Καλά, διάβασε το άρθρο που παρέθεσα και με το οποίο συμφωνώ απόλυτα για να μην τα λέμε δύο φόρες..... Απο εκεί και πέρα ο καθένας πιστεύει οτι θέλει....
Υ.Γ Και μια μικροποσότητα χασίς να κρατάει πάει πάνω απο 5 χρόνια......οπότε μαζί με το ψωμί βγάλε και αυτούς....και τα ξαναλέμε....
Ο αριθμός είναι σταθερός γιατί κυνηγάνε τα σκουρόχρωμα αγόρια πια....
Ναι, δεν σου αρέσουν τα νούμερα, το έχουμε καταλάβει. Δυστυχώς μιλάνε μόνα τους και δεν χρειάζομαι να διαβάσω άλλες αναλύσεις...
Θα επρεπε να τον στειλουν στο Πακισταν να δικαστει βαση της εκει νομοθεσιας
Ναι. Άργησες έχει ξαναμπεί η ατάκα λίγο πριν......
Το Βέλγιο ήδη απέλασε 1224 άνεργους μετανάστες από την αρχή του έτους. Η κυβέρνηση με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να μειώσει τα κεφάλαια των παροχών. Οι απελάσεις επικεντρώνονται κυρίως ενάντια στους Ιταλούς, Γάλλους και Ρουμάνους άνεργους.
Υπάρχουν αρμόδιες αρχές για να το κρίνουν... Πιστεύω συμφωνείς σε αυτό έτσι???ή μήπως θέλεις να κρίνουμε και την τύχη του εν είδη λαϊκού δικαστηρίου, πολιτισμένα???
Ποια αρμόδια αρχή βρε Εμίλιε????? χαχαχαχαχα καλόοοοοοοοοοοοοοοη αρχή του κακού ήταν αυτό που είπες..
αν υπήρχε αρμόδια αρχή για να διαπιστώνει ποιος είναι ποιός απο αυτούς τους υπάνθρωπους δεν θα μιλάγαμε για αυτό το ζήτημα 126 σελίδες..
Συνεννοηθείτε βρε λίγο με τον Βασίλη!
Να μη γράφει ο ένας ότι στις άλλες χώρες οι μετανάστες περνάνε ζωή και κότα και εσύ ότι τους επελαύνουν!
Πάντως οι θρησκευτικές "συρράξεις" είναι κάτι που βλέπεις αρκετά συχνά στα Πατήσια...
Δύο φορές μου έτυχε να τρέχω να βρω τρύπα να κρυφτώ, όταν καμιά 200αριά άτομα βγήκαν με τσεκούρια στο δρόμο και κυνηγούσε ο ένας τον άλλον...
Μία φορά Φυλής και Αγίου Μελετίου και μία άλλη στην Πατησίων στο ύψος της φοιτητικής εστίας.
Και άλλες δύο φορές που απλά άκουσα για αυτές αλλά δεν ήμουν μπροστά (ευτυχώς).
Λένε ότι έχει σχέση με τη θρησκεία τους...
Ισλαμιστές VS Μουσουλμάνοι; Κάτι τέτοιο...
Και όσο και να έψαξα την επόμενη ημέρα για είδηση έβρισκα κάτι του στυλ "Φασαρίες από αλλοδαπούς στον Άγιο Παντελεήμονα".
Ποιές φασαρίες κυρά μου;;; Φασαρία είναι να βγεις στο δρόμο στις 3 το βράδυ και να φωνάζεις!
Όχι να μαζευτούν 200 άτομα και να κάνει ο ένας χωρίστρα στον άλλον με το τσεκούρι!
Ο Άγιος Παντελεήμονας βέβαια πιάνει σύμφωνα με τα ΜΜΕ από τις παρυφές του Γαλατσίου μέχρι λίγο πριν το Περιστέρι...
Υ.Γ Και μια μικροποσότητα χασίς να κρατάει πάει πάνω απο 5 χρόνια......οπότε μαζί με το ψωμί βγάλε και αυτούς....και τα ξαναλέμε....
Ποια αρμόδια αρχή βρε Εμίλιε????? χαχαχαχαχα καλόοοοοοοοοοοοοοοη αρχή του κακού ήταν αυτό που είπες..
αν υπήρχε αρμόδια αρχή για να διαπιστώνει ποιος είναι ποιός απο αυτούς τους υπάνθρωπους δεν θα μιλάγαμε για αυτό το ζήτημα 126 σελίδες..
@ Emilot
"Η μετανάστευση συνδέεται με την πορνεία"! Ε και λοιπόν? ποιό είνια το νέο στοιχείο που φέρνει αυτό στην κουβέντα μας;
Η Πατησίων απο πλατεία Αμερικής μέχρι Γαλατσίου και η Γ'Σεπτεμβρίου απο Ομόνοια μέχρι Μάρνης το επιβεβαιώνουν. Στο φίλο το Στέλιο πέστα που κυκλοφορεί χωρίς πρόβλημα.
Emilot δεν ξέρω την οικογενειακή σου κατάσταση αλλα πάω στοίχημα ότι την κόρη σου δεν θα την άφηνες να κάνει βόλτα σ'αυτές τις γειτονιές.
Έχω άδικο?
Όσον αφορά το άλλο που λες, φυσικά και θα υπάρξουν συγκρούσεις, κλπ κλπ.... Όσο η φτώχεια μεγαλώνει τόσο θα ενταθούν οι συγκρούσεις...
Εδώ υπήρχαν Αλβανοί που πάνε μαζί με τους Χρυσαυγίτες για να κυνηγήσουν "θηράματα".....
Ποιος φταίει για αυτό οι αλλοδαποί???
Με τους αλλοδαπούς να υπολογίζονται στο 8% των κατοίκων της χώρας (Παύλου 2004), ευλόγως προβληματίζεται κανείς από την υπερεκπροσώπησή τους μεταξύ των συλλαμβανόμενων από την αστυνομία: Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.οι αλλοδαποί ευθύνονται για το 41,3% των ανθρωποκτονιών, το 54% των ληστειών και το 43,8% των κλοπών και διαρρήξεων στη χώρα για το έτος 2011.
Εντάξει, χαλάρωσε, δεν φυλακίζεσαι τόσο εύκολα... :smile:
Την κόρη μου(αν είχα) θα την άφηνα να επιλέξει να πάει όπου γουστάρει. όσο την μεγάλωνα θα μάθαινε 5 πράγματα...... Αν δεν τα είχε μάθει μέχρι την ηλικία που θα έβγαινε έξω μόνη της, καλύτερα να μην την είχα κάνει.
ΙΜΟ.
Υ.Γ Το νήμα λέγεται Μεταναστευτικό....(βέβαια για την Ελλάδα, αλλά μην ανοίγουμε και άλλο νήμα, ε??)...
Διάβασε ξανά...
Δεν μιλάω για 200 πεινασμένους, αλλά για θρησκευτικές διαφορές.
Ε τι; Εγώ φταίω;
Δηλαδή και οι χαφιέδες των Γερμανών στον πόλεμο, δεν έφταιγαν επειδή πεινούσαν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.