε αλλα που γινονται διαφορες συζητησεις. Η αληθεια ειναι οτι πολλα απο τα λινκ που παρατιθονται ειτε απο εσενα, απο εμενα ειτε απο αλλους, περισσοτερο "φερονται" ως spam παρα ως θεματα για σχολιασμο και συζητηση (ουτε καν οι ιδιοι που ανεβαζουμε ταλινκ δεν τα σχολιαζουμε!).

Ωραία, αφού κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, θα το πω κι αλλιώς. Αν στην Αθήνα γίνει κάτι παρόμοιο από αστυνομικό που λαμβάνει μέρος στην επιχείρηση, αλλά είναι μόνιμος σε κάποια υπηρεσία της πόλης, χωρίς να έχει αποσπαστεί από αλλού, τι νόημα θα είχε η αναφορά στον Ξένιο Δία;

Η αναφορά στον Ξένιο, έχει να κάνει με το παρόν νήμα.....

...
Οι φονιάδες δεν έχουνε πατρίδα, ο ρατσισμός όμως έχει…

http://eagainst.com/articles/οι-φονιάδες-δεν-έχουνε-πατρίδα-ο-ρατσι/

Ας ξεκληρίσουμε λοιπόν τους έλληνες να μην έχει πατρίδα ο ρατσισμός. Κατι τέτοια έλεγε και ο Γκαίμπελς κατα των εβραίων και στο τέλος τους ξεκλήρισαν... Ο φασισμός καλά κρατεί βλέπω, όπως και οι πρακτικές του... Που τα βρίσκεις αυτά τα σκουπίδια πάντως...

Εγω προτεινα να ανοιχθει ενα τοπικ με τιτλο "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" απλα για να παρατιθονται τα λινκ σε αυτο το τοπικ και οχι σε σε αλλα που γινονται διαφορες συζητησεις. Η αληθεια ειναι οτι πολλα απο τα λινκ που παρατιθονται ειτε απο εσενα, απο εμενα ειτε απο αλλους, περισσοτερο "φερονται" ως spam παρα ως θεματα για σχολιασμο και συζητηση (ουτε καν οι ιδιοι που ανεβαζουμε ταλινκ δεν τα σχολιαζουμε!).

Μα τα Link και τα άρθρα που περιέχουν, δεν μπαίνουν για να σχολιάζονται ένα προς ένα ή δύο προς δύο, μπαίνουν για να αποδείξουν σε πρώτη φάση τα ισχυριζόμενα κάποιου(ή το αντίθετο) και δεύτερον για να δείξουν την πορεία μιας μερίδας της κοινωνίας μας....

Επίσης αρμόδιοι για να το κρίνουν αυτό το θέμα(με τα link, κλπ) είναι οι συντονιστές και η Δ.Ο.

Last edited:
Ας ξεκληρίσουμε λοιπόν τους έλληνες να μην έχει πατρίδα ο ρατσισμός. Κατι τέτοια έλεγε και ο Γκαίμπελς κατα των εβραίων και στο τέλος τους ξεκλήρισαν... Ο φασισμός καλά κρατεί βλέπω, όπως και οι πρακτικές του... Που τα βρίσκεις αυτά τα σκουπίδια πάντως...

Και απο την απάντηση σου κατάλαβα οτι το "διάβασες".......

Ναι, το νήμα έχει σχέση, η πράξη του εκτός υπηρεσίας αστυνομικού δεν έχει όμως σχέση. Παρεμπιπτόντως, τέθηκε σε διαθεσιμότητα...

http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=104077

Αυτό έλλειπε.....μετά το κράξιμο.....

Έχει σχέση η ψυχολογική και νοητική του κατάσταση......όταν κυνηγάς ανθρώπους....

Οκ, να και οι επιστημονικές παρατηρήσεις περί ψυχολογίας τώρα...

Αυτός τι πρόβλημα είχε;

http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=99846

Μεθυσμένος αστυνομικός σε περιπολικό

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι είχε μεταβεί με περιπολικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου υπηρετεί, στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, πιθανότατα για να διασκεδάσει με φίλους του....

Για όσους δεν γνωρίζουν, πάνω είναι οι Έλληνες μετανάστες.....

tumblr_m8qrqlB4PB1r6s7g9o1_1280.jpg

Πολύ επαναστημένους τους βλέπω τους πάνω... Ετοιμοι να πάρουν τα όπλα...

Οκ, να και οι επιστημονικές παρατηρήσεις περί ψυχολογίας τώρα...

Αυτός τι πρόβλημα είχε;

http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=99846

Σε άλλο νήμα σχολίασε το..... Όσον αφορά τα περι ψυχολογίας, εγώ δεν αποφάνθηκα τίποτα..... Είπα οτι πρέπει να ελεγχθεί η κατάσταση του.... Και μπήκε σε διαθεσιμότητα(του κλάσαν δλδ, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα...)..

Εδώ τα σχόλια των παιδιών......

http://5ogym.weebly.com/sigmaupsilo...daepsilon943omicronupsilon-mualphasigmaf.html

Ναι καλέ, δεν συμβαίνει τίποτα στην ελληνική κοινωνία.... οι μετανάστες φταίνε........

"5ο, φωνάζω, και πάντα θα σας κράζω, γιατί είστε κωλοφάρα φασιστών!
Με γκλόπ και μαχαίρια, θα κόβουμε τα χέρια, αυτών που διώχνουνε παιδιά απο δω!"

Μπράβο τους... Εκολλαπτόμενα φασιστάκια της αριστεράς... Χρυσή Αυγή και Χρυσό Δειλινο... :)

"5ο, φωνάζω, και πάντα θα σας κράζω, γιατί είστε κωλοφάρα φασιστών!
Με γκλόπ και μαχαίρια, θα κόβουμε τα χέρια, αυτών που διώχνουνε παιδιά απο δω!"

Μπράβο τους... Εκολλαπτόμενα φασιστάκια της αριστεράς... Χρυσή Αυγή και Χρυσό Δειλινο... :)

χαχαχαχαχααχ!!!! Πες και άλλα.....

Δεν ξέρω τι βλέπεις εσύ, εγώ βλέπω ότι απαντά σε μία δική μου φράση που δεν είχε καμία μα καμία σχέση με όσα γράφει (τι παπαριές είναι αυτές με τον Παπαχρόνη και το υποτιθέμενο δικαίωμα του έλληνα να σφάζει; που το είδε; ), ούτε έχω γράψει ποτέ τέτοια πράγματα. Ο φραπές είναι για κατέβασμα της θερμοκρασίας, για να διαβάζει πιο ψύχραιμα πριν απαντήσει...

Ποιος σου ειπε οτι αυτο που εγραψε το διαβασε ;;Απλα παπαγαλιζουν την κομματικη γραμμη ,τι και αν εσυ ποτε δεν μιλησες για αυτα που γραφει ; Τι και αν εσυ δεν δικαιολογησες τις ρατσιστικες επιθεσεις ;Τι και αν εσυ καταδικασες τα εγκληματα που κανουν Ελληνες ;; Θα πρεπει να πει το ποιημα του και να κρατησει την"γραμμη" ο κουκλος του ΚΚΕ και ο Αιμιλιος του ΣΥΡΙΖΑ .Δημοκρατικα παντα.....θα σε αποκαλεσουν φασιστα-ρατσιστη-χρυσαβγιτη επειδη εχεις αλλη αποψη .
Εισαι και απο επαρχια .....αστα

Κακομοιρης Κακομοιρογλου (οπως με αποκαλεσε ο Ανθρωπος και Αριστερος Αιμιλιος)

Ποιος σου ειπε οτι αυτο που εγραψε το διαβασε ;;Απλα παπαγαλιζουν την κομματικη γραμμη ,τι και αν εσυ ποτε δεν μιλησες για αυτα που γραφει ; Τι και αν εσυ δεν δικαιολογησες τις ρατσιστικες επιθεσεις ;Τι και αν εσυ καταδικασες τα εγκληματα που κανουν Ελληνες ;; Θα πρεπει να πει το ποιημα του και να κρατησει την"γραμμη" ο κουκλος του ΚΚΕ και ο Αιμιλιος του ΣΥΡΙΖΑ .Δημοκρατικα παντα.....θα σε αποκαλεσουν φασιστα-ρατσιστη-χρυσαβγιτη επειδη εχεις αλλη αποψη .
Εισαι και απο επαρχια .....αστα

Κακομοιρης Κακομοιρογλου (οπως με αποκαλεσε ο Ανθρωπος και Αριστερος Αιμιλιος)

Η ανοχή και η σιωπή, είναι συνενοχή......

Περαστικά....