Στο quote που έκανες γράφω ευκρινώς οτι μιλάω και σε εσένα.... Τα περι κατίνας τα αντιπαρέρχομαι δεύτερη φορά, μετά το "βλάκας"...... Τρίτη δεν θα υπάρξει.....
Αρχικα να ξεκαθαρισουμε κατι ,δεν σε ειπα βλακα ,σου εγραψα οτι συμπληρωσα αυτο που εγραψες ,οτι ρατσιστης δεν γεννιεσαι γινεσαι τελειωνοντας την φραση σου με ....... και συνεχισα την πολυ σωστη σκεψη σου γραφοντας ...βλακας δεν γινεσαι ,γεννιεσαι .Σου εγραψα επισης οτι απολογουμαι εαν ετσι το πηρες ,δεν ηταν για εσενα .Εσυ συνεχιζεις παιρνοντας αυτη την φορα το "ρολακι" του θυματος που δεχεται επιθεση και δεν καταλαβαινω γιατι .
Σου εγραψα δε οτι βεβαια εσυ εχεις το δικαιωμα να αποκαλεις οποιον διαφωνει με την γραμμη του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικο ρατσιστη - φασιστα χρυσαβγιτη χωρις να τρεχει τιποτα .
Δηλδη θες να μου πεις οτι αν μιλαγαμε προσωπο με προσωπο πινοντας ενα καφε θα μιλουσες για καποιον παροντα που εκανε κατι λεγοντας " αλλος το ξεφτιλισε με το youtube" η θα του ελεγες " ρε συ<onoma> το ξεφτιλiσες με το youtube ;
Θα ηθελα δε να σε διαβεβαιωσω οτι δεν υπαρχει κατι προσωπικο .
Οσο για το Τριτη δεν θα υπαρξει .....ξημερωσε κιολας Τριτη ,εκτος και εαν εννοεις κατι αλλο ,εκτος και εαν ειναι κατι σαν απειλη σαν προειδοποιηση και θες να πεις "τριτη δεν θα υπαρξει" .
Εαν με προειδοποιεις/απειλεις την στιγμη που κανουμε διαλογο θα ηθελα να σου πω με ολο το θαρρος οτι δεν χρειαζονται αυτα ,οπως σου ειπα και πριν θεωρω οτι ειμαστε ενηλικες και μπορουμε να επεξεργαστουμε με λογικη τα διαφορα που συζηταμε ,τα ερεθισματα που δεχομαστε συμμετεχοντας σε ενα ανοιχτο δημοκρατικο διαλογο .Προσωπικα προσπαθω παντα να κατανοησω τι λεει ο συνομιλητης μου ,τον"ακουω" ,δεν σκεφτομαι τι απαντηση θα του δωσω πριν καν τον κατανοησω ,γιατι μονο ετσι εχουμε διαλογο .Προσεχω τους προσωπικους χαρακτηρισμους ακολουθωντας τους κανονες του φορουμ (αλλο να πεις αυτο που γραφεις ειναι ρατσιστικο και αλλο να πεις εισαι ρατσιστης) ωστε να μη προσβαλλω τον συνομιλητη μου και το βασικοτερο απολογουμαι στον συνομιλιτη μου εαν για οποιονδηποτε λογο νοιωσει οτι κατι που εγραψα τον ενοχλησε ,ξερεις η συγγνωμη δεν ειναι κακο ,ουτε το να πεις οκ εκανα λαθος δεν καταλαβα ειναι ντροπη .
θα σου αφιερωσω δε αυτο σαν αφορμη για νεα συζητηση :
"Κανεις δεν ειναι πιο υποδουλωμενος απο εκεινους που εσφαλμενα πιστευουν πως ειναι Ελευθεροι"
Πλατων