Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

HTML:

δεξια πολιτικη οσο αφορα το μεταναστευτικο και την εξωτερικη πολιτικη.

Και λεω δεξια γιατι ετσι εχει καταντησει να την ταμπελοποιουμε.Οι ταδε φασιστες, ο Ολαντ φασιστας , το excel δεν τα λεει καλα.Εχει γινει η ασφαλεια του πολιτη δεξια ατζεντα και απεναντι εχουν τοποθετηθει οι ουμανιστες.Γιατι ? Γιατι ετσι μας εχει συνηθισει η αριστερη ρητορεια.Το διεθνιστικο κομματι της , που σχεδον κατορθωνει να πηγαινει χερι χερι με τον νεοφιλελευθερισμο

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Και λεω δεξια γιατι ετσι εχει καταντησει να την ταμπελοποιουμε.Οι ταδε φασιστες, ο Ολαντ φασιστας , το excel δεν τα λεει καλα.Εχει γινει η ασφαλεια του πολιτη δεξια ατζεντα και απεναντι εχουν τοποθετηθει οι ουμανιστες.Γιατι ? Γιατι ετσι μας εχει συνηθισει η αριστερη ρητορεια.Το διεθνιστικο κομματι της , που σχεδον κατορθωνει να πηγαινει χερι χερι με τον νεοφιλελευθερισμο
Εσείς αγαπητέ αναβάτη ,,,

που τοποθετείστε ?

να ξέρουμε και τι μπάλα παίζουμε που ειπε και ο κούκλος σε κάποιο πόστ ..

Με εκφραζουν συγκεκριμενες πολιτικες θεσεις , δεν θα ελεγα οτι με εκφραζει καποιο κομμα εξ'ολοκληρου.Ας μην ξεχναμε οτι τα πραγματα ειναι και ρευστα
Εκτος αν πιστευεις πχ λεω ενα παραδειγμα οτι εγιναν ξαφνου ολοι ριζοσπαστικοι αριστεροι.Ριζοσπαστικοι κιολας...

Last edited:
Απο οτι βλεπω την ταμπελιτσα "φονταμεταλιστης αριστερος" μου την κρεμασες πολυ ευκολα..Υποθετω πως δεν εχει σημασια να σου πω οτι κανεις ασυγχωρητο λαθος.Α,και να ξερεις οτι "δεξια μεταναστευτικη πολιτικη" διδαχθηκε κατα κορον στη Νησο Ellis του Μανχαταν.Καθε αλλο δηλαδη παρα μαζικες απελασεις.Δουλεμποριο ηταν με αλλη μορφη.Δε θελω αυτο για τη χωρα μου,να με συγχωρεις.Βλεπω γυρω μου και πολυ καλα μαλιστα φιλτατε.

Να απαντησω εγω για το Στελιο;;Με το συμπαθιο δηλαδη κιολας...
-ο καιρος που οι Ελληνες θα λοιδωρουνται και θα υφιστανται εξευτελιστικες επιχειρησεις-σκουπες στις "ανεπτυγμενες" συμμαχους.Σου θυμιζω τη σπουδη του Cameron να θωρακισει τα συνορα της Μ.Βρετανιας εν οψει Ελληνων μεταναστων.
-ο καιρος που μετα τους μεταναστες σειρα στην Αθηνα θα εχουν οι επαρχιωτες Ελληνες-αμα-δε-γουσταρουν-την-Αθηνα-να-πανε-στα-χωρια-τους.
-ο καιρος που οταν οι Αθηναιοι που θα αποφασισουν να μετακινηθουν στην επαρχια για να καλλιεργησουν τη Γη των προγονων τους θα τυχουν της ιδιας μεταχειρισης απο τους ντοπιους.
Καλλιεργειται μισος,δεν το βλεπετε;

Δεν ειχα σκοπο να κολλησω καποια ταμπελα.Αλλα εδω που τα λεμε ειναι λιγο καταστροφολογικο το ποστ.Επαρχιωτες και Αθηναιοι ?? Οσο για το cameron αυτα τα ειπαμε εμεις πριν λιγο , αυτη ειναι η Ευρωπαικη αλληλεγυη...

Βλάχοι πίσω στα χωριά σας !!!

δεν το θυμάσαι ..

η δεν το έχεις δεί ,,

είσαι μικρός είτε είσαι απο επαρχία

τρομερός ρατσισμός και ξεφτίλα έναντι στο τότε δήθεν πρόβλημα της αστυφιλίας ..

ακόμα θυμάμαι τον Ανωγιανό τον γέρο ( παππούς κολλητού μου) στα Πετράλωνα να νιώθει σκατά μετά από βόλτα ,, και να κρύβεται αρον άρον μην θέλοντας να φοράει άλλο τα στιβάνια του ,,

ένα μικρό γεγονός ,, υπήρχαν χιλιάδες ,,, όποιος βίωσε την 10ετία του 70-80 στήν Αθήνα ,, καταλαβαίνει ,,

Πάει και η κοινή λογική.....

Τα νούμερα δείχνουν υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας των ημεδαπών.... η εγκληματικότητα των αλλοδαπών μετά το 2009 ανέβηκε σε αυτά τα ύψη που βλέπετε σήμερα... Στρουθοκάμηλοι είστε εσείς που δεν βλέπετε στο 1 μέτρο...

Δεν είπε κανείς οτι πρέπει να τους παρέχουμε και τζακούζι των εγκληματιών ή ότι δεν πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που εγκληματούν....

Τώρα μας λέτε οτι δεν υπήρχε ή δεν υπάρχει μίσος μεταξύ επαρχιωτών, κλπ.... Που Βούλγαρους ανεβάζουν οι μεν, με διάφορα οι δε τους Αθηναίους....

Και αυτή η καραμέλα με την Αριστερά που θέλει να αθωώσει τους αλλοδαπούς, πρέπει να σταματήσει.....

http://www.thepressproject.gr/folder/21531/o-fasismos-sto-saloni-mas

τα στοιχεία είναι συντριπτικά και πίσω απο τους αριθμούς υπάρχουν άνθρωποι που το νομικό σύστημα της χώρας δεν τους συμπεριφέρεται με δίκαια μέσα....και καταλήγουν στις φυλακές πολλές φορές ως εξιλαστήρια θύματα...

Last edited:
Τώρα μας λέτε οτι δεν υπήρχε ή δεν υπάρχει μίσος μεταξύ επαρχιωτών, κλπ.... Που Βούλγαρους ανεβάζουν οι μεν, με διάφορα οι δε τους Αθηναίους....

Γηπεδικες αηδιες κυριως.Η ενωμενη σε αυτο πλειοψηφια θελει δεξια (ας την ονομασουμε ετσι) πολιτικη οσο αφορα το μεταναστευτικο.Καθαροαιμοι Συριζαιοι παραμενει αυτο το 4σαρακι , τωρα οποιος (κανει οτι) δεν τα καταλαβαινει αυτα...Με το ζορι δηλαδη ?

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Γηπεδικες αηδιες κυριως.Η ενωμενη σε αυτο πλειοψηφια θελει δεξια (ας την ονομασουμε ετσι) πολιτικη οσο αφορα το μεταναστευτικο.Καθαροαιμοι Συριζαιοι παραμενει αυτο το 4σαρακι , τωρα οποιος (κανει οτι) δεν τα καταλαβαινει αυτα...Με το ζορι δηλαδη ?

αιντε βρε :flipout::flipout: ,, ,, πλειοψηφια .....:ADFADF1:

δεν γεμίζετε ταξί ,,

να το πάμε και λίγο γηπεδικά ,,

πλειοψηφια:flipout::flipout:

θα με πιάσει νευρικό ,,,

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

αιντε βρε :flipout::flipout: ,, ,, πλειοψηφια .....:ADFADF1:

δεν γεμίζετε ταξί ,,

να το πάμε και λίγο γηπεδικά ,,

πλειοψηφια:flipout::flipout:

θα με πιάσει νευρικό ,,,

Ας την ονομάσουμε κιόλας, δεν είναι.... Μάλλον σοσιαλιστική είναι....και μπερδευόμαστε....

Επίσης να ενημερώσω οτι οι 4 Ινδοί που πήγαιναν στην δουλειά τους, κατέθεσαν οτι οι 4 άνδρες ήταν Έλληνες που τους επιτέθηκαν με μαχαίρια...και περίμεναν το λεωφορείο για το Σφακάκι..

Ααα για αυτούς που αναρωτιούνται, ναι ήταν νόμιμοι.....

Εγω πάντως του σιχαίνομαι τους Κρητικούς ,, εκτός το ότι μυρίζουν τραγίλα ,,, είναι και κατσικοκλέφτες ,,,

άσε που έχουν και αυτό το τσε και το ρρρα ,,,

αίσχος αίσχος ,,, που πάς ρε στην Ευρώπη ???

πετσιά ,,

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Εγω πάντως του σιχαίνομαι τους Κρητικούς ,, εκτός το ότι μυρίζουν τραγίλα ,,, είναι και κατσικοκλέφτες ,,,

πετσιά ,,

χαχαχαχ!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=nzSjGLAVQpY&feature=related

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

πετσιά ,,

Κι εγώ δεν τους πολυγουστάρω να πω την αλήθεια... :afro::Banane0: