- 19 June 2006
- 15,781
Πάντως εμένα εξακολουθεί να μου αρέσει το κέντρο παρά το γεγονός ότι κατοικείται από πολλούς έλληνες.
Eχει περιθώρια βελτίωσης - και όντως βελτιώνεται σε καθημερινά...
Πάντως εμένα εξακολουθεί να μου αρέσει το κέντρο παρά το γεγονός ότι κατοικείται από πολλούς έλληνες.
LOL η Κούρτοβικ ??? Λείπει ο Μάρτης απο τη Σαρακοστή? Οπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη LOL
LOL η Κούρτοβικ ??? Λείπει ο Μάρτης απο τη Σαρακοστή? Οπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη LOL
[...]
Για μενα δεν ειναι μια γυναικα οπως μπορει καποιος πολυ αθωωτικα να την χαρακτηρισει αλλα η συνηγορος και φυσικη και ιδεολογικη μια συμμοριας κατα συρροην δολοφονων.
[...]
Ειπα κατι που πιθανον δεν διαβασες ή δεν θες να το δεχτεις ?
Η Κουρτοβικ στην συνειδηση του κοσμου με την σταση της καταχωρηθηκε και ως ιδεολογικη συνηγορος. (μπορει να μην ειναι ο σωστος ορος αλλα καταλαβαινεις τι εννοω....)
Ηρέμησε...
Έγραψες φυσική και ιδεολογική, εκτός αν το μετάνιωσες οπότε πάω πάσο.
Προσπάθησε πάντως να ηρεμήσεις, μην αντιδράς άσχημα όταν στριμώχνεσαι, δεν είναι πολιτισμένο και δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο μειλίχιο ύφος γραφής σου.
.
Ηρέμησε...
Κατά δεύτερον η προσπάθειά σου (και άλλων) να θεωρήσουν τον πολιτικό ακτιβισμό (κατά τον χαρακτηρισμό Βορίδη) έγκλημα, είναι προφανώς προιόν ηθελημένης ή αθέλητης σύγχυσης.
Ήδη η κάθε μορφής αντίδραση που δεν ταιριάζει στο καλούπι του συστήματος και του μικροαστισμού, ποινικοποιείται και κατατάσσεται στα κοινά εγκλήματα μέσω της προπαγάνδας. Με τη δική σου λοιπόν άποψη θα πρέπει ίσως και η υπεράσπισή τους να θεωρείται έγκλημα.
Ευτυχώς και στην πρώτη σου άποψη αλλά και στη δεύτερη σε διαψεύδει νομικά το ίδιο το σύστημα το οποίο αναγνωρίζει τα πολιτικά κίνητρα και διαχωρίζει τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
Ανεξάρτητα λοιπόν από τη συμφωνία ή μη με τις πρακτικές, το να θεωρείς μια ένοπλη οργάνωση με πολιτικά κίνητρα συμμορία κατά συρροήν δολοφόνων μπορεί να σε κάνει συμπαθή σε άσχετους και ανιστόρητους αναγνώστες αλλά δεν σε κάνει σίγουρα πιο αξιόπιστο στην πολιτική ή νομική σου κριτική..
Κάτι έχεις μπερδέψει πάντως διότι δικάστηκαν ως μέλη ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης, ούτε ως φασίστες, ούτε ως εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου...Όσο λοιπόν και να επιμένεις δεν μπορείς να αλλάξεις την πραγματικότητα..
@Kosh
Τελικά όμως δεν μου απάντησες στο αρχικό ερώτημα.
Οι κάθε λογής εγκληματίες δικαιούνται υπεράσπισης ή όχι;
Και αν ναι, αυτοί τελικά οι συνήγοροι ταυτίζονται με τους πελάτες τους και πόσο δημοκρατικό είναι το να τους ταυτίζουμε εμείς;
Η πραγματικοτητα ειναι οτι ηταν δολοφονοι. Αυτο δεν "στρογγυλευει" με τιποτα....οσο και να κοπτονται οι ομοιδεατες τους.
Είστε εκτός θέματος(τρομοκρατία-17Ν....) και τσατάρετε εδώ κι ώρα...
Είστε εκτός θέματος(τρομοκρατία-17Ν....) και τσατάρετε εδώ κι ώρα(Kosh-McZab)...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.