FINIX
AVClub Fanatic
- 22 November 2010
- 12,552
Εγω εγραψα μερικες βασικες θεσεις της Αριστερας γενικα οχι του ΣΥΡΙΖΑ μοναχα,πχ το οτι οσο γινονται ιμπεριαλιστικοι πολεμοι τοσο το προβλημα θα υπαρχει ειναι πιο πολυ ρητορικη του ΚΚΕ που δεν εχει αδικο αλλα ειναι πραγματι το πιο δυσκολο να συμβει με την τωρινη κατασταση στον κοσμο,αν θελεις να διαβασεις το προγραμμα του Συριζα κανε ενα κοπο εχει αναρτηθει και εδω.Αν ισχύει αυτό που λες είναι τραγικό. Δηλαδή θέλει να πει στον λαό που ζητάει την ψήφο του ότι η μόνη λύση είναι να δεήσει η ΕΕ να βρει λύση.
Δεν έχει μεταναστευτικό πρόγραμμα, δυστυχώς.
Τέλος πάντων. Προσωπικά δε με καλύπτει αυτό που προτείνει, κάποιους άλλους προφανώς ναι.
Την καλημέρα μου σε όλους.
Πριν την κριση στην δουλεια μου ειχα δυο Ιρακινους οχι την ιδια χρονικη περιοδο χωρις να γνωριζονται μεταξυ τους και περνωντας σχετικα καλα χρηματα ηθελαν να φυγουν Αγγλια,φαντασου τωρα ,ο Συριζα λεει να δωσουμε χαρτια σε ολους να πανε οπου θελουν οι ανθρωποι,δηλαδη δεν περιμενουμε να δεησει η ΕΕ για το μεταναστευτικο και κανουμε τους σκοπους-μπατσους της Ευρωπης και απο την αλλη περιμενουμε να δεησει η ΕΕ μεσω τροικας να μας γλιτωσει απο την διαρηξη του κοινωνικου ιστου και το ξεπουλημα-αφαιμαξη της εθνικης και λαικης περιουσιας ,ενω οι ιδιοι μας τα επιβαλουν,πολυ ωραια συλλογιστικη..Χρηστο ωραια η ειρωνια ,αλλα να ακουσουμε και καμια απαντηση στο ερωτημα του Σπυρου..