Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Θα επρεπε να τον στειλουν στο Πακισταν να δικαστει βαση της εκει νομοθεσιας

Καλά, διάβασε το άρθρο που παρέθεσα και με το οποίο συμφωνώ απόλυτα για να μην τα λέμε δύο φόρες..... Απο εκεί και πέρα ο καθένας πιστεύει οτι θέλει....

Υ.Γ Και μια μικροποσότητα χασίς να κρατάει πάει πάνω απο 5 χρόνια......οπότε μαζί με το ψωμί βγάλε και αυτούς....και τα ξαναλέμε....
Ο αριθμός είναι σταθερός γιατί κυνηγάνε τα σκουρόχρωμα αγόρια πια....

Ναι, δεν σου αρέσουν τα νούμερα, το έχουμε καταλάβει. Δυστυχώς μιλάνε μόνα τους και δεν χρειάζομαι να διαβάσω άλλες αναλύσεις...

Migration linked to prostitution

The phenomenon of foreign women, who line the roadsides of Italy, has become a notorious fact of Italian life. These women work in sub-human conditions; they are sent out without any hope of regularizing their legal status and can be easily transferred into criminal networks.

Many are Africans working as prostitutes to send money home to their families.
For nearly twenty years the women of Benin City, a town in the state of Edo in the
south-central part of Nigeria, have been going to Italy to work in the sex trade and every year successful ones have been recruiting younger girls to follow them.

The Nigerian trafficking industry is fueled by the combination of widespread emigration aspirations and severely limited possibilities for migrating to Europe.

The term Trafficking of persons is restricted to instances where people are deceived, threatened, or coerced into situations of exploitation, including prostitution. This contrasts with Human smuggling, in which a migrant purchases services to circumvent immigration restrictions, but it is not a victim of deception or exploitation.

Most migrant women, including those who end up in the sex industry, have made a clear decision to leave home and take their chances overseas. They are headstrong and ambitious women who migrate in order to escape conflict, persecution, environmental degradation, natural disasters and other situations that affect their habitat and livelihood.

Ensuring a better future for one’s family in Nigeria is a principal motivation for emigration within and outside the trafficking networks. Working abroad is therefore often seen as the best strategy for escaping poverty. The success of many Italos, as these women are called, is evident in Edo. For many girls prostitution in Italy has become an entirely acceptable trade and the legend of their success makes the fight against sex traffickers all the more difficult.

One concern is that the anti-trafficking crusade is causing effects opposite to its objectives. What presents itself as a campaign to protect migrants from harm is actually making their efforts to flee home, to find work, to make the most of their lives in often difficult and unforgiving circumstances, much harder.

http://www.paolopatrizi.com/index.php?/projects/migration/

Ναι. Άργησες έχει ξαναμπεί η ατάκα λίγο πριν......

Καραμελα την εχεις την ειρωνια Αιμιλιε ετσι ???

Τι να κανω, εγραψα και παραπανω, δεν ειμαι συνδρομητης στα νηματα μου συμμετασχεις....

Και περα απο αυτο, διαφωνεις με την ατακα ?

Το Βέλγιο ήδη απέλασε 1224 άνεργους μετανάστες από την αρχή του έτους. Η κυβέρνηση με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να μειώσει τα κεφάλαια των παροχών. Οι απελάσεις επικεντρώνονται κυρίως ενάντια στους Ιταλούς, Γάλλους και Ρουμάνους άνεργους.

Συνεννοηθείτε βρε λίγο με τον Βασίλη!
Να μη γράφει ο ένας ότι στις άλλες χώρες οι μετανάστες περνάνε ζωή και κότα και εσύ ότι τους επελαύνουν! :flipout:

Πάντως οι θρησκευτικές "συρράξεις" είναι κάτι που βλέπεις αρκετά συχνά στα Πατήσια...
Δύο φορές μου έτυχε να τρέχω να βρω τρύπα να κρυφτώ, όταν καμιά 200αριά άτομα βγήκαν με τσεκούρια στο δρόμο και κυνηγούσε ο ένας τον άλλον...
Μία φορά Φυλής και Αγίου Μελετίου και μία άλλη στην Πατησίων στο ύψος της φοιτητικής εστίας.
Και άλλες δύο φορές που απλά άκουσα για αυτές αλλά δεν ήμουν μπροστά (ευτυχώς).

Λένε ότι έχει σχέση με τη θρησκεία τους...
Ισλαμιστές VS Μουσουλμάνοι; Κάτι τέτοιο...

Και όσο και να έψαξα την επόμενη ημέρα για είδηση έβρισκα κάτι του στυλ "Φασαρίες από αλλοδαπούς στον Άγιο Παντελεήμονα".
Ποιές φασαρίες κυρά μου;;; Φασαρία είναι να βγεις στο δρόμο στις 3 το βράδυ και να φωνάζεις!
Όχι να μαζευτούν 200 άτομα και να κάνει ο ένας χωρίστρα στον άλλον με το τσεκούρι!
Ο Άγιος Παντελεήμονας βέβαια πιάνει σύμφωνα με τα ΜΜΕ από τις παρυφές του Γαλατσίου μέχρι λίγο πριν το Περιστέρι...

Υπάρχουν αρμόδιες αρχές για να το κρίνουν... Πιστεύω συμφωνείς σε αυτό έτσι???ή μήπως θέλεις να κρίνουμε και την τύχη του εν είδη λαϊκού δικαστηρίου, πολιτισμένα???

Ποια αρμόδια αρχή βρε Εμίλιε????? χαχαχαχαχα καλόοοοοοοοοοοοοοο :) η αρχή του κακού ήταν αυτό που είπες..
αν υπήρχε αρμόδια αρχή για να διαπιστώνει ποιος είναι ποιός απο αυτούς τους υπάνθρωπους δεν θα μιλάγαμε για αυτό το ζήτημα 126 σελίδες..

Ποια αρμόδια αρχή βρε Εμίλιε????? χαχαχαχαχα καλόοοοοοοοοοοοοοο :) η αρχή του κακού ήταν αυτό που είπες..
αν υπήρχε αρμόδια αρχή για να διαπιστώνει ποιος είναι ποιός απο αυτούς τους υπάνθρωπους δεν θα μιλάγαμε για αυτό το ζήτημα 126 σελίδες..

Εμ τι να σου κανω? Πηγαινε στο προφιλ σου και βαλε 40 ποστς ανα σελιδα. Στην 32η ειμαι εγω :D

Συνεννοηθείτε βρε λίγο με τον Βασίλη!
Να μη γράφει ο ένας ότι στις άλλες χώρες οι μετανάστες περνάνε ζωή και κότα και εσύ ότι τους επελαύνουν! :flipout:

Πάντως οι θρησκευτικές "συρράξεις" είναι κάτι που βλέπεις αρκετά συχνά στα Πατήσια...
Δύο φορές μου έτυχε να τρέχω να βρω τρύπα να κρυφτώ, όταν καμιά 200αριά άτομα βγήκαν με τσεκούρια στο δρόμο και κυνηγούσε ο ένας τον άλλον...
Μία φορά Φυλής και Αγίου Μελετίου και μία άλλη στην Πατησίων στο ύψος της φοιτητικής εστίας.
Και άλλες δύο φορές που απλά άκουσα για αυτές αλλά δεν ήμουν μπροστά (ευτυχώς).

Λένε ότι έχει σχέση με τη θρησκεία τους...
Ισλαμιστές VS Μουσουλμάνοι; Κάτι τέτοιο...

Και όσο και να έψαξα την επόμενη ημέρα για είδηση έβρισκα κάτι του στυλ "Φασαρίες από αλλοδαπούς στον Άγιο Παντελεήμονα".
Ποιές φασαρίες κυρά μου;;; Φασαρία είναι να βγεις στο δρόμο στις 3 το βράδυ και να φωνάζεις!
Όχι να μαζευτούν 200 άτομα και να κάνει ο ένας χωρίστρα στον άλλον με το τσεκούρι!
Ο Άγιος Παντελεήμονας βέβαια πιάνει σύμφωνα με τα ΜΜΕ από τις παρυφές του Γαλατσίου μέχρι λίγο πριν το Περιστέρι...

Δεν χρειάζεται να συνεννοηθώ με κανένα....δεν κάνουμε κόντρες εδώ...

Φυσικά περνάνε μια χαρά....π.χ. Αγγλία....

Όσον αφορά το άλλο που λες, φυσικά και θα υπάρξουν συγκρούσεις, κλπ κλπ.... Όσο η φτώχεια μεγαλώνει τόσο θα ενταθούν οι συγκρούσεις... Εδώ υπήρχαν Αλβανοί που πάνε μαζί με τους Χρυσαυγίτες για να κυνηγήσουν "θηράματα".....

Ποιος φταίει για αυτό οι αλλοδαποί???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Υ.Γ Και μια μικροποσότητα χασίς να κρατάει πάει πάνω απο 5 χρόνια......οπότε μαζί με το ψωμί βγάλε και αυτούς....και τα ξαναλέμε....

Εντάξει, χαλάρωσε, δεν φυλακίζεσαι τόσο εύκολα... :smile:

@ Emilot

"Η μετανάστευση συνδέεται με την πορνεία"! Ε και λοιπόν? ποιό είνια το νέο στοιχείο που φέρνει αυτό στην κουβέντα μας;
Η Πατησίων απο πλατεία Αμερικής μέχρι Γαλατσίου και η Γ'Σεπτεμβρίου απο Ομόνοια μέχρι Μάρνης το επιβεβαιώνουν. Στο φίλο το Στέλιο πέστα που κυκλοφορεί χωρίς πρόβλημα.
Emilot δεν ξέρω την οικογενειακή σου κατάσταση αλλα πάω στοίχημα ότι την κόρη σου δεν θα την άφηνες να κάνει βόλτα σ'αυτές τις γειτονιές.
Έχω άδικο?

Α καλά.....οτι να ναι. Άρα λαικό δικαστήριο.... Οκ....

Άλλη μια άποψη κατοχυρώθηκε..... Παμάλ....

και μετά μου λέτε οτι θέλετε και να μην μιλάμε... Εδώ έχουν χάσει την μπάλα διάφοροι......

@ Emilot

"Η μετανάστευση συνδέεται με την πορνεία"! Ε και λοιπόν? ποιό είνια το νέο στοιχείο που φέρνει αυτό στην κουβέντα μας;
Η Πατησίων απο πλατεία Αμερικής μέχρι Γαλατσίου και η Γ'Σεπτεμβρίου απο Ομόνοια μέχρι Μάρνης το επιβεβαιώνουν. Στο φίλο το Στέλιο πέστα που κυκλοφορεί χωρίς πρόβλημα.
Emilot δεν ξέρω την οικογενειακή σου κατάσταση αλλα πάω στοίχημα ότι την κόρη σου δεν θα την άφηνες να κάνει βόλτα σ'αυτές τις γειτονιές.
Έχω άδικο?

Την κόρη μου(αν είχα) θα την άφηνα να επιλέξει να πάει όπου γουστάρει. όσο την μεγάλωνα θα μάθαινε 5 πράγματα...... Αν δεν τα είχε μάθει μέχρι την ηλικία που θα έβγαινε έξω μόνη της, καλύτερα να μην την είχα κάνει.

ΙΜΟ.

Υ.Γ Το νήμα λέγεται Μεταναστευτικό....(βέβαια για την Ελλάδα, αλλά μην ανοίγουμε και άλλο νήμα, ε??)...

Όσον αφορά το άλλο που λες, φυσικά και θα υπάρξουν συγκρούσεις, κλπ κλπ.... Όσο η φτώχεια μεγαλώνει τόσο θα ενταθούν οι συγκρούσεις...

Διάβασε ξανά...
Δεν μιλάω για 200 πεινασμένους, αλλά για θρησκευτικές διαφορές.

Εδώ υπήρχαν Αλβανοί που πάνε μαζί με τους Χρυσαυγίτες για να κυνηγήσουν "θηράματα".....

Ποιος φταίει για αυτό οι αλλοδαποί???

Ε τι; Εγώ φταίω;
Δηλαδή και οι χαφιέδες των Γερμανών στον πόλεμο, δεν έφταιγαν επειδή πεινούσαν;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Οι Ελληνες δεν οιναι ρατσιστες ,ειναι φιλοξενοι ανθρωποι ,εξαιρεση ειναι τα φασιστοειδη ,οι περισσοτεροι συμβιωνουμε μια χαρα με νομιμους και με λαθρομεταναστες .
Υπαρχουν μεταναστες που εχουν τις δουλειες τους τα μαγαζια τους και εχουν προσαρμοστει στην κοινωνια μας μια χαρα και κανεις πλην των εξαιρεσεων που ανεφερα δεν εχει προβλημα μαζι τους.
Ειμαι λοιπον ρατσιστης οταν κανω αναφορα σε παραβατικες συμπεριφορες μεταναστων,σε εγκληματα ,σε κυκλωματα διακινησης ανθρωπων,ναρκωτικων ;Το κανω και για τους γηγενεις χωρις προβλημα,οταν το κανω δλδ ειμαι Ανθελληνας ;
Προσωπικα μιλωντας (αλλα και διαβαζοντας εδω κανεις δεν ειπε οτι φταινε για την κατασταση της χωρας ) θα πω οτι δεν πιστευω οτι η καταντια μας εχει να κανει με τους μεταναστες .
Ειναι και αυτοι θυματα ,οπως και εμεις .Θυματα της πολιτικης ,των πολιτικων μας αν θελετε.
Ειναι κακο ομως να αναφερομαστε στις διαφορες των ηθων και εθιμων ;
Ειναι κακο να αναφερομαστε στο γεγονος οτι αν και λιγοτεροι απο τους γηγενεις ειναι υπευθυνοι για το 41%των εγκληματων (ο Αιμιλιος το εγραψε)

Με τους αλλοδαπούς να υπολογίζονται στο 8% των κατοίκων της χώρας (Παύλου 2004), ευλόγως προβληματίζεται κανείς από την υπερεκπροσώπησή τους μεταξύ των συλλαμβανόμενων από την αστυνομία: Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.οι αλλοδαποί ευθύνονται για το 41,3% των ανθρωποκτονιών, το 54% των ληστειών και το 43,8% των κλοπών και διαρρήξεων στη χώρα για το έτος 2011.

Κλεινω γραφοντας για αλλη μια φορα ,ο Ελληνας δεν ειναι ρατσιστης οσο και αν βολευει να παρουσιαζεται ετσι ,δεν εχω προβλημα με κανενα ανθρωπο ντοπιο η μεταναστη μεχρι να με ενοχλησει με την συμπεριφορα του .

Θα προτεινα με ολο το θαρρος της -μεσω φορουμ- γνωριμιας μας να καναμε μια live κουβεντα πινοντας ενα καφε ,ισως ο γραπτος λογος να μη βοηθα στο να κατανοησουμε ο ενας τον αλλο.
Δλδ δεν μπορω να πιστεψω οτι Αιμιλιος η ο Στελιος απλα ειρωνευονται οταν δεν εχουν επιχειρηματα ,εχουν δειξει σκεπτομενοι ανθρωποι και οι δυο ,ειναι προφανες οτι κατι δεν βοηθα εδω ,εγω λεω οτι ειναι ο γραπτος λογος .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Εντάξει, χαλάρωσε, δεν φυλακίζεσαι τόσο εύκολα... :smile:

http://dimitrismeletis.blogspot.gr/2011/05/10.html

10 χρόνια....

Αλλοδαπός....

"Να σημειωθεί ότι βρίσκεται στη χώρα 8 περίπου χρόνια, δεν απέκτησε ποτέ χαρτιά που να του εξασφαλίζουν τη διαμονή στη χώρα ή τη δυνατότητα μετακίνησης, και άρα βρέθηκε εγκλωβισμένος στο ίδιο αδιέξοδο που βρίσκονται χιλιάδες άλλοι πρόσφυγες. "

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Την κόρη μου(αν είχα) θα την άφηνα να επιλέξει να πάει όπου γουστάρει. όσο την μεγάλωνα θα μάθαινε 5 πράγματα...... Αν δεν τα είχε μάθει μέχρι την ηλικία που θα έβγαινε έξω μόνη της, καλύτερα να μην την είχα κάνει.

ΙΜΟ.

Υ.Γ Το νήμα λέγεται Μεταναστευτικό....(βέβαια για την Ελλάδα, αλλά μην ανοίγουμε και άλλο νήμα, ε??)...

Μέσα έπεσες!!!! ....Όσον αφορά τους λαθρολάγνους συμπολίτες μας με τις «προοδευτικές» ιδέες για όσους επιθυμούν ακόμα την εισροή περισσότερων ασιατών αφρικανών φίλων μας παρακαλούνται όπως προτρέψουν τις κόρες τους να κάνουν παρέα αφόβως μαζί τους.

http://ellhnopsyxoi.blogspot.gr/2012/08/15_5.html

Διάβασε ξανά...
Δεν μιλάω για 200 πεινασμένους, αλλά για θρησκευτικές διαφορές.

Ε τι; Εγώ φταίω;
Δηλαδή και οι χαφιέδες των Γερμανών στον πόλεμο, δεν έφταιγαν επειδή πεινούσαν;

Και το ξαναλέω η κατάσταση της χώρας θα επιτείνει τέτοια προβλήματα.... πριν 5 χρόνια δεν υπήρχαν τέτοιες επιθέσεις.... Δεν είχαμε αλλοδαπούς???

καλά για το άλλο, το αφήνω ασχολίαστο....