Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Αυτό είναι τόσο πογκρόμ όσο έχει επιβεβαιωθεί η ύπαρξη πράσινων εξωγήινων στον Άρη (αν και μάλλον έχουν μετακομίσει στη Γη).

«Απόβαση» στη Θράκη πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή το τριήμερο που πέρασε με δυο στόχους. Πρώτον να μεταφέρει το μήνυμα μίσους κατά των μεταναστών με αφορμή τα σχέδια για την εγκατάσταση «λαθροεποίκων», όπως τους χαρακτηρίζει, στις αστυνομικές σχολές Ξάνθης και Κομοτηνής και δεύτερον να υπονομεύσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις στοχεύοντας το τουρκικό προξενείο και άλλες "σφηγκοφωλιές του νεο-οθωμανικού μηχανισμού" , όπως χαρακτηρίζει τις οργανώσεις της μουσουλμανικής κοινότητας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου 100 Χρυσαυγιτών επιτέθηκε στο στέκι της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής τη Δευτέρα το βράδυ. Από την τριήμερη απόβαση των Χρυσαυγιτών δεν ξέφυγαν ούτε οι Ρομά. Το Σάββατο το απόγευμα έκαναν ντου στον οικισμό Ρομά στο χωριό Σέληνο της Ξάνθης, για να τους διώξουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ξυλοκόπησαν άτομο που πήγε να αντιδράσει.

http://tvxs.gr/news/ellada/i-xrysi-aygi-probokarei-kai-tis-ellinotoyrkikes-sxeseis

Αυτό είναι τόσο πογκρόμ όσο έχει επιβεβαιωθεί η ύπαρξη πράσινων εξωγήινων στον Άρη (αν και μάλλον έχουν μετακομίσει στη Γη).

Ναι βρε σου χαλάω εγώ χατήρι..... Πογκρόμ κανονικότατο....

Hospitable Zeus

http://www.left.gr/article.php?id=5575#.UCOnJnQGdJM.facebook

Last edited by a moderator:
Ναι βρε σου χαλάω εγώ χατήρι..... Πογκρόμ κανονικότατο....

Οπότε έχεις και βάσιμες πληροφορίες (από τον Λιακό μάλλον, ειδικός στο θέμα) ότι υπάρχουν πράσινα ανθρωπάκια (ίσως και πράσινα άλογα) στον Άρη... :Banane0:

Οπότε έχεις και βάσιμες πληροφορίες (από τον Λιακό μάλλον, ειδικός στο θέμα) ότι υπάρχουν πράσινα ανθρωπάκια (ίσως και πράσινα άλογα) στον Άρη... :Banane0:

Για τον Άρη δεν το νομίζω, αλλά δεν το αποκλείω για άλλους.....εξωγαλαξιακούς πλανήτες....

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ειναι λιγο διαφορετικα πραγματα η αντιληψη του "σωστου" στις αποψεις και η εμπειρια. Εγω ας πουμε επειδη δεν εχω καποια αρνητικη εμπειρια απο μεταναστες εχω την πολυτελεια (ετσι θεωρω) να βγαζω την "ουμανιστικη" μου πλευρα στο θεμα. Αυτη την πολυτελεια δεν την εχει καποιος που τα πραγματα ¨ζορισαν" στην περιοχη του. Απο αυτον δεν εχω την απαιτηση να κανει κοινωνιολογικες και πολιτικες αναλυσεις για να βρει την αιτια. Το συμπτωμα τον ενοχλει τον ανθρωπο. Δε θα βιαστω να τον χαρακτηρισω ρατσιστη ή φασιστα.

:worshippy::grinning-smiley-043:worshippy:

Ετσι ακριβως.

Για τον Άρη δεν το νομίζω, αλλά δεν το αποκλείω για άλλους.....εξωγαλαξιακούς πλανήτες....

Εγώ με τον Άρη έκανα τη σύνδεση με το πογκρόμ πριν, δεν ξέρω τι υπάρχει σε όλο το διάστημα.

Ενταξει το να κανει κανεις αστοχη χρηση μιας λεξης και εκφρασης δεν ειναι τρομερο. Μαλλον υπερβολικο θα τον εκρινα εφοσον το κανει συνειδητα για να παρει κυρος η εκφραση του παρα ημιμαθη ή ανιδεο.

Ευχομαι να μην ζησουμε ποτε αληθινο πογκρομ .....

Το πρόβλημα είναι ότι τη λέξη τη χρησιμοποιούν κατ' αρχήν πολιτικά κόμματα (Σύριζα, ΚΚΕ) στις ανακοινώσεις τους. Αν η χρήση περιοριζόταν μόνο σε κάποια άτομα δεν θα υπήρχε θέμα συζήτησης...

«Απόβαση» στη Θράκη πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή το τριήμερο που πέρασε με δυο στόχους. Πρώτον να μεταφέρει το μήνυμα μίσους κατά των μεταναστών με αφορμή τα σχέδια για την εγκατάσταση «λαθροεποίκων», όπως τους χαρακτηρίζει, στις αστυνομικές σχολές Ξάνθης και Κομοτηνής και δεύτερον να υπονομεύσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις στοχεύοντας το τουρκικό προξενείο και άλλες "σφηγκοφωλιές του νεο-οθωμανικού μηχανισμού" , όπως χαρακτηρίζει τις οργανώσεις της μουσουλμανικής κοινότητας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου 100 Χρυσαυγιτών επιτέθηκε στο στέκι της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής τη Δευτέρα το βράδυ. Από την τριήμερη απόβαση των Χρυσαυγιτών δεν ξέφυγαν ούτε οι Ρομά. Το Σάββατο το απόγευμα έκαναν ντου στον οικισμό Ρομά στο χωριό Σέληνο της Ξάνθης, για να τους διώξουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ξυλοκόπησαν άτομο που πήγε να αντιδράσει.

http://tvxs.gr/news/ellada/i-xrysi-aygi-probokarei-kai-tis-ellinotoyrkikes-sxeseis

Οτι και αν κανουν αυτοι το καταδικαζω Αιμιλιε .

Και ναι υπο την ευρεια εννοια ολα αυτα που γινονται σε βαρος μεταναστων πογκρομ ειναι.
Να συζητησουμε για τους αθιγγανους ;Εξ ορισμου ξαναλεω πως οτι κανει ο καθε φασιστας ρατσιστης το καταδικαζω ,μπορουμε ομως για να μη σου μεταφερω δικες μου εμπειριες απο ρομα(εφ οσον ειμαι χαρακτηρισμενος φασιστας και ρατσιστης απο εσενα) σιγουρα καποιο μελος θα μενει σε γειτονια με καταυλισμο ,εγω εχω δυο στην περιοχη μουαλλα ειπαμε ασε με εμενα .

Και ναι υπο την ευρεια εννοια ολα αυτα που γινονται σε βαρος μεταναστων πογκρομ ειναι.

Αυτά που κάνουν οι χρυσαυγίτες μπορούν άνετα να θεωρηθούν πογκρόμ...

«Απόβαση» στη Θράκη πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή το τριήμερο που πέρασε με δυο στόχους.

Οι ΧΑυγήτες προσπαθούν να ανέβουν πολιτικά κάνοντας αυτές τις κινήσεις και φοβάμαι ότι δυστυχώς τα καταφέρνουν.
Με στεναχωρεί να ακούω από διάφορους, φράσεις του στυλ "Να, κοίτα, η ΧΑ κάνει πράξεις, δεν είναι μόνο λόγια!"

Ξέρεις όμως ρε Αιμίλιε τι θα με χαροποιούσε πραγματικά;
Να έβλεπα και από άλλα κόμματα, οργανώσεις, πες το όπως θες ανάλογες κινήσεις.
Να πάρουν τα τόσα εκατομμύρια που έχουν λάβει και να τα κάνουν μακαρόνια για τον κόσμο που πεινάει.
Να στήσουν κοινωνικά παντοπωλεία, να παίρνει πράγματα ο κόσμος που τα χρειάζεται!
Να μην μένουν στα λόγια!
Γιατί, τώρα που ο κόσμος πεινάει, δίνει δίκιο σε αυτόν που θα τον ταΐσει!
Δεν κάνουν τίποτα απολύτως για να κλείσουν το στόμα της ΧΑ! Κάθονται στις δερμάτινες καρεκλίτσες τους, στα κλιματιζόμενα γραφειάκια τους και βγάζουν ανακοινώσεις!
Και μετά θα αναρωτιούνται, γιατί ανέβηκε το ποσοστό της ΧΑ και έπεσε το δικό τους...
Μωρέ όλοι τους ίδιοι είναι...

Η Διεθνής Αμνηστία για τον «Ξένιο Ζευς»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διεθνής Αμνηστία σχετικά με την επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας με την κωδική ονομασία “Ξένιος Ζευς” και τις αναφορές ότι περισσότεροι από 7.500 ξένοι υπήκοοι προσήχθησαν στην Αθήνα από την προηγούμενη Πέμπτη.