Ποια πογκρόμ; Της ΧΑ;
Μαζί πάνε αυτοί...με Ελ.ΑΣ και κράτος.....
Αυτό είναι τόσο πογκρόμ όσο έχει επιβεβαιωθεί η ύπαρξη πράσινων εξωγήινων στον Άρη (αν και μάλλον έχουν μετακομίσει στη Γη).
Ναι βρε σου χαλάω εγώ χατήρι..... Πογκρόμ κανονικότατο....
Οπότε έχεις και βάσιμες πληροφορίες (από τον Λιακό μάλλον, ειδικός στο θέμα) ότι υπάρχουν πράσινα ανθρωπάκια (ίσως και πράσινα άλογα) στον Άρη... :Banane0:
Ειναι λιγο διαφορετικα πραγματα η αντιληψη του "σωστου" στις αποψεις και η εμπειρια. Εγω ας πουμε επειδη δεν εχω καποια αρνητικη εμπειρια απο μεταναστες εχω την πολυτελεια (ετσι θεωρω) να βγαζω την "ουμανιστικη" μου πλευρα στο θεμα. Αυτη την πολυτελεια δεν την εχει καποιος που τα πραγματα ¨ζορισαν" στην περιοχη του. Απο αυτον δεν εχω την απαιτηση να κανει κοινωνιολογικες και πολιτικες αναλυσεις για να βρει την αιτια. Το συμπτωμα τον ενοχλει τον ανθρωπο. Δε θα βιαστω να τον χαρακτηρισω ρατσιστη ή φασιστα.
Για τον Άρη δεν το νομίζω, αλλά δεν το αποκλείω για άλλους.....εξωγαλαξιακούς πλανήτες....
Ειναι να σαι πασόκος ...
δεν φεύγει αυτό ...
Αυτό είναι τόσο πογκρόμ όσο έχει επιβεβαιωθεί η ύπαρξη πράσινων εξωγήινων στον Άρη (αν και μάλλον έχουν μετακομίσει στη Γη).
«Απόβαση» στη Θράκη πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή το τριήμερο που πέρασε με δυο στόχους. Πρώτον να μεταφέρει το μήνυμα μίσους κατά των μεταναστών με αφορμή τα σχέδια για την εγκατάσταση «λαθροεποίκων», όπως τους χαρακτηρίζει, στις αστυνομικές σχολές Ξάνθης και Κομοτηνής και δεύτερον να υπονομεύσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις στοχεύοντας το τουρκικό προξενείο και άλλες "σφηγκοφωλιές του νεο-οθωμανικού μηχανισμού" , όπως χαρακτηρίζει τις οργανώσεις της μουσουλμανικής κοινότητας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου 100 Χρυσαυγιτών επιτέθηκε στο στέκι της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής τη Δευτέρα το βράδυ. Από την τριήμερη απόβαση των Χρυσαυγιτών δεν ξέφυγαν ούτε οι Ρομά. Το Σάββατο το απόγευμα έκαναν ντου στον οικισμό Ρομά στο χωριό Σέληνο της Ξάνθης, για να τους διώξουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ξυλοκόπησαν άτομο που πήγε να αντιδράσει.
http://tvxs.gr/news/ellada/i-xrysi-aygi-probokarei-kai-tis-ellinotoyrkikes-sxeseis
Και ναι υπο την ευρεια εννοια ολα αυτα που γινονται σε βαρος μεταναστων πογκρομ ειναι.
«Απόβαση» στη Θράκη πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή το τριήμερο που πέρασε με δυο στόχους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.