- 19 June 2006
- 15,781
Έτσι μου αρέσεις..... ευθύς και περιεκτικός..... Εύγε.....
Εεεμ!... Kαταλαβαίνω οτι τα πράγματα τα βλέπεις μονοδιάστατα. Ελπίζω να βοήθησα...
Εεεμ!... Kαταλαβαίνω οτι τα πράγματα τα βλέπεις μονοδιάστατα. Ελπίζω να βοήθησα...![]()
Ετσι ειναι οταν μενεις απο επιχειρηματα ......
Πάντως η αστυνομία το εκμεταλλεύτηκε δεόντως... Επιασε τον δράστη ενώ εξελισσόταν η σκούπα... τυχαίο ? Βέβαια τον είχαν φερμάρει εδώ και μέρες αλλά περίμεναν το σινιάλο απο πάνω... Είπαμε...ανίκανοι είναι... βλάκες δεν είναι...
Αυτο που με εκνευριζει περισσότερο ειναι ότι οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ του κολωνακιου και της εκαλης μεγάλοι ανθρωπιστες ειναι αποκλειστικά ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ για το φαινόμενο χρυση αυγη που απο 0,2 % πήγε στο 7% ,με την τακτική τους να θεωρούν ρατσιστη όποιον αγαπάει απλα την Ελλάδα όποιον δεν θέλει η Ελλάδα να ειναι ξέφραγο αμπέλι και να οργιάζει η εγκληματικότητα που ειναι κατα μεγάλο ποσοστο εισαγωμενη.....
Σε λίγο το να λες ότι είσαι Ελληνας θα θεωρείτε ρατσιστικό σχόλιο για τους μετανάστες
......κατάντια πραγματικα .....ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΝΑΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥΣ ....
σε gossip.gr και παρεμφερη σαιτ,δεν μπαινω και δεν γνωριζω εαν εμφανιζονται καποιες ειδησεις υποχρεωτικα.για να το λες ομως,κατι θα εχεις δει..
δυστηχως δεν ακουω ουτε Βανδη,αλλα ουτε και Βισση.
τον πραγματικο κοσμο,τον βλεπω εκει εξω και δοξα το θεο,μεχρι και σημερα στα 40 μου,ξερω να κρινω και να πραττω αναλογως.
δεν περιμενω απο κανενα φορουμ/καναλι/εφημεριδα να με καθοδηγησει.
ειπαμε-φανατικος ποτε και με τιποτε..
Ρατσιστής δεν γεννιέσαι, γίνεσαι.....
.....και βλακας δεν γινεσαι ,γεννιεσαι.
Εμένα ξέρετε τι μου αρέσει πολύ???
Οτι μόλις κάνει έγκλημα ένας Πακιστανός, λέτε να φύγουν οι ξένοι απο την χώρα.... Όταν ο ΕΠΟΠ θέρισε τα 2 παιδάκια και την κοπάνησε, τι θα έπρεπε να λέτε???
Φυλακή χωρίς αναστολή στον εποπ.
Και σταμάτα να παραπληροφορείς και να διαστρεβλώνεις. ΚΑΝΕΙΣ δεν ζήτησε ΠΟΤΕ να φύγουν οι ξένοι... Ζήτησε κανείς να φύγουν όσοι μένουν και εργάζονται νόμιμα? Οσοι σπουδάζουν εδώ? Οσοι έχουν κάνει έστω και μια μικρη επένδυση? Οσοι ξένοι γεννήθηκαν εδώ?
Εχεις κάνει ειδικά μαθήματα πάνω σε αυτην την μέθοδο?
Καλά αυτό ξαναπέστο.....(αν και το post μου δεν αναφερόταν σε κανέναν απο εδω μέσα)....
Υ.Γ Αν και αυτό που λες και μου επιρρίπτεις ως χαρακτηρισμό, είναι ρατσιστικό(βλάκας κατώτερος απο κάποιον άλλο, κλπ κλπ)....
Έτσι μην λες την καταγωγή του αποβρασματος γιατι θα θεωρηθεί ρατσιστικό σχόλιο
........
Απλα συνεχισα το γραπτο σου ,δεν ηταν προσωπικο και απολογουμαι εαν ετσι το πηρες .
Υ.ΓΒεβαια εσυ εχεις το δικαιωμα να αποκαλεις οποιον διαφωνει με την γραμμη του ΣΥΡΙΖΑ για τους μεταναστες φασιστα και ρατσιστη .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.