- 19 June 2006
- 15,781
Εγώ πάντος πλακωνόμουν με τους ΧΑυγήτες από μικρό παιδί...
Στους πόσους ΧΑυγήτες παίρνουμε δώρο έναν Πακιστανό;
![]()
Στους 10 χρυσαυγίτες, 1 κανονάκι και μπόνους κρυφή πίστα... lol
Εγώ πάντος πλακωνόμουν με τους ΧΑυγήτες από μικρό παιδί...
Στους πόσους ΧΑυγήτες παίρνουμε δώρο έναν Πακιστανό;
![]()
Καλα κι εγω αν πω καποιον μαλακα αν παρεξηγηθει θα πω οτι δεν ειναι βρισια αλλα γενετικος προσδιορισμος.
Mπορεί να μας εξηγήσεις Αιμίλιε,πως φαντάζεσαι τα κέντρα φιλοξενίας που αναφέρεις;
Και η διαφορά τους απο τα κέντρα κράτησης;(η στρατόπεδα οπως τα ονομάζεις)
Στους 10 χρυσαυγίτες, 1 κανονάκι και μπόνους κρυφή πίστα... lol
12.250.000 / 1.000.000 = 12,25 ευρω/μεταναστη
12.250.000 / 500.000 = 24,50 ευρω/μεταναστη
12.250.000/ 250.000 = 49,00 ευρω/μεταναστη
Με τοσα χρηματα οχι κεντρα φιλοξενιας φτιαχνουμε αλλα βιλες φιλοξενιας......
ΥΓ. Για τους αληθινα μυημενους, (οχι αυτους που το παιζουν) ποιες ντοκτρινας ειναι ορθοτερες αυτες των ΚΠCC ή αυτων των ΚΠΡΦ. Αντε γεια...
Χωρίς τζακούζι.....και πισίνες, όπως του Κορυδαλλού..........
Στο εφτιαξα γιατι μαλλον αυτο ηθελες να πεις, γιατι αν δεν ειναι Ελληνες φασιστες ειπαμε δεν τους βαραμε αλλα
Καλα εφυγα, καληνυχτα γιατι προφανως δεν βγαζεις ακρη με τον εαυτο σου δεν ειναι δυνατον να βγαλουν οι αλλοι ακρη με'σενα.
Καλα κι εγω αν πω καποιον μαλακα αν παρεξηγηθει θα πω οτι δεν ειναι βρισια αλλα γενετικος προσδιορισμος.
Απο κωλοτουμπες εχουμε χορτασει. Λιγη αξιοπρεπεια μας λειπει.
Ενταξει με κάλυψες πλήρως......
Οπως θές.Σάκη κουράστηκα... Θα τα πούμε μια άλλη ώρα....
Ευτυχως εμαθα διαιρεση στο δημοτικο γιατι απο οτι φαινεται μετα ειναι αργα......αν δε μπορεις να μοιρασεις 12 μυρια σε ενα μυριο....χαχαχα!! Καλά στα μαθηματικά πρέπει να ήσουν άριστος..... Με 12εκ πόσα κέντρα φτιάχναμε??? Και πόσους θα εξυπηρετούσε το καθένα???
Παιδιά, έλεος.....
Και η κρυφή πίστα τι θα έχει μεσα;...![]()
Και η κρυφή πίστα τι θα έχει μεσα;...![]()
random ισλαμιστές. Με το που σε φτάνουν, ανατινάζονται και χάνεις κανονάκι...![]()
Emilot δικα σου post κανω quote παλικαρι μου δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, οταν αποφασισεις τι θες διαφωτισε μας.
Μεχρι στιγμης εχουμε
- Τους Χρυσαυγιτες τους κυνηγαμε να τους δειρουμε
- Τους αλλοδαπους εγκληματιες ας τους κρινει η δικαιοσυνη για να μην δωσουμε το κακο παραδειγμα με την βια.
Σχετικά με την εγκληματική ενέργεια της παρου.
Η αστυνομία εξιχνιασε σε σχετικά σύντομο διαστημα την απάνθρωπη εγκληματική ενέργεια , συνήθως σε αυτού του τύπου τα εγκλήματα η αστυνομία μας είναι ιδιαίτερα αποδοτικη.
...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.