*Kατί τις λιγότερο ,, απο τις μίζες του Άκη , τα υποβρύχια , τα τυφλά φ16 , το 4πλα πληρωμένο αεροδρόμιο ,, τα 2.80 + 2.80 της Αττικής οδού ,,
και ένα κλάσμα απο τα τοκογλυφικά επιτόκια και τις φούσκες της Ευρωπαικής Ενωσης ....
Μα την Παναζζζία ανήμερα ... μεγάλη η χάρη της και χρόνια πολλά ....
400 χιλιάδες ψήφοι ,,, ένας @ούστης ,,, ( με το συμπάθειο )
δεν βγαίνει να μιλίσει στα ίσα ...
ναι ρε γουστάρω ,,,
τι διάολο ,,
ψηφοφόροι φαντάσματα ...
Αιμιλιε φυσικα και διαφωνουμε,εσυ θεωρεις το <θυμα> αβουλο -ηλιθιο και αμοιρο ευθυνων,ενω εγω θελω να πιστευω οτι πρωτιστως πρεπει να λειτουργουμε ηθικα και πολιτικα.Οι θυτες παντα θα βαζουν δολωματα ,δεν ειναι δυνατον να πιστεψω οτι τον 20 και 21 ον αιωνα μπορει να ειναι καποιος πολιτικα ανερματιστος και απαχαυνωμενος αν δεν το <επιδιωξει>
Δεν βρισκομαστε στο μεσαιωνα ,ουτε στις αρχες του 19 ου αιωνα,ζησαμε και γνωρισαμε την ζωντανη εφαρμογη των πολιτικων θεωριων οπως τουλαχιστον εκφραστικαν μεχρι σημερα.Αυτο που εσυ υπονοεις ειναι η υπαρξη της <αριστοκρατιας> κατα τον αρχαιο ορισμο ,αφου θεωρεις την πλειονοτητα ανικανη για πολιτικη σκεψη.Βεβαια το ξερω οτι δεν εννοεις κατι τετοιο ,αλλα οταν <αθωονουμε> λογω πολιτικης και ηθικης αγνοιας το μεγαλυτερο μερος του λαου ,τοτε αυτοματως οδηγουμαστε στην <αριστοκρατια>
Tα εχουμε χιλιοπει.Με συμψηφισμους δεν λυνονται τα προβληματα.Αυτα επιαναν στην μεταπολιτευση οταν λεφτα υπηρχαν..
Αλλα ντάλα της παρασκευής το γάλα
πιάσε μήτσο την κουτάλα ....
καληνύστα σας ...
Γενικά ..
E καληνυχτα.Κυνηγηστε ανεμομυλους .Ας περιμενουμε και τον αριστερο μεσσια που ετσι και βγει θα τα διορθωσει ολα στο λεπτο...Κανενα προβλημα.
Οκ αφου τα λέει και η βικιπίντια και μάλιστα σε ένα άρθρο που ως προμετωπίδα του λέει "This article may require cleanup to meet Wikipedia's quality standards" δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο.
Λασποαίματοι και ανεμόμυλοι
προτιμώ τους δέυτερους ...
Διαβασες το ποστ του πειραματος η απλα εψαξες να βρεις τον αντιλογο?στο κειμενο γραφει οτι στο τελευταιο κουμπι εγραφε προσοχη κινδυνος,ποσο υποκειμενικη να ειναι η αντιληψη του πονου οταν ο αλλος εκλιπαρει,ουρλιαζει,τρεμει,τρανταζεται,λιποθυμα ,υπαρχει περιπτωση καποιος να το αντιλαμβανεται ως ανεπαισθητο χαδι ας πουμε?
Πάντως μια καλή λύση, για τα βόρεια σύνορα, είναι και οι νάρκες μέσα από τον φράχτη. Με μεγάλες πινακίδες πάνω στον φράχτη και λύθηκε το πρόβλημα..
Πιο εύκολα θα πίστευα τον Πίου αν μου 'λεγε πως θα καταπολεμήσει τη μαυρίλα...Υπαρχουν και μεσες λυσεις, αλλα δεν ειναι και πολυ επαναστατικες ..
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=470839
Είναι απίστευτο το πως μπορείς απλά και εύκολα να εκμαιεύεις τις αληθινές απόψεις του άλλου.....
Έτσι είναι Χιώτη...Όπως τα λες....
Y.Γ Σίμο χαιρετώ αγωνιστικά.....
Ειδα και την ιστορια της δολοφονιας των δυο μεταναστων που ποσταρες σε αλλο νημα. Δυστυχως η ευτυχως, ο δραστης εκ των υστερων βρεθηκε οτι ηταν ομοεθνης..
Δεν ξερω αν θα την ποσταρες αν ηξερες εκ των προτερων το αποτελεσμα των ερευνων.
Σου απάντησα για το έγκλημα των δύο μεταναστών....στο άλλο νήμα. Και για να το ξεκαθαρίσω μιας και επιμένεις, αν πίστευα οτι έγινε απο Έλληνα και είχα ενδείξεις, θα το postαρα εδώ και όχι δίπλα..... Άρα τα συμπεράσματα σου είναι λάθος...
Για το υπόλοιπο, άποψη σου..... Εγώ φυσικά πιστεύω οτι έτσι έγινε και οι πράξεις των ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ και όσων είναι στο Ξένιος @@, αυτό μου δείχνουν..... Απο εκεί και πέρα, πείτε και εσείς τα δικά σας περι χάος στην χώρα, κλπ...
Το χάος το φέρνει η κυβερνητική πολιτική, τα τσιράκια στο εξωτερικό και η ανοχή των Ελληναράδων.....
Υ.Γ Πριν λίγες σελίδες έβαλα και συνέντευξη ενός μετανάστη που μιλούσε για την συμπεριφορά αστυνομίας και Χ.Α. και δεν έλεγε τα καλύτερα.... Εσείς νομίζετε οτι δεν ισχύουν....Οκ.... άποψη σας.....
Ναι, μου απαντησες στο αλλο νημα οτι 'δεν σε ενδιαφερει η αποψη μου'.
Και γω σου ανταπαντησα οτι ποσταρες την ιστορια για να δειξεις με τον πιο γλαφυρο τροπο οτι τα περισσοτερα εγκληματα σε μεταναστες γινονται απο μεταναστες.
Για την ιστορια με την Γεωργιανη, αν θελεις, σε προκαλω:
Aν ειναι η ιστορια ειναι αληθινη δεν θα ξαναγραψω στο επι παντος για εξι μηνες και θα απολογηθω δημοσια εδω για την εκτιμηση μου.
Αν η ιστορια ειναι παραμυθι δεν θα ξαναγραψεις εσυ στο επι για 2μηνες.
Εγω ειμαι σιγουρος για την αποψη μου, εσυ ποσο σιγουρος εισαι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.