Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Και οι Κρητικοί οι γρόθοι ,, οι Αθηναίοι οι χαμουτζίδες για εσάς , οι γαύροι και οι βαζέλες και οι γριές οι αριανοί ,, και οι λακαμάδες απο τα τραλωναπέ ,, και τα νιαμού τα ζάκια απο τον Ταύρο ,,,

σο γουάτ ??

Οι νεολογισμοί και ο αυτοσαρκασμός της σκατοφαρας μας είναι ίδιον ,,

τι να κάνουνε τώρα ???

να γίνουμε Γενεύη ??

αλλα το έφερες στικαπού ,,, οχι οι πατρινοί ( δεν είμαι πατρινός ουσιαστικά αφου δεν μεγάλωσα έζησα εκεί ..) δεν λένε ότι είναι μαλάκες ,, μινάρες λένε ,,,

κα πιστεψέμε ... μην πάς στην πλατεία στα ψηλα αλώνια και κάνεις θεωρεία αυτού του τύπου ,, δεν θα περάσεις καλά ..

στο extra έχει φασιστοσύναξη πάντως. Οποιος αντέχει να δει χωρίς να συγχιστεί, βλέπει ελεύθερα.

Και το αλλο μισό είναι ακανές . ..

αυτό που παραπέμπει δλδ ?? σε διδάκτωρ ???

κάτι σε βλαμένο μου φέρνει ..

Ακανές είναι τύπος λουκουμιού. Ε άλλο να αυτοαποκαλείσαι λουκούμι και άλλο "μινάρας" αυτό μου έκανε εντύπωση. Τεσπα. Τέλος του offtopic.

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Είχα την εντύπωση πως το "μινάρας" είναι υβριστικό, συνώνυμο του μαλάκας. Το χρησιμοποιείτε έτσι ελεύθερα ως αναφορά στους Πατρινούς εν γένει;

Βλέπεις? Όντως περίεργο.

Κολητή μου από Πάτρα μου έλεγε ακριβώς τα ίδια που λένε τα παιδιά......

Δε μπορούσα να το χωνέψω μέχρι που πήγα φαντάρος στη Χίο....
Εκεί το αντίστοιχο "μινάρας" είναι το "ούργος". Μάλιστα Χιώτες μου έλεγαν ότι είναι πιο βαρύ από το μ@λ@κ@ς και αρκετά άσχημο. Η πλάκα είναι ότι μεταξύ τους το δέχονται ακόμα και σα πείραγμα (τι λες ωρέ ούργε?). Αν το πει ξένος σε ντόπιο όμως, το πιθανότερο είναι να πιαστούν στα χέρια!!!!!

2 φορές μου ξέφυγε και έγινε ο κακός χαμός....

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Βλέπεις? Όντως περίεργο.

Κολητή μου από Πάτρα μου έλεγε ακριβώς τα ίδια που λένε τα παιδιά......

Δε μπορούσα να το χωνέψω μέχρι που πήγα φαντάρος στη Χίο....
Εκεί το αντίστοιχο "μινάρας" είναι το "ούργος". Μάλιστα Χιώτες μου έλεγαν ότι είναι πιο βαρύ από το μ@λ@κ@ς και αρκετά άσχημο. Η πλάκα είναι ότι μεταξύ τους το δέχονται ακόμα και σα πείραγμα (τι λες ωρέ ούργε?). Αν το πει ξένος σε ντόπιο όμως, το πιθανότερο είναι να πιαστούν στα χέρια!!!!!

2 φορές μου ξέφυγε και έγινε ο κακός χαμός....
A! Ρε Δημήτρη τι μου θύμησες………………. ΚΑΛΑΜΩΤΗ 218 Τ. Π. τι μου λες τώρα………. :offtopic:

Και οι μαύροι στην αμερική, μεταξύ τους νέγκα και νέγκα το πάνε... Αν τους το πει αλλος όμως, κάηκε...
Είναι κάτι σαν το "ρε μαλακα" μεταξύ φίλων... Κάποιες λέξεις μεταξύ φίλων 'εχουν άλλο νόημα...

Και οι μαύροι στην αμερική, μεταξύ τους νέγκα και νέγκα το πάνε... Αν τους το πει αλλος όμως, κάηκε...
Είναι κάτι σαν το "ελα ρε μαλακα" μεταξύ φίλων... Κάποιες λέξεις μεταξύ φίλων 'εχουν άλλο νόημα...

Μετά απο τέτοιο ρατσισμό που έφαγαν και που τρώνε είναι το πιο λογικό για τους μαύρους. Αν τους αποκαλέσει άλλος με τον χαρακτηρισμό αυτό, ειναι απολύτως δίκαιο να τον σαπίσουν.

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Μετά απο τέτοιο ρατσισμό που έφαγαν και που τρώνε είναι το πιο λογικό για τους μαύρους. Αν τους αποκαλέσει άλλος με τον χαρακτηρισμό αυτό, ειναι απολύτως δίκαιο να τον σαπίσουν.

Αυτα ειναι καινουρια κολπα.Πιο παλια ντρεπονταν εστω και να ξεστομισουν αυτη την λεξη.Τωρα εγινε "κουλ".
Προσωπικα τον θεωρω ξεπεσμο για τους ιδιους...

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Αυτα ειναι καινουρια κολπα.Πιο παλια ντρεπονταν εστω και να ξεστομισουν αυτη την λεξη.Τωρα εγινε "κουλ".
Προσωπικα τον θεωρω ξεπεσμο για τους ιδιους...

Ίσως.... Βλέπεις και οι ίδιοι λόγω λήθης θα μείνουν "αγράμματοι".....όσον αφορά τα δύσκολα χρόνια της σκλαβιάς τους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ίσως.... Βλέπεις και οι ίδιοι λόγω λήθης θα μείνουν "αγράμματοι".....όσον αφορά τα δύσκολα χρόνια της σκλαβιάς τους.

Αναρωτιεμαι αν υπηρχε περιπτωση να γυρισει ο Miles να πει τον Coltrane nigga....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Αναρωτιεμαι αν υπηρχε περιπτωση να γυρισει ο Miles να πει τον Coltrane nigga....

Μεγαλυετερο ενδιαφερον θα ειχε να το ελεγε κανεις στο Monk... που ως γνωστον ηταν και καλο παιδι πανω απ' ολα :) :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

χααχαχααχχχα!!!!!!!Ναι καλά.....

-Το Μεταναστευτικό.

-Ο Ρατσισμός.

-Ο Φασισμός.

-Ο Ναζισμός.

Είναι τέσσερα θέματα.
Με πολύ στενές σχέσεις μεταξύ τους.
Είναι όμως τέσσερα διαφορετικά θέματα.

Η κατανόηση των διαφορών είναι προϋπόθεση για την κατανόηση τους.

Και η κατανόηση τους αποτελεί προϋπόθεση για οποιαδήποτε απόπειρα αντιμετώπισης τους...

Last edited:
Οι πολιτικοι μας ειναι στο σταδιο να κατανοησουν τις διαφορες

Πιστευω οτι τα κατανοουν και τα γνωριζουν ολα, απλα τους βολευει να μη δινουν λυση για να δουλευει το συστημα

Last edited by a moderator:
έλα ρε ... κατάντια ,,, φαιδροί με ανάπηρες σκέψεις και πανικόβλητοι γιαυτό που τους έρχετε και δεν θα ξέρουν που θα κρυφτούν ,,, την έχουν γα@ησει και τα έχουν χάσει ,,, κερδίσουν χάσουν σε 5 μέρες ,, έχουν τελείωσει γενικά !!
100 καραγκιόζηδες μαζεμενοι σε κάθε πάνελ να την πέφτουν σε ότι γράφει ΣΥΡΙΖΑ ...

Ξέρεις χάνεις το έδαφος κάτω απο τα πόδια σου όταν το 4 τα εκατό γίνεται 34 και σε πετάει στον τοίχο ... ο χειρότερος εφιάλτης είναι μπροστά τους ..

να τρέμουν και να κλαινε !!! όχι να γελάνε ...