Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Μιχάλη νομίζω πως η Αριστερά βρίσκεται ακόμα εξέρχεται της κόπωσης των δύο εκλογικών αναμετρήσεων και προσπαθεί να σχεδιάσει την πορεία της από εδώ και μπρος. Κάτσε να γυρίζουν από τις παραλίες... :captain:

Αυτό μου θυμίζει τις δικαιολογίες του κουνιάδου μου για την ομάδα του...
Στην αρχή της σαιζόν χάνει επειδή ακόμη δεν έχει μπει στο κλίμα, είναι από διακοπές...
Μετά χάνει επειδή κουράστηκαν... :flipout:

Τώρα τα θες και τα γράφεις ή πραγματικά δεν καταλαβαίνεις?? Γιατί δεν σε έχω για χαζό..... Φυσικά και έδωσα οτι μπορούσα.... Αυτό τι σημαίνει οτι θα εξακολουθήσω να το κάνω, χωρίς να κάνω και άλλες πράξεις ώστε να δοθεί μια συνολική λύση???

Έλα ρε Μίχο....

Ααααααει γειά σου!
Εσύ, από το υστέρημά σου έδωσες ότι μπορούσες για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί αυτοί οι άνθρωποι.
Παράλληλα δίνεις και έναν αγώνα. Ο οποίος όμως μόνος του δεν φτάνει! Γιατί μέχρι εσύ να νικήσεις (αν νικήσεις) αυτοί θα έχουν πεθάνει!
Οι έχοντες και κατέχοντες γιατί μένουν στον αγώνα (που άμα θέλουμε πιστεύουμε ότι τον κάνουν) και δεν κάνουν κάποια πράξη;
Για φέτος να μην τα κάνουν τζιπάρες και κότερα!
Να τα κάνουν καρβέλια και μακαρόνια!
Να πιάσει και λίγο τόπο το μπλαμπλαδιλίκι τους!
Να χορτάσει κανένα στοματάκι εκτός από το δικό τους!

Ααααααει γειά σου!
Εσύ, από το υστέρημά σου έδωσες ότι μπορούσες για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί αυτοί οι άνθρωποι.
Παράλληλα δίνεις και έναν αγώνα. Ο οποίος όμως μόνος του δεν φτάνει! Γιατί μέχρι εσύ να νικήσεις (αν νικήσεις) αυτοί θα έχουν πεθάνει!
Οι έχοντες και κατέχοντες γιατί μένουν στον αγώνα (που άμα θέλουμε πιστεύουμε ότι τον κάνουν) και δεν κάνουν κάποια πράξη;
Για φέτος να μην τα κάνουν τζιπάρες και κότερα!
Να τα κάνουν καρβέλια και μακαρόνια!
Να πιάσει και λίγο τόπο το μπλαμπλαδιλίκι τους!
Να χορτάσει κανένα στοματάκι εκτός από το δικό τους!

Γιατί οι πολιτικοί βρίσκουν πολιτικές λύσεις..... Δηλαδή συνολικές λύσεις.... Αν βοηθήσω 100 ανθρώπους δεν λέει τίποτα... Αν βοηθήσει 1000 ανθρώπους πάλι δεν λέει τίποτα.....

Πάντα θα υπάρχουν και άλλοι που θέλουν βοήθεια.....

Εγώ θα βοηθήσω με ότι μπορώ(και όχι μόνο μέσω τροφής), γιατί έχω μικρό εύρος και παράλληλα θα υποστηρίξω την πολιτική που θα σταθεί ανθρώπινα απέναντι τους, όχι δίνοντας τους ένα καρβέλι ψωμί, αλλά δίνοντας τους γη για να καλλιεργήσουν...

Αν δεν το δέχεσαι αυτό...απλά διαφωνούμε....

Γιατί οι πολιτικοί βρίσκουν πολιτικές λύσεις..... Δηλαδή συνολικές λύσεις.... Αν βοηθήσω 100 ανθρώπους δεν λέει τίποτα... Αν βοηθήσει 1000 ανθρώπους πάλι δεν λέει τίποτα.....

Εκτός από πολιτικοί όμως είναι και άνθρωποι.
Μάλιστα, άνθρωποι που διαχειρίζονται υπέρογκα ποσά για την εποχή που διανύουμε. Και που με αυτά τα ποσά μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Εγώ θα βοηθήσω με ότι μπορώ(και όχι μόνο μέσω τροφής), γιατί έχω μικρό εύρος και παράλληλα θα υποστηρίξω την πολιτική που θα σταθεί ανθρώπινα απέναντι τους, όχι δίνοντας τους ένα καρβέλι ψωμί, αλλά δίνοντας τους γη για να καλλιεργήσουν...

Αν δεν το δέχεσαι αυτό...απλά διαφωνούμε....

Καλά, το να διαφωνούμε το θεωρώ απόλυτα υγιές. :ernaehrung004:
Να υποθέσω όμως ότι συμφωνείς με το να δημιουργηθούν οικισμοί, έστω σε ακατοίκητα νησιά που θα μπορούν να δημιουργήσουν κοινωνίες;
Δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο άλλωστε.
Έχει γίνει πολλές φορές στην ιστορία αυτού του τόπου.

edit: Και btw, ισχύει 100% ότι βλέπεις παιδάκια να προσπαθούν να χορτάσουν με παξιμάδια και τσάι στα "κέντρα φιλοξενίας".
Δεν το έγραψα για λόγους εντυπωσιασμού. Είναι κάτι που είδα με τα μάτια μου.

Last edited:
Καλά, το να διαφωνούμε το θεωρώ απόλυτα υγιές. :ernaehrung004:
Να υποθέσω όμως ότι συμφωνείς με το να δημιουργηθούν οικισμοί, έστω σε ακατοίκητα νησιά που θα μπορούν να δημιουργήσουν κοινωνίες;
Δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο άλλωστε.
Έχει γίνει πολλές φορές στην ιστορία αυτού του τόπου.

edit: Και btw, ισχύει 100% ότι βλέπεις παιδάκια να προσπαθούν να χορτάσουν με παξιμάδια και τσάι στα "κέντρα φιλοξενίας".
Δεν το έγραψα για λόγους εντυπωσιασμού. Είναι κάτι που είδα με τα μάτια μου.

Βέβαια είναι απόλυτα υγιές....

Δεν συμφωνώ όχι.... Και δεν συμφωνώ γιατί έχω νωπά παραδείγματα των ΑΟΖ και τι αποτελέσματα είχαν, για να μην πω οτι μου θυμίζει "λύσεις" τύπου Σαββόπουλου....Μπρρρρρρ....

Το πρόβλημα με αυτά είναι το κοινωνικό-οικονομικό μοντέλο υπο το οποίο θα γίνουν.... Καπιταλισμός.....

ΙΜΟ....Άστο πήραμε, δεν θέλω άλλο....

Edit...Μίχο προς θεού(Αλλάχ, κλπ)δεν το αμφισβήτησα...
Στο κέντρο πολιτικών προσφύγων στο Λαύριο ήταν που έχω πάει 2 φορές και θα ξαναπάω μέσα στον Αύγουστο...

Την αντίθεση της Χρυσής Αυγής στο δικαίωμα των μεταναστών να προσεύχονται σε δημόσιους χώρους εξέφρασε για άλλη μία φορά ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

http://www.left.gr/article.php?id=5615#.UCUGLnc3eSg.facebook

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=6419&Itemid=52&lang

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2011

http://prezatv.blogspot.gr/2012/08/2011_10.html

Έυκολα όμως βλέπει κανείς την αναντιστοιχία του ποσοστού της εγκληματικότητας των αλλοδαπών σε σχέση με τον αριθμό τους στην Ελλάδα (πόσοι είναι 1,5 εκατομμύριο; οι ημεδαποί είναι 10).

Οπότε αλλάζω τον τίτλο

"Πρωταθλητές στην εγκληματικότητα οι αλλοδαποί για το 2011"

Έυκολα όμως βλέπει κανείς την αναντιστοιχία του ποσοστού της εγκληματικότητας των αλλοδαπών σε σχέση με τον αριθμό τους στην Ελλάδα (πόσοι είναι 1,5 εκατομμύριο; οι ημεδαποί είναι 10).

Οπότε αλλάζω τον τίτλο

"Πρωταθλητές στην εγκληματικότητα οι αλλοδαποί για το 2011"

Ναι βέβαια αν θες να προβοκάρεις......

Γιατί να προβοκάρω Αιμίλιε; Δες μόνος σου τα στατιστικά. Στην πρώτη στήλη με τα εγκλήματα έχουμε 15.486 εγκλήματα από ημεδαπούς και 11.413 από αλλοδαπούς (ας είναι καλά το excel που επιτρέπει τις γρήγορες πράξεις). Από αυτά έχουμε 255 φόνους από ημεδαπούς και 180 από αλλοδαπούς (που είναι προφανές το πιο σοβαρό έγκλημα), για να μην αναφέρω τώρα όλη τη λίστα. Τι συμπέρασμα βγάζεις για την αναλογικότητα των εγκλημάτων σε σχέση με τους πληθυσμούς; Δες επίσης και τα στοιχεία για το πρώτο εξάμηνο του 2012, ακολουθούν τον ίδιο ρυθμό. Τι να λέμε λοιπόν;

Γιατί να προβοκάρω Αιμίλιε; Δες μόνο σου τα στατιστικά. Στην πρώτη στήλη με τα εγκλήματα έχουμε 15.486 εγκλήματα από ημεδαπούς και 11413 από αλλοδαπούς (ας είναι καλά το excel που επιτρέπει τις γρήγορες πράξεις). Από αυτά έχουμε 255 φόνους από ημεδαπούς και 180 από αλλοδαπούς (που είναι προφανές το πιο σοβαρό έγκλημα). Τι συμπέρασμα βγάζεις για την αναλογικότητα των εγκλημάτων σε σχέση με τους πληθυσμούς; Δες επίσης και τα στοιχεία για το πρώτο εξάμηνο του 2012, ακολουθούν τον ίδιο ρυθμό. Τι να λέμε λοιπόν;

Απάντησα σε αυτό με άρθρο που παρέθεσα και πριν.... Η αστυνομία πια(50% Χ.Α.) εστιάζει σε αλλοδαπούς τις "έρευνες" της..... Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει σαφής εγκληματικότητα και απο πλευράς μεταναστών(για χίλιους λόγους που έχουμε αναλύσει πολλές φορές)....

Τα νούμερα λένε λοιπόν οτι τα περισσότερα εγκλήματα γίνονται απο Έλληνες και η κοινή γνώμη, όπως λέει και ο Κασιδιάρης στα βίντεο που έβαλα, λέει οτι είναι απο μετανάστες....προφανώς λόγω ΜΜΕ, πολιτικών, κλπ....

Αυτό λέω...

5000 μανι μανι είναι πλαστογραφίες και επετεία ..... δλδ cd και ψέυτικα χαρτιά ,, εάν λάβουμε υπόψην και την αμεροληψία των ελληνικών αρχών ......

μυθος λοιπόν ,,,,

οι Ελληνες βάσει και της κοινονικοπολιτική τους κατάσταση σε σχέση με τους αλλοδαπους ..

είναι πιο παραβατικοί ...

μας ζαλίσατε τον έρωτα ότι ειναι γενημένοι εγγληματίες ,,,

που είναι ρε σεις ?

αλλα λένε τα στοιχεία !!

Τι ωραίοι που είστε βρε παιδιά, τι εθελοτυφλισμός είναι αυτός. Δηλαδή πόσο δύσκολο σας είναι να παραδεχθείτε τα νούμερα και να μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα (στυλ η αστυνομία κυνηγά κυρίως τους αλλοδαπούς, το τάδε έγκλημα δεν είναι βαρύ, ενώ το άλλο είναι, κλπ). Τα νούμερα για μία ακόμα φορά μιλάνε μόνα τους (όπως λέγαμε προχθές και για τους φυλακισμένους).

Ίσως γίνομαι και γραφικός τελικά, αλλά ας κρίνει μόνος του ο καθένας από τα screenshot τι είναι σοβαρό και τι όχι, και τι λένε γενικά αυτά τα νούμερα...

02.jpg

01.jpg

Last edited:
τώρα που το βλέπω καλήτερα ,,, απο την φωτό ,,,

τα 12000 περιπου απο αυτά είναι σχεδόν μπούρδες ,,,, πλαστογραφία ζητιανιά και μικροπωλητες ,,,

οπότε μιλάμε για πρακτικά μικρό ποσοσστό ,,,

ποπο τι ζημιά και αυτή ,,,,

εδώ και 100 σελίδες μας πρήξατε τα συκώτια ,, και εδω βλέπουμε άλλα ,,,

παιδιά εγώ θα ντρεπομουν ,,, δεν θα ξαναέγραφα :bigcry:

Εντάξει, σκέτη στρουθοκάμηλος είσαι. Αφού το κάνεις αυτό λοιπόν, αφαίρεσε και τα αντίστοιχα "ελαφρά" αδικήματα που κάνουν οι Έλληνες (σε στυλ, "Αρχαιοκαπηλεία, τι είναι αυτό, μπούρδες. Απάτες; τώρα με ψιλοκατζήδες θα ασχολιόμαστε", κλπ, κλπ).

Last edited:
Παέι αυτο αστο ,, άπατο ,,

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ

να πιάσουμε καλήτερα αυτό με τα δισεκατομύρια που βγάζουν έξω μαύρα ,,, οι μάυροι ,, με τα σιντιά ,,,

πιό πιασάρικο είναι .. τωρα και με την κρίση ,,,

Όχι, φίλε μου δεν πάει επειδή το λες εσύ! Αν θέλεις να στρουθοκαμηλίζεις, καλώς, άσε τους υπόλοιπους όμως να κρίνουν μόνοι τους...