γύρω στα 3 δις "λάθρο" δεν συνελήφθησαν;
Υπερβολικέ....
Ειπαμε γύρω στα 2εκ. ήταν.... Να ναι καλά ο πολυχρονεμένος Δένδιας.....
Αφου τους διωχνει και ξαναρχονται και τους ξαναδιωχνει.
Ε βαλε προχειρα επι 1500 φορες τον καθενα μ.ο και να τα 3 δις απελασεις!:fahne90:
καλά και εσύ μαθηματικά ήσουν αστέρι, σαν τον άλλο.....
καλά ρε σε δημόσιο πήγες???αχαχαχαχχααχ!!!
ΑΣΧΕΤΟ....εγω που κουρευομαι στον ΕΟΠΥΥ τι να πω..καλά και εσύ μαθηματικά ήσουν αστέρι, σαν τον άλλο.....
καλά ρε σε δημόσιο πήγες???αχαχαχαχχααχ!!!
ΑΣΧΕΤΟ....εγω που κουρευομαι στον ΕΟΠΥΥ τι να πω..
ΑΣΧΕΤΟ....εγω που κουρευομαι στον ΕΟΠΥΥ τι να πω..
Δηλαδη κουρευεσαι μια φορα το χρονο μονο.....
Θυμάστε τον μετανάστη που τον βασάνισαν και τον είχαν δεμένο (δυο μέρες) με αλυσίδα στην Σαλαμίνα και ο Δένδιας είχε εγγυηθεί ότι δεν θα απελαθεί. Προχθες βγήκε η απόφαση απέλασης του. ---- (Απελαύνεται πριν τη δίκη των υπαιτίων, με υπογραφές ναζιστων δικαστών και εισαγγελέων.)
Εκτός εάν πρόκειται για περίπτωση δικαστικής απέλασης, που έχει διαταχθεί στα πλαίσια ποινικής διαδικασίας που δεν βλέπω τον λόγο (τι ποινικό αδίκημα να έκανε ο άνθρωπος που έφαγε και ξύλο), μάλλον πρόκειται για διοικητική απέλαση οπότε και οι εισαγγελείς και δικαστές για τους οποίους γράφει ο σχολιαστής δεν έχουν ανάμειξη, αλλά ο οικείος αστυνομικός διευθυντής.
Τελικά ο όρος φασίστας και ναζί έγινε σαν πατημένη τσίχλα, αφενός μεν κολλάει όπου βρεθεί, αφετέρου δε έχει χάσει εντελώς το αρχικό της άρωμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.