lesarros
AVClub Addicted Member
Υπάρχει ακόμη αυτό?
:nounder:
Οχι,ήταν το κόμμα του Βορίδη.Διαλυθηκε από τότε που προσχώρησε στον Καρατζαφέρη.Νομίζω όμως ότι κάποιοι τρέχουν ακόμη το site,δεν είμαι απόλυτα σίγουρος!
Υπάρχει ακόμη αυτό?
:nounder:
Δεν υπάρχει αντίφαση γιατι πρόκειται για 2 διαφορετικά πράγματα. Ποτέ δεν χαρακτήρισα εγκληματικά στοιχεία αυτούς που ξεσηκώθηκαν στις ευρ.πόλεις και απόσο θυμάμαι κανείς δεν το έχει κάνει. Ξαναδιάβασε αν θέλεις πάλι σε ποιές περιπτώσεις αναφέρονται τα 2 ποστς μου. Αλλο πράγμα η ατομική εγκληματικότητα των μεταναστών κι άλλο πράγμα οι συλλογικές απαιτήσεις τους... Μη βγούμε οφτόπικ μόνο...
Εχεις την εντύπωση οτι το πρόβλημα στην Βηρυτό ήταν οτι αλληλοληστεύονταν ή αλληλοσκοτώνονταν για ταπεινά κίνητρα? ?
Τελικά ασχολούμαστε με το όποιο μεταναστευτικό πρόβλημα έχει η Ελλάδα ή αποδελτιώνουμε ειδήσεις όπου μετανάστες δεν περνάνε καλά στην Ελλάδα;
Τι συζήτηση να κάνεις πάνω σε αυτό;
Απίστευτο..Μπορώ μόνο να υποκλιθώ..Αν ήμουν στη θέση τους...Δεν ξέρω...Δεν έχω λόγια...Απίστευτη επιστολή της οικογένειας των δολοφονηθέντων στο Αλιβέρι
Επιστολή απευθύνει προς τα ΜΜΕ η οικογένεια των δυο δολοφονηθέντων στην Ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι παρακαλώντας να σεβαστούν τις δύσκολες ώρες που περνά.
- Δεν επιθυμούμε την οποιαδήποτε δημοσιοποίηση φωτογραφιών των θανόντων και παρακαλούμε να αποσυρθούν άμεσα.
- Η οικογένεια αναμένει απ’ τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, απάντηση για τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς να έχει ερωτηθεί η οικογένεια.
- Κατά τη διάρκεια της κηδείας δε θα επιτραπεί η είσοδος σε τηλεοπτικές κάμερες καθώς η οικογένεια δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε προβολή της από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
- Απαιτούμε ο θάνατος των δύο συγγενών, να μη χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες απ’ όποιον προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να τροφοδοτήσει ρατσιστικό μίσος.
Η οικογένεια
http://correspondent4.wordpress.com/2013/06/04/απίστευτη-επιστολή-της-οικογένεια-τω/
![]()
Γιατί? Επειδή δεν θέλουν νταλαβέρια με τα ΜΜΕ και δεν θέλουν να χρησιμοποιηθεί το περιστατικό για πολιτικές σκοπιμότητες? Ποιός θα το ήθελε αν ήταν στην θέση τους? Δεν βλέπω να είπε κάτι συνταρακτικό η οικογένεια...
σαν τη σαπουνόπερα με τους δολοφονημένους ανθρώπους στο αλιβέρι, που τον είχαν βάλει σπίτι τους και τον αγαπούσαν και τους σκότωσε...
ηθικό δίδαγμα, άτιμοι φάρα οι πακιστανοί όσο καλά και να τους φερθείς αυτοί θα στην φέρουν, το έχουν στο αίμα τους κλπ...
ρε άντε από εδώ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.