Αστειευεται ρε Στελιο..........
@andre σωστα το λες οτι υπαρχει ενταση ,πως να μην υπαρχει οταν οποιος γραψει οτι καταδικαζει εγκλημα απο αλλοδαπους ( οταν ακριβως το ιδιο καταδικαζει το εγκλημα και απο Ελληνα) χαρακτηριζεται ευθεως ρατσιστης και φασιστας χρυσαβγιτης;Πως να μην υπαρχει οταν υπαρχουν συνεχως ειρωνικα σχολια και γελακια ;
Λινκ απο κατι μπλογκ τυπων που δεν υπαρχουν θεωρουνται ως θεσφατα ,ο αλλος εχει γραψει δυο βιβλια για Μπριτζ και λογω κομματικης τοποθετησης παρουσιαζεται ως δεν ξερω και γω τι το γραπτο του,οποιο λινκ πριν του indymedia θεωρειται φασιστικο και χλευαζεται οπως και καθε αντιθετη αποψη ,ο Αιμιλιος δινει ρεστα σε αυτον τον τομεα ,βλεπει παντου εχθρους-φασιστες-χρυσαβγιτες-ρατσιστες ,δεν ειναι τα παιδια που γραφουν εδω τετοιοι απο οσο διαβαζω ,οπως σωστα ανεβαινουν(τις περισσοτερες φορες) νεα για τις επιθεσεις φασιστων σε μεταναστες ,ετσι και σωστα ανεβαινουν και νεα απο επιθεσεις παρανομων και νομιμων μεταναστων .Ομως οποιος ανεβασει λινκ απο επιθεση μεταναστη αμεσως θα χαρακτηριστει φασιστας-ρατσιστης .
Για να το ξεκαθαρισω σε προσωπικο επιπεδο ,καταδικαζω ετσι και αλλοιως το καθε τι που κανουν η λενε οι χρυσαβγιτες ,καταδικαζω τις επιθεσεις σε ανυποψιαστους μεταναστες απο μπουλουκια φασιστων ,επιμενω στις διαφορες ηθων-εθιμων-κουλτουρας -βαθμου συνειδησης μεταξυ ντοπιων και μεταναστων και αυτο οχι λογω της ρατσας η της καθαροτητας του αιματος αλλα λογω βιωματων-θρησκειας ,δεν θεωρω εαυτον απογονο (εξ αιματος) των αρχαιων προγονων ,σε 400χρονια τουρκοκρατιας ολο και καποια αλλοιωση θα υπηρξε.Δεν μου φταινε οι μεταναστες για την καταντια μου ,αλλα πρωτα με ενδιαφερει να ταισω τα παιδια μου ,να παλαιψω για να εχουν σωστη παιδεια ,περιθαλψη,εργατικα δικαιωματα και μετα ερχεται οτιδηποτε αλλο ,αν ειχα βρει απο τον μπαμπα μου περιουσια και δεν ειχα προβλημα σας διαβεβαιωνω οτι θα ειχα σαν πρωτη προτεραιότητα να βοηθησω συνανθρωπους ανεξαρτητως φυλης.
Ειναι ο καθε ανθρωπος διαφορετικος,μοναδικος ,η καθε χωρα ο καθε λαος εχει τα δικα του χουγια ,αυτο κανει τον κοσμο μας ομορφο ,αρκει να σεβομαστε ο ενας τον αλλο ,τα ηθη και εθιμα του ,αν για παραδειγμα παω σε Μουσουλμανικο κρατος μεταναστης θα φροντισω η γυναικα μου να μη κυκλοφορει με μινακι ,και θα ενημερωσω τα παιδια μου για το τι και πως ,την ιδια απαιτηση εχω και απο τον ανθρωπο που ερχεται εδω μεταναστης.
Παντα κατι καλο βγαινει απο τετοιες αντιπαραθεσεις οταν υπαρχει ανοικτο μυαλο ,και ο Αιμιλιος σε πολλα εχει δικιο ,θεωροντας ομως και χαρακτηριζοντας τους συνομιλητες του φασιστες και ρατσιστες πως να βγει ακρη ;Χανεται το σωστο που λεει και δεν διαφωνει κανεις πιστευω στον χαρακτηρισμο στον χλευασμο στην ειρωνια.