Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Οχι... αλλά, αν και διακρίνω καθαρά φασιστική νοοτροπία σε μερικούς εκ των φασιστοφάγων, ειλικρινά δεν πρόκειται να το ρισκάρω :)

Δεν μπορώ να σε βλέπω παραπονεμένο...Πες πόσες μέρες ξεκούραση θες και θα τις έχεις....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό σ

Tο κείμενο εκεί είναι - και με bold. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι έγραψα, εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί είσαι one way thinking... Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό. .. Είχα την εντύπωση οτι ο διαχειριστής είχε καταλάβει τι έγραψα. Αφου λες οτι είχε την ίδια άποψη με σένα, ούτε γι'αυτό μπορώ να κάνω κάτι...

(Μεταξύ μας τώρα... ακόμα πιστεύω οτι ο διαχειριστής κατάλαβε τι έγραψα... Εσυ δεν κατάλαβες τι κατάλαβε... Kαι η ενέργειά σου να τον εισάγεις σ'αυτή τη συζήτηση και να τον μεταφράσεις λέγεται απλά πατρονάρισμα και καθοδήγηση σκέψης... Ούτε γιάυτό μπορώ να κάνω κάτι... Προσπάθησε να το αποφεύγεις αυτό :))

Προτιμώ να διατηρήσω το...μυστήριο του τι κατάλαβα(εν γένει)...Τηρώ εχεμύθεια...δενδροειδούς 4 επιπέδων...

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Αααα μην ξεχάσω να αναφέρω οτι είναι λευκός.....-bye-

Καλά, και ο πεθερός μου λευκός είναι αλλά αν ξεχαστεί μαζεύεις τα αυτιά σου από το πάτωμα... :rofl:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Γιατί? επειδή το λες εσύ κι όσοι ενοχλούνται απο τον ζ-130? Για κάποιους άλλους, ίσως είναι εμετικά αυτά που γράφεις εσύ... Αντιλαμβάνεσαι οτι δεν μπορούμε να ανταλάσσουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς αν θέλουμε να έχει κύρος το θρεντ. Κι αυτό δεν είναι πασιφισμός αλλά υπεράσπιση της ουσίας...

Αυτός ο "πολιτισμός" των ίσων αποστάσεων ρε παιδί μου, αφοπλιστικό επιχείρημα. Ο καλύτερος τρόπος να κρύψει κανείς τις πραγματικές απόψεις του είναι η μόνιμη επίκληση του "μέσου", του "κοινού" και πρόσφατα και η επίκληση των πολιτικών δικαιωμάτων του κάθε φασίστα. Περίεργο δεν είναι να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση του κάθε φασίστα; Δηλαδή υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα κάποιου να λέει ελεύθερα ότι επιθυμεί την εξόντωση μερικών χιλιάδων ανθρώπων. Περίεργη αντίληψη ελευθερίας...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Αυτός ο "πολιτισμός" των ίσων αποστάσεων ρε παιδί μου, αφοπλιστικό επιχείρημα. Ο καλύτερος τρόπος να κρύψει κανείς τις πραγματικές απόψεις του είναι η μόνιμη επίκληση του "μέσου", του "κοινού" και πρόσφατα και η επίκληση των πολιτικών δικαιωμάτων του κάθε φασίστα. Περίεργο δεν είναι να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση του κάθε φασίστα; Δηλαδή υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα κάποιου να λέει ελεύθερα ότι επιθυμεί την εξόντωση μερικών χιλιάδων ανθρώπων. Περίεργη αντίληψη ελευθερίας...

αφού είναι μαύροι ρε....

δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί κάποιοι μιλάνε για φασισμό απέναντι στους φασίστες... έτσι και αλλιώς φασίστες είναι, να τους φέρεσαι φασιστικά θα τους αρέσει...

πραγματικά... τι πιο λογικό από το να φέρεσαι φασιστικά στον φασίστα;

Κάτω τα χέρια απο τους εκδοροσφαγείς γατών...Τι κάνουνε οι άνθρωποι βρέ;

Γδάρανε κανένα πρόσφυγα;Οχι,προπόνηση κάνουνε(ακόμη) σε μικρά θηράματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

αφού είναι μαύροι ρε....

δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί κάποιοι μιλάνε για φασισμό απέναντι στους φασίστες... έτσι και αλλιώς φασίστες είναι, να τους φέρεσαι φασιστικά θα τους αρέσει...

πραγματικά... τι πιο λογικό από το να φέρεσαι φασιστικά στον φασίστα;

Εσύ πιό χαλαρά...γιατί θα σου ξυρίσω το υπογένειον...:viking:

Αυτα που λες ειναι για μικρά. παιδιά..Η αναφορά σε κειμενο καποιου άλλου δεν σημαίνει καμιά καθοδήγηση σκέψης (απαπαα,αυτό είχε να ξαναγραφτεί απο ταινία του Τζ.Πάρις.),αλλά απλά αναφορά σε γραπτό κάποιου άλλου..So simple.

Aνησυχώ..Εχεις αρχίσει νά χάνεις την παλιά φόρμα σου..:ADFAD2:

Yπεκφυγές... Αλλο η αναφορά σε ένα κείμενο κι άλλο η απόπειρα ταύτισης δύο απόψεων μονομερώς...
Μην ανησυχείς για την φόρμα μου... Μπορεί εγώ να θέλω να παίξω μπάλα, αλλά είμαι σίγουρος οτι ο κόουτς θα με στείλει κανα μήνα ξεκούραση αν δει οτι του χαλάω τα πλάνα...

Μα, μισό λεπτό... Υπάρχει κόσμος - ίσως κι εδω μεσα απο τα τόσες χιλιάδες μέλη, (οχι εγώ - εχω φτάσει στο σημείο να πρέπει να το διευκρινίζω) που μπορεί να θεωρεί τους κομμουνιστές μιάσματα... Πες οτι ήμουν εγώ, με φαντάζεσαι να μιλάω στον κούκλο και να τον αποκαλώ "βρωμοκουμούνι" ?

Αν στη γραμμή του ΚΚΕ υπήρχε η επιθυμία εξόντωσης των αντιφρονούντων θα είχες κάθε δικαίωμα :music-smiley-005:
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, ανθρώπους με μια ιδεολογία (καλή ή κακή) με μισανθρώπους.......

Πες οτι ήμουν εγώ, με φαντάζεσαι να μιλάω στον κούκλο και να τον αποκαλώ "βρωμοκουμούνι" ?

"Παλιοκουμούνι" είναι το σωστό.
Και μετά πετάς το νερό.

Αν στη γραμμή του ΚΚΕ υπήρχε η επιθυμία εξόντωσης των αντιφρονούντων θα είχες κάθε δικαίωμα :music-smiley-005:
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, ανθρώπους με μια ιδεολογία (καλή ή κακή) με μισανθρώπους.......

Δηλαδή στην γραμμή των ΚΚ του πρώην υπαρκτού δεν υπήρχε αυτή η επιθυμία? (!!!)

Δηλαδή στην γραμμή των ΚΚ του πρώην υπαρκτού δεν υπήρχε αυτή η επιθυμία? (!!!)

τους έχεις πετύχει πολλές φορές να τριγυρνάνε και να μαχαιρώνουν "αντιφρονούντες";

έλα σε παρακαλώ...

με μπερδεύουμε εσκεμμένα την βούρτσα με την π@@τσα....

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ο Νίκος ήταν στέλεχος των ΚΚ του πρώην υπαρκτού? :ernaehrung004:

Όχι, αλλά σε παλιότερο ποστ είχε γράψει πως όσοι διαφωνούν με το κόμμα, όταν έλθει στα πράγματα, θα υποστούν τις συνέπειες...

Ο Νίκος ήταν στέλεχος των ΚΚ του πρώην υπαρκτού? :ernaehrung004:

Μα, τι νόημα έχει η ερώτηση?... Η πρακτική που εφαρμόστηκε σε ολες τις χώρες του πρώην υπαρκτού δεν πιάνεται? Τι σε κάνει να αμφιβάλεις οτι κι εδώ δεν θα γινόταν το ίδιο αν δεν είχε υπάρξει ποτέ η Βάρκιζα και η ιστορία είχε εξελιχθεί διαφορετικά?
Μπορούν οι χρυσαυγίτες να ισχυριστούν οτι δεν ήταν μέλη του γερμανικού χιτλερικού κόμματος, άρα δεν έχουν σχέση με τα εγκλήματα που έκανε αυτό?

Τώρα... μια και αναφέρθηκα στον κούκλο τον οποίο θεωρώ απο τα καλύτερα και εντιμότερα παιδιά, έχει πει κάτι τρελά για τους επαρχιώτες, τελείως ρατσιστικά και υποτιμητικά άλλά δεν θα τον δείρουμε κιόλας... :)))

Να υπενθυμίσω ότι το θέμα είναι το μεταναστευτικό κι 'οχι ό κούκλος και τα ΚΚ ιστορικά...

Στο θέμα και μόνο παρακαλώ.