Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Απεργία πείνας πραγματοποιούν από την περασμένη Δευτέρα 45 μετανάστες από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές που κρατούνται στο κέντρο κράτησης μεταναστών Ξάνθης. Οι μετανάστες διαμαρτύρονται για την παράταση της κράτησής του, η οποία διαρκεί ήδη 7-8 μήνες.

http://tvxs.gr/news/ellada/apergia-...=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=tvxs

Υ.Γ Ωραία τους κάνουμε να μην τρώνε κιόλας.......Νέος τρόπος λύσης του μεταναστευτικού.....

Αυτό θα τραβήξει πολύ... Είναι συνηθισμένοι στην πείνα αυτοί...
Τέτοιες διαμαρτυρίες γιατί δεν έκαναν στην πατρίδα τους μπας και άλλαζε κάτι εκεί ?
Ελπίζω να μην προχωρήσουν σε πιο ακραίες λύσεις...
Asterix%2B-pepe.gif

Αυτό θα τραβήξει πολύ... Είναι συνηθισμένοι στην πείνα αυτοί...
Τέτοιες διαμαρτυρίες γιατί δεν έκαναν στην πατρίδα τους μπας και άλλαζε κάτι εκεί ?
Ελπίζω να μην προχωρήσουν σε πιο ακραίες λύσεις...

Μην φοβάσαι....Είπαμε τους Ελληναράδες να φοβάσαι για ακραίες λύσεις...

off topic...Πόσο αναίσθητος μπορεί να είναι κάποιος (υπάρχουν και άλλες λέξεις άλλα δεν θέλω να τις χρησιμοποιήσω) που παίζει με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια....;;;

off topic...Πόσο αναίσθητος μπορεί να είναι κάποιος (υπάρχουν και άλλες λέξεις άλλα δεν θέλω να τις χρησιμοποιήσω) που παίζει με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια....;;;

Εκτός απο @ εννοείς........

Καταρχάς η λέξη "άνθρωπος" δεν παίζει.....Πρέπει να βρούμε μία.....

Μην φοβάσαι....Είπαμε τους Ελληναράδες να φοβάσαι για ακραίες λύσεις...

Μπααα... Εχουν βρει την μηχανή τώρα... Θα το πάνε έτσι καμμιά βδομάδα και μετά τραβάνε μια αγωγή στο ευρωπαικό δικαστήριο - όπως τους συμβουλεύουν οι πάτρονές τους... Απο 8 χιλιάρικα έκαστος αποζημίωση (ΟΚ... 4 χιλιάρικα - γιατί πάει μισά-μισά με αυτούς που ξέρουν τα κόλπα (ελληνιστί "έχουν το νόου χάου")) και θα έχει δεχθεί ο φασισμός ένα ακόμα χαστούκι...

Εκτός απο @ εννοείς........

Καταρχάς η λέξη "άνθρωπος" δεν παίζει.....Πρέπει να βρούμε μία.....

To @ είναι κάτι εποικοδομητικό...Ευθύνεται κυρίως για την διαιώνιση του είδους...Δεν νομίζω πως πρέπει να ισοσκελίσουμε το θαύμα της φύσης με το θαύμα της αφασίας...Τραγικό λάθος...Άλλωστε το ίδιο λάθος έχουμε κάνει με τα γουρούνια...Τα μοναδικά ίσως ζώα που καταλαβαίνουν πότε έρχεται το τέλος τους...Νομίζω πως είναι τελείως άτοπο να τα παρομοιάζουμε με ''μαύρες τρύπες'' (Για το ''Χρονικό του Χρόνου'' λέω..)...ΑΜΕΑ φάση!!!

Αυτό με έχει προβληματίσει κι εμένα... Για τόσο ηλίθιους μας περνάνε ? Παίζουν με την νοημοσύνη μας?

Αυτό με έχει προβληματίσει κι εμένα... Για τόσο ηλίθιους μας περνάνε ? Παίζουν με την νοημοσύνη μας?

Δεν ξέρω..Ίσως...Με την δίκη μου νοημοσύνη πάντως δεν παιζει κανένας...Δεν τον αφήνω τουλάχιστον...

To @ είναι κάτι εποικοδομητικό...Ευθύνεται κυρίως για την διαιώνιση του είδους...Δεν νομίζω πως πρέπει να ισοσκελίσουμε το θαύμα της φύσης με το θαύμα της αφασίας...Τραγικό λάθος...Άλλωστε το ίδιο λάθος έχουμε κάνει με τα γουρούνια...Τα μοναδικά ίσως ζώα που καταλαβαίνουν πότε έρχεται το τέλος τους...Νομίζω πως είναι τελείως άτοπο να τα παρομοιάζουμε με ''μαύρες τρύπες'' (Για το ''Χρονικό του Χρόνου'' λέω..)...ΑΜΕΑ φάση!!!

Με "αποστόμωσες".......

Να υποθέσω οτι σαν γεγονός δεν αλλάζει, έτσι???

Δεν ξέρω.
Και εγώ από video τα είδα. Αλλά όταν μένεις σε μία περιοχή για τόσα χρόνια, λακούβα στο δρόμο βλέπεις και ξέρεις συντεταγμένες. :p

Μπααα... Εχουν βρει την μηχανή τώρα... Θα το πάνε έτσι καμμιά βδομάδα και μετά τραβάνε μια αγωγή στο ευρωπαικό δικαστήριο - όπως τους συμβουλεύουν οι πάτρονές τους... Απο 8 χιλιάρικα έκαστος αποζημίωση (ΟΚ... 4 χιλιάρικα - γιατί πάει μισά-μισά με αυτούς που ξέρουν τα κόλπα (ελληνιστί "έχουν το νόου χάου")) και θα έχει δεχθεί ο φασισμός ένα ακόμα χαστούκι...

Βέβαια έτσι είναι..... Τι σημασία έχουν τα δικαστήρια και οι "πατρόνες" όταν την απόφαση την έχουμε βγάλει......

Τσατσα βρε παιδιά...Τι πατρόνα και πράσινα άλογα...Την μαντάμ Σουσου παίζουμε...;;
Άλλωστε εμείς,ανέκαθεν παίζαμε τον ρόλο της αφεντρας (Πόρνης κατά τα άλλα)...Large με τα πιστεύω μας,,,αμάνικο small στην πράξη...

Να που φτάσαμε...Κυνηγάμε την ουρά μας...

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής, έξι αλλοδαποί που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ τρία από αυτά ήταν κλεμμένα. Στόχος τους η παράνομη έξοδος από την χώρα.

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=226190

:flipout:

Ρε γμτ κανουν πολυ καλη δουλεια εκει περα προσφατα απετρεψαν κι αλλους να φυγουν παρανομα απο την χωρα.

Μηπως να τους παμε να επιβλεψουν και την παρανομη εισοδο στα ανατολικα συνορα ?

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής, έξι αλλοδαποί που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ τρία από αυτά ήταν κλεμμένα. Στόχος τους η παράνομη έξοδος από την χώρα.

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=226190

:flipout:

Ρε γμτ κανουν πολυ καλη δουλεια εκει περα προσφατα απετρεψαν κι αλλους να φυγουν παρανομα απο την χωρα.

Μηπως να τους παμε να επιβλεψουν και την παρανομη εισοδο στα ανατολικα συνορα ?

You can check-out any time you like, but you can never leave! :Banane0: