Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Μακάρι να έρθουν και τίποτα ψημένοι ετοιμοπόλεμοι εδω ,, να τους πάρουμε στο σύνταγμα ...

και να καταλήσουμε κάθε μορφή έννομης τάξης ...

γουστάρω ξύλινο λόγο ...

σαν χαρτί για τον εισαγγελέα ..

ωραίο ..

Κάτι σοβαρό και τεκμηριομένο δεν άκουσα ..

εκτός τα χαζά με τα μπάτζετ των νοσοκομείων ,, και την πρέζα .. τα οποία δεν ...

κύριοι ,,, ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ

ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ .. ΣΑΝ ΜΑΡΙΔΑ !!

Στο δικό σου ίσως, το δικό μου δεν έχει τίποτα το φασιστικό...

(παρεμπιπτόντως, αν βάλεις το ίδιο άρθρο 50 φορές ακόμα, ίσως το εμπεδώσουμε καλύτερα. είμαστε και λίγο καθυστερημένοι και χρειαζόμαστε συχνή επανάληψη των μαθημάτων...)

ΠΡΙΝ
A0Pyq46CcAE4Dgt.jpg

και μετά...

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=216646

Τέτοια φασισταριά ούτε ο ΔΟΛ δεν είχε......

Σώτο ,, πάρτο χαμπάρι ,, δεν είμαστε εκλεκτός λαός ..

λαμόγια και άχρηστοι είναι το πηλίκον της εξίσωσης ..

ξενοφοβικοί χρεωκοπημένοι και μπουχέσες ,,,

Φαντάζομαι το πρώτο επειδή μιλά για ημεδαπό δολοφόνο θεωρείται το έγκυρο από σένα, ενώ το δεύτερο που λέει άλλο πράγμα, είναι το φτιαχτό, το ψεύτικο. Πως ξέρεις τι από τα δύο μπορεί να είναι το σωστό;

Φτάνει στα όρια του γελοιου πλέον ..

ο εκλεκτός λαός μου ,,, του φέραν πρέζα φόνους και ανεργία ,,,,

δεν περγράφω άλλο ,, που έλεγε και ο άλλος ο ποδοσφαιρόμανής

Φαντάζομαι το πρώτο επειδή μιλά για ημεδαπό δολοφόνο θεωρείται το έγκυρο από σένα, ενώ το δεύτερο που λέει άλλο πράγμα, είναι το φτιαχτό, το ψεύτικο. Πως ξέρεις τι από τα δύο μπορεί να είναι το σωστό;

Α καλά..... Αφήστε το παίδες......

Το πρώτο γράφει κάτι εντελώς χυδαίο μόνο και μόνο επειδή είναι μετανάστης και μετά το κράξιμο το "διόρθωσε".....

Την ταινια το πειραμα την εχετε δει?βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα,το ιδιο και το κυμα,ασε που για μενα κουμπακι πατησαν και αυτοι που ψηφισαν την ντοπια τροικα η τα χρυσα αυγα,οπως κουμπακι πατησαν και οι Γερμανοι στον Β.Παγκοσμιο..ενα ολοκληρο εθνος..

Την ταινια το πειραμα την εχετε δει?βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα,το ιδιο και το κυμα,ασε που για μενα κουμπακι πατησαν και αυτοι που ψηφισαν την ντοπια τροικα η τα χρυσα αυγα,οπως κουμπακι πατησαν και οι Γερμανοι στον Β.Παγκοσμιο..ενα ολοκληρο εθνος..

+1

Οι κυβερνωντες και οι συνεταιροι τους καθονται ησυχοι ολα αυτα τα χρονια διασκεδαζοντας με το αποτελεσμα της πολιτικης τους .Απειρα εξοδα για την αμυνα της χωρας αλλα μπαινει ο καθε πικραμενος.
Αφου ο "καθε πικραμενος" μπει βεβαια στο στο συνοθυλευμα των ελληνων που εχουν ονομασει κρατος ,οσο υπαρχει μια στοιχειωδης οικονομια τους εκμεταλευονται παρανομως (μαυρο χρημα ) , οταν ομως , οπως ηταν αναμενομενο , η οικονομια καταρεει κατηγορουν τους μεταναστες πως ειναι εξαθλιωμενοι και ευθυνονται για την καταντια του ελληνικου κρατους .
Τελικα παρχει ελληνας που να φταιει σε κατι ο ιδιος ?
Το εθνικο μας χομπυ ειναι οτι φταιει παντα καποιος αλλος ,οσο πιο μακρυνος τοσο καλυτερα .
Οταν τελειωνουν οι μακρυνοι πιανουμε τους διπλα .
Ποτε ομως το εαυτο μας.

Αλλωστε οι μεταναστες ειναι φθηνοι μπορουμε να κατηγορουμε τσαμπα.

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Σώτο ,, πάρτο χαμπάρι ,, δεν είμαστε εκλεκτός λαός ..

λαμόγια και άχρηστοι είναι το πηλίκον της εξίσωσης ..

ξενοφοβικοί χρεωκοπημένοι και μπουχέσες ,,,

Ξέρω τι σκατά είμαστε και συμφωνώ, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια στα σκατά των άλλων, μας φτάνουν (και παραφτάνουν μάλιστα) τα δικά μας...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ξέρω τι σκατά είμαστε και συμφωνώ, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια στα σκατά των άλλων, μας φτάνουν (και παραφτάνουν μάλιστα) τα δικά μας...

+1

Ας κοιτάξουμε λοιπόν τα δικά μας ,,, απο αυτά τρώμε σκάτα ..

και άσε τους κατατρεγμένους να βρουν μια άκρη στην γαμημένη ,, αυτή μίζερη ζωή τους ..

Α καλά..... Αφήστε το παίδες......

Το πρώτο γράφει κάτι εντελώς χυδαίο μόνο και μόνο επειδή είναι μετανάστης και μετά το κράξιμο το "διόρθωσε".....

Δεν ξέρω, εγώ δεν πρόσεξα το χυδαίο (αν εννοείς την αναφορά για "προσωπικούς λόγους"), αλλά τις έρευνες προς τον ημεδαπό...

Ακριβώς οπως το είπες είναι.
Ζουμε χρόνια με ενα "ποσοστό"
Ποσοστό νομίμων που εργάζονται,και τιμουν την χώρα που τους φιλοξενεί.
Αυτο νομιζεις οτι ισχύει και τώρα;
Και ναι...θα αλλάξει και ΕΟΠΠΥ εν μερει προς το καλύτερο,γιατί;
Ξερεις τι καλύπτει,και τι έξοδα χρειάζονται για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των λαθραίων;
Η των εγκληματιών λαθραίων που βρίσκονται έγκλειστοι στις Φυλακές;
Πριν κανα 2-3 χρόνια(παραδειγμα αναφερω)σε καταδίωξη Αλβανού(ληστεια ενοπλη) απο την Αστυνομία,με μηχανάκι(παπακι) αυτός,διέλυσε τις φτέρνες του στην κυριολεξία στην προσπάθειά του να σταματήσει την μηχανή,διότι δεν επιασαν τα φρένα της καλά.
Αφου συνελήφθει,και οδηγήθηκε στις Φυλακές,αποκαταστάθηκε η ζημιά με αρθροπλαστικές επεμβάσεις(οχι 1 η 2) με συνολικό κόστος για το κράτος γύρω στα 15000 ευρώ.
Βεβαια θα μου πείς,μπορεί να ηταν και Ελληνας στην θέση του,δε θα γινόταν πάλι;
Ναι..θα γινόταν,αλλά αλλο να εχουμε οτι δικό μας πρόβλημα να αντιμετωπίσουμε,και άλλο να εχουμε να περιθαλπτουμε και του Κοσμου τους κατατρεγμένους..
Το ιδιο πράγμα είναι;
Μπορούμε λες εσυ να το κανουμε;

UP!!!

Ας κοιτάξουμε λοιπόν τα δικά μας ,,, απο αυτά τρώμε σκάτα ..

και άσε τους κατατρεγμένους να βρουν μια άκρη στην γαμημένη ,, αυτή μίζερη ζωή τους ..

Είδες τώρα, αυτό κάνεις συνέχεια. Να κοιτάξουμε και τα δικά μας και τα ξένα, εφόσον τα κάνουν στην αυλή μας. Αν τα έκαναν στην πατρίδα τους ή αλλού, θα ήταν δικό τους θέμα...