Μα, μισό λεπτό... Υπάρχει κόσμος - ίσως κι εδω μεσα απο τα τόσες χιλιάδες μέλη, (οχι εγώ - εχω φτάσει στο σημείο να πρέπει να το διευκρινίζω) που μπορεί να θεωρεί τους κομμουνιστές μιάσματα... Πες οτι ήμουν εγώ, με φαντάζεσαι να μιλάω στον κούκλο και να τον αποκαλώ "βρωμοκουμούνι" ?
Επειδή συνεχώς ανάγεται το μεταναστευτικό θέμα,σε ζήτημα φασιστών,συλλήψεων,κέντρων συγκέντρωσης...κλπ.
Ολα αυτά είναι τα παρεπόμενα της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης.Βολεύει πολλούς να μένουμε εκεί...
Ποιάς πολιτικής;Των συμφωνιών του Δουβλίνου-έρχεται νέα χειρότερη- καθώς και της ευρείας εσωτερικής αποδοχής της άγριας εκμετάλευσης των ξένων...
Κανείς δεν απαντά σήμερα,τώρα στην πράξη...για το τι θα γίνει για ν' ανατραπεί αυτή η κατάσταση.Μ' αλλαγή πολιτικών εννοείται...
Το πρόβλημα παραμένει και διογκώνεται συνεχώς...Σε 2 χρόνια υπολογίζεται να υπάρχουν στην χώρα 4.000.000 ψυχές...
Οποιος όντως θεωρεί πρόβλημα αυτή την κατάσταση κι έχει στοιχειώδη λογική,θα πρέπει να απαιτεί εδώ και τώρα λύσεις και βήματα σ' αυτή την κατεύθυνση.
Συφωνώ μέχρι κεραίας...
Ανησυχώ και απαιτώ να δωθεί λύση άμεσα... Δυστυχώς όμως, οι αυτόκλητοι προστάτες και δικηγόροι των λαθρομεταναστών, αυτοί που κάνουν τα πάντα να έρθουν και οι συγγενείς και οι φίλοι των τελευταίων εδώ, δεν έχουν την ίδια άποψη...
Συφωνώ μέχρι κεραίας...
Ανησυχώ και απαιτώ να δωθεί λύση άμεσα... Δυστυχώς όμως, οι αυτόκλητοι προστάτες και δικηγόροι των λαθρομεταναστών, αυτοί που κάνουν τα πάντα να έρθουν και οι συγγενείς και οι φίλοι των τελευταίων εδώ, δεν έχουν την ίδια άποψη...
Υπαρχουν και μεγαλυτερα σουργελα, αυτοι που προτεινουν και στηριζουν εμμεσα η αμεσα, την νομιμοποιηση ολων των λαθρομεταναστων.
Υπαρχουν και μεγαλυτερα σουργελα, αυτοι που προτεινουν και στηριζουν εμμεσα η αμεσα, την νομιμοποιηση ολων των λαθρομεταναστων.
Τους περισσότερους απο αυτούς δεν τους έχει αγγίξει ακόμα η λαθρομετανάστευση... Μπορεί να τους βλέπουν τριγύρω τους και να καμαρώνουν για την πολυχρωμία, αλλά δεν έχει χρειαστεί να έρθουν σε διαφωνία ή σε σύγκρουση έστω και μικρού συμφέροντος... Μετά όλοι αυτοί γίνονται Κούνδουροι...
Απο ιδεολογους της συμφορας και του καναπε εχουμε πηξει, γιατι ειναι τσαμπα και συμφερει..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.