Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ένα ζώο δεν θα έκανε ένα τέτοιο έγκλημα. Ίσως ο χαρακτηρισμός "ζώο" να προσβάλει τα ζώα. Αυτά είναι πράξεις ανθρωποειδών.
Ο Δουρής δικάστηκε από το σύστημα και καταδικάστηκε.
Στη φυλακή τον βρήκε αυτό που του άξιζε.
Δεν ξέρω αν θυμάσαι τι έκανε ο Δουρής στο παιδί του, αλλά αυτό δείχνει άνθρωπο που δεν σωφρονίζεται.

Και δεν νομίζω ότι φτάσαμε κάπου επειδή θεωρώ ότι κάποια άτομα δεν σωφρονίζονται...
Πολλοί πολιτισμοί το πιστεύουν αυτό. Ειδικά Μουσουλμανικοί.
Για Ισλαμικούς δεν το συζητάμε καν...

Καλά Μίχο άστο....Άλλο λέω άλλα απαντάς.....

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Καλά αν είμαι εγώ ψυχαγωγία, εσύ είσαι stand up comedy...

Ξέρουμε τις απόψεις σου... Τσουβαλιάζεις την βία με την αντιβία... Μην τα ξαναλέμε παιδιά βαρέθηκα.....

Οτι καταλαβαίνει ο καθένας... Εσένα κάτσε να σε πηδάνε οι Χ.Α., εγώ προτιμώ να τους κυνηγήσω......

Kαλά δε καταλαβαίνεις οτι εκτίθεσαι με αυτά που λές;
Το ιδιο μπορεί να πει και ο φίλος gPaska..."εσενα κατσε να σε πηδάνε οι Αφγανοπακιστανοί,εγώ προτιμώ να τους κυνηγήσω"
Ειναι ωραίο και σωστό δηλ ε;

Ναι γιατί αυτες οι χώρες εχουν καθεστώτα δικτατορικά ή ημι-δημοκρατικά.....πιο εκλεπτυσμένα. Αυτά που ισχύουν εκεί και η πλύση εγκεφάλου απο μικρά δεν έχουν καμία σχέση με την θρησκεία τους και το τι αυτή λέει....

Δεν έχω μετρητή δημοκρατικότητας, ούτε συνδέω με την αναφορά του link το πολιτικό καθεστώς του Πακιστάν με τις πράξεις των πακιστανών όταν δρουν ως όχλος (πράγμα που το συνηθίζουν). Έτσι κι αλλιώς πάντως το καθεστώς δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό στους φανατικούς και στους ταλιμπάν, μάλλον το ανάποδο...

Υποστηριζεις οτι τους φασιστες που κυνηγανε αλλοδαπους πρεπει να τους σκοτωσουμε στο ξυλο αλλα τους αλλοδαπους που σκοτωνουν
Υπάρχουν αρμόδιες αρχές για να το κρίνουν... Πιστεύω συμφωνείς σε αυτό έτσι???ή μήπως θέλεις να κρίνουμε και την τύχη του εν είδη λαϊκού δικαστηρίου, πολιτισμένα???

Το καλο ειναι οτι αυτα που λες μενουν και μπορει να τα διαβαζει ο οποιοσδηποτε για να σχηματισει αποψη.
Στην αρχη νομιζα οτι ησουν απλα ακροαριστερος τωρα ειμαι σιγουρος οτι εισαι απλα ανθελληνας.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Kαλά δε καταλαβαίνεις οτι εκτίθεσαι με αυτά που λές;
Το ιδιο μπορεί να πει και ο φίλος gPaska..."εσενα κατσε να σε πηδάνε οι Αφγανοπακιστανοί,εγώ προτιμώ να τους κυνηγήσω"
Ειναι ωραίο και σωστό δηλ ε;

Μην το ξαναπάμε απο την αρχή.....

Υποστηριζεις οτι τους φασιστες που κυνηγανε αλλοδαπους πρεπει να τους σκοτωσουμε στο ξυλο αλλα τους αλλοδαπους που σκοτωνουν

Το καλο ειναι οτι αυτα που λες μενουν και μπορει να τα διαβαζει ο οποιοςδηποτε για να σχηματισει αποψη.

Ακριβώς συμφωνώ στο τελευταίο...

Ανέφερα πουθενά οτι τους μεν θα τους σκοτώσουμε στο ξύλο, ενώ τους δε όχι??? Γελοία η προσπάθεια σου.....

Είπα πουθενά οτι θα σκοτώσω κάποιον???

Emilot δικα σου post κανω quote παλικαρι μου δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, οταν αποφασισεις τι θες διαφωτισε μας.
Μεχρι στιγμης εχουμε
- Τους Χρυσαυγιτες τους κυνηγαμε να τους δειρουμε
- Τους αλλοδαπους εγκληματιες ας τους κρινει η δικαιοσυνη για να μην δωσουμε το κακο παραδειγμα με την βια.

Κάτι τελευταίο...

@AdonisGeorgiadi: Όσο και αν σιχαίνομαι τον Πακιστανό, το λυντσάρισμα [...] Στο Πακιστάν επιτρέπεται εδώ όχι.

Περαστικά σας....

Υ.Γ Ναι εντάξει gpaska......Υπάρχουν τα γραπτά...οπότε εκτίθεσαι λέγοντας ψεύδη.....

Emilot δικα σου post κανω quote παλικαρι μου δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, οταν αποφασισεις τι θες διαφωτισε μας.
Μεχρι στιγμης εχουμε
- Τους Χρυσαυγιτες τους κυνηγαμε να τους δειρουμε
- Τους αλλοδαπους εγκληματιες ας τους κρινει η δικαιοσυνη για να μην δωσουμε το κακο παραδειγμα με την βια.

Κάτι σαν το "πιασ´το αβγό και κούρευτο" δηλ...:flipout:

Μερικές απλές σκέψεις για να κλείσω τη συμμετοχή μου στην αέναη αυτή κουβέντα.

Μια στοιχειωδώς ευημερούσα κοινωνία, οφείλει να έχει νόμους, που να προστατεύουν τα μέλη της.

Οι νόμοι, οφείλουν να είναι κοινοί για όλους, ανεξαρτήτως εθνικότητας, κοινωνικής τάξης, οικονομικής κατάστασης, ή ακόμα και κατάστασης υγείας.
...

+1

Και οι νόμοι πρέπει να ισχύουν γι όλους εντός της χώρας.
Και φυσικά μιλώντας για την προστασία μιας κοινωνίας, ξεκινάς πάντα απο τα σύνορά της...
Αν τα βάλουμε κάτω, πόσους νόμους εχει καταπατήσει εν γνώσει του μέχρι τώρα ο πακιστανός?

Κάτι τελευταίο...

@AdonisGeorgiadi: Όσο και αν σιχαίνομαι τον Πακιστανό, το λυντσάρισμα [...] Στο Πακιστάν επιτρέπεται εδώ όχι.

Περαστικά σας....

Υ.Γ Ναι εντάξει gpaska......Υπάρχουν τα γραπτά...οπότε εκτίθεσαι λέγοντας ψεύδη.....

Είδες τελικά - έστω κι από σπόντα - που κατάλαβες για ποιο λόγο το έβαλα το λινκ πριν. Μπορεί 10-15 χρυσαυγίτες να έκαναν ντου (βασικά για τη δημοσιότητα) αλλά μέχρι το λυντσάρισμα (αν ήταν αυτός ο σκοπός τους), έχει μεγάλη απόσταση. Το ίδιο και οι επιθυμίες που μπορεί να υπάρχουν από πολλούς για την τύχη του δράστη, απέχουν πολύ από την πραγματοποίηση τους (αν ήταν στην πατρίδα του όμως...)...

Εγώ πάντος πλακωνόμουν με τους ΧΑυγήτες από μικρό παιδί...
Στους πόσους ΧΑυγήτες παίρνουμε δώρο έναν Πακιστανό;

:flipout:

Είδες τελικά - έστω κι από σπόντα - που κατάλαβες για ποιο λόγο το έβαλα το λινκ πριν. Μπορεί 10-15 χρυσαυγίτες να έκαναν ντου (βασικά για τη δημοσιότητα) αλλά μέχρι το λυντσάρισμα (αν ήταν αυτός ο σκοπός τους), έχει μεγάλη απόσταση. Το ίδιο και οι επιθυμίες που μπορεί να υπάρχουν από πολλούς για την τύχη του δράστη, απέχουν πολύ από την πραγματοποίηση τους (αν ήταν στην πατρίδα του όμως...)...

Aztd1LSCcAA2sy2.jpg

Μόλις ήρθε το blue star στο λιμάνι του πειραια που έφερε τον πακιστανό και αναμένουν μέλη της ΧΑ. Φωνάζουν συνθήματα.

+1

Και οι νόμοι πρέπει να ισχύουν γι όλους εντός της χώρας.
Και φυσικά μιλώντας για την προστασία μιας κοινωνίας, ξεκινάς πάντα απο τα σύνορά της...
Αν τα βάλουμε κάτω, πόσους νόμους εχει καταπατήσει εν γνώσει του μέχρι τώρα ο πακιστανός?

+1000

Aztd1LSCcAA2sy2.jpg

Μόλις ήρθε το blue star στο λιμάνι του πειραια που έφερε τον πακιστανό και αναμένουν μέλη της ΧΑ. Φωνάζουν συνθήματα.

Και στο γήπεδο φωνάζουν συνθήματα, ενίοτε σπάνε και καίνε. Λυντσάρισμα είδες; Εγώ όχι...