αν οι 4 βάρβαροι ήταν Έλληνες τι θα έκανες;
Αν ήταν 4 γυναίκες τι θα έλεγες?
Και αν οι 4 ηταν Τζαμαϊκανοί, με μπάφους αντί για φονικά όπλα;
αν οι 4 βάρβαροι ήταν Έλληνες τι θα έκανες;
Αν ήταν 4 γυναίκες τι θα έλεγες?
Και αν οι 4 ηταν Τζαμαϊκανοί, με μπάφους αντί για φονικά όπλα;
σοβαρότης μηδέν...
Θελω απλα να δειξω οτι με υποθεσεις δεν μπορουμε να κανουμε συζητηση.
Ενταξει, να ειμαστε ουμανιστές και μακρια απο εμας ο φασισμος, αλλα η εξισωση "εγκληματα κανουν οι αλλοδαποι, εγκληματα κανουν και οι Ελληνες" δεν στέκει με τιποτα.
Ενώ γενικεύσεις τύπου "μου την έπεσαν 4 μετανάστες άρα θα πρέπει να τους μισήσω όλους σαν εν δυνάμει εγκληματιες" στέκουν και πολύ μάλιστα.
Να ρωτήσω κάτι και εγώ, το ίδιο θα έλεγες και στην κοπέλα που τη βίασε κάποιος; "Είναι γενικεύσεις και δε πρέπει να μισείς μετά τους άντρες;"
lepa77 πως αλλάζεις τη ψυχολογία αυτού του ανθρώπου μετά από ένα τέτοιο κακό;
Ξαναρωτάω....
αν ήταν Έλληνες τι θα κάναμε;
εγκλήματα κάνουν οι άνθρωποι... ανεξαρτήτως χρώματος, γλώσσας, θρησκείας...
οπότε η λύση η δικιά σου είναι να αρπάξει ένα μαχαίρι και να αρχίσει να σφάζει άντρες;
οπότε υποθέτω δεν θα έχεις πρόβλημα αν έρθει και σε μαχαιρώσει μια γυναίκα με την δικαιολογία πως την είχε βιάσει κάποιος άντρας...
Να ρωτήσω κάτι και εγώ, το ίδιο θα έλεγες και στην κοπέλα που τη βίασε κάποιος; "Είναι γενικεύσεις και δε πρέπει να μισείς μετά τους άντρες;"
lepa77 πως αλλάζεις τη ψυχολογία αυτού του ανθρώπου μετά από ένα τέτοιο κακό;
Όχι στα ίδια ποσοστά KleKoR, διαφωνώ.
Ένας άθεος δεν έχει μέσα του έλεγχο, ενώ ένας που πιστεύει στον ΘΕΟ, έχει έλεγχο.
Δε λέω ότι δε θα το κάνει, αλλά αυτοί που είναι πιστοί και έχουν έλεγχο και θα διαπράξουν ένα έγκλημα είναι πολύ μικρότερο το ποσοστό, από αυτούς που είναι άπιστοι και διαπράτουν εγκλήματα.
Όχι τι δηλώνει ο καθένας, αλλά το τι πραγματικά είναι.
Δυστυχώς δε μπορώ να το αποδείξω άμεσα, παρά μόνο με προσωπικές εμπειρίες και μελέτη των όσων έχουν συμβεί τόσα χρόνια από το 1995 και μετά.
Ξαναρωτάω....
αν ήταν Έλληνες τι θα κάναμε;
εγκλήματα κάνουν οι άνθρωποι... ανεξαρτήτως χρώματος, γλώσσας, θρησκείας...
Όχι στα ίδια ποσοστά KleKoR, διαφωνώ.
Ένας άθεος δεν έχει μέσα του έλεγχο, ενώ ένας που πιστεύει στον ΘΕΟ, έχει έλεγχο.
Δε λέω ότι δε θα το κάνει, αλλά αυτοί που είναι πιστοί και έχουν έλεγχο και θα διαπράξουν ένα έγκλημα είναι πολύ μικρότερο το ποσοστό, από αυτούς που είναι άπιστοι και διαπράτουν εγκλήματα.
Όχι τι δηλώνει ο καθένας, αλλά το τι πραγματικά είναι.
Δυστυχώς δε μπορώ να το αποδείξω άμεσα, παρά μόνο με προσωπικές εμπειρίες και μελέτη των όσων έχουν συμβεί τόσα χρόνια από το 1995 και μετά.
Αν και σου απάντησε ο klekor, να συμπληρώσω πως έχεις μπερδέψει την ψυχολογική υποστήριξη με την κοσμοθεωρία με βάση την οποία αντιμετωπίζεις ένα περιστατικό.
Τόσα χρόνια γιατί δεν είχαμε ακούσει φόνο εν ψυχρώ για μια βιντεοκάμερα;
Δυστυχώς οι μετανάστες προερχονται απο "άλλο πλανήτη". Διαφορετική αξία έχει η ανθρώπινη ζωη στην Ελλάδα, διαφορετική στο Πακιστάν ή το Μπαγκλαντες.
Οι παλιοι "καλοι" Έλληνες μπουκαδόροι δεν σκότωναν για ψύλου πήδημα, ούτε συνδύαζαν την κλοπή με τον βιασμό.
Και τα κλεφτρονια μπορεί να τσίμπαγαν κανένα πορτοφολάκι στο τρένο ή να έσπαγαν κανενα αμάξι, αλλα δεν βασάνιζαν ανθρώπους επι ωρες για να τους αποκαλύψουν την "καβάτζα" με το μετρητό, ουτε τους έσπαγαν στο ξύλο για μια χρυσή αλυσίδα στο λαιμό.
Υπήρχαν και δολοφόνοι και βιαστές, αλλα δεν υπήρχαν αμέτρητοι απελπισμένοι και εξαθλιωμένοι άνθρωποι έτοιμοι για όλα.
Ακόμα και οι συμμορίες είχαν ενα φόβο ρε παιδι μου και (επέτρεψε μου να νομίζω) έναν "κωδικα τιμής". Πλέον υπάρχει μόνο το άγριο ενστικτο της επιβίωσης.
Τόσα χρόνια γιατί δεν είχαμε ακούσει φόνο εν ψυχρώ για μια βιντεοκάμερα;
Δυστυχώς οι μετανάστες προερχονται απο "άλλο πλανήτη". Διαφορετική αξία έχει η ανθρώπινη ζωη στην Ελλάδα, διαφορετική στο Πακιστάν ή το Μπαγκλαντες.
Οι παλιοι "καλοι" Έλληνες μπουκαδόροι δεν σκότωναν για ψύλου πήδημα, ούτε συνδύαζαν την κλοπή με τον βιασμό.
Και τα κλεφτρονια μπορεί να τσίμπαγαν κανένα πορτοφολάκι στο τρένο ή να έσπαγαν κανενα αμάξι, αλλα δεν βασάνιζαν ανθρώπους επι ωρες για να τους αποκαλύψουν την "καβάτζα" με το μετρητό, ουτε τους έσπαγαν στο ξύλο για μια χρυσή αλυσίδα στο λαιμό.
Υπήρχαν και δολοφόνοι και βιαστές, αλλα δεν υπήρχαν αμέτρητοι απελπισμένοι και εξαθλιωμένοι άνθρωποι έτοιμοι για όλα.
Ακόμα και οι συμμορίες είχαν ενα φόβο ρε παιδι μου και (επέτρεψε μου να νομίζω) έναν "κωδικα τιμής". Πλέον υπάρχει μόνο το άγριο ενστικτο της επιβίωσης.
Εγώ τελειώνω εδώ... δεν μπορώ να ακολουθήσω... με ξεπερνά....
παρά μόνο να θυμίσω τα εγκλήματα που έχουν γίνει στην ιστορία στο όνομα της θρησκείας... της κάθε θρησκείας....
Φίλε όντως κέρδισες!!!!!!!!! Μας αποτελείωσες!!!!!!!!!! Δεν υπάρχει σωτηρία για μας πλέον μετά από αυτό.
Ήθελα να σου γράψω περί σταυροφοριών κλπ εγκληματων στο όνομα της θηρησκείας αλλά διαβάζω και ξαναδιαβάζω το post σου και καταλήγω πως δεν έχει νόημα.
Να είσαι καλα.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.