Στέλιος Π.
Supreme Member
Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;
1) Οχι
2) Απιστευτος κρετινισμος
3) Σιγα μην ξερω το αυτοκινητο του καθενα.
4) Δεν παρακολουθω κανενα ειδος σπορ (αντε κανενα μπιλιαρδο ή στιβο οπου εκει ολα αυτα δεν εχουν σημασια)
Ειδες οτι τελικα υπαρχει και αλλος κοσμος.
Στην τελευταια προταση, επειδη μου αρεσε την αφησα και συμφωνω.
Το συγκεκριμένο θα είναι και το τελευταίο μου post για το θέμα των λαθρομεταναστών γιατί θεωρώ πως πρέπει να πέσουν οι τόνοι.
Επειδή τέθηκε και το θέμα του συμπατριώτη θα ήθελα να μάθω ποιος δεν έχει κάνει κάνενα από τα παρακάτω:
1) Δεν έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό και να βρει έναν Έλληνα όπου τον βοήθησε ή τον φίλεψε επειδή είναι πατριωτάκι;
2) Όταν πηγαίνεις στην Επαρχία δε σας έχει τύχει να σας συμπεριφερθούν τοπικιστικά ή αν φύγετε από Αθήνα και να πάτε να ζήσετε μόνιμα στην επαρχία, στην αρχή ποια ήταν η αντιμετώπιση; Δε κάνουν καλό που είναι τοπικιστές οι άνρθωποι εκεί; Κοιτάνε το συμφέρον τους για το μέρος τους.
3) Στη γειτονιά σας, δε συμπεριφέρεστε τοπικιστικά όταν παρκάρει κάποιος ξένος και λέτε από μέσα σας "άστα κομμάτια ήρθαν πάλι και έκλεισαν τα πάντα και δε μπορώ να παρκάτω έξω από το σπίτι μου";
4) Όταν υποστηρίζετε μία αθλητική ομάδα και περιφρανείτε τον αντίπαλο φίλαθλο και τον ειρωνεύεστε, όπως και το ότι τον θεωρείτε κατώτερο σας, δεν είναι ρατσιστική συμπεριφορά;
Εύχομαι να αλλάξει η Χώρα μας προς το καλύτερο και να γίνει ο Έλληνας πάλι φιλόξενος και πάνω από όλα υπομονετικός.
Να είστε καλά.
1) Οχι
2) Απιστευτος κρετινισμος
3) Σιγα μην ξερω το αυτοκινητο του καθενα.
4) Δεν παρακολουθω κανενα ειδος σπορ (αντε κανενα μπιλιαρδο ή στιβο οπου εκει ολα αυτα δεν εχουν σημασια)
Ειδες οτι τελικα υπαρχει και αλλος κοσμος.
Στην τελευταια προταση, επειδη μου αρεσε την αφησα και συμφωνω.