Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Εκ μερους ολων των ανθρωπων του φορουμ που εχουν χτυπησει τον κ@@ο τους κατω κατα καιρους προκειμενου να αναδεικνυονται οι αδικιες και τα στραβα αυτου του τοπου,ευχαριστουμε για τα καλα σου τα λογια και την εκτιμηση.Α,εγω ο μαλακας νομιζα οτι η εικονα και ο ηχος εφευρεθηκαν για να συντροφευουν καλες και κακες ανθρωπινες στιγμες..Προφανως εκανα λαθος και ισχυει το αναποδο.

δεν με καταλαβες.καλα κανετε.ειναι ωραια πραγμα η γνωση και η αναπτυξη τετοιων θεματων.
ομως,προσωπικα μου ερχεται βαρυ σε ενα χωρο που μπαινουμε να κανουμε την πλακα μας και να μοιραστουμε εμπειριες ηχου&εικονας,να πεφτουμε παλι σε φιλοσοφιες και προβληματισμους.αστο-τα ζω καθε μερα.να τα συναντω και εδω μεσα?οχι ευχαριστω δεν θα παρω.
προφανως μπαινω εγω σε λαθος θεματα.απλα δεν το ξανακανω.

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

δεν με καταλαβες.καλα κανετε.ειναι ωραια πραγμα η γνωση και η αναπτυξη τετοιων θεματων.
ομως,προσωπικα μου ερχεται βαρυ σε ενα χωρο που μπαινουμε να κανουμε την πλακα μας και να μοιραστουμε εμπειριες ηχου&εικονας,να πεφτουμε παλι σε φιλοσοφιες και προβληματισμους.αστο-τα ζω καθε μερα.να τα συναντω και εδω μεσα?οχι ευχαριστω δεν θα παρω.
προφανως μπαινω εγω σε λαθος θεματα.απλα δεν το ξανακανω.

Δίκιο έχεις. Κι εμένα θα με χάλαγε αν έμπαινα στο gossip.gr για να διαβάσω για τις τελευταίες - ανύπαρκτες - επαγγελματικές επιτυχίες της Βανδή ή της Βίσση π.χ. να με ξενερώνει κάποιος δείχνοντάς μου τον πραγματικό κόσμο. Παρεμπιπτόντως, η συγκεκριμένη κατηγορία δεν εμφανίζεται υποχρεωτικά, όπως π.χ. οι lifestyle ειδήσεις στο enikos.gr. Την επιλέγεις για να τη δεις. Και ο τίτλος της είναι αρκούντως κατατοπιστικός.
Κανένα πρόβλημα λοιπόν .. Lebe wohl (αν δεν ξέρετε γερμανικά, κακό δικό σας. Μάθετε και κάτι τις προτού γίνουν υποχρεωτικά :-)

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Δίκιο έχεις. Κι εμένα θα με χάλαγε αν έμπαινα στο gossip.gr για να διαβάσω για τις τελευταίες - ανύπαρκτες - επαγγελματικές επιτυχίες της Βανδή ή της Βίσση π.χ. να με ξενερώνει κάποιος δείχνοντάς μου τον πραγματικό κόσμο. Παρεμπιπτόντως, η συγκεκριμένη κατηγορία δεν εμφανίζεται υποχρεωτικά, όπως π.χ. οι lifestyle ειδήσεις στο enikos.gr. Την επιλέγεις για να τη δεις. Και ο τίτλος της είναι αρκούντως κατατοπιστικός.
Κανένα πρόβλημα λοιπόν .. Lebe wohl (αν δεν ξέρετε γερμανικά, κακό δικό σας. Μάθετε και κάτι τις προτού γίνουν υποχρεωτικά :-)

σε gossip.gr και παρεμφερη σαιτ,δεν μπαινω και δεν γνωριζω εαν εμφανιζονται καποιες ειδησεις υποχρεωτικα.για να το λες ομως,κατι θα εχεις δει..
δυστηχως δεν ακουω ουτε Βανδη,αλλα ουτε και Βισση.
τον πραγματικο κοσμο,τον βλεπω εκει εξω και δοξα το θεο,μεχρι και σημερα στα 40 μου,ξερω να κρινω και να πραττω αναλογως.
δεν περιμενω απο κανενα φορουμ/καναλι/εφημεριδα να με καθοδηγησει.
ειπαμε-φανατικος ποτε και με τιποτε..

Πακιστανός λαθρομετανάστης τελικά ο δράστης που κακοποίησε την 15χρονη...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63694018

H είδηση αυτή ήταν ο λόγος που έσβησα από τα updates μου στο facebook το news247..... Πραγματικά τα σχόλια από κάτω είναι θλιβερά. Μου έδειξαν ότι τα 500παρα χιλιάδες της ΧΑ δεν είναι καθόλου τυχαία, και δυστυχώς πάνε για διπλασιασμό. (Μιλάμε για 50+ σχόλια του τύπου "πήξαμε στους βρωμιάρηδες, να τον ξεκοιλιάσουν, δημόσιο λιθοβολισμό στα "πάκι", να τον πυροβολήσουν κλπ κλπ). Εν τω μεταξύ, 9 στα 10 σχόλια των "καθαρόαιμων" ήταν είτε τραγικά ανορθόγραφα, είτε greeklish απ'αυτά που δε μπορείς ούτε να τα διαβάσεις.

Δε διαφωνώ ότι το γεγονός είναι πολύ βαρύ, και αξίζει βαριά τιμωρία. Αλλά αυτό είναι ξεφτίλα. Δεν είδα τέτοια αντίδραση όταν ο φαντάρος σκότωσε στις τουαλέτες κλωτσόντας τη στο κεφάλι μέχρι να λιώσει, μια κοπέλα επειδή δεν του'κατσε. Βέβαια αυτός ήταν φαντάρος, παληκάρι δικό μας. Πραγματικά, βλέποντας πως έχει καταντήσει η ελληνική κοινωνία, νιώθω μια μικρή ανακούφιση φεύγοντας.

Last edited:
Εξάλλου, αν το δούμε όσο καλόπιστα, η Δικαιοσύνη λειτούργησε. Εντοπίστηκε ο δράστης σχετικά άμεσα, συνελλήφθη, και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Δυσκολεύομαι ως εκ τούτου να δικαιολογήσω όλη αυτή την "αντρίλα" των καθαρόαιμων.

Απο τις "σκούπες" της Ελ.ΑΣ προσήχθησαν 3800 νόμιμοι πολίτες.....

5.000 ήταν ο συνολικός αριθμός.

Θα ξέχασαν το φαράσι...
Κινήσεις εντυπωσιασμού.
Εχθές στην πλατεία Αμερικής δεν υπήρχε μετανάστης ούτε για δείγμα.
Για μία ώρα. :p
Κάποια στιγμή πέρασε ένα περίεργο μπλε όχημα, κάτι μεταξύ πούλμαν και κλούβας ανάποδα στη Φυλής με συνοδεία δελτάδων, δεν βρήκαν κανέναν και έφυγαν.
Μόλις πέρασε αποκαταστάθηκε η κίνηση (των αλλοδαπών). :p

Δε διαφωνώ ότι το γεγονός είναι πολύ βαρύ, και αξίζει βαριά τιμωρία.

Θεωρώ ότι αξίζει βαριά τιμωρία οποιοδήποτε τέτοιο γεγονός.
Και ας το έκανε και απόγονος του Περικλή με pedigree!

Δε διαφωνώ ότι το γεγονός είναι πολύ βαρύ, και αξίζει βαριά τιμωρία. Αλλά αυτό είναι ξεφτίλα. Δεν είδα τέτοια αντίδραση όταν ο φαντάρος σκότωσε στις τουαλέτες κλωτσόντας τη στο κεφάλι μέχρι να λιώσει, μια κοπέλα επειδή δεν του'κατσε. Βέβαια αυτός ήταν φαντάρος, παληκάρι δικό μας. Πραγματικά, βλέποντας πως έχει καταντήσει η ελληνική κοινωνία, νιώθω μια μικρή ανακούφιση φεύγοντας.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το γιατι καθε φορα που καποιος παρανομος μεταναστης εγκληματει θα πρεπει να αντιπαραθετουμε και ενα εγκλημα παο Ελληνες ,τι σημαινει δλδ αυτο ;
Υπηρξε κανεις που να ειπε οτι καλα εκανε ο φανταρος ; Και τι σχεση εχει τελικα με το παρον εγκλημα ;
Αντε πες το στους γονεις του κοριτσιου ,"ελα μωρε μη κανετε ετσι ,εν ταξει ειναι βαρυ αλλα και οι δικοι μας κανουν εγκληματα" ,εξηγησε τους γιατι το παιδι τους χαροπαλευει βιασμενο σωματικα και ψυχικα .

Ο ανθρωπος αυτος απο οτι διαβασε ηταν ετοιμος να την κανει ,να γυρισει πισω στην χωρα του ,στο τσακ τον προλαβαν .
Το εχω ξαναγραψει ,οι ανθρωποι αυτοι ειναι μαθημενοι διαφορετικα ,αλλη κουλτουρα αλλος πολιτισμος αλλα ηθη ,εδω εχουν εκπομπες που τους διδασκουν πως να δερνουν τις γυναικες και να μη φαινεται

http://www.youtube.com/watch?v=yl8g8S6F3do&feature=related

Ισως ειναι δυσκολο για εμας να κατανοησουμε κατι σαν το παρακατω ,για αυτους τους ανθρωπους ισχυει ομως

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Q5t9U9r9Kfs&feature=endscreen

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Αυτοί που λένε <<πήξαμε στους βρωμιάρηδες>> είναι μόνο Χ.Α.??

Όχι απαραίτητα. Οι περισσότεροι είναι "δεν ψήφισα Χ.Α. αλλά της δίνω δίκιο στο ένα, το άλλο, το τρίτο, κλπ". Είναι με άλλα λόγια το διπλάσιο ποσοστό της στις επόμενες εκλογές. Κι ο Χίτλερ κάπως έτσι ξεκίνησε εξάλλου.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το γιατι καθε φορα που καποιος παρανομος μεταναστης εγκληματει θα πρεπει να αντιπαραθετουμε και ενα εγκλημα παο Ελληνες ,τι σημαινει δλδ αυτο ;
Υπηρξε κανεις που να ειπε οτι καλα εκανε ο φανταρος ; Και τι σχεση εχει τελικα με το παρον εγκλημα ;
Αντε πες το στους γονεις του κοριτσιου ,"ελα μωρε μη κανετε ετσι ,εν ταξει ειναι βαρυ αλλα και οι δικοι μας κανουν εγκληματα" ,εξηγησε τους γιατι το παιδι τους χαροπαλευει βιασμενο σωματικα και ψυχικα .

Η αντιπαράθεση παρόμοιων εγκλημάτων είναι μοιραία, όταν σ'αυτά ουδείς καθαρόαιμος δε βγάζει όλη του την αντρίλα. Ας το πάρουμε χαμπάρι. Είτε εγώ βιάσω μια γυναίκα, είτε ένας Πακιστανός είτε ένας Ελβετός, έχουμε και οι τρεις στο μυαλό μας σκατά, και αποτελούμε δημόσιο κίνδυνο. Τα υπόλοιπα δείχνουν απλά τα ρατσιστικά απωθημένα του καθενός.

Γιατί με συγχωρείς αλλά τον τύπο που έγραφε "θα του τινάξω τα μυαλά με το όπλο μου (WTF?) και θα τον αφήσω να σαπίσει τον βρωμιάρη", τον θεωρώ αν όχι περισσότερο, το ίδιο επικίνδυνο με τον δράστη.

Προχθές κράζαμε τον Ντάχι όλοι μαζί γιατί πλάκωσε τη φρεσκογεννημένη γυναίκα του στο ξύλο...
Ο λόγος; Έβαλε πιπέρι στη σάλτσα για τα μακαρόνια και δεν άρεσε στον πρώτο του γιο, που είναι από άλλη γυναίκα...
Μιλάμε για πολύ ξύλο, σε μία φρεσκογεννημένη γυναίκα με καισαρική!

Εγώ τις Χριστοπαναγίες του τις έριξα για τον τρόπο που το είπε και γιατί ένοιωθε και περήφανος για αυτό που έκανε!
Καλό παιδί, άγιο, αλλά η φιλοσοφία που έχουν οι Μουσουλμάνοι για τις γυναίκες δεν παλεύεται...

Η αντιπαράθεση παρόμοιων εγκλημάτων είναι μοιραία, όταν σ'αυτά ουδείς καθαρόαιμος δε βγάζει όλη του την αντρίλα. Ας το πάρουμε χαμπάρι. Είτε εγώ βιάσω μια γυναίκα, είτε ένας Πακιστανός είτε ένας Ελβετός, έχουμε και οι τρεις στο μυαλό μας σκατά, και αποτελούμε δημόσιο κίνδυνο. Τα υπόλοιπα δείχνουν απλά τα ρατσιστικά απωθημένα του καθενός.

Γιατί με συγχωρείς αλλά τον τύπο που έγραφε "θα του τινάξω τα μυαλά με το όπλο μου (WTF?) και θα τον αφήσω να σαπίσει τον βρωμιάρη", τον θεωρώ αν όχι περισσότερο, το ίδιο επικίνδυνο με τον δράστη.

Τωρα μου μιλας για τα σχολια που εγραψαν ; Τι σχεση εχει αυτο με εμας εδω ; Τι σχεση εχει με το εγκλημα που εκανε αυτος ο παρανομος μεταναστης ;Τι σχεση εχουν τα κομματα και καθε φορα ,σε καθε εγκλημα που γινεται απο παρανομο μεταναστη θα πρεπει να μπαινουμε στα χαρακωματα της οποιας παραταξης/κομματος και να προσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα ;;
Αθωωνεται δλδ ο Πακιστανος γιατι καποιοι ανεγκεφαλοι εγραψαν τα σχολια που εγραψαν ; Αλλαζει κατι ;;
Οπως σου ειπα ,πηγαινε πες τα αυτα στους γονεις του παιδιου ,πιστευεις οτι τους ενδιαφερει το οτι και οι Ελληνες εχουν κανει Εγκληματα ;Πιστευειες οτι τους ενδιαφερουν τα σχολια του καθε ηλιθιου στην ειδηση της συλληψης του Πακιστανου ;

Οτι και να λέμε, αυτοί που έχουν ρατσιστικές και μισάνθρωπες απόψεις, σκατά θα παραμείνουν.....

Αν δεν θέλουν μερικοί να τους λέμε φασίστες, θα τους λέμε μισάνθρωπους......Μην μας πουν όμως οτι ούτε αυτό συνάδει με τους ευγενείς τρόπους......

Υ.Γ Αλήθεια εκείνο το παιδάκι(Alex) απο την Βέροια που χάθηκε, τι έγινε???

Επειδή το έγραψε;
Συγκρίνεις το έγκλημα με το τι βλακεία μπορεί να γράψει κάποιος στο facebook;
Αυτός που το έγραψε μπορεί να είναι η μεγαλύτερη κότα στον κόσμο και να κλάνει μέντες στην Ανάσταση από τα βεγγαλικά!

Προχθές κράζαμε τον Ντάχι όλοι μαζί γιατί πλάκωσε τη φρεσκογεννημένη γυναίκα του στο ξύλο...
Ο λόγος; Έβαλε πιπέρι στη σάλτσα για τα μακαρόνια και δεν άρεσε στον πρώτο του γιο, που είναι από άλλη γυναίκα...
Μιλάμε για πολύ ξύλο, σε μία φρεσκογεννημένη γυναίκα με καισαρική!

Εγώ τις Χριστοπαναγίες του τις έριξα για τον τρόπο που το είπε και γιατί ένοιωθε και περήφανος για αυτό που έκανε!
Καλό παιδί, άγιο, αλλά η φιλοσοφία που έχουν οι Μουσουλμάνοι για τις γυναίκες δεν παλεύεται...

http://www.youtube.com/watch?v=uivbVbzufzw&feature=related

ειχε και γλεντι μετα

http://www.youtube.com/watch?v=CkgzGgVvNvw&feature=related

Υ.Γ Αλήθεια εκείνο το παιδάκι(Alex) απο την Βέροια που χάθηκε, τι έγινε???

Άσχετο...
Έχεις την εντύπωση ότι είναι το μοναδικό παιδάκι που χάνεται και δεν το βρίσκουν ποτέ;
Προσωπικά εύχομαι να ήταν το μοναδικό, αλλά αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει.
Κάθε λίγο και λιγάκι χάνονται παιδάκια (Ελληνάκια και μη) που δεν θα ακούσεις πουθενά το όνομά τους.