Αληθεια ρε παιδια-εσεις που ειστε τοσο φανατισμενοι υπερ των καλων λαθρομεταναστων και κατά των κακων Ελληνων,που μενετε?
Εχετε οικογενεια,παιδια,ζειτε σε περιοχες με εντονο προβλημα ακομα και του να κυκλοφορησεις στο δρομο?
Γιατι εγω τουλαχιστον μεχρι στιγμης στην περιοχη μου δεν εχω εντονο προβλημα,αλλα από συγγενεις και φιλους που μενουν σε τετοιες περιοχες,ακουω ακραιες καταστασεις,στις οποιες προσωπικα με 2 παιδια και τετοια κλιμα,δεν ξερω πως θα αντιδρουσα.
ΠΡΕΠΕΙ να διώξουμε όλους τους επικίνδυνους ξένους από τη χώρα.
Ή να κάνουμε ένα στόλο από 100 τέτοια πλοία και να τους ξαποστείλουμε όλους μονομιάς!
Ακόμη πιο γρήγορα αν βάλουμε αεροπλάνα, 300 λαθραίοι σε κάθε ένα, με 3333 πτήσεις χοντρικά θα μας αδειάσουν τη γωνιά.
Σημασία έχει να γίνει οργανωμένα και με τάξη η διαδικασία για να μη γίνουμε ρεντίκολο στους εταίρους μας και να μην αρχίσει η γκρίνια για ανθρώπινα δικαιώματα και τα λοιπά συνήθη, τη λάσπη που πολλοί είναι διατεθειμένοι να ρίξουν.
Τώρα... αυτή την αφίσα να την πάρει κανείς στα σοβαρά, ή να γελάσει με το γελοίο κείμενό της ? Ο συγγραφέας της πάντως προφανώς είναι μισέλληνας...
Εξαρτάται ποιος την βλέπει.... Εσένα απο ότι κατάλαβα σου φαίνεται γελοία....
Παμάλ....
Επιβεβαίωση Νο232354151544325363456734.......
"αμέτρητες χιλιάδες γυναίκες απο το ανατολικό μπλόκ..."
"...βιάζονται απο εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες..."
Εγώ τουλάχιστον έχω ένα μέτρο στις υπερβολές που μπορώ να ανεχτώ πριν τις χαρακτηρίσω γελοίες...
Η πρόθεση του συντάκτη του κειμένου είναι προφανής...
Δεν βλεπω να σου απαντα κανεις ,ας σου απαντησω εγω λοιπον ,μενω σε περιοχη με πολλους οικονομικους μεταναστες αλλοι νομιμοι αλλοι μπηκαν παρανομα (το μεγαλυτερο ποσοστο) ,συμβιωνουμε μια χαρα ,υπαρχουν προβληματα βεβαια απο ασχημες συμπεριφορες και απο τις δυο πλευρες ,οι νοικοκυραιοι μεταναστες εχουν και οι ιδιοι προβλημα με οσα στραβα κανουν οι πατριωτες τους ,οπως και εμεις αλλως τε .
Υπηρξε μια περιοδος παλαιοτερα ασχημη αλλα ειναι παρελθον πια ,κυριως διακινηση ,μπουκες σε σπιτια καθημερινα και κατι ψιλα απο συμμοριες ανηλικων στα σχολεια .
Ειναι γεγονος οτι υπαρχει προκαταληψη ,θα φερω ενα παραδειγμα ,στο καφε που παω ερχεται ενα παλληκαρακι ο Γιαννης απο Αλβανια ,σαν πρωτη εικονα δεν πολυθες να συναναστραφεις -ξυρισμενο κεφαλι αγριο βλεμμα πολλα τατου με κατι βουλες στην παλαμη κλπ - ηρθε λοιπον να ζητησει ενα τασακι και ειπε με αποτομη φωνη "Ντωσε Τασσσακι " η κυρια που εχει το μαγαζι εδωσε το τασακι και μολις εφυγε μου ειπε ,"ειδες τροπο ουτε ενα παρακαλω " , σκεψου της ειπα να παει καποιος που δεν ξερει αγγλικα στο Λονδινο και να θελησει ενα τασακι πως θα το πει ; "Give ashtray" αγενης θα φανει δεν ειναι ετσι ; Το καταλαβε μια χαρα ,ο δε Γιαννης ειναι ενα ησυχο παιδι που οσο γνωριζεται με εμας χαλαρωνει και το βλεμμα του δεν ειναι πια τοσο αγριο .
Βεβαια δεν μπορω να ξερω για τα προβληματα αλλων περιοχων ,η θεια της γυναικας μου στην Εκαλη δεν εχει προβληματα -δεν εχουν εκει αλλοδαπους - και μαλιστα μιλα για τους Πακιστανους που εχει στην δουλεψη της με πολυ καλα λογια.
Τώρα... αυτή την αφίσα να την πάρει κανείς στα σοβαρά, ή να γελάσει με το γελοίο κείμενό της ? Ο συγγραφέας της πάντως προφανώς είναι μισέλληνας...
Έθνος βιαστών .....και ή ρεπουση είπε ότι ως έθνος δεν είμασταν ποτε θύματα η αφίσα συνεχίζει αυτο που ήθελε να πει στην συνέχεια η ρεπουση αλλα δεν το είπε είμαστε και είμασταν πάντα θύτες ποτε θύματα ......
γιατι ξαναλεω-εαν δεν βιωσω ο ιδιος την κατασταση,πισω απο ενα πληκτρολογιο και μακρια απ`ολα αυτα,λεω πολλα ποιηματακια.
επισης-για να τεκμηριωθει η απαντηση σου-εχεις οικογενεια και ζεις σε οντως προβληματικη περιοχη ή απλα ζουν και μεταναστες σκορπιοι στην περιοχη σου?
thx
Προσωπικά δεν ζω πλέον, αλλά μεγάλωσα σε τέτοια περιοχή και η γυναίκα μου έχει μαγαζί εκεί...
Κάτω από την πλατεία Αμερικής...
Φυσικά και φοβάται! Κλείνει πλέον το μαγαζί στις 5 και στις 6 η ώρα το απόγευμα ενώ παλιά έμενε μέχρι τις 8-9!
Ληστείες, κακοποιήσεις, βανδαλισμοί, είναι στο καθημερινό μενού.
Μεγάλωσα σε εκείνη την περιοχή. Είχα φίλους από την Αίγυπτο, την Αλβανία, τη Συρία, που ακόμη κρατάμε επαφές.
Δεν θα μπορούσα όμως με τίποτα να ζήσω εκεί σήμερα...
Τα φιλαράκια μου όμως ζουν ακόμη εκεί και δεν θα ήθελα με τίποτα να τα δω σκοτωμένα από τους ΧΑυγήτες!
Έθνος ε???? χαχαχ!!!
Οκ.... Τα είπατε όλα....
Ναι, έθνος... (ακόμα)
Αλλά δεν το βλέπω για πολύ... τούρκεψαν αρκετοί...
Τα ξεκαθαρίσαμε αυτά... Μην μου επαναλαμβάνεσαι....(όπλα, καλτσόν, κλπ)......
OΚ συγνώμη... ήθελα να επαληθεύσω οτι παραμένουμε στις θέσεις μας...
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.