Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Καλα... κανετε πλακα ετσι;

Για ποια ευαισθησια μιλατε;

Ενας εγκληματιας ειναι εγκληματιας και πρεπει να τιμωρηθει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ φυλης, θρησκευματος κλπ.

Αλλα υπαρχουν ορισμενοι που σκιζουν τα καλτσον τους αν ειναι κανενας "ξενος" αλλα αν ειναι κανενα "δικο μας παιδι" αρχιζουν τα "Ε, ενταξει συμβαινουν αυτα"...

Η υποκρισια περισευει.

Δεν αντιλέγει κανείς.
Ο εγκληματίας είναι εγκληματίας απο οπου κι αν προέρχεται.
Ελα όμως οτι 7 στους 10 είναι αλλοδαποί πλέον....
Οτι απο τους 12.500 κρατουμένους στις φυλακές οι 8.000+ περιπου είναι αλλοδαποί καθε ράτσας.
Για ποια υποκρισια μιλάμε...οταν οι αριθμοι μιλανε ξεκάθαρα;

Ολη η ξεφτίλα με το μεταναστευτικό είναι 100 τα εκατό Ελληνική ξεφτύλα ,,

ένα ακόμα Ελληνικό κατόρθωμα ,, απο μια 100 τα 100 Ελληνική πολιτική
ηλίθιος λαός που πιστέυει ότι εάν τους κρεμάσει στο σύνταγμα ,, θα έρθουν δουλείες θα φτιάξουν τα νοσοκομεία ,, και θα σταματήσει η εγκληματικότητα ,,,

μαλιστα ,,, τους σκότωνουμε όλους και καθαρίσαμε ,,,

θα μείνουμε εμείς και ο Σαμάρας παρέα με την ΧΑ ..

Ρε Μιχαλη, ειλικρινα, βλεπεις κανεναν απο τους "ευαισθητους" να μην αναγνωριζει το προβλημα;

Στο κεντρο κυκλοφορουμε οι περισσοτεροι, σε αντιθεση με πολλους που οτι ξερουν το εχουν μαθει απο την TV και το youtube.

Αλλα αλλο η αναγνωριση του προβληματος και η προσπαθεια λυσης του με ανθρωπινους ορους και αλλο οι μουτζαχεντιν κατοικοι της χωρας που αρχιζουν τις κορωνες... Λες και οι δικοι μας παππουδες δεν πολεμησαν στον πολεμο... περιμεναμε να ερθουν οι πατριδοκαπηλοι με το "πατριδομετρο"...

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ο λάκης ο Γαβαλάς η ο Τζοχατζό ,, π.χ ,, ,, που σας έφαγε εκατομμύρια ,,,,,

τι ακριβώς εθνικότητος είναι ?

Προτιμας καποιος να σου κλεψει το πορτοφολι ή να σπασει το κεφαλι της κορης σου ?
(ανεξαρτητου ρατσας)

Χειρότεροι είναι,και τους αξίζουν τα χειρότερα.
Δεν μας αφαιρέσαν όμως το δικαίωμα στη ζωή.

Χειρότεροι είναι,και τους αξίζουν τα χειρότερα.
Δεν μας αφαιρέσαν όμως το δικαίωμα στη ζωή.

ποιος σου το αφαιρεσε το δικαίωμα στην ζωή ?

μάλλον γλώσα λανθάνουσα ,, καλά το είπες ,,

ναι αυτοί οι αληταράδες μα το στέρησαν ..

Και για να μην ζορίζεστε ... στο σοβαρό Έγκλημα ,,
έχουμε τα πρωτεία ,,, σιγά μην αφήναμε άλλους .. ειναι πολλά τα λεφτά ,,Άρη ,,
Δηλ για σένα το Σοβαρό Εγκλημα είναι μόνο η υπαιξέρεση και η μίζα ε;
Γνώμη σου,ας εχουμε κι εμεις την δική μας Βασίλη

Παρεπιμπόντως..δεν είδα κανενα "προοδευτικό"να σχολιάσει το κλείσιμο των Σχολών Αστυνομίας της Ξάνθης,της Κομοτηνής,και της Ορεστιάδας,ωστε να γίνουν κεντρα λαθρομεταναστών.
Ηδη με ακρα μυστικότητα το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης νυχτιάτικα μετεφερε τους πρώτους 300.
Αναγκάζονται πλέον οι εκπεδευόμενοι Αστυφύλακες,να δώσουν την εξεταστική τους σε αλλες σχολές(Καρδίτσα,Κρήτη)
Αυτό κι αν είναι ΑΙΣΧΟΣ!!!

Συγνωμη αλλα μη ζητας απο αυτους που θεωρουν οτι ειναι απαραδεκτα εξ αρχης τα στρατοπεδα συγκεντρωσης να το κανουν αυτο. Ειναι δεδομενη η αντιθεση.

Απο τους "αλλους" να τα ζητας αυτα Σακη.

Ρε Μιχαλη, ειλικρινα, βλεπεις κανεναν απο τους "ευαισθητους" να μην αναγνωριζει το προβλημα;

Το "και ο τάδε που είναι Έλληνας βίασε", εμένα αυτό μου βγάζει βρε Στέλιο!
Πως κάνουν τα πιτσιρίκια που βρίσκουν δικαιολογίες του στυλ "Και ο Γιωργάκης είπε φωναχτά τη λέξη σκατά"

Στο κεντρο κυκλοφορουμε οι περισσοτεροι, σε αντιθεση με πολλους που οτι ξερουν το εχουν μαθει απο την TV και το youtube.

Αλλα αλλο η αναγνωριση του προβληματος και η προσπαθεια λυσης του με ανθρωπινους ορους και αλλο οι μουτζαχεντιν κατοικοι της χωρας που αρχιζουν τις κορωνες... Λες και οι δικοι μας παππουδες δεν πολεμησαν στον πολεμο... περιμεναμε να ερθουν οι πατριδοκαπηλοι με το "πατριδομετρο"...

Και εγώ στη Πλατεία Αμερικής γεννήθηκα και μεγάλωσα. Τα έχει νοιώσει το πετσί μου...
Και οι ανθρώπινοι όροι δεν είναι του στυλ "Μπάτε σκύλοι αλέστε, σας αγαπάμε όλους αλλά εμείς μένουμε στη Κηφισιά". Είναι, κλείνω τα σύνορα και βλέπω τι μπορώ να κάνω με αυτούς που έχω. Να προσφέρω ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης σε όσους μπορώ και οι υπόλοιποι τζους!
Όταν έχεις ένα καρβέλι ψωμί, το σωστό είναι να το μοιράσεις σε κομμάτια που θα χορτάσουν αυτοί που θα τα πάρουν. Όχι να το διαλύσεις σε ψίχουλα για να μη χορτάσει κανείς!

Και; Επειδή κάποιος μας έκλεψε, δίνει το δικαίωμα σε κάποιον άλλον να μας σκοτώσει;

Δηλ για σένα το Σοβαρό Εγκλημα είναι μόνο η υπαιξέρεση και η μίζα ε;
Γνώμη σου,ας εχουμε κι εμεις την δική μας Βασίλη

όχι αλλα με την λογική σας είμαστε όλοι οι Έλληνες απατεώνες ,, ρε μπας και έχουν δίκιο οι έτεροι ?

ο δουρής τι ήταν ? ο φαντάρος που τσάκισε την κοπέλα στο ξύλογι να του κάτσει τι ήταν ? ένα γνωστός μου σχεδόν φίλος μου που κατασφαξαν μια γρια στον ταύρο για ενα πεντακοσάρικο τι ήταν ?
ο μπάτσος που έφαγε τον Αλέξη τι ήταν ?

πάρτε το χαμπάρι !!! η Εγκληματικότητα μιας χώρας είναι συνδεδεμένη με την πολιτικοοικονομική της θέση ,,, δεν έχει σχέση ουτε με εθνικότητες ουτε με συνήθειες !!!!

στην Ελβέτια σε πληροφορώ ότι το ποσοστό των μουσουλμάνων αλλοδαπών είναι τεράστιο !!! στην Γενέυη δεν βρίσκεις λευκό στα πολυκαταστήματα ..

εκει γιατι δεν υπάρχει πρόβλημα ??

http://estia.hua.gr:8080/dspace/bitstream/123456789/1695/1/karvela_vasiliki.pdf

διαβάστε και μιά σοβαρή μελέτη ,,, και πέστε μου πόση βάση δείνουν στους μετανάστες ..

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Συγνωμη αλλα μη ζητας απο αυτους που θεωρουν οτι ειναι απαραδεκτα εξ αρχης τα στρατοπεδα συγκεντρωσης να το κανουν αυτο. Ειναι δεδομενη η αντιθεση.

Απο τους "αλλους" να τα ζητας αυτα Σακη.

Στέλιο εννοώ να σχολιάσουν το κλείσιμο μιας Σχολής στην οποία φοιτούν εκπεδευόμενοι Αστυφύλακες,οχι το οτι μαζευουν τους μετανάστες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης που μόνο αυτό βλέπουν.

Γιατί εκεί δεν είναι ανεξέλεγκτη η είσοδος στη χώρα. Αυτοί που πηγαίνουν δεν είναι κάθε καρυδιάς καρύδι και βρίσκουν δουλειές για να ζήσουν με αξιοπρέπεια.
Δεν μιλάμε για χώρες όπως η Δανία που αν το δέρμα σου κάνει αντίθεση με το γάλα σε μεταναστεύουν με το ζόρι...

στην Ελβέτια σε πληροφορώ ότι το ποσοστό των μουσουλμάνων αλλοδαπών είναι τεράστιο !!! στην Γενέυη δεν βρίσκεις λευκό στα πολυκαταστήματα ..

Στους κεντρικότερους δρόμους της Γενεύης και στο εμπορικό της κέντρο βλέπεις αυτό (Μοναστηράκι και Προπύλαια);

monastiraki.jpg

propylaia.jpg

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Στέλιο εννοώ να σχολιάσουν το κλείσιμο μιας Σχολής στην οποία φοιτούν εκπεδευόμενοι Αστυφύλακες,οχι το οτι μαζευουν τους μετανάστες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης που μόνο αυτό βλέπουν.

Μα αν δεν υπηρχε η "αναγκη" για αποθηκευση θα εβρισκαν αφορμη για να την κλεισουν;

Απλο δεν ειναι;

ποιος σου το αφαιρεσε το δικαίωμα στην ζωή ?

μάλλον γλώσα λανθάνουσα ,, καλά το είπες ,,

ναι αυτοί οι αληταράδες μα το στέρησαν ..

Δηλ ο Γαβαλάς και ο Τσοχα μας στερησαν το δικαίωμα στη ζωή,και οχι π.χ οι 4 αφγανοι που φάγαν το παληκάρι για μια βιντεοκάμερα έτσι;

Δηλ ο Γαβαλάς και ο Τσοχα μας στερησαν το δικαίωμα στη ζωή,και οχι π.χ οι 4 αφγανοι που φάγαν το παληκάρι για μια βιντεοκάμερα έτσι;

μα κάνεις πλάκα τώρα ?
τώρα ανακάλυψες το εγκλημα στην Ελλάδα ?
γιατί δεν μου σχολίασες για το φίλο μου που έσφαξε την γριούλα ...
?