Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Τελικα με πεισατε...

Μην κατεβαινετε στο κεντρο (ναι ναι και για σενα μιλαω Σωτο απο τα Χανια και εσενα Σακη απο την Κομοτηνη).

Ειναι επικινδυνα παιδια, καλο ειναι να μην πλησιαζει κανεις αν μπορει. Πρωτιστως εσυ Ναθ, κινδυνευεις φιλε.

Ενας ξερολας...

Δημος και Κρατος ειμαστε ολοι εμεις.

Το "φταιει ο Δημος και το Κρατος", σημαινει οτι φταιμε ολοι εμεις. Συμφωνω απολυτα.

Τελικα με πεισατε...

Μην κατεβαινετε στο κεντρο (ναι ναι και για σενα μιλαω Σωτο απο τα Χανια και εσενα Σακη απο την Κομοτηνη).

Ειναι επικινδυνα παιδια, καλο ειναι να μην πλησιαζει κανεις αν μπορει. Πρωτιστως εσυ Ναθ, κινδυνευεις φιλε.

Ενας ξερολας...

Εμενα παντως φιλε Στελιο, 2-3 φιλες δικηγορους που εχω και πρεπει να κατεβαινουν στο κεντρο μου εχουν πει πως φοβουνται. Μπορει να ειναι και ρατσιστριες βεβαια, και να σκιαζονται την μαυριλα...
Και δεν μενουν ουτε στην Χανια, ουτε στην Κομοτηνη.

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

και τι θα κάνουμε ? θα πάρουμε καραμπίνες ? να τους καθαρισουμε μαζι με τα σκατοφασιστόμουτρα της χα ?

Γιατί πρέπει να τους καθαρίσουμε; Το ενδιάμεσο δεν μας κάνει, όσοι δεν είναι νόμιμοι, στο σπίτι τους;

Τελικα με πεισατε...

Ενας ξερολας...

Το "κέντρο" Στέλιο έχει πάψει προ πολλού να αφορά μόνο την Αθήνα, αφορά όλη την Ελλάδα πλέον, ακόμα και χωριά. Άσε λοιπόν τα ευφυολογήματα...

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Τελικα με πεισατε...

Ενας ξερολας...

Στέλιο ειλικρινά δε καταλαβαίνω το νόημα σου..
Επειδή δηλ το κράτος τα χει κανει μπουρδέλο ολα,νομιμοποιεί τον καθε είδους Πακιστανοαφγανοαλβανομπαγκλαντεζο να προβαίνει σε εγκληματικές ενέργειες στο σύνολο των πολιτών;
Εμεις απο επαρχία δεν εχουμε ιδία αντίληψη της κατάστασης που επικρατεί στο κεντρο της Αθήνας.
Δηλ είναι ολα τελεια τα πραγματα,και μας λές ειρωνικά να μη πλησιάσουμε κατα κει;
Δε σε καταλαβαίνω..

Τι να σου πω ρε Ντινο, κατεβαινω ποσα χρονια κατω και δεν εχει τυχει να φοβηθω ποτε. Μεχρι προτινως δουλευα στη Βικτωρια και τα ωραρια μου περιελαμβαναν και νυχτερινα. Δεν ξερω... Εκτος και αν οι φιλες σου πηγαινουν μονο Μενανδρου και γυρω... εκει δεν εχω γνωμη για το βραδυ.

Κανενα εφυολογημα Σωτο και Σακη, ολοι εχουν δικαιωμα στη γνωμη τους, ακομα και αν ειναι εξ αποστασεως. Αλλα ειναι και δικαιωμα μου αντιστοιχα να αξιολογω την βαρυτητα αυτης της γνωμης, ετσι δεν ειναι;

Γιαυτο λοιπον το ξαναλεω, ΚΑΝΕΙΣ στο κεντρο της Αθηνας (για να μιλησω για αυτα που ξερω), ειναι ακρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, κινδυνευει η ζωη σας. Δεν το ηξερα αλλα μου το κανατε σαφες με τα τελευταια ποστ στις σελιδες που περασαν. Ηταν πολυ χρησιμα τελικα.

Γιαυτο μακρυα απο το κεντρο, αν γλυτωσετε τη δολοφονια στην καλυτερη, και θα πρεπει να θωρειτε εαυτον τυχερο γιαυτο, θα σας παρουν οτι εχετε επανω σας.

Κανενα εφυολογημα Σωτο, ολοι εχουν δικαιωμα στη γνωμη τους, ακομα και αν ειναι εξ αποστασεως. Αλλα ειναι και δικαιωμα μου αντιστοιχα να αξιολογω την βαρυτητα αυτης της γνωμης, ετσι δεν ειναι;

Δηλαδή τι ακριβώς αξιολογείς; Επειδή δεν είμαστε κάθε μέρα στο κέντρο της Αθήνας, δεν ξέρουμε τι γίνεται; Κάποιες στιγμές τυχαίνει και βρισκόμαστε κι εμείς σε αυτό το κέντρο, και βλέπουμε με τα μάτια μας.

Γιαυτο λοιπον το ξαναλεω, ΚΑΝΕΙΣ στο κεντρο της Αθηνας (για να μιλησω για αυτα που ξερω), ειναι ακρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, κινδυνευει η ζωη σας. Δεν το ηξερα αλλα μου το κανατε σαφες με τα τελευταια σας ποστ. Ηταν πολυ χρησιμα τελικα.

Γιαυτο μακρυα απο το κεντρο, αν γλυτωσετε τη δολοφονια στην καλυτερη, και θα πρεπει να θωρειτε εαυτον τυχερο γιαυτο, θα σας παρπουν οτι εχετε επανω σας.

Αυτά δεν είναι δηλαδή ευφυολογήματα και εξυπνάδες τώρα;

Απο το τιποτα μια χαρα ειναι ο Ξενιος Ζευς.Τα υπολοιπα ειναι αριστεροι συμψηφισμοι της πλακας.

Στελιο δεν μιλαω για βραδυ, μιλαω για πρωι.

Και εν παση περιπτωση, το οτι εσυ δεν φοβασαι, δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να φοβαται και κανεις αλλος. Κοριτσακια 22-28 χρονων ειναι.

Απο το τιποτα μια χαρα ειναι ο Ξενιος Ζευς.Τα υπολοιπα ειναι αριστεροι συμψηφισμοι της πλακας.

Το ό,τι θα συμφωνούσα με τον Δένδια είναι κάτι που πολύ δύσκολα θα το πίστευα πάντως. Να δούμε που θα πάει το πράγμα όμως...

Τι να σου πω ρε Ντινο, κατεβαινω ποσα χρονια κατω και δεν εχει τυχει να φοβηθω ποτε. Μεχρι προτινως δουλευα στη Βικτωρια και τα ωραρια μου περιελαμβαναν και νυχτερινα. Δεν ξερω... Εκτος και αν οι φιλες σου πηγαινουν μονο Μενανδρου και γυρω... εκει δεν εχω γνωμη για το βραδυ.

Κανενα εφυολογημα Σωτο και Σακη, ολοι εχουν δικαιωμα στη γνωμη τους, ακομα και αν ειναι εξ αποστασεως. Αλλα ειναι και δικαιωμα μου αντιστοιχα να αξιολογω την βαρυτητα αυτης της γνωμης, ετσι δεν ειναι;

Γιαυτο λοιπον το ξαναλεω, ΚΑΝΕΙΣ στο κεντρο της Αθηνας (για να μιλησω για αυτα που ξερω), ειναι ακρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, κινδυνευει η ζωη σας. Δεν το ηξερα αλλα μου το κανατε σαφες με τα τελευταια ποστ στις σελιδες που περασαν. Ηταν πολυ χρησιμα τελικα.

Γιαυτο μακρυα απο το κεντρο, αν γλυτωσετε τη δολοφονια στην καλυτερη, και θα πρεπει να θωρειτε εαυτον τυχερο γιαυτο, θα σας παρουν οτι εχετε επανω σας.

Στελιο, αν μου επιτρεπεις, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ειναι αυτο που υπονοεις στος 2 σου τελευταίες παραγραφους.

Θεωρεις εσυ οτι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κινδυνος στο κεντρο ?

Αφήστε τις υπερβολές ρε παιδιά. Ποιό πρόβλημα στο κέντρο; Θέλετε να κάνετε κακό στον τουρισμό;
Όπως είπε και ο Stelios πιο πάνω, λίγο γύρω απο τη Μενάδρου, λίγο γύρω απο το Πολυτεχνείο, μαι σταλιά γύρω απο την Ομόνοια, τόσο δα στη Δροσοπούλου, μια ιδέα επικίνδυνα είναι στη Γ' Σεπτεμβρίου, λίγο στην Αχαρνών και στον Άγιο Παντελεήμονα και πολύυυυυυ λίγο στη Πλατεία Θεάτρου.
Κατά τα άλλα μια χαρά είναι το κέντρο!
Άντε γρινιάρηδες.

Ωρε Ντινο δεν το παιζω γενναιος ή κατι τετοιο, απλα σου λεω οτι μαλλον τα κοριτσακια που λες ειναι λιγο υπερβολικα (to say the least).
Η κολωνα στο κεφαλι μου κορωνα του σπιτιου μου εμενε μεχρι προτινος στον Αγ. Παυλο και πολυ καλη μου φιλη μενει στη Μαρνης οπως και φιλος Αχαρνων κ' Ιουλιανου. Εκτος και αν ειμαστε παρεα "γενναιων" (που δεν ειμαστε) δεν μπορω να βρω αλλο λογο...

@All

Επιμενω, μην κατεβαινετε στο κεντρο, εχει πορειες και μεταναστες, κινδυνευετε.
Ασε που εχει ανοιξει μια μεγαλη αλυσιδα franchise, η "Ενοικιαζεται" και εχει κατακλυσει την περιοχη.

Και δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα, αυτη ειναι η γνωμη μου.
Το κεντρο της Αθηνας ειναι ακρως επικινδυνο, μεχρι και θανατηφορο.

Πολυ καλα τα λες φιλε apkor.

ΜΗΝ κατεβαινετε στο κεντρο! Ειναι ακρως επικινδυνα, θα σας σκοτωσουν.

Υ.Γ. Ρε Ντινο, προφανως και δεν ειναι απολυτα ασφαλες, αλλα πουθενα δεν ειναι και οχι μονο στην Ελλαδα, ουτε στο City του Λονδινου.

ΜΗΝ κατεβαινετε στο κεντρο! Ειναι ακρως επικινδυνα, θα σας σκοτωσουν.

Δεν είπαμε ότι η Αθήνα έγινε Καμπούλ ή Δαμασκός, μη πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο...

φίλε Στέλιο, εγω δεν λέω μη κατεβαίνετε στο κέντρο. άλλωστε εγώ και ζώ και εργάζομαι εκεί.
Αλλά το να προσπαθείς να πείσεις ότι το κέντρο της Αθήνας είναι ασφαλέστατο και να "εγκαλείς" τους συνομιλητές που μένουν επαρχία ότι "δεν ξέρουν τι τους γίνεται" πάει πολύ...
Δεν ξέρω την ηλικία και το που κυκλοφορείς σου αλλά εγώ πια δεν μπορώ να πάω στα στέκια μου . Δεν μπορώ να πάω φωκίωνος 3 τα χαράματα για μακαρονάδα, ούτε να αγοράσω Κυριακάτική εφημερίδα στην Ομόνοια ξημερώματα Κυριακής. Δεν μπορώ να πάω περπατώντας στη δουλειά μου, κατηφορίζοντας πρωί - πρωί την Ευριπίδου. Ούτε να πάω στο floral για καφέ ανηφορίζοντας τη Στουρνάρη. Μετά τις 6 το απόγευμα η Γ' Σεπτεμβρίου είναι αδιάβατες και όσες γυναίκες συνάδελφοι κάθονται παραπάνω για δουλειά φωνάζουν κάποιον με αυτοκίνητο να τις πάρει.
Αυτό είναι το "δικό μου" κέντρο της Αθήνας. Και με στεναχωρεί. Αν εσυ´τα βλέπεις ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ... τι να πω. Μάλλον μιλάμε για άλλη πόλη

Last edited:
Στελιο..η είσαι φουλ εκπαιδευμένο κομμαντο,η εχεις εδώ και καιρό αγνοια του κινδύνου.
Δε μπορώ να βρω καποιο άλλο λόγο.
Εαν ισχύει το πρώτο,θέλουμε μαθήματα επειγόντως(είναι να κατεβω Αθήνα κατα το Σεπτέμβριο μάλλον):flipout:

χαχαχα!!! Έχετε πολύ πλάκα.....

Μακριά απο το κέντρο.... Μακριά..... Χτες στις 3.00 η ώρα και καθώς έγραφα στο φορουμ.... ένα πρεζόνι προσπαθούσε να πάρει ένα ποδήλατο απο έξω απο την πολυκατοικία. Επίσης μεταξύ 2.00 και 4.00 κυκλοφορούσαν με ποδήλατο διάφοροι πιτσιρικάδες στο κέντρο μεταξύ Στουρνάρη και Νοταρά....

Όλα αυτά την ίδια μέρα, την ίδια ώρα....

Επίσης στο κέντρο που συχνάζω αραιά πυκνά, ποτέ δεν έχω δει κάτι που θα με φοβίσει μετά τις 2.00..... Να δω βέβαια πρεζόνια να τρυπιούνται στην μέση του δρόμου, άπειρες φορές, να μου ζητάνε ψιλά κλπ κλπ.....

Αν νομίζετε οτι ζείτε σε κανεναν παράδεισο μην κατεβαίνετε στο κέντρο... Αν νομίζετε ότι θα σας σκοτώσουν στην μέση του δρόμου, μην κατεβαίνετε στο κέντρο....

Οποιοσδήποτε κάνει έγκλημα σε οποιαδήποτε χώρα και αν το κάνει, πρέπει να πάει στην φυλακή και να κάτσει για όσο διάστημα κρίνουν οι αρμόδιες αρχές.... Το ξεκαθαρίσαμε αυτό??? Οκ....

Στην χώρα μας υπάρχει οικονομική κρίση τα τελευταία 2+ χρόνια.... η οποία έχει φέρει και κοινωνικές ανισότητες με αποκορύφωμα την ένταξη μιας συμμορίας νεο-ναζιστών ως κόμμα στην βουλή. Βέβαια όσοι έχουν σώας τα φρένας, ξέρουν οτι αυτό γίνεται λόγω του οτι το αστικό σύστημα θέλει τον "Γερμανό" του....

Μέσα σε αυτό το κλίμα, τα ρατσιστικά ΜΜΕ φέρνουν στην επιφάνεια άρθρα και ειδήσεις που αφορούν ΜΟΝΟ τα εγκλήματα των αλλοδαπών και όχι των ημεδαπών ή των τελευταίων τα παίζουν 4η, 5η, είδηση... Τρανταχτό παράδειγμα ο ρατσιστής νεο-ναζί που θέρισε τόσους ανθρώπους στο Ουισκόνσιν και έχω παραθέσει άρθρα στο "που πάει η υφήλιος"... Στα τοπικά ΜΜΕ έπαιξε τελευταία είδηση πριν τα αθλητικά.... Και φυσικά ακόμη και το χρώμα τώρα πια παίζει τον ρόλο του...

Επίσης άλλο παράδειγμα η είδηση που έβαλε ο Στέλιος με την αθώωση των βιαστών της μικρής κοπέλας..... Αν ήταν Πακιστανοί, καταλαβαίνω τι θα γινόταν...εσείς....???

Όταν λοιπόν στις 50 ειδήσεις οι περισσότερες αφορούν αλλοδαπούς και στα στατιστικά στοιχεία ακόμη και σήμερα τα περισσότερα εγκλήματα γίνονται απο ημεδαπούς, ε δεν γίνεται όλοι να υποστηρίζουμε αυτού του είδους τους διαχωρισμούς και την αβάντα που δίνει το σύστημα προς την ρατσιστική και ακροδεξιά πλευρά... Τι να κάνουμε....

Η χειραγώγηση της κοινής γνώμης Γκαιμπελικής ιδιομορφίας κρατάει πολλά χρόνια και μερικοί αντιστέκονται.....

Αυτά....

Last edited: