Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Μπα δεν λες κάτι, απλά διαστρεβλώνεις τα στοιχεία δίνοντας βαρύτητα όπου σε συμφέρει (για να εξυπηρετηθούν οι συλλογισμοί σου).

τι δεν καταλαβαίνεις ? ότι 9000 πλαστογραφίες είναι τα χαρτιά τους ? και άλλοι τόσοι σχεδόν καθάριζαν τα τζάμια στα φαναρια ?

Εκτός του ότι οι πλασογραφίες των αλλαδοπών είναι 3.737 κι όχι 9.000, θα μπορούσα να πω κι εγώ ότι από τις 9.560 υποθέσεις ναρκωτικών που αφορούν ημεδαπούς, οι περισσότερες είναι για απλή χρήση και τσιγαριλίκια. Έτσι θα το πάμε τώρα;

Last edited:
Που να ξέρω τι βλέπεις. Αν κρίνω πάντως από τις υποτιθέμενες 9.000 πλαστογραφίες, μάλλον βλέπεις άλλα...

Μάλλον τώρα κατάλαβα τι βλέπεις, τα στοιχεία του 2010, ενώ αναφέρομαι σε αυτά του 2011.

Last edited:
Αυτό κατάλαβα κι εγώ στο τέλος. Το θέμα είναι ότι βλέπεις αποσπασματικά τα στοιχεία, κι όχι όλη την εικόνα (που αφορά τα πάντα, από τους φόνους, τους βιασμούς, τις ληστείες, μέχρι τις μικροκλοπές).

Παλληκάρια εξηγήστε μου κάτι. Είστε πεισμένοι ότι οι αλλοδαποί δεν ευθύνονται για τη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα ή μας το λέτε έτσι για να πικάρετε τους "απέναντι"

Καταλαβαίνω να διαφωνούμε για τα αίτια του φαινομένου - ανάλογα με τις πολιτικές απόψεις του καθενός" , καταλαβαίνω επίσης να "μαλώνουμε" για το πως θα αντιμετωπιστεί το φαινόμενο.
Αλλά να τσακωνόμαστε αν το φαινόμενο -που όλη η Ελλάδα το ζεί- υπάρχει ε! πάει πολύ.

Επειδή εμένα μ'αρέσουν τα νούμερα και επειδή διάβασα με προσοχή τις απόψεις του Vasili-t, περί μικροαδικημάτων που κάνουν οι αλλοδαποί και φουσκώνεται άδικα το ποσοστό τους, έκανα το εξής:
1. Έβγαλα έξω απο τον υπολογισμό τα παρακάτω αδικήματα: Επαιτεία, Ν. περί πνευματικής ιδιοκτησίας (εδώ φαντάζομαι είναι τα CD) και πλαστογραφία (οπως πρότεινε ο vasilis-t)
2. Άθροισα τα υπόλοιπα και έβγαλα Έλληνες 14670 και αλλοδαποί 59753
3. Πήρα (χοντρά-χοντρά) πληθυσμός Ελλήνων 10 εκκατομμύρια και αλλοδαπών 1,5
4. υπολόγισα εγκλήματα ανα 1000 άτομα

Τα αποτελέσματα: Για τους έλληνες 1,467 εγκλήματα στα 1000 άτομα και για τους αλλοδαπούς 3,98

Το φαινόμενο είναι δεδομένο. Η αύξηση των αλλοδαπών την τελευταία δεκαετία έχει ανεβάσει πολύ (δραματικά λένε κάποιοι άλλοι) την εγκληματικότητα στην Ελλάδα. Το να το αρνούμαστε -φοβάμαι- ότι ρίχνει νερό στο μύλο της ΧΑ.
Έτσι δεν έγινε με τον πολύπαθο Αγ. Παντελεήμονα. Όταν όλοι μιλάγανε για υπερβολές των "ρατσιστών" το κόμμα του 0,3% εκτινάχθηκε στο 5% στις δημοτικές της Αθήνας.

Έστω λοιπόν, ακόμα και χωρίς αυτά που ο Βασίλης θεωρεί αμελητέα*, και πάλι φαίνεται το πρόβλημα. Η αγνόηση του δεν βοηθά κανένα, και κυρίως τους ίδιους τους μετανάστες που δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά...

*στο νούμερο που ανέφερα αρχικά περιλαμβάνονται τα αδικήματα μόνου του πρώτο πίνακα, φόνoi, βιασμοί, ναρκωτικά, κλπ. Όχι τα υπόλοιπα, κλοπές, ληστείες, κλπ. Το άθροισμα τους φαίνεται έτσι κι αλλιώς στα screenshot...

Last edited:
*στο νούμερο που ανέφερα αρχικά περιλαμβάνονται τα αδικήματα μόνου του πρώτο πίνακα, φόνoi, βιασμοί, ναρκωτικά, κλπ. Όχι τα υπόλοιπα, κλοπές, ληστείες, κλπ. Το άθροισμα τους φαίνεται έτσι κι αλλιώς στα screenshot...

Φτωχοι κατατρεγμενοι της ιμπεριαλιστικης λαιλαπας.

Μηπως ειμαστε πολυ αυστηροι με αυτα τα μπουμπουκια ? Μηπως αντι για φυλακη να τους βαλουμε σε ξενωνες ?

Μιλάτε σαν να μιλάτε για 2 διαφορετικές οντότητες ,,,,
και να πουμε και κανα σοβαρό ..
οι μισοι και βάλε απο τους αλοδαπους είναι ουσιαστικά Ελληνες πολίτες ,, απλά δεν έχουν τα χαρτιά ,,,

όταν υπάρχουν τουλαχιστον 250 χιλιάδες αλβανοι θεωρητικά ,,, Ελληνες πρακτικά ,, γεννημένοι μεγαλωμένοι ,, εδω ,, και αρκετές χιλιάδες ασιάτες ,, με αντοιστιχο πρόβλημα τυπικής νομιμοποιησης ,, τότε μιλάμε για διαφορετικά πράγματα ,,

έχω φιλαράκι απο την δουλεία της γυναικας μου κοντά στα 30 Αιγύπτιος ΤΥΠΙΚΆ ,, δεν ξέρει που πέφτουν οι πυραμύδες δλδ ,, και δεν έχει χαρτιά !!

βάζοντας και αυτήν τη παράμετρο λοιπόν ,, δεν υφισταται ουσιστικό πρόβλημα με τους μεταναστες ,, εκτος απο αυτο το ίδιο πρόβλημα της καπιταλιστικής κρίσης θεσμών και αξιών ,,

μια ζωή θυμάμαι στα πετράλωνα που μεγάλωσα κλοπές διαρήξεις προστασίες και δολοφονίες ,, πάντα ,,,

όλο αυτο το πανυγήράκι ,, έχει άλους σκοπούς ,,,

ξυπνάτε !!!

Δεν έχτε κανένα δικαίωμα να λέτε για στρατοπεδα συγκεντρωσης και λοιπές μαλακίες για κατατρεγμένους ανθρώπους ,,,

τέλος τα άλλα ολα είναι φασισμός στεγνός ....

προσέχτε την συμπεριφορά σας σε αυτούς τους ανθρώπους ,,

γιατί ακολουθουν τα παιδιά μας έξω ,,,

ήδη τα πρωτα καραβάνια Ελλήνων φεύγουν ,,,

Ελα ρε Βασιλη... οπου δεν συμφερουν τα απολυτα νουμερα αρχιζουν οι αναγωγες...

Τι πας να κανεις τωρα;

Ε αυτό δα έλειπε 1,5 εκατομμύριο μετανάστες να έχουν μεγαλύτερα απόλυτα νούμερα από τα 10 εκατομμύρια έλληνες. Θα έπρεπε να είχαμε φύγει ήδη...

Μα είπαμε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είναι θέμα στατιστικής φαντασίας...

Η αναγωγή φταίει... Με τα απόλυτα νούμερα κέρδισαν οι δικοί μας...

Και εσύ σότο με αυτά που είπες σε άλλο πόστ ,, δεν σε έχει πειράξει ποτε κανένας ,,

δεν καταλαβαίνω την στάση σου ,,

νομίζω ότι προσπαθείς να δικαολογήσεις το συφερτό που έχουμε για προυχοντες ,,

αυτό μου κάνει ,,

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Το θεμα με τους μεταναστες ειναι τελειωμενη υποθεση.Η εντολη ειναι να χτυπηθουν ανελεητα απο κρατος-παρακρατος-πολιτες.Τι νομιζετε οτι θα κανει ο Σαμαρας στη ΔΕΘ;Θα εξαγγειλει παροχες η θα καυχηθει για τη γεννοκτονια των πολιτων;Θα παει με το φακελο της επιχειρησης του "φιλοξενου" Ζα και θα φλομωσει το ποπολο στο "νοικοκυρεμα" της χωρας,αρχης γενομενης με το σκουπισμα των σκουπιδιων.Και μετα θα ερθουν τα...31 δις και ολα θα ειναι...ελπιδοφορα.