Οχι... αλλά, αν και διακρίνω καθαρά φασιστική νοοτροπία σε μερικούς εκ των φασιστοφάγων, ειλικρινά δεν πρόκειται να το ρισκάρω![]()
Δεν μπορώ να σε βλέπω παραπονεμένο...Πες πόσες μέρες ξεκούραση θες και θα τις έχεις....
Οχι... αλλά, αν και διακρίνω καθαρά φασιστική νοοτροπία σε μερικούς εκ των φασιστοφάγων, ειλικρινά δεν πρόκειται να το ρισκάρω![]()
Tο κείμενο εκεί είναι - και με bold. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι έγραψα, εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί είσαι one way thinking... Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό. .. Είχα την εντύπωση οτι ο διαχειριστής είχε καταλάβει τι έγραψα. Αφου λες οτι είχε την ίδια άποψη με σένα, ούτε γι'αυτό μπορώ να κάνω κάτι...
(Μεταξύ μας τώρα... ακόμα πιστεύω οτι ο διαχειριστής κατάλαβε τι έγραψα... Εσυ δεν κατάλαβες τι κατάλαβε... Kαι η ενέργειά σου να τον εισάγεις σ'αυτή τη συζήτηση και να τον μεταφράσεις λέγεται απλά πατρονάρισμα και καθοδήγηση σκέψης... Ούτε γιάυτό μπορώ να κάνω κάτι... Προσπάθησε να το αποφεύγεις αυτό)
Αααα μην ξεχάσω να αναφέρω οτι είναι λευκός.....![]()
Γιατί? επειδή το λες εσύ κι όσοι ενοχλούνται απο τον ζ-130? Για κάποιους άλλους, ίσως είναι εμετικά αυτά που γράφεις εσύ... Αντιλαμβάνεσαι οτι δεν μπορούμε να ανταλάσσουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς αν θέλουμε να έχει κύρος το θρεντ. Κι αυτό δεν είναι πασιφισμός αλλά υπεράσπιση της ουσίας...
Αυτός ο "πολιτισμός" των ίσων αποστάσεων ρε παιδί μου, αφοπλιστικό επιχείρημα. Ο καλύτερος τρόπος να κρύψει κανείς τις πραγματικές απόψεις του είναι η μόνιμη επίκληση του "μέσου", του "κοινού" και πρόσφατα και η επίκληση των πολιτικών δικαιωμάτων του κάθε φασίστα. Περίεργο δεν είναι να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση του κάθε φασίστα; Δηλαδή υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα κάποιου να λέει ελεύθερα ότι επιθυμεί την εξόντωση μερικών χιλιάδων ανθρώπων. Περίεργη αντίληψη ελευθερίας...
αφού είναι μαύροι ρε....
δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί κάποιοι μιλάνε για φασισμό απέναντι στους φασίστες... έτσι και αλλιώς φασίστες είναι, να τους φέρεσαι φασιστικά θα τους αρέσει...
πραγματικά... τι πιο λογικό από το να φέρεσαι φασιστικά στον φασίστα;
Αυτα που λες ειναι για μικρά. παιδιά..Η αναφορά σε κειμενο καποιου άλλου δεν σημαίνει καμιά καθοδήγηση σκέψης (απαπαα,αυτό είχε να ξαναγραφτεί απο ταινία του Τζ.Πάρις.),αλλά απλά αναφορά σε γραπτό κάποιου άλλου..So simple.
Aνησυχώ..Εχεις αρχίσει νά χάνεις την παλιά φόρμα σου..:ADFAD2:
Δεν μπορώ να σε βλέπω παραπονεμένο...Πες πόσες μέρες ξεκούραση θες και θα τις έχεις....
Ουπς....
Αυτός ο "πολιτισμός" των ίσων αποστάσεων ρε παιδί μου, αφοπλιστικό επιχείρημα. Ο καλύτερος τρόπος να κρύψει κανείς τις πραγματικές απόψεις του είναι η μόνιμη επίκληση του "μέσου", του "κοινού" και πρόσφατα και η επίκληση των πολιτικών δικαιωμάτων του κάθε φασίστα. Περίεργο δεν είναι να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση του κάθε φασίστα; Δηλαδή υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα κάποιου να λέει ελεύθερα ότι επιθυμεί την εξόντωση μερικών χιλιάδων ανθρώπων. Περίεργη αντίληψη ελευθερίας...
Μπα...
Εμένα έχει στη μπούκα, από τότε που δεν μπορούσε να μου κάνει τίποτα...![]()
Πες οτι ήμουν εγώ, με φαντάζεσαι να μιλάω στον κούκλο και να τον αποκαλώ "βρωμοκουμούνι" ?
Αν στη γραμμή του ΚΚΕ υπήρχε η επιθυμία εξόντωσης των αντιφρονούντων θα είχες κάθε δικαίωμα :music-smiley-005:
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, ανθρώπους με μια ιδεολογία (καλή ή κακή) με μισανθρώπους.......
Δηλαδή στην γραμμή των ΚΚ του πρώην υπαρκτού δεν υπήρχε αυτή η επιθυμία? (!!!)
Ο Νίκος ήταν στέλεχος των ΚΚ του πρώην υπαρκτού? :ernaehrung004:
Ο Νίκος ήταν στέλεχος των ΚΚ του πρώην υπαρκτού? :ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.