Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Στους κεντρικότερους δρόμους της Γενεύης και στο εμπορικό της κέντρο βλέπεις αυτό (Μοναστηράκι και Προπύλαια);

View attachment 81985

View attachment 81986

Γυρολόγοι στην Αθήνα υπήρχαν χρόνια ,, ΚΑΤΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΝΤΑ !!

απο παπαντζήδες μέχρι πιατικά ,, σε όλο το κέντρο ,, μέχρι και κινητα χρυσοπωλεία

και άμα χαλάσει την σούπα στο ζαρα και στην nike ,,,,είχα μια φαγούρα ...

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

μα κάνεις πλάκα τώρα ?
τώρα ανακάλυψες το εγκλημα στην Ελλάδα ?
γιατί δεν μου σχολίασες για το φίλο μου που έσφαξε την γριούλα ...
?

ΔΕΝ ξερω, ρωταω:

Σε τι ποσοστο οι δραστες ειναι αλλοδαποι, και σε τι ημεδαποί ?

(σε σχεση με το συνολο ομως. Πχ το συνολο των ημεδαπων ειναι κοντα στα 11.000.000)

μα κάνεις πλάκα τώρα ?
τώρα ανακάλυψες το εγκλημα στην Ελλάδα ?
?

Οχι Βασίλη,δε το ανακάλυψα τώρα.
Ηξερα για κλοπές βιντεοκάμερας μεχρι χτες,εστω με βίαιο αν θές τρόπο απο ελληνες κακοποιούς.
Οχι ομως να σε κατασφάξουν για να σου την πάρουν.
Αυτό οντως τώρα το ανακάλυψα.

Δέν γνωρίζω ...

εσείς πέστε μου ..

εγω γνωρίζω σίγουρα μια αυτοκτονία κάθε μέρα ,, εγγληματικό προιον της Ελληνικής κυβερνισής ,, αποκλειστικά !!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Γυρολόγοι στην Αθήνα υπήρχαν χρόνια ,, ΚΑΤΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΝΤΑ !!

απο παπαντζήδες μέχρι πιατικά ,, σε όλο το κέντρο ,, μέχρι και κινητα χρυσοπωλεία

και άμα χαλάσει την σούπα στο ζαρα και στην nike ,,,,είχα μια φαγούρα ...

Απίστευτο είναι αυτό που λες, να συγκρίνεις του γυρολόγους (που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα) με την κατάντια του κέντρου της Αθήνας. Απλά είναι ισοπεδωτική λογική, καμία σχέση... :smash:

Δέν γνωρίζω ...

εσείς πέστε μου ..

εγω γνωρίζω σίγουρα μια αυτοκτονία κάθε μέρα ,, εγγληματικό προιον της Ελληνικής κυβερνισής ,, αποκλειστικά !!

Ουτε εγω γνωριζω.

Δεν μπορω να συγκρινω ομως οποιονδηποτε αυτοχειρα με καποιον που του εσπασαν το κεφαλι...

?

Ωραίους φίλους έχεις.
Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!
Να.
Το σχολίασα.

:flipout:

Και βουτηρο στο ψωμί της χα ,, εγω δεν βάζω !! γιατί κατα κεί πάει όλο το κλίμα στην χώρα με αφορμή αυτά

τούμπανο να τους δω όλους θέλω ,, και τους ψηφοφόρους ,,,

είμαι ρατσίστα ,,,

Βρεστε μου στοιχεία για τους φόνους εν Ελλάδι .. δεν γνωρίζω ..

δεν νομίζω να είναι αυτά που περιμένετε πάντως ,,

Μα σου το είπα.(#1162)
Δεν θέλεις να το ψάξεις μάλλον...αν θέλεις μπορείς ευκολα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ωραίους φίλους έχεις.
Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!
Να.
Το σχολίασα.

ναι ρε αλήθεια .. ήπιανε μια καρτέλα υπνους και κάτι σιρόπια ,, μαζί με την καλή του ,, και μπουκαραν στην γριά που τους χαρτζιλίκωνε ,, και την κάναν κομμάτια

:flipout:

Ναι ρε αλήθεια .. ήπιανε μια καρτέλα υπνους και κάτι σιρόπια ,, μαζί με την καλή του ,, και μπουκαραν στην γριά που τους χαρτζιλίκωνε ,, και την κάναν κομμάτια ,,, μεγάλη ατάκα πεταξε αυτή στο δικαστήριο ,,, τι τα περάσατε ρε τα χρόνια ,, στραγάλια ???? πρέπει να μαζέψαν κανα 500αρι χρονια ..

Και βουτηρο στο ψωμί της χα ,, εγω δεν βάζω !! γιατί κατα κεί πάει όλο το κλίμα στην χώρα με αφορμή αυτά

τούμπανο να τους δω όλους θέλω ,, και τους ψηφοφόρους ,,,

είμαι ρατσίστα ,,,

Και να μη το βάλεις εσυ το βούτηρο στο ψωμί της ΧΑ,το βάζουν οι κυβερνωντες απο μόνοι τους..μη φοβάσαι!!!:flipout:

Καταθετω την εμπειρια μου απο το κεντρο της Αθηνας, τα Εξαρχεια, που δραστηριοποιουμαι αρκετα χρονια.
Μεχρι πριν απο λιγους μηνες, η Στουρναρη ειχε σταθεροποιηθει σε καποια κατασταση.
Το 80% των καταστηματων ειχε κλεισει, φυσικο επομενο η εμπορικη κινηση στην περιοχη να εχει μειωθει αναλογα.
Περιοδος, που, με σχετικες αυξομειωσεις, η πλειοψηφια των περαστικων ηταν ναρκομανεις και οι εμποροι τους.
Τους τελευταιους μηνες, το πεζοδρομιο του Πολυτεχνειου, ειχε ασφυκτικα γεμισει με ναρκομανεις, πλεον στεκι.
Εδω και λιγο καιρο, τα πραγματα αλλαξαν.

Η αριστερη πλευρα του δρομου, εχει γεμισει απο μαυρους μικροπωλητες (το μαυροι δεν ειναι ρατσιστικο, απλα δεν γνωριζω απο ποιες χωρες προερχονται και επισης για να τους διαχωρισω απο την συνεχεια).
Η δεξια πλευρα του δρομου, εχει γεμισει απο πακιστανους πωλητες τσιγαρων.
Θα μου πεις, ωραια, που το παραξενο...

Το παραξενο και πρωτογνωρο ξεκινησε πριν απο κανενα μηνα.
Οταν, οι καθολα φιλησυχοι μαυροι, αρχισαν να πιανονται στα χερια και οχι μονο.

Περαν του πρωτογνωρου ξυλου που πεφτει, εχουν αρχισει και τα μαχαιρωματα...
Φυσικα, σαν να μην εφτανε αυτο, ξεκινησε το ιδιο ακριβως και με τους πακιστανους.

Τους επιτιθενται Μπαγκλαντεζοι καθημερινα (απ οτι εμαθα εχουν εχθρα μεταξυ τους).
Το κερασακι των τελευταιων ημερων, ειναι οι επιθεσεις αλβανων στους πακιστανους να τους κλεψουν τα τσιγαρα!!

Οι οδομαχιες μεταξυ τους ειναι πια καθημερινες, με φιλησυχους αλλοδαπους να μετατρεπονται σε οπλισμενους με οτι βρουν υπερασπιστες της ζωης τους...
Πραγματικα, εκει που πιστευα οτι εχω δει πολλα σε αυτη την περιοχη, καθημερινα διαψευδομαι...

Το καταθετω, γιατι, πια, το που παει η χωρα, εχει ξεπερασει και την πιο τραγικη φαντασια μου...

Ενα προ διμηνου ποστ απο τον Στρατο επαγγελματια του κεντρου.....

υγ

υποψιν για τους ξερολες......αυτην την διαφορα την διεκρινε μολις σε ενα μηνα.....φαντασου αν αφεθει η κατασταση που μπορει να φτασει η φυλετικη αντιπαλοτητα στα γκετο.

Last edited:
Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ενα προ διμηνου ποστ απο τον Στρατο επαγγελματια του κεντρου.....

Μπα..δε το πιστευω.
Δεν είδε καλά ο φίλος επαγγελματίας.
Δεν ηταν αλλοδαποί μάλλον.Ελληνες γκάνγκστερ πρέπει να ηταν(με φούμο):smash:

Η κατάσταση στο κέντρο δεν έγινε έτσι γιατι θέλαν οι αλλοδαποί ,, έγινε γιατι τα έκανε μπουρδέλο ο Δήμος και το κράτος ,,,

μην λέμε τα ίδια ,,, εγω την κατάσταση στο κέντρο στην Ομόνοια την πλήρωσα κάτι χιλιάδες ευρώ ,,, δεν μου φταιγαν οι πακιστανοί ,,,

αυτοί που αφήσαν την κατάσταση και την γκετοποιηση να γίνει έτσι ... δεν έγινε απο την μια μέρα στην άλλη ,,,

και έχω και μια μπλούζα ενθύμιο με μια τρύπα στο πλάι να !!! .. παραλίγο να την έχω πάνω μου την τρύπα ...

δεν σας μιλάω απο την θέση του παρλαπίπα των ειδήσεων ,, έχω φάει στην μάπα όλλα τα κόλπα με τους τοξικομανείς και τους ξένους ,,,

οι βρωμιάρηδες οι πραγματικοί .. ειναι αλλου ,,,

μην αναλωνεστε με μπουρδες που σας πασάρουν ,,

το είπαμε το πρόβλημα είναι 100 τα εκατό Ελληνική αντιμετόπιση των πραγμάτων .. ( κατα ακρίβεια Ελληνική απουσια σχεδιασμού ,, σε κάθε τι ...)

Το ξέρουμε ότι το κράτος είναι μπουρδέλο, το ίδιο και οι περισσότεροι δήμοι. Τι σημαίνει αυτό, ότι πρέπει να ανεχόμαστε την (περαιτέρω) μπουρδελοποίηση;

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Το ξέρουμε ότι το κράτος είναι μπουρδέλο, το ίδιο και οι περισσότεροι δήμοι. Τι σημαίνει αυτό, ότι πρέπει να ανεχόμαστε την (περαιτέρω) μπουρδελοποίηση;
και τι θα κάνουμε ? θα πάρουμε καραμπίνες ? να τους καθαρισουμε μαζι με τα σκατοφασιστόμουτρα της χα ?

και να σας πώ ,,,,

η αθήνα καιγόταν 3 μήνες μέρα νύχτα ,, απο τον σερίφη ,, στα εξάρχεια ...