Ωραία λοιπόν..τις γεννά
Και γω κι εσυ σαν Ελληνας πολίτης,βλέποντας να σπάνε το κεφάλι της κόρης μου(μας) για να της πάρουν ενα μαμημένο κινητό,ποιον θέλεις να έχεις στα χέρια σου εκείνη την στιγμή;
Τον Δένδια,τον Σαμαρά,η το Μπένυ;
Δε βλέπεις μπροστα σου αυτό το κτήνος(που έτυχε να είναι αλλοδαπός,θα μπορούσε να είναι και Ελληνας)και θες να τον σκίσεις στην κυριολεξία;
Για μπες στο πετσί των γονιών της,και των καθε γονιών με ανάλογα περιστατικά;
Να τους δικαιλογήσουμε δηλ την πράξη τους(οποιας εθνικότητας και να ναι,που στις 7/10 περιπτώσεις τυχαίνει να είναι αλλοδαποι πάντα)με το σκεπτικό οτι πεινάνε;
Πεινούσε δηλ ο συγκεκριμένος Πακιστανός;
Εκτός κι αν είναι και σεξουαλικά πεινασμένοι,οπότε να πληθούμε να ξυριστούμε,να στηθούμε και να τους περιμένουμε,να τους ικανοποιήσουμε!!!
«Ποσά εγκλήματα έχουν γίνει στο όνομα των καλών πραγμάτων;»
Εννοείται οτι ο εν λόγω ΕΦΟΣΟΝ κριθεί ένοχος, θα πρέπει να φάει ισόβια......ΙΜΟ.
Και btw μεγάλη εμπιστοσύνη δείχνεις...
Εγώ να σου το πάρω από τις δύο πλευρές...
1) Όλα όσα λέει του τα έχουν βάλει στο στόμα αυτοί που τον συνέλαβαν. Δεν είναι αυτός ο ένοχος, απλά έτυχε να είναι σε λάθος μέρος λάθος στιγμή και τα φόρτωσαν όλα πάνω του γιατί αλλιώς θα είχαν θέμα στην Πάρο αυτή την τουριστική περίοδο. Οπότε καταδικάζεται ένας αθώος... Μπαίνει στη φυλακή, του φοράνε τις σαγιονάρες και έχει κάθε μέρα πάρτι!
2) Στην αντιπέρα όχθη, είναι αυτός που το έκανε, δικάζεται και καταδικάζεται σε 20 - 30 χρόνια φυλάκισης.
Εκτίει ένα μέρος της ποινής του και λόγω καλής διαγωγής είναι έξω σε 10 χρόνια.
Είμαι πεσιμιστής;
Και btw μεγάλη εμπιστοσύνη δείχνεις...
Εγώ να σου το πάρω από τις δύο πλευρές...
1) Όλα όσα λέει του τα έχουν βάλει στο στόμα αυτοί που τον συνέλαβαν. Δεν είναι αυτός ο ένοχος, απλά έτυχε να είναι σε λάθος μέρος λάθος στιγμή και τα φόρτωσαν όλα πάνω του γιατί αλλιώς θα είχαν θέμα στην Πάρο αυτή την τουριστική περίοδο. Οπότε καταδικάζεται ένας αθώος... Μπαίνει στη φυλακή, του φοράνε τις σαγιονάρες και έχει κάθε μέρα πάρτι!
2) Στην αντιπέρα όχθη, είναι αυτός που το έκανε, δικάζεται και καταδικάζεται σε 20 - 30 χρόνια φυλάκισης.
Εκτίει ένα μέρος της ποινής του και λόγω καλής διαγωγής είναι έξω σε 10 χρόνια.
Είμαι πεσιμιστής;
Ισοβια? Για μια ληστεια ?
Τι σοι δικαιοσυνη ειναι αυτη ?
Και ο Άκης εκει ήταν... Δεν είδα να σας πειράζει τόσο.....
Άλλα για άλλα... Έγραψα πουθενά να μην δικαστεί;
Ίσα ίσα, σε έναν ουτοπικό κόσμο η δικαιοσύνη θα ήταν πράγματι τυφλή και ο καθένας θα έπαιρνε αυτό που του αξίζει.
Τώρα θα μου πεις, σε έναν ουτοπικό κόσμο δεν θα υπήρχε λόγος για δικαιοσύνη γιατί δεν θα υπήρχαν εγκλήματα.
Τη δικαιοσύνη δυστυχώς δεν μπορούν να την αλλάξουν ούτε αυτοί που την υπηρετούν. Πόσο μάλλον ένας απλός πολίτης.
Όταν θεωρούν ότι η δικαιοσύνη έκανε τη δουλειά της επειδή έβαλε μόνο τον Τσοχατζόπουλο φυλακή, επέτρεψέ μου να μειδιάσω...
Αν δεν σου αρέσει η δικαιοσύνη, άλλαξε την....
Αν δεν θέλεις να την αλλάξεις και δεν σου αρέσει, τότε προτιμάς να μην δικάζεται, όπως στους νόμους της ζούγκλας....Οπότε, απόλαυσε την....(όταν συμβεί)...
Υ.Γ Εμπιστοσύνη που έδειξα???(άντε πάλι)..... Είπα οτι κατα την προσωπική μου άποψη(που δεν έχει καμία βαρύτητα), θα πρέπει να δικαστεί δίκαια.... Για άλλους θέλει κρέμασμα, για άλλους θανατική ποινή....κ.ο.κ.....
Οι προστατευόμενες του ακη σακοραφα και δουρου που ήταν ; Εκει η πήγανε σε αλλη βάρκα![]()
Όταν ειναι μακρια απο τον .....το παίζουμε ανθρωπιστες κλπ. Έτσι ειναι ....
Σε άλλους τομείς όπως, δίκες για δάνεια πολιτών, υποθέσεις με το χαράτσι, κλπ....η δικαιοσύνη(σε τμήματα Ειρηνοδικείων επι των πλείστων) έχει δείξει καλά σημάδια....
Για την Αθήνα δε γνωρίζω, γνωρίζω όμως για τις Σέρρες, τη Δράμα και τους γειτονικούς νομούς.
Αυτό που αναφέρεις ότι οι Έλληνες ήταν μειοψηφία, δείχνει (εκτός από την κομματική σου προπαγάνδα) ότι για την περιοχή δεν έχεις ιδέα.
Μετά από την κατοχή της περιοχής από τους Βούλγαρους (τις χειρότερες καταστροφές της, η πόλη των Σερρών τις γνώρισε από τους Βούλγαρους), το μεγαλύτερο ποσοστό των ΕΛΛΗΝΩΝ της περιοχής ήταν σλαβόφωνο. Όχι γιατί δεν ήταν Έλληνες, αλλά γιατί αν μιλούσαν τη μητρική τους γλώσσα, πάει το κεφαλάκι τους. Οπότε αυτό το 11% Ελληνικού πληθυσμού, να πεις στις "πηγές σου" να το ξαναδούν...
Όσον αφορά την συμπεριφορά των γηγενών κατοίκων στους πρόσφυγες, απλά να σου αναφέρω, ότι στο χωριό μου, μένουν γηγενείς, πόντιοι και μικρασιάτες ΑΡΜΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Μάλιστα υπήρξαν γάμοι μεταξύ τους από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στην περιοχή.
Λίγη στάχτη στα μάτια των ανίσχυρων για να μην σιγουρευτούν ότι οι νόμοι έχουν δημιουργηθεί για αυτούς...
Πάντα μαλαγρώνεις για να μη σε πάρουν χαμπάρι τα ψάρια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.