Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

BL2tjejCUAAra6l.jpg:large

Υπάρχει ακόμη αυτό?

:nounder:

Οχι,ήταν το κόμμα του Βορίδη.Διαλυθηκε από τότε που προσχώρησε στον Καρατζαφέρη.Νομίζω όμως ότι κάποιοι τρέχουν ακόμη το site,δεν είμαι απόλυτα σίγουρος!

Δεν υπάρχει αντίφαση γιατι πρόκειται για 2 διαφορετικά πράγματα. Ποτέ δεν χαρακτήρισα εγκληματικά στοιχεία αυτούς που ξεσηκώθηκαν στις ευρ.πόλεις και απόσο θυμάμαι κανείς δεν το έχει κάνει. Ξαναδιάβασε αν θέλεις πάλι σε ποιές περιπτώσεις αναφέρονται τα 2 ποστς μου. Αλλο πράγμα η ατομική εγκληματικότητα των μεταναστών κι άλλο πράγμα οι συλλογικές απαιτήσεις τους... Μη βγούμε οφτόπικ μόνο...
Εχεις την εντύπωση οτι το πρόβλημα στην Βηρυτό ήταν οτι αλληλοληστεύονταν ή αλληλοσκοτώνονταν για ταπεινά κίνητρα? ?

Γιατι, ειπα εγω οτι τους χαρακτηρισες εγκληματικα στοιχεια?
Θεωρω οτι χρησιμοποιω τουλαχιστον στοιχειωδως τη γλωσσα και ειπα
"Τωρα λες οτι οι επικινδυνοι ειναι αναμεσα σε αυτους που δεν ερχονται με την οικογενεια τους"
Για να το κανω πιο λιανα στο πρωτο σου ποστ ελεγες καθαρα οτι οσοι φερουν και την οικογενεια τους
θα γινουν επικινδυνοι. Στο προσφατο μας λες επισης ξεκαθαρα οτι οι επικινδυνοι μεταναστες
βρισκονται σε αυτους που ερχονται χωρις οικογενεια.(μην ξανακουοταρω τωρα...)
Ή ειναι αντιφαση ή θεωρεις επικινδυνους τους μεταναστες ειτε ερχονται με οικογενεια, ειτε χωρις
(ολους δηλαδη). Απλα τους μεν θεωρεις επικινδυνους να μας κανουν Βηρυτό και τους δε απλα
να μας σφαξουν.Υπαρχει καμια τριτη περιπτωση που μου διαφευγει?

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Τελικά ασχολούμαστε με το όποιο μεταναστευτικό πρόβλημα έχει η Ελλάδα ή αποδελτιώνουμε ειδήσεις όπου μετανάστες δεν περνάνε καλά στην Ελλάδα;
Τι συζήτηση να κάνεις πάνω σε αυτό;

Σωστό μεν αυτό -και γενικώς ισχύει σε μεγάλο βαθμό για όλη τη σειρά νημάτων "που πάει..."- όμως σκέψου εάν δεν είχαμε αυτή την αποδελτίωση όπως την λες, τα περισσότερα μπορεί να μην τα πέρναμε χαμπάρι.
Βέβαια ίσως θα έπρεπε η αποδελτίωση να γίνεται σε ιδιαίτερο νήμα, καθώς δεν συνιστά τμήμα μιας συζήτησης. Βέβαια μια στο τόσο ξεκινούν συζητήσεις από γεγονότα που μπαίνουν έτσι, στα πλαίσια "αποδελτίωσης".

Άρα πρακτικά δεν μιλάμε για συζήτηση.
Μιλάμε για offtopic αποδελτίωση για τα προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι στην Ελλάδα.
Sorry αλλά το "οι μετανάστες έχουν πρόβλημα με τους Έλληνες" το θεωρώ το ίδιο ρατσιστικό με το "Οι Έλληνες έχουν πρόβλημα με τους μετανάστες".

Και τα δύο αναγάγουν κάποιες συμπεριφορές σε ρατσιστικές και τις κάνουν να χαρακτηρίζουν κάποια μερίδα ανθρώπων.
Γιατί αν ενωθεί αυτό το νήμα με το "Που πάει η χώρα" θα δεις ότι τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πακιστανός τα αντιμετωπίζει και ένας Έλληνας.
Δηλαδή γιατί το "Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε Πακιστανό" να αποκτά ρατσιστικό χαρακτήρα ενώ το "Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε πολύτεκνο" πολιτικό;

Απίστευτη επιστολή της οικογένειας των δολοφονηθέντων στο Αλιβέρι

Επιστολή απευθύνει προς τα ΜΜΕ η οικογένεια των δυο δολοφονηθέντων στην Ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι παρακαλώντας να σεβαστούν τις δύσκολες ώρες που περνά.

- Δεν επιθυμούμε την οποιαδήποτε δημοσιοποίηση φωτογραφιών των θανόντων και παρακαλούμε να αποσυρθούν άμεσα.

- Η οικογένεια αναμένει απ’ τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, απάντηση για τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς να έχει ερωτηθεί η οικογένεια.

- Κατά τη διάρκεια της κηδείας δε θα επιτραπεί η είσοδος σε τηλεοπτικές κάμερες καθώς η οικογένεια δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε προβολή της από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

- Απαιτούμε ο θάνατος των δύο συγγενών, να μη χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες απ’ όποιον προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να τροφοδοτήσει ρατσιστικό μίσος.

Η οικογένεια

http://correspondent4.wordpress.com/2013/06/04/απίστευτη-επιστολή-της-οικογένεια-τω/

:grinning-smiley-043

Απίστευτη επιστολή της οικογένειας των δολοφονηθέντων στο Αλιβέρι

Επιστολή απευθύνει προς τα ΜΜΕ η οικογένεια των δυο δολοφονηθέντων στην Ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι παρακαλώντας να σεβαστούν τις δύσκολες ώρες που περνά.

- Δεν επιθυμούμε την οποιαδήποτε δημοσιοποίηση φωτογραφιών των θανόντων και παρακαλούμε να αποσυρθούν άμεσα.

- Η οικογένεια αναμένει απ’ τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, απάντηση για τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς να έχει ερωτηθεί η οικογένεια.

- Κατά τη διάρκεια της κηδείας δε θα επιτραπεί η είσοδος σε τηλεοπτικές κάμερες καθώς η οικογένεια δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε προβολή της από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

- Απαιτούμε ο θάνατος των δύο συγγενών, να μη χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες απ’ όποιον προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να τροφοδοτήσει ρατσιστικό μίσος.

Η οικογένεια

http://correspondent4.wordpress.com/2013/06/04/απίστευτη-επιστολή-της-οικογένεια-τω/

:grinning-smiley-043
Απίστευτο..Μπορώ μόνο να υποκλιθώ..Αν ήμουν στη θέση τους...Δεν ξέρω...Δεν έχω λόγια...

Γιατί? Επειδή δεν θέλουν νταλαβέρια με τα ΜΜΕ και δεν θέλουν να χρησιμοποιηθεί το περιστατικό για πολιτικές σκοπιμότητες? Ποιός θα το ήθελε αν ήταν στην θέση τους? Δεν βλέπω να είπε κάτι συνταρακτικό η οικογένεια...

BL5qzrFCYAA8sEW.jpg:large

τυφλη κομματικη και ιδεολογικη υποταγη που λέγανε κάποιοι....

Υ.Γ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Γιατί? Επειδή δεν θέλουν νταλαβέρια με τα ΜΜΕ και δεν θέλουν να χρησιμοποιηθεί το περιστατικό για πολιτικές σκοπιμότητες? Ποιός θα το ήθελε αν ήταν στην θέση τους? Δεν βλέπω να είπε κάτι συνταρακτικό η οικογένεια...

Βεβαίως η θέση των θυγατέρων τους τιμά, αλλά έτσι νομίζω είναι το σωστό και αναμενόμενο. Ίσως με αυτά που βλέπουμε βέβαια, έχουμε χάσει τον κοινό νου, και προφανώς ορισμένοι ίσως περίμεναν να βγουν οι κόρες έξω κραδαίνοντας μπαλτάδες.

Άσχετο. Τι περίεργο εξοχικό σπίτι είναι αυτό που έδειξαν; Παρατηρήσατε πως (τουλάχιστον στις δυο του πλευρές που φαίνονται) δεν έχει καθόλου παράθυρα;

Μέχρι χτες το βράδυ, στην ηλεκτρονική έκδοση της Αυγής, ήξεραν μονο οτι η αστυνομία έψαχνε για τον άγνωστο δράστη του διπλού φονικού...
https://www.avgi.gr/article/397512/ereunes-gia-exixniasi-diplis-anthropoktonias-sto-aliberi

Σήμερα απο νωρίς το πρωί είχαν ήδη δημοσιεύσει την επιστολή της οικογένειας...
https://www.avgi.gr/article/405204/...on-thumaton-tis-diplis-dolofonias-sto-aliberi

Για τον φόνο, τον δράστη, τα κίνητρα ρε γμτ, που θα τα πληροφορηθούν οι αναγνώστες της?
Μήπως μου διαφεύγει κάποια ενημέρωση που έκανε και την κατηγορώ άδικα?

Last edited:
πριν λίγο καιρό σε μια κουβέντα με τον διευθυντή έκδοσης πολύ μεγάλης εφημερίδας (παντρεμένος με την αδερφή πολύ καλής φίλης) τον ρώτησα το εξής :

-Πιστεύεις οτι κάποιος μπορεί να ενημερωθεί αξιόπιστα από τον έντυπο τύπο και σε τι βαθμό ?

η απάντηση

"αν κάποιος διαβάζει όλες τις εφημερίδες και καταφέρνει να κρατάει μόνο τις αλήθειες που γράφει η κάθε μία, τότε θα ξέρει ένα 60% της αλήθειας" ....

μετά μιλήσαμε για τα κιμπούτς ..........

ευτυχώς είχα σταματήσει αρκετά χρόνια πριν να αγοράζω και να διαβάζω φυλλάδες ........

Last edited:
εφόσον χωράνε στον ελεύθερο χρόνο, στην ευχέρεια και στην διάθεσή μου, διαβάζω τα πάντα. Ακόμα και απο τα πιό στρατολογημένα ηλεκτρονικά έντυπα (δεν δίνω δραχμή για χαρτί) μπορώ να αποσπάσω πληροφορίες που δεν θα βρω αλλού... Απο εκεί και πέρα, αν με ενδιαφέρει μια πληροφορία προσπαθώ να την διασταυρώσω.

σαν τη σαπουνόπερα με τους δολοφονημένους ανθρώπους στο αλιβέρι, που τον είχαν βάλει σπίτι τους και τον αγαπούσαν και τους σκότωσε...

ηθικό δίδαγμα, άτιμοι φάρα οι πακιστανοί όσο καλά και να τους φερθείς αυτοί θα στην φέρουν, το έχουν στο αίμα τους κλπ...

ρε άντε από εδώ...

σαπουνόπερα, όταν πρόκειται για θύματα ντόπιους, βεβαίως-βεβαίως...
Αν δείρουν καναν λαθρομετανάστη κάνουμε βουντού στο σύστημα, καμμιά μηχανοκίνητη, κλείνουμε και καμμιά Ομόνοια...
Πλάκα έχει αυτή η φανατίλα και η ιδεοληψία...

Last edited:
Πως το λέγαν παλιά;

Γουστάρω τον μαύρο,τον σκύλο,τον αράπη,τον τάμ-τάμ-τάμ...

Αυτοί είστε ρε σκουρολάτρες!:Banane0:

[video=youtube;UfBLh2kdo_Q]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UfBLh2kdo_Q[/video]

Last edited:
Αν τους προλάβαινε ο νεος αντιρατσιστικός, θα ήταν όλοι αυτοί οι ρατσιστές μέσα...
Το τραγούδι λογικά θα μπει στη Mαύρη Βίβλο...
Οοοοααααα...

cover+41.jpg
Οταν ο πανώριος μελαψός Ελλην Γκαούρ έπεσε στα χέρια των μαύρων καννιβάλων και κιντύνεψε πολύ.

Last edited:
attachment.php

Ηρτεν ο τρομερότατος Ποκοπίκος και τον έσωσεν απο τα δόντια των.

Last edited:
σαν τη σαπουνόπερα με τους δολοφονημένους ανθρώπους στο αλιβέρι, που τον είχαν βάλει σπίτι τους και τον αγαπούσαν και τους σκότωσε...

ηθικό δίδαγμα, άτιμοι φάρα οι πακιστανοί όσο καλά και να τους φερθείς αυτοί θα στην φέρουν, το έχουν στο αίμα τους κλπ...

ρε άντε από εδώ...

Έχω την εντύπωση ότι προκάλεσαν το μαχαίρι και το σκουπόξυλο του Πακιστανού, δηλαδή δεν εξηγείται διαφορετικά... :Banane0:

Btw, τώρα θυμήθηκα και κάποιον που πριν από 24 χρόνια προκαλούσε τα τανκ. Κάπως έτσι

tienanmen.jpg