Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

*Kατί τις λιγότερο ,, απο τις μίζες του Άκη , τα υποβρύχια , τα τυφλά φ16 , το 4πλα πληρωμένο αεροδρόμιο ,, τα 2.80 + 2.80 της Αττικής οδού ,,

και ένα κλάσμα απο τα τοκογλυφικά επιτόκια και τις φούσκες της Ευρωπαικής Ενωσης ....

Tα εχουμε χιλιοπει.Με συμψηφισμους δεν λυνονται τα προβληματα.Αυτα επιαναν στην μεταπολιτευση οταν λεφτα υπηρχαν..

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Μα την Παναζζζία ανήμερα ... μεγάλη η χάρη της και χρόνια πολλά ....

400 χιλιάδες ψήφοι ,,, ένας @ούστης ,,, ( με το συμπάθειο )

δεν βγαίνει να μιλίσει στα ίσα ...

ναι ρε γουστάρω ,,,

τι διάολο ,,

ψηφοφόροι φαντάσματα ...

Πάρε έναν...
http://www.trelokouneli.gr/2012/08/blog-post_6177.html

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Αιμιλιε φυσικα και διαφωνουμε,εσυ θεωρεις το <θυμα> αβουλο -ηλιθιο και αμοιρο ευθυνων,ενω εγω θελω να πιστευω οτι πρωτιστως πρεπει να λειτουργουμε ηθικα και πολιτικα.Οι θυτες παντα θα βαζουν δολωματα ,δεν ειναι δυνατον να πιστεψω οτι τον 20 και 21 ον αιωνα μπορει να ειναι καποιος πολιτικα ανερματιστος και απαχαυνωμενος αν δεν το <επιδιωξει>
Δεν βρισκομαστε στο μεσαιωνα ,ουτε στις αρχες του 19 ου αιωνα,ζησαμε και γνωρισαμε την ζωντανη εφαρμογη των πολιτικων θεωριων οπως τουλαχιστον εκφραστικαν μεχρι σημερα.Αυτο που εσυ υπονοεις ειναι η υπαρξη της <αριστοκρατιας> κατα τον αρχαιο ορισμο ,αφου θεωρεις την πλειονοτητα ανικανη για πολιτικη σκεψη.Βεβαια το ξερω οτι δεν εννοεις κατι τετοιο ,αλλα οταν <αθωονουμε> λογω πολιτικης και ηθικης αγνοιας το μεγαλυτερο μερος του λαου ,τοτε αυτοματως οδηγουμαστε στην <αριστοκρατια>

Καθόλου άβολου.... Αποιδεολογικοποιήμενο..... Αν δεις στο post μου, του δίνω μερίδιο ευθύνης.... Όλα αυτά βέβαια σε περιόδους ευμάρειας... Η κρίση φέρνει την ιδεολογία ξανά στο προσκήνιο και ο καθένας διαλέγει "μέρος". Αν παραμείνει στην "κοσμάρα" του, τότε απλά "περαστικά"......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Tα εχουμε χιλιοπει.Με συμψηφισμους δεν λυνονται τα προβληματα.Αυτα επιαναν στην μεταπολιτευση οταν λεφτα υπηρχαν..

Αλλα ντάλα της παρασκευής το γάλα

πιάσε μήτσο την κουτάλα ....

καληνύστα σας ...

Γενικά ..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Αλλα ντάλα της παρασκευής το γάλα

πιάσε μήτσο την κουτάλα ....

καληνύστα σας ...

Γενικά ..

E καληνυχτα.Κυνηγηστε ανεμομυλους .Ας περιμενουμε και τον αριστερο μεσσια που ετσι και βγει θα τα διορθωσει ολα στο λεπτο...Κανενα προβλημα.

ΘΑ φτιάξω συμμορία με 10 Πακιστανούς ,,

και θα σας κυκλώνουμε τα εποχούμενα με χαλασμένα cd της Ρίτας Παπαδοπούλου ,,

και με κουβάδες βρωμόνερα ... απο τον Κηφισό ποταμό ,, ανάκατα με σάπιες αποδείξεις απο το μακρο κασ και καρι ,,

καί περσινά φυλλά του Ελευθερου τύπου ,,, εν είδη δωρεάν διαφίμισης ..

τρέμετε

ερχόμαστε ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

E καληνυχτα.Κυνηγηστε ανεμομυλους .Ας περιμενουμε και τον αριστερο μεσσια που ετσι και βγει θα τα διορθωσει ολα στο λεπτο...Κανενα προβλημα.

Λασποαίματοι και ανεμόμυλοι

προτιμώ τους δέυτερους ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Οκ αφου τα λέει και η βικιπίντια και μάλιστα σε ένα άρθρο που ως προμετωπίδα του λέει "This article may require cleanup to meet Wikipedia's quality standards" δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο.

http://www.experiment-resources.com/research-bias.html

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Λασποαίματοι και ανεμόμυλοι

προτιμώ τους δέυτερους ...

Υπαρχουν και μεσες λυσεις, αλλα δεν ειναι και πολυ επαναστατικες ..

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=470839

(και οχι αυτο δεν σημαινει οτι το μνημονιο τα σπαει ..)

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Διαβασες το ποστ του πειραματος η απλα εψαξες να βρεις τον αντιλογο?στο κειμενο γραφει οτι στο τελευταιο κουμπι εγραφε προσοχη κινδυνος,ποσο υποκειμενικη να ειναι η αντιληψη του πονου οταν ο αλλος εκλιπαρει,ουρλιαζει,τρεμει,τρανταζεται,λιποθυμα ,υπαρχει περιπτωση καποιος να το αντιλαμβανεται ως ανεπαισθητο χαδι ας πουμε?

Μια περαιτερω διερευνηση θα ηταν αποκαλυπτικη.
Κάθε ανθρωπος εχει αποδεχτει ως αντικειμενικη αληθεια ότι σε ένα πανεπιστημιο δεν μπορουν να συντελουνται βασανιστηρια και θανατοι στα πλαισια ενός πειραματος. Αυτή η γνωση σε συνδυασμο με την ελλειψη οπτικης επαφης οδηγει στη πεποιθηση ότι δεν συμμετεχει σε καποια εγκληματικη πραξη. Η ηχητικη πληροφορια είναι αρκετη να δημιουργησει προβληματισμο όχι όμως και να πεισει για το αντιθετο. Φαντασου τωρα την εξελιξη του πειραματος αν υπηρχε ταυτοχρονη οπτικη επαφη. Το «θυμα» να χτυπιεται στη καρεκλα. Ταυτοχρονα να προυπηρχε η ξεκαθαρη δηλωση (από τον επιστημονα που υποτιθεται διενεργουσε το πειραμα) ότι από ένα συγκεκριμενο οριο (τοσα V) το ρευμα γινεται θανατηφορο ή αφορητα επιπονο. Πιθανοτατα καποιοι θα αρνουνταν να ξεκινησουν και οι υπολοιποι θα το διεκοπταν νωριτερα.

Εσυ διαβαζοντας για το σκοπο του πειραματος εχεις ηδη επηρεαστει (προκαταληψη). Εχεις γνωση την οποια οσοι συμμετειχαν τη στερηθηκαν, κατι σα να εχεις σκονακι δηλαδη.
(Πας μετα Χριστον προφητης γαϊδαρος).

Η αντικειμενικοτερη αναγνωση της ερμηνειας αυτου του πειραματος θα ηταν ότι η κριση ενός ανθρωπου οταν βασιζεται σε ελλιπη γνωση (θεωρητικη και βιωματικη) δυναται να επηρεαστει από μια ανωτερη αρχη και να τον ωθησει σε επιπονες ή ακομα και σε κακουργηματικες πραξεις. Αυτή η ερμηνεια περιλαμβανει την αντικειμενικη, αν και όχι ορατη από πλευρας σου, αληθειας του συνολου των δεδομενων των συμμετεχοντων.

Αν επιθυμεις να εμβαθυνουμε τωρα μπορουμε να αναρωτηθουμε γιατι ο ανθρωπος αποδεχεται να παιρνει (1) αποφασεις επηρεαζομενος από καποια ανωτερη αρχη όταν ΔΕΝ εχει διασφαλισει τις προυποθεσεις της δικης του κριτικης ικανοτητας. Είναι υποχρεωμενος να φιλτραρει τις εντολες που του δινουν και μεσα από ποιες συνθηκες και ορια; Αυτό θα οδηγουσε σε αυτό που αντιλαμβανομαι με το ορο «κοινωνικη συνειδηση» και σαφεστατα απουσιαζει από τη συμπεριφορα των περισσοτερων ανθρωπων. Αυτή προσδιοριζεται από το τροπο ζωης τους και την προθυμια τους να ζησουν σαν συνανθρωποι μεσα στο ευρυτερο κοινωνικο συνολο (Werke Alfred Adlers).

Τελικα το «καθηκον» προς την αυστηρη τηρηση των υποχρεωσεων εργασιας (τυφλη υπακοη εντολων) αιτιολογει το φαινομενο ή αυτό προερχεται από την επιδιωξη υπεροχης (και ασκησης εξουσιας) που ασυνειδητα υπαρχει στο «Εγω» μας.
Για να συνδεσουμε τους παραπανω προβληματισμους με την καθημερινη εκφραση των ανθρωπων θα πρεπει να αναρωτηθουμε ποσες οργανωμενες αντιστασεις εχουν υπαρξει σε αυτή τη κατευθυνση. Ποσες απεργιες λχ εχουν σκοπο τους την ομαλοτερη εξυπηρετηση πολιτων από δημοσιους οργανισμους και ποσες το προσωπικο οφελος των εργαζομενων σε αυτους. Αντιστοιχα ποσες κινητοποιησεις εχουν γινει για τη διαφυλαξη του καταναλωτη από επικινδυνα προϊοντα ή υπηρεσιες εργαζομενων που συμμετεχουν στη παραγωγη τους και ποσες για διεκδικηση προσωπικων ζητηματων.

(1) Με προθεση χρησιμοποιω τη λεξη «παιρνει» και όχι «εκτελει» γιατι θεωρω ότι είναι συνυπευθυνος ακομα και όταν υπακουει εντολες.

Καλα για τον νομό του κατι μπορει να κανει....δεν ειναι και μεγαλος....

Αλλα σε ολη την επικρατεια την ανασφαλιστη εργασια με ποιον ακριβως οργανισμο την ελεγχεις-διωκεις ?

υγ

Εδω συναδελφοι μου εβαζαν επιμονως τους ελεγκτες της επιθεωρησης εργασιας και τους πηγαιναν οι ιδιοι με τα αυτοκινητα τους...."γιατι η υπηρεσια δεν διεθετε" για να κυνηγησουν ακριβως αυτην την παραβατικοτητα.....

Μακαρι αλλα δεν το βλεπω...

Last edited:
Παπάρια μεντολες ,, για μια φορά ακόμα ...

το ΙΚΑ πάντα έκανε ντου και σε έσκιζε κορδέλες εάν έβλεπε παρασπονδίες ,,

σιγά μην σχίσει κανα καλσόν ο μπούλης ..

ανακάλυψε τη ζουγλα ... ο μίκρος ρείτζερ ,,

Πάντως μια καλή λύση, για τα βόρεια σύνορα, είναι και οι νάρκες μέσα από τον φράχτη. Με μεγάλες πινακίδες πάνω στον φράχτη και λύθηκε το πρόβλημα..

Πάντως μια καλή λύση, για τα βόρεια σύνορα, είναι και οι νάρκες μέσα από τον φράχτη. Με μεγάλες πινακίδες πάνω στον φράχτη και λύθηκε το πρόβλημα..

Μια εβδομάδα διακοπές για τις έξοχες ανθρωπιστικές σου απόψεις..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Υπαρχουν και μεσες λυσεις, αλλα δεν ειναι και πολυ επαναστατικες ..

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=470839
Πιο εύκολα θα πίστευα τον Πίου αν μου 'λεγε πως θα καταπολεμήσει τη μαυρίλα...

Είναι απίστευτο το πως μπορείς απλά και εύκολα να εκμαιεύεις τις αληθινές απόψεις του άλλου.....

Έτσι είναι Χιώτη...Όπως τα λες....

Y.Γ Σίμο χαιρετώ αγωνιστικά.....

Ναι, δυστυχως ετσι ειναι οπως τα λεω Αιμιλιε.

Μονο αρρωστημενα μυαλα και προσκυνημενοι σε αλλοτριους θεους θα μπορουσαν να πραξουν, να επικροτησουν η και να συγκαλυψουν ακομα, ανανδρες δολοφονιες, βιασμους, εκβιασμους και απειλες σε οποιονδηποτε ανθρωπο, αλλοδαπο, η ημεδαπο ποσω μαλλον αν προκειται για γυναικα. Δεν νομιζω κανενας απο εδω μεσα να δικαιολογει, εστω και απο μεσα του, τετοιες κτηνωδιες.

Στην ιστορια με την γυναικα, αν ειναι αληθινη, ποιος συγκαλυπτει τα γεγονοτα? Αν δεν κανω λαθος ο ρεπορτερ που πασσαρε το θεμα/παραμυθι στους ανθρωπιστες γερμανους ειναι Ελληνας. Ποια ειναι η κοπελλα που απειληθηκε??
Γιατι δεν βγαζει την ιστορια εξω για να κοψουνε το κωλο αυτου του τομαριου που απειλουσε τη Γεωργιανη?? Ποιοι αστυνομοι πηγαν μαζι του στην κατοικια της γυναικας μαζι με τον Ελληνα??
Αν ηταν παρανομη γιατι δεν την συνελαβαν? τι ακριβως ηθελαν?? Αν ηταν νομιμη γιατι την απειλουσε ο Ελληνας οτι '..θα σε διωξω παλιομεταναστρια(!!!).."

Παραμυθια της χαλιμας για ανθρωπους και πολιτικες που εξαρτωνται και συντηρουνται απο αυτα αλλα με σκοπο το χαος στη χωρα.

Ειδα και την ιστορια της δολοφονιας των δυο μεταναστων που ποσταρες σε αλλο νημα. Δυστυχως η ευτυχως, ο δραστης εκ των υστερων βρεθηκε οτι ηταν ομοεθνης..
Δεν ξερω αν θα την ποσταρες αν ηξερες εκ των προτερων το αποτελεσμα των ερευνων.

Ειδα και την ιστορια της δολοφονιας των δυο μεταναστων που ποσταρες σε αλλο νημα. Δυστυχως η ευτυχως, ο δραστης εκ των υστερων βρεθηκε οτι ηταν ομοεθνης..
Δεν ξερω αν θα την ποσταρες αν ηξερες εκ των προτερων το αποτελεσμα των ερευνων.

Σου απάντησα για το έγκλημα των δύο μεταναστών....στο άλλο νήμα. Και για να το ξεκαθαρίσω μιας και επιμένεις, αν πίστευα οτι έγινε απο Έλληνα και είχα ενδείξεις, θα το postαρα εδώ και όχι δίπλα..... Άρα τα συμπεράσματα σου είναι λάθος...

Για το υπόλοιπο, άποψη σου..... Εγώ φυσικά πιστεύω οτι έτσι έγινε και οι πράξεις των ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ και όσων είναι στο Ξένιος @@, αυτό μου δείχνουν..... Απο εκεί και πέρα, πείτε και εσείς τα δικά σας περι χάος στην χώρα, κλπ...

Το χάος το φέρνει η κυβερνητική πολιτική, τα τσιράκια στο εξωτερικό και η ανοχή των Ελληναράδων.....

Υ.Γ Πριν λίγες σελίδες έβαλα και συνέντευξη ενός μετανάστη που μιλούσε για την συμπεριφορά αστυνομίας και Χ.Α. και δεν έλεγε τα καλύτερα.... Εσείς νομίζετε οτι δεν ισχύουν....Οκ.... άποψη σας.....

Σου απάντησα για το έγκλημα των δύο μεταναστών....στο άλλο νήμα. Και για να το ξεκαθαρίσω μιας και επιμένεις, αν πίστευα οτι έγινε απο Έλληνα και είχα ενδείξεις, θα το postαρα εδώ και όχι δίπλα..... Άρα τα συμπεράσματα σου είναι λάθος...

Για το υπόλοιπο, άποψη σου..... Εγώ φυσικά πιστεύω οτι έτσι έγινε και οι πράξεις των ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ και όσων είναι στο Ξένιος @@, αυτό μου δείχνουν..... Απο εκεί και πέρα, πείτε και εσείς τα δικά σας περι χάος στην χώρα, κλπ...

Το χάος το φέρνει η κυβερνητική πολιτική, τα τσιράκια στο εξωτερικό και η ανοχή των Ελληναράδων.....

Υ.Γ Πριν λίγες σελίδες έβαλα και συνέντευξη ενός μετανάστη που μιλούσε για την συμπεριφορά αστυνομίας και Χ.Α. και δεν έλεγε τα καλύτερα.... Εσείς νομίζετε οτι δεν ισχύουν....Οκ.... άποψη σας.....

Ναι, μου απαντησες στο αλλο νημα οτι 'δεν σε ενδιαφερει η αποψη μου'.
Και γω σου ανταπαντησα οτι ποσταρες την ιστορια για να δειξεις με τον πιο γλαφυρο τροπο οτι τα περισσοτερα εγκληματα σε μεταναστες γινονται απο μεταναστες.

Για την ιστορια με την Γεωργιανη, αν θελεις, σε προκαλω:

Aν η ιστορια ειναι αληθινη δεν θα ξαναγραψω στο επι παντος για εξι μηνες και θα απολογηθω δημοσια εδω για την εκτιμηση μου.
Αν η ιστορια ειναι παραμυθι δεν θα ξαναγραψεις εσυ στο επι παντος για 2μηνες.

Εγω ειμαι σιγουρος για την αποψη μου, εσυ ποσο σιγουρος εισαι?

Ναι, μου απαντησες στο αλλο νημα οτι 'δεν σε ενδιαφερει η αποψη μου'.
Και γω σου ανταπαντησα οτι ποσταρες την ιστορια για να δειξεις με τον πιο γλαφυρο τροπο οτι τα περισσοτερα εγκληματα σε μεταναστες γινονται απο μεταναστες.

Για την ιστορια με την Γεωργιανη, αν θελεις, σε προκαλω:

Aν ειναι η ιστορια ειναι αληθινη δεν θα ξαναγραψω στο επι παντος για εξι μηνες και θα απολογηθω δημοσια εδω για την εκτιμηση μου.
Αν η ιστορια ειναι παραμυθι δεν θα ξαναγραψεις εσυ στο επι για 2μηνες.

Εγω ειμαι σιγουρος για την αποψη μου, εσυ ποσο σιγουρος εισαι?

Τόσο πολύ σας έχει πειράξει λοιπόν που κάποιοι γράφουν ακόμη σε κάποιες κατηγορίες του φόρουμ....??? Τόσο πολύ???

Σου απαντώ λοιπόν οτι μακάρι να έχεις δίκιο και η ιστορία να είναι ένα ψέμα και μισό....

Τουλάχιστον εμένα με ενδιαφέρει σαν άνθρωπος προς άνθρωπο, ενώ εσύ και άλλοι, σας ενδιαφέρει να προσπαθήσετε να "στριμώξετε" κάποιον στην γωνία....ή να μην γράψει για 2 μήνες....

Ρε ποτέ δεν ξαναγράφω..... Δεν έχω τέτοια κολλήματα... Και άλλα παιδιά που κατάλαβαν τι είναι μάταιο και τι όχι, έπαψαν να γράφουν..... Αραιά και που.... Πολύ πιθανόν να το πράξω, ύστερα και απο τα πεπραγμένα στο παρόν νήμα....

Μακάρι να έχεις δίκιο, μια περίπτωση λιγότερη εκμετάλλευσης(ή προσπάθειας) ανθρώπου απο άνθρωπο... Τα υπόλοιπα είναι για μικρά παιδιά...