Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Μαλλον απλα δεν εχεις χιουμορ...

Κακιουλες ;

Κυριε Βασιλη προς ενημερωση σας και μονο στη συνεχεια της ταινιας που ανεφερα ο Αμερικανος - Ιμπεριαλιστης - Γιατρος γνωριζει το προβατο,το ερωτευεται και συναπτει εξωσυζυγικη σχεση μαζι του.Ολα πανε καλα για λιγο καιρο αλλα στη συνεχεια το προβατο αρχιζει και τον βαριεται,και ο γιατρος πεφτει σε καταθλιψη και στο τελος καταστρεφει τη ζωη του.
Δειτε την ταινια και θα καταλαβετε...

Everything you've always want to know about sex,σε σκηνοθεσια Woody Allen...-bye-

Οι Αρμενιοι φιλοι μου δλδ θα πρεπει να δουν ολη την ταινια ; Το αποσπασμα που ανεβηκε ειναι ρατσιστικο προς το εθνος τους (για αυτο μιλησαν) .Ρατσιστικη βια δεν ειναι μονο οταν στην πεφτουν οι χρυσαβγιτες..... τελος παντων ακρη δεν θα βρω ,θα ψαξω να βρω ολη την ταινια να δειξω στον Κρικορ για να καταλαβει και εκεινος το "αστειο" με το οποιο ξεκαρδιστηκατε .

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Συνιστω προσοχη στη θεαση...
Και ανοιχτο μυαλο...-bye-

Ανοιχτο μυαλο ... μαλιστα ,τοσο ανοιχτο ωστε να δεχθει να βλεπει Δημοκρατες/αντι-ρατσιστες ( ; ) να γελουν με ρατσιστικα αστεια ,να βαζουν ταμπελες σε ανθρωπους με διαφορετικη αποψη ( Δημαριτες- ΚΚΕδες - ρατσιστες κλπ) ,να χαρακτηριζουν μελη οχι γραπτα μελων με βαρυτατους χαρακτηρισμους (αλλο να πεις γραφεις ανοησιες και αλλο να πεις σε καποιον εισαι ανοητος) ,να ειρωνευονται την αντιθετη αποψη ;;
Αυτο το θεωρω κλειστο και οχι ανοιχτο Κε Superfly ,γιατι ο εχων ανοιχτο μυαλο και δεν ειναι δηθεν αντι-ρατσιστης γνωριζει οτι ρατσισμος δεν ειναι μονο το φυλετικο ,εχει να κανει με τον οποιουδηποτε ειδους διαχωρισμο ,βαζοντας δε ταμπελες (κοντος-χοντρος -δεξιος - αριστερος- πιο αριστερος -ΚΚΕ - Δημαριτης - Πασοκος )και κανοντας επιθεση ενισχυεις αυτο που υποτιθεται πως πολεμας ,τον ρατσισμο .
Οπως ειπα ,γνωριζω πως ακρη δεν θα βρω ,οπως δεν βρηκα οταν συντονιστης με αποκαλεσε ψευτη και δεν μου επετρεψε να απαντησω να υπερασπισω τον εαυτο μου (εσβησε την απαντηση και με μπαναρε ) ,δικαιουμαι φανταζομαι να εκφραζω τις αποψεις μου ,χωρις ειρωνιες και με ευγενεια φυσικα .

Μπηκα εχθες σε ένα πρακτορειο προπο.
Την ωρα που συμπληρωνα στον παγκο το δελτιο,μπαινει ένα παληκαρι γυρω στα 35 και χωρις πολλα πολλα αναφερομενος στην ιδιοκτητρια ,ανοιγει διαλογο:
-εχετε ανθρωπο που καθαριζετε τα τζαμια?
-ναι-ερχεται κάθε 2ο Σαββατο
-είναι Ελληνας?
-όχι -ξενος
-θα μου δινεις τα ιδια λεφτα που δινεις σε εκεινον να στα καθαριζω εγω?
(ουτε καν να διαπραγματευτει το ποσο…!)_
-εεε…ναι.του δινω 5 ευρω μεσα-εξω.ναι-γιατι όχι?
-να βοηθηθουμε μεταξυ μας.ενταξει ευχαριστω...

ετσι πολυ απλα,πεφτει κατακορυφα το εργασιακο κοστος και δεν χρειαζεται να παρεμβει ο fast track για να μας το επιβαλει.γινεται αυτοματα...

Last edited:
Κε Budda.
Δειτε πρωτα την ταινια και μετα συζηταμε.
Η συμβουλη μου να δειτε την ταινια με "ανοιχτο μυαλο" δοθηκε διοτι διαπιστωσα μια κακοπιστια και προκαταληψη ως προς το υπαρχον βιντεο.
Οσοι γελασαν κατηγορηθηκαν απο εσας ως ρατσιστες.Βιαζεστε παρα πολυ να βγαλετε συμπερασματα.
Η περιπτωση να εχουν δει την ταινια και να γελασαν επειδη το βιντεο απλα τους τη θυμησε δεν περασε απο το μυαλο σας?
Για μια ταινια η οποια το μονο που δεν ειναι,ειναι ρατσιστικη?
Εχετε υποψη σας ποιος ειναι ο Γουντι Αλεν?
Γι'αυτο,θερμη παρακληση,δειτε την ταινια.
Μετα συζηταμε....

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Μπηκα εχθες σε ένα πρακτορειο προπο.
Την ωρα που συμπληρωνα στον παγκο το δελτιο,μπαινει ένα παληκαρι γυρω στα 35 και χωρις πολλα πολλα αναφερομενος στην ιδιοκτητρια ,ανοιγει διαλογο:
-ναι-ερχεται κάθε 2ο Σαββατο
-είναι Ελληνας?
-όχι -ξενος
-θα μου δινεις τα ιδια λεφτα που δινεις σε εκεινον να στα καθαριζω εγω?
(ουτε καν να διαπραγματευτει το ποσο…!)_
-εεε…ναι.του δινω 5 ευρω μεσα-εξω.ναι-γιατι όχι?

ετσι πολυ απλα,πεφτει κατακορυφα το εργασιακο κοστος και δεν χρειαζεται να παρεμβει ο fast track για να μας το επιβαλει.γινεται αυτοματα...

Οι ιδιοι εμεις τα δημιουργησαμε αυτα
Υπαρχουν απειροι εργοδοτες που εδιωξαν Ελληνες φτωχους με μεγαλες αναγκες για να παρουν ξενους να κανουν την ιδια δουλεια παρανομα με τα μισα λεφτα
Θα μου πεις οι Ελληναραδες δεν πηγαιναμε ουτε στα χωραφια ουτε στα μπετα
Ετσι μας ειχαν μαθει ομως Αραλικι στο δημοσιο δανεια επιδοτησεις για αγορες πορσε κλπ
Με την κριση και την ανεργια εκει που εχει φτασει η χωρα δε σηκωνει ουτε εναν λαθρομεταναστη
Τα περι ρατσισμων κτλ ειναι φουμαρα Ειναι θεμα επιβιωσης πια για το φτωχο λαο

Οι ιδιοι εμεις τα δημιουργησαμε αυτα
Υπαρχουν απειροι εργοδοτες που εδιωξαν Ελληνες φτωχους με μεγαλες αναγκες για να παρουν ξενους να κανουν την ιδια δουλεια παρανομα με τα μισα λεφτα
Θα μου πεις οι Ελληναραδες δεν πηγαιναμε ουτε στα χωραφια ουτε στα μπετα
Ετσι μας ειχαν μαθει ομως Αραλικι στο δημοσιο δανεια επιδοτησεις για αγορες πορσε κλπ
Με την κριση και την ανεργια εκει που εχει φτασει η χωρα δε σηκωνει ουτε εναν λαθρομεταναστη
Τα περι ρατσισμων κτλ ειναι φουμαρα Ειναι θεμα επιβιωσης πια για το φτωχο λαο

δυστηχως φτασαμε στο "Ο σώζων εαυτόν σωθείτω..."

Εγώ χθες περνώντας με το αυτοκίνητο είδα ένα παλικάρι στο φανάρι και χωρίς πολλά πολλά αναφερόμενος στο φανάρι, ανοίγει διάλογο :
-ναι-ερχεται κάθε μέρα
-είναι Ελληνας?
-όχι –ξενος…….

Ο φίλος του έκανε τον ίδιο διάλογο με τα καροτσάκια από τις μαρκέτες..

Υ.Γ Αιξο ει ξαινη. Τα φανάρεια και τα καρωτσάκηα ανυκουν στους Χελληνες

Ρε τον Woody Allen..:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Ακριβως ,ρε τον Woody ......
http://www.google.gr/imgres?um=1&hl...w=184&start=0&ndsp=34&ved=1t:429,r:0,s:0,i:69

Ποια θέαση??Ειπαμε..Ο Woody Allen ειναι ρατσιστής..Τέλος...Οι Χρυσαυγίτες ειναι απλά παιδιά που βοηθάνε τις γριές.:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Ναι φοβερο προτυπο ο Woody ,αποδεδειγμενα δεν ειναι ρατσιστης , βοηθα και τα παιδια.................

Kε Budda θερμη παρακληση.
Πριν ανεβασετε το οτιδηποτε να ενημερωνεστε πρωτα σωστα.
Και μετα να κρινετε αν κατι εχει σχεση με τα λεγομενα εδω μεσα.
Ανεξαρτητα αν θεωρειτε λαθος καποια πραγματα με την δικη σας ηθικη.

Ενας δημιουργος δεν κρινεται για την προσωπικη του ζωη.Ουτε μιλησε κανενας για προτυπα.
Εαν ομως θεωρουμε ρατσιστη εναν καλλιτεχνη λογω της αμφιβολου ηθικης (για καποιους) προσωπικη ζωη του και απο ενα μικρο αποσπασμα απο μια ταινια του (χωρις καν να την εχετε δει ολοκληρη) τοτε,λυπαμαι που το λεω,αλλα τα επιχειρηματα στερουνται σοβαροτητας.
Εαν παρ'ολα αυτα πιστευετε οτι εχετε καλυτερα τοτε ανοιξτε ενα καινουριο θρεντ,ωστε να αναπτυξετε καλυτερα τις αποψεις σας και να βρειτε καλυτερη ανταποκριση.
Το παρον θρεντ δεν προσφερεται γι'αυτη τη συζητηση καθως αλλος ειναι ο σκοπος του.

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Kε Budda θερμη παρακληση.
Πριν ανεβασετε το οτιδηποτε να ενημερωνεστε πρωτα σωστα.
Και μετα να κρινετε αν κατι εχει σχεση με τα λεγομενα εδω μεσα.
Ανεξαρτητα αν θεωρειτε λαθος καποια πραγματα με την δικη σας ηθικη.

Ενας δημιουργος δεν κρινεται για την προσωπικη του ζωη.Ουτε μιλησε κανενας για προτυπα.
Εαν ομως θεωρουμε ρατσιστη εναν καλλιτεχνη λογω της αμφιβολου ηθικης (για καποιους) προσωπικη ζωη του και απο ενα μικρο αποσπασμα απο μια ταινια του (χωρις καν να την εχετε δει ολοκληρη) τοτε,λυπαμαι που το λεω,αλλα τα επιχειρηματα στερουνται σοβαροτητας.
Εαν παρ'ολα αυτα πιστευετε οτι εχετε καλυτερα τοτε ανοιξτε ενα καινουριο θρεντ,ωστε να αναπτυξετε καλυτερα τις αποψεις σας και να βρειτε καλυτερη ανταποκριση.
Το παρον θρεντ δεν προσφερεται γι'αυτη τη συζητηση καθως αλλος ειναι ο σκοπος του.

Κε Superfly ,απολογουμαι για το off-topic ,δεν ξεκινησα ομως εγω τις ειρωνικες αναφορες στον Woody Allen ,αυτο σχετικα με το σχολιο σας "Και μετα να κρινετε αν κατι εχει σχεση με τα λεγομενα εδω μεσα."
Δεν ειπα οτι ειναι ρατσιστης ,η επιλογη του και μονο σε ανηλικη αλλης φυλης και θετης του κορης δειχνει πως δεν εχει προβλημα ο ανθρωπος .
Τωρα στο θεμα οπως το γραψετε "λογω της αμφιβολου ηθικης (για καποιους) προσωπικη ζωη του " και "Ανεξαρτητα αν θεωρειτε λαθος καποια πραγματα με την δικη σας ηθικη." ,θα ελεγα πως σιγουρα εχει να κανει με το πως βλεπω τα πραγματα σαν ενηλικας και σαν πατερας ,θα ηθελα να ακουσω και την αλλη πλευρα (εστω μεσω πμ) ,ποιοι δλδ αποδεχονται το γεγονος πως ενας ενηλικας και πατερας συναπτει σχεση με την θετη κορη του(αν και δεν ειχε γαμο με την Μια Φαροου τοτε) αδερφη του γιου που απεκτησε με την Μια Φαροου και με τον οποιο εκτοτε ουδεμια σχεση εχει .

http://www.nypost.com/p/news/local/the_quiet_victory_of_mia_the_kids_9Yb28kALPSZzeKPkMSDUGN

Οσο για την ταινια οταν την ειδα θα πρεπει να εισασταν αγεννητος ,το αν ηταν καλη η οχι δεν αλλαζει το γεγονος οτι το συγκεκριμενο κομματι προσβαλλει ενα Εθνος ,ας εβαζε Εβραιο βοσκο βρε αδερφε εαν ηθελε να κανει το χιουμορ του .

Παλι βγαζετε λαθος συμπερασματα.
Τα "λεγομενα εδω μεσα" που ανεφερα εχουν να κανουν με την συζητηση περι ρατσισμου (κατ'εσας) του Γουντι Αλλεν.
Αν εχει σχεση ο ρατσισμος του με την προσωπικη του ζωη που εσεις την φερατε ως παραδειγμα.
Καμμια ειρωνεια λοιπον.

Απο εκει και περα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.Αν θεωρειτε ρατσιστη τον Γουντι Αλλεν δικαιωμα σας.Και δικαιωμα μας να μην θεωρουμε τον Γουντι Αλλεν ρατσιστη,εχοντας γνωση του εργου του.Καταλαβαμε οτι δεν προκειται να αλλαξετε γνωμη περι αυτου.
Το αν εχετε δει την συγκεκριμενη ταινια (παρεμπιπτωντος ειχα ηδη γεννηθει οταν γυριστηκε) επιτρεψτε μου να εχω τις αμφιβολιες μου.
Και δεν μιλαω για τη θεαση αυτης αλλα για το αν πραγματικα την παρακολουθησατε.
Εννοειται οτι δεν προκειται να μπω εδω σε κινηματογραφικες αναλυσεις.
Ηδη η ιστορια εχει κουρασει...