Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Μα βρε Παντελη,πες και συ καμια ιδεα :laugh:

Η μηπως στεκει και αρκει η ρετσινια του ρατσιστη;

Δεν σου έριξα καμία ρετσινιά αν δεν κάνω λάθος,όπως δεν λέω φασίστες όσους ψήφισαν χρυσή αυγή και ας είναι ένα κόμμα,συμμορία,με φασιστικά πρότυπα.

Το να συμπεριφέρεται κάποιος ρατσιστικά δεν έχει συγκεκριμένα κριτήρια.

Αν θες μια ιδέα για το τι μπορούν να κάνουν για τους μετανάστες θα σου γράψω ότι για να σου δώσω απάντηση θα πρέπει να είμαι μέσα στα κόλπα,στην κυβέρνηση ή σε μια επιτροπή που να έχει άμμεση σχέση με το θέμα.Βάσει λογικής 5-6 προτάσεις υπάρχουν σίγουρα αλλά θεωρώ ότι τέτοιες ερωτήσεις δεν έχουν λογική μια και αν κάποιος δεν γνωρίζει απόλυτα την κατάσταση τι ιδέες θέλεις να σου δώσει,οπότε κατατάσω την ερώτησή σου σε ακόμη ένα ψευτοδίλλημα.

Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Οι ελληναράδες να μας πούνε πόσα μπικικίνια κάνανε με τα λάθρο-τράνσπορτ απο Αλβανία και πόσα παίρναν το κεφάλι για κάθε εξαθλιωμένο Αλβανό πριν απο 10 χρόνια ,,

οι νταβατζήδες ελληναράδες επίσης και οι συνεργάτες τους ..... ,, να μας πούνε πόσα φτιάξανε με τις πόρνες και τα μπουρδέλα ..

οι εργολάβοι οικοδομών ,,, πόσο κόσμο λιώσανε στα γιαπιά με 50 βαθμούς ζέστη ,

κτλ κτλ κτλ ..

Ελληνικα γονιδια δεν υπάρχουν..Οποιος πιστευει τετοια,ειναι υποχρεωμένος να πιστεψει οτι υπαρχουν και Σκοπιανά γονιδια..Αυτα λενε σκοπιανοί ''επιστημονες''για να αποδειξουν οτι η γεωγραφικη περιοχη που ονομαζεται Μακεδονια ανηκει μονον στην ΦΥΡΟΜ.

Αυτα οδηγούν σε αλυτρωτισμούς που μονον καλο δεν κανουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Γενικά μου φαίνεται πως έχεις συγχύσει λίγο τις ένοιες συνάνθρωπος και συμπατριώτης.
Λες εε!!!!!!!! καλα τα λεει να φυγουν απο εδω και να πανε στην Γερμανια και την Γαλλια και την ουτανα την Τουρκια μαμω το καραβι που τους εφερε εδω στην Ελλαδα...........

Εδώ ήρθαν Έλληνες και Ελληνίδες και τους θεωρήσαμε παράσιτα και παστρικές, στους ξένους θα κολλήσουμε;

Σωστό. Εντούτοις και εκ των υστέρων όμως, η απαράδεκτη αυτή τακτική καταδικάστηκε συλλήβδην ως ύψιστο λάθος.

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Οι ελληναράδες να μας πούνε πόσα μπικικίνια κάνανε με τα λάθρο-τράνσπορτ απο Αλβανία και πόσα παίρναν το κεφάλι για κάθε εξαθλιωμένο Αλβανό πριν απο 10 χρόνια ,,

οι νταβατζήδες ελληναράδες επίσης και οι συνεργάτες τους ..... ,, να μας πούνε πόσα φτιάξανε με τις πόρνες και τα μπουρδέλα ..

κτλ κτλ κτλ ..

:grinning-smiley-043

κτλ κτλ κτλ ..
Εε... κατσε και εσυ φορα που εχεις, για ολα αυτα φταις εσυ και εγω και ολοι μας, που ενω τα βλεπαμε δεν καναμε τιποτα.

Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Το συγκεκριμένο θα είναι και το τελευταίο μου post για το θέμα των λαθρομεταναστών γιατί θεωρώ πως πρέπει να πέσουν οι τόνοι.

Επειδή τέθηκε και το θέμα του συμπατριώτη θα ήθελα να μάθω ποιος δεν έχει κάνει κάνενα από τα παρακάτω:

1) Δεν έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό και να βρει έναν Έλληνα όπου τον βοήθησε ή τον φίλεψε επειδή είναι πατριωτάκι;
2) Όταν πηγαίνεις στην Επαρχία δε σας έχει τύχει να σας συμπεριφερθούν τοπικιστικά ή αν φύγετε από Αθήνα και να πάτε να ζήσετε μόνιμα στην επαρχία, στην αρχή ποια ήταν η αντιμετώπιση; Δε κάνουν καλό που είναι τοπικιστές οι άνρθωποι εκεί; Κοιτάνε το συμφέρον τους για το μέρος τους.
3) Στη γειτονιά σας, δε συμπεριφέρεστε τοπικιστικά όταν παρκάρει κάποιος ξένος και λέτε από μέσα σας "άστα κομμάτια ήρθαν πάλι και έκλεισαν τα πάντα και δε μπορώ να παρκάτω έξω από το σπίτι μου";
4) Όταν υποστηρίζετε μία αθλητική ομάδα και περιφρανείτε τον αντίπαλο φίλαθλο και τον ειρωνεύεστε, όπως και το ότι τον θεωρείτε κατώτερο σας, δεν είναι ρατσιστική συμπεριφορά;

Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα, που μπορεί να έχουμε συμπεριφερθεί ρατσιστικά είτε για καλό, είτε για κακό, είτε άθελα μας, είτε επειδή νομίζουμε ότι έτσι πρέπει, είτε για να προστατευτούμε.

Εγώ θεωρώ πως όταν το κάνεις για την προστασία σου, δεν είναι κακό.
Θρησκευτικά και βάσει της επίσημης θρησκείας του κράτους μας συμφωνώ πως είναι λάθος, αλλά δυστυχώς όταν ανοίξαμε τα σπίτια μας και βοηθήσαμε κάποιοι το εκμεταλεύτηκαν.

Η υπομονή του Έλληνα τελείωσε σε πολλά ζητήματα και για αυτό ψήφισε όπως ψήφισε (αν και είχαμε πάλι μεγάλη αποχή), σχεδόν όλοι στη καθημερινότητα μας είμαστε στην τσίτα και το βλέπεις από τις αντιδράσεις όλων αυτών που συναναστρεφόμαστε κάθε μέρα, στο λεωφορείο, στο δρόμο, στις υπηρεσίες κτλ.

Εύχομαι να αλλάξει η Χώρα μας προς το καλύτερο και να γίνει ο Έλληνας πάλι φιλόξενος και πάνω από όλα υπομονετικός.
Να είστε καλά.

Σωστό. Εντούτοις και εκ των υστέρων όμως, η απαράδεκτη αυτή τακτική καταδικάστηκε συλλήβδην ως ύψιστο λάθος.

Ναι, αλλά φανερώνει νοοτροπία.

Σοβαρά??? Το ακούσαμε κι αυτό. Εσύ με κρίνεις ως αριστερό και ως φιλάνθρωπο. Εγώ να μη σε κρίνω αν δηλώνεις κάτι στο οποίο είσαι ασυνεπής? Κάνεις πλάκα? Μόνο ο Θεός θα σε κρίνει εσένα? Κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου για να μην αποκαλύψεις πόσο ασυνεπής είσαι. Περαστικά.....

Edit. Απάντηση δεν πήρα τελικά στα υπόλοιπα....

Για το αν ειμαι καλος Χριστιανος (οπως ρωτησες) , ΝΑΙ

Εγω δεν σε εκρινα ουτε σαν αριστερο ουτε σαν φιλανθρωπο απλα δοκιμασα να δω ποσο ετοιμος εισαι να εφαρμοσεις αυτα που λες.

Κι'αν δεν καταλαβες με αυτα που λεω οτι στο θεμα των νομιμων μεταναστων στην ουσια συμφωνω μαζι σου (γενικα) δεν φταιω εγω.

Και σε διαβεβαιωνω οτι ουτε τι ψηφιζω δεν ξερεις,απλα δεν δεχεσαι οτι μπορω να διαφωνω μαζι σου σε καποια ζητηματα και τακτικες.

Βεβαια το να με αποκαλεις ρατσιστη η φασιστα,αυτο δεν σε δικαιωνει και σε κατι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Λες εε!!!!!!!! καλα τα λεει να φυγουν απο εδω και να πανε στην Γερμανια και την Γαλλια και την ουτανα την Τουρκια μαμω το καραβι που τους εφερε εδω στην Ελλαδα...........

Η πείνα, δεν έχει πατρίδα φίλε!

Αχ θέε μου τι διαβάζω... Θα βγάλω τα μάτια μου. Τί άλλο θα ακούσουμε?

Ελληνικά γονίδια! Να το δημοσιεύσω? Μου δίνουν την άδεια οι συμφορουμίτες? Θα σας αναφέρω στην ομιλία μου όταν θα αποδέχομαι το Νόμπελ Βιολογίας.

FISH_chromosomes_300dpi.jpg

Νομίζω είναι εκείνο στο 2, πάνω πάνω που είναι μπλέ. Ακριβώς πάνω απο της Σουηδίας και αυτό εξηγεί και την αγάπη μας για της Σουηδέζες...

Επισης ..Περι μεταναστών..

Ας διαβασει καποιος την συνθηκη Dublin 2 και τι ακριβως λεει..

http://europa.eu/legislation_summar...t_of_persons_asylum_immigration/l33153_el.htm

Σπυρο,ευχαριστω,εψαχνα ενα λινκ να το διαβασω και θα το διαβασω.

Απλα ομως,επειδη ενας φιλος εδω μου ειπε (δεν θυμαμαι αν ησουν εσυ) οτι το Δουβλινο 2 το υπεγραψε η Ελλαδα οχι οι εταιροι,να πω οτι και το μνημονιο,η Ελλαδα το υπεγραψε.
Δεν σημαινει οτι πρεπει να το δεκτουμε αμαχητι. :ernaehrung004:

κτλ κτλ κτλ ..

Πρέπει να έχουν χαλασμένα γονίδια αυτοί, να πάνε αμέσως για ρεκτιφιέ:BXVZCBXZ6:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλο

Η πείνα, δεν έχει πατρίδα φίλε!

Ναι σωστα δεν εχει, αλλα ολοι τους μαμω την τρελα μου εδω Ελλαδα ηρθαν? δεν τους εφερε καννενας? για απαντα με μπρε πατριδα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Σπυρο,ευχαριστω,εψαχνα ενα λινκ να το διαβασω και θα το διαβασω.

Απλα ομως,επειδη ενας φιλος εδω μου ειπε (δεν θυμαμαι αν ησουν εσυ) οτι το Δουβλινο 2 το υπεγραψε η Ελλαδα οχι οι εταιροι,να πω οτι και το μνημονιο,η Ελλαδα το υπεγραψε.
Δεν σημαινει οτι πρεπει να το δεκτουμε αμαχητι. :ernaehrung004:

Ναι,εγω στοχα πεί..

Υποψιν και ενω εχουμε διαφορετικες αποψεις για το μεταναστευτικο,να συμπληρωσω απλά,πώς πολλοι μετανάστες θεωρουν την Ελλάδα,πέρασμα ..και μονον χωρα υποδοχής...

Αυτο απαγορευθηκε απο το Δουβλινο 2.

Μονον μια Αφγανή που πηγε Αυστρια κερδισε την δικη σε Αυστριακο δικαστηριο και παρεμεινε στην χωρα που επιθυμουσε και οχι στην Χωρα υποδοχής.

Παρά ταυτα δεν εχει υπάρξει αλλο αναλογο παραδειγμα.

Επισης ..Υπάρχουν παρανομα κυκλωματα που Τούρκοι και Ελληνες λαθρεμποροι,συνεργαζονται αρμονικα ..

Επισης και το γραφω,μιας και εχει ξαναγραφτεί ως προς το θεμα να σταλουν οι μεταναστες πισω στις Χωρες τους..

Αν αυτο γινει βασει των Ευρωπαϊκων συνθηκών και οχι με απανθρωπα μέτρα το κόστος επιστροφής ενος μεταναστη ειναι τεραστιο..

Κλεινοντας συμπληρωνω πώς πολλοι μεταναστες δευτερης γενιάς οντες άνεργοι επιθυμουν να φυγουν αλλα δεν μπορούν.

Η ανεργια κτυπά ντοπιους και μετανάστες το ιδιο.Ειναι λαθος να πιστευει καποιος πως οι μεταναστες ''κλεβουν'' δουλειές ντόπιων.

Νάσαι καλά.!!

Last edited:

Για το αν ειμαι καλος Χριστιανος (οπως ρωτησες) , ΝΑΙ

Εγω δεν σε εκρινα ουτε σαν αριστερο ουτε σαν φιλανθρωπο απλα δοκιμασα να δω ποσο ετοιμος εισαι να εφαρμοσεις αυτα που λες.

Κι'αν δεν καταλαβες με αυτα που λεω οτι στο θεμα των νομιμων μεταναστων στην ουσια συμφωνω μαζι σου (γενικα) δεν φταιω εγω.

Και σε διαβεβαιωνω οτι ουτε τι ψηφιζω δεν ξερεις,απλα δεν δεχεσαι οτι μπορω να διαφωνω μαζι σου σε καποια ζητηματα και τακτικες.

Βεβαια το να με αποκαλεις ρατσιστη η φασιστα,αυτο δεν σε δικαιωνει και σε κατι.

Εσύ θα κρίνεις πόσο έτοιμος είμαι? Με τα δικά σου κριτήρια? Ποιά? Τα χριστιανικά του "ο έχων 2 χιτώνας" ? Αν δεν τηρείς αυτά που πρεσβεύεις δε χρειάζεται να είναι κανείς θεός για να σε κρίνει....

Φυσικά και δεν δικαιώνομαι αποκαλώντας σε ρατσιστή. Μια διαπίστωση κάνω. Δεν αναζητώ καμία δικαίωση στην ανίχνευση ρατσιστών!!!

Last edited by a moderator:

Ναι εχεις δικαιο.

Αλλα ενα χαρακτηριστικο των Ελληνων (και πεστε μου τωρα οτι εχω λαθος :laugh: ) ειναι να μην αναγνωριζουμε το δικαιωμα σε καποιον να αλλαζει νοοτροπιες οποτε πιστοι στις δικες μας νοοτροπιες αντι να βρουμε κοινα καλα σημεια να παμε μπροστα, παιρνουμε τα κακα σημεια του αντιπαλου Ελληνα και τον κτυπαμε κατω σαν χταποδι ................

Θα κρατησω και γω "πισινη" διοτι συμφωνω με τον φιλο AS Mocca οτι το παρακαναμε Ελληνικα και πρεπει να ηρεμησουμε.

Και η παραδοχή του λάθους φανερώνει σωστή νοοτροπία. Υπάρχουν λαοί που ζουν και συμπεριφέρονται ακόμα με το status quo του 1700.