Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Και εσύ σότο με αυτά που είπες σε άλλο πόστ ,, δεν σε έχει πειράξει ποτε κανένας ,,

δεν καταλαβαίνω την στάση σου ,,

νομίζω ότι προσπαθείς να δικαολογήσεις το συφερτό που έχουμε για προυχοντες ,,

αυτό μου κάνει ,,

Δεν με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος συρφετός, αλλά δεν μου αρέσει και η σημερινή εικόνα της Ελλάδας (κάτι φωτό έβαλα πριν μερικές ημέρες από Πανεπιστημίου, Μοναστηράκι, ένα απειροελαχιστότατο δείγμα αυτής της εικόνας).

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Αντε να φύγουν ,,,

θα έχουμε 25 τα εκατό λιγότερες πιθανότητες να μας δολοφονήσουν ..

( πιστε τα εξέλ και τα μάκρο παιδια ,,, γρήγορα !!!)

Α! Γειά σου. Αυτό που μόλις άρχισες να συζητάς είναι μια πιθανή λύση. (προσωπικά δε συμφωνώ, αλλά δεν έχει σημασία) . Ας συμφωνήσουμε για την ύπαρξη του @@@@μένου του φαινομένου και ας αρχίσουμε να συζητάμε λύσεις. Και όποιοι γουστάρουμε και τα αίτια....

Υ.Γ. Οταν θα ερθει θα τον καταλαβεις, μην ανησυχεις.

Εχεις σκεφτει οτι αν ειναι να ερθει θα ερθει πολυ πιο γρηγορα οταν δεν θα εχει γινει η παραμικρη κινηση εκτονωσης και προσπαθεια επιλυσης του προβληματος ?

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Δεν με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος συρφετός, αλλά δεν μου αρέσει και η σημερινή εικόνα της Ελλάδας (κάτι φωτό έβαλα πριν μερικές ημέρες από Πανεπιστημίου, Μοναστηράκι, ένα απειροελαχιστότατο δείγμα αυτής της εικόνας).

στο ξαναπα ,,, μια ζωή έτσι ήταν το κέντρο ,,, μικροπωλήτες , παπατζήδες ,γυρολόγοι και πάγκοι και καρότσια παντού ,,

η Ντόρα ξήπνησε ένα πρωί και θέλησε να κάνει το κέντρο Βιένη .... χαχαχχαχααχχ ,,, η πετσαρου που λέτε και κατω ,,, είχε ευρωπαικές ιδεές ,,

ξέρεις πιστσιρικάς 4 χρόνια είχα πάγκο στο δρόμο καθε κυριακή ,,,

σαν τους μαύρους ,,, έτσι ...

Sorry, αλλά εγώ δεν το θυμάμαι έτσι μια ζωή, τουλάχιστον από τις αρχές της δεκαετίας του 80 που ξέρω λίγο πολύ την Αθήνα. Και σίγουρα δεν ήταν έτσι η περιοχή γύρω από την Ομόνοια, γκέτο. (παλιότερα, μιλάμε έως τα 90ς, έμενα και σε ξενοδοχεία γύρω από την Ομόνοια, που να το σκεφτώ τώρα, αν έχει μείνει και κανένα ανοιχτό βέβαια).

Last edited:
Ποιος καιρος ?
Να απαντησω εγω για το Στελιο;;Με το συμπαθιο δηλαδη κιολας...
-ο καιρος που οι Ελληνες θα λοιδωρουνται και θα υφιστανται εξευτελιστικες επιχειρησεις-σκουπες στις "ανεπτυγμενες" συμμαχους.Σου θυμιζω τη σπουδη του Cameron να θωρακισει τα συνορα της Μ.Βρετανιας εν οψει Ελληνων μεταναστων.
-ο καιρος που μετα τους μεταναστες σειρα στην Αθηνα θα εχουν οι επαρχιωτες Ελληνες-αμα-δε-γουσταρουν-την-Αθηνα-να-πανε-στα-χωρια-τους.
-ο καιρος που οταν οι Αθηναιοι που θα αποφασισουν να μετακινηθουν στην επαρχια για να καλλιεργησουν τη Γη των προγονων τους θα τυχουν της ιδιας μεταχειρισης απο τους ντοπιους.
Καλλιεργειται μισος,δεν το βλεπετε;

-ο καιρος που οι Ελληνες θα λοιδωρουνται και θα υφιστανται εξευτελιστικες επιχειρησεις-σκουπες στις "ανεπτυγμενες" συμμαχους.Σου θυμιζω τη σπουδη του Cameron να θωρακισει τα συνορα της Μ.Βρετανιας εν οψει Ελληνων μεταναστων.
-ο καιρος που μετα τους μεταναστες σειρα στην Αθηνα θα εχουν οι επαρχιωτες Ελληνες-αμα-δε-γουσταρουν-την-Αθηνα-να-πανε-στα-χωρια-τους.
-ο καιρος που οταν οι Αθηναιοι που θα αποφασισουν να μετακινηθουν στην επαρχια για να καλλιεργησουν τη Γη των προγονων τους θα τυχουν της ιδιας μεταχειρισης απο τους ντοπιους.

Απαντησα ηδη.Αυτος ειναι στρουθοκαμηλισμος που προσπαθει να δικαιολογηθει με την καλλιεργεια μισους ντε και καλα.Δηλαδη καταληγεις με λιγα λογια οτι για να αποφευχθουν τα χειροτερα (κατα τις δικες σου προβλεψεις ) δεν πρεπει να γινει απολυτως τιποτα.Παλι καλα , μερικοι θα ελεγαν διορθωστε την ψηφο σας.

Για το πρώτο, τα σύνορα είναι ανοιχτά για να επιστρέψουν, δεν είναι σώνει και καλά απαραίτητο να πάμε στην Αγγλία του Κάμερον, ούτε στη Γερμανία της Μέρκελ αν δεν μας θέλουν. Για τα υπόλοιπα δύο το βλέπω απίθανο, διαχωρισμός πρωτευουσιάνων - επαρχιωτών γινόταν παλιότερα, εδώ και καιρό έχει εξαφανισθεί (ίσως υπάρχουν κάποια μικροκατάλοιπα μόνο).

Απαντησα ηδη.Αυτος ειναι στρουθοκαμηλισμος που προσπαθει να δικαιολογηθει με την καλλιεργεια μισους ντε και καλα.Δηλαδη καταληγεις με λιγα λογια οτι για να αποφευχθουν τα χειροτερα (κατα τις δικες σου προβλεψεις ) δεν πρεπει να γινει απολυτως τιποτα.Παλι καλα , μερικοι θα ελεγαν διορθωστε την ψηφο σας.
Πραγματικα πιστευεις οτι δεν αντιλαμβανομαι το μεγεθος του μεταναστευτικου προβληματος στη χωρα;Η μηπως πιστευεις οτι ειμαι τοσο καλος ανθρωπος ωστε να ανοιξω την αγκαλη μου και να χωρεσω μεσα δικαιους και αδικους;Στρουθοκαμηλισμος...Μαλιστα...Βαρεια κουβεντα εναντιον της μειοψηφιας απο τη στιγμη που η πλειοψηφια αποφασισε το Μαϊο...

Συμφωνώ, ιδιαίτερα με την τελευταία σου πρόταση. Έχουμε λοιπόν κάποιους που υποδαυλίζουν το μίσος και εμείς τι κάνουμε. Αδιαφορούμε στην αρχή και μετά λοιδωρούμε και συκοφαντούμε αυτούς που ΔΕΙΧΝΟΥΝ το φαινόμενο. Ρίχνουμε το πρόβλημα κάτω απο το χαλάκι και τσούπ... σε λίγο καιρό ξεπηδάει ένας απο τους φορείς του καλλιεργούμενου μίσους (η Χ.Α.) δυνατή και τροπαιούχα. Και η κοινωνία συνεχίζει να μη θέλει να δεί το πρόβλημα.
Σου θυμίζω το φαινόμενο του Αγ. Πανελεήμονα. Ο φουκαράς ο Αλαβάνος πήγε να διαπιστώσει ότι δεν έτρεχε τίποτε... "ρατσιστές είναι" έλεγε. "Στην περιοχή συμβιώνουν αρμονικά έλληνες και μετανάστες" Και τσούπ ένα ωραιότατο 5% το "μίσος" για το οποίο μίλησες πριν.
Η κοινωνία συνεχίζει την ίδια τακτική... Φοβάμαι οτι το μίσος θα φουντώνει και θα μας πνίξει όλους.

διαχωρισμός πρωτευουσιάνων - επαρχιωτών γινόταν παλιότερα, εδώ και καιρό έχει εξαφανισθεί (ίσως υπάρχουν κάποια μικροκατάλοιπα μόνο).
Επετρεψε μου να αμφιβαλλω κατοπιν συζητησεων που ειχα προσφατα ενθεν κ ενθεν.Αν εννοεις οτι δε θα μεταναστευσουμε σε Αγγλια-Γερμανια κτλ αλλα σε αναπτυσσομενες χωρες (στους μουσουλμανους και στην κουλτουρα τους λοιπον,η σε κεντροαφρικανικες χωρες ως μισθοφοροι σεκιουριταδες) τοτε προτεινω σε ολουςμας να μελετησουμε πολυ προσεκτικα τους σκουροχρωμους συνανθρωπους μας,θα ειναι πολυ χρησιμο.

HTML:
Πραγματικα πιστευεις οτι δεν αντιλαμβανομαι το μεγεθος του μεταναστευτικου προβληματος στη χωρα;Η μηπως πιστευεις οτι ειμαι τοσο καλος ανθρωπος ωστε να ανοιξω την αγκαλη μου και να χωρεσω μεσα δικαιους και αδικους;Στρουθοκαμηλισμος...Μαλιστα...Βαρεια κουβεντα εναντιον της μειοψηφιας απο τη στιγμη που η πλειοψηφια αποφασισε το Μαϊο...

Φυσικα και το αντιλαμβανεσαι.Αλλα για να προλαβεις τα χειροτερα , και για μην χαθει το ρευμα της Αριστερας εισαι ετοιμος να κατακεραυνωσεις καθε προσπαθεια οσο αφορα το μεταναστευτικο ακομα και αν αυτο αποτελει βραδυφλεγης βομβα στα θεμελια της κοινωνιας.Αριστερη (στα μετρα του λογικου ) οικονομικοκοινωνικη πολιτικη χρειαζεται και δεξια πολιτικη οσο αφορα το μεταναστευτικο και την εξωτερικη πολιτικη.Δεν το βλεπεις γυρω σου ?

Επετρεψε μου να αμφιβαλλω κατοπιν συζητησεων που ειχα προσφατα ενθεν κ ενθεν.Αν εννοεις οτι δε θα μεταναστευσουμε σε Αγγλια-Γερμανια κτλ αλλα σε αναπτυσσομενες χωρες (στους μουσουλμανους και στην κουλτουρα τους λοιπον,η σε κεντροαφρικανικες χωρες ως μισθοφοροι σεκιουριταδες) τοτε προτεινω σε ολουςμας να μελετησουμε πολυ προσεκτικα τους σκουροχρωμους συνανθρωπους μας,θα ειναι πολυ χρησιμο.

Δεν θεωρώ ότι πρέπει να μεταναστεύσουμε οπουδήποτε...

HTML:

Φυσικα και το αντιλαμβανεσαι.Αλλα για να προλαβεις τα χειροτερα , και για μην χαθει το ρευμα της Αριστερας εισαι ετοιμος να κατακεραυνωσεις καθε προσπαθεια οσο αφορα το μεταναστευτικο ακομα και αν αυτο αποτελει βραδυφλεγης βομβα στα θεμελια της κοινωνιας.Αριστερη κοινωνικη πολιτικη χρειαζεται και δεξια πολιτικη οσο αφορα το μεταναστευτικο και την εξωτερικη πολιτικη.Δεν το βλεπεις γυρω σου ?

Απο οτι βλεπω την ταμπελιτσα "φονταμεταλιστης αριστερος" μου την κρεμασες πολυ ευκολα..Υποθετω πως δεν εχει σημασια να σου πω οτι κανεις ασυγχωρητο λαθος.Α,και να ξερεις οτι "δεξια μεταναστευτικη πολιτικη" διδαχθηκε κατα κορον στη Νησο Ellis του Μανχαταν.Καθε αλλο δηλαδη παρα μαζικες απελασεις.Δουλεμποριο ηταν με αλλη μορφη.Δε θελω αυτο για τη χωρα μου,να με συγχωρεις.Βλεπω γυρω μου και πολυ καλα μαλιστα φιλτατε.