Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Αυτή θα είναι η ζωή μας από δω και πέρα;;Θα μετράμε σφαγμένους και από τις δυο πλευρές;;Το κακό είναι πως και από τις δυο πλευρές την πληρώνουν αθώοι...Οι σφαγείς οι βιαστές και οι τραμπούκοι συνήθως την γλιτώνουν...Εκτός και αν παίζουν ''εκτός έδρας''...Δεν είδα καμία σύλληψη για τα τυφλά μαχαιρώματα που προκαλούν οι μηχανόβιοι αντεροβγάλτες...
Εκτός αν οι συγκεκριμένοι έχουν πάρει το ΟΚ από τους διοικούντες για να προκαλέσουν το χάος....
Η επερχόμενη και καλά επανάσταση οδεύει προς την λάθος κατεύθυνση....Οι υπεύθυνοι γι αυτήν την κατάσταση συνεχίζουν να μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι σε χλιδατα μέγαρα,κουνώντας μας επιδεικτικά το δάχτυλο...Όταν καταφέρουμε να τους το βάλουμε εκεί που πρέπει τότε ίσως αλλάξει κάτι....

Για την ώρα,ας συνεχίσουμε την καταμέτρηση αθώων θυμάτων και απ τις δυο πλευρές...Σαν καλά και υπάκουα Κινεζακια που είμαστε...

Ο τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης απογοητεύει, ξανά.

Πρώτα συνελήφθη για κοκαϊνη. Μετά "ξεσκέπασε" τηλεπαρουσιαστή ως κοκάκια. Τώρα τρώει Πακιστανούς στο φούρνο.

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/32198

Ποιος είναι ο κύριος, τον ξέραμε και χθες;

Του έχουν πει του ατάλαντου ότι όση κοκαΐνη και να πάρει,καλλιτέχνης (με την ουσιαστική έννοια και όχι όπως το προσδιορίζει η Άντζελα) δεν θα γίνει ποτέ του....

Οπότε τι, δεν φτάνουν οι δικοί μας σφάχτες, θέλουμε κι άλλους;

Σωστό. Στη Θάσο είχαμε τον μακελάρη Παπαχρόνη. Που ξέρω εγώ, ότι και κανάς συγγενής τους δεν έχει κολλήσει το μικρόβιο. Εξω όλοι οι Θασιώτες, τώρα. Εχουμε τους ηπειρώτες, να έχουμε και τους νησιώτες.

Και οι δικοί μας σφάχτες, φαντάζομαι έχουν δικαίωμα να σφάζουν. Πως λέμε έχω δικό μου αμάξι, μην πάμε με το δικό σου, έτσι θα γίνεται και με τους "σφάχτες". δεκτοί μόνον οι Έλληνες. Οχι τπτ άλλο, μην υπάρχει και ανταγωνισμός.

Επαναλαμβάνω όποιος θεωρεί πως οι μελαμψοί άνθρωποι που βρίσκονται στη χώρα μας είναι εν δυνάμει ανθρωποφάγοι, είναι πνευματικά καθυστερημένος. Με την ίδια λογική, πρέπει να κόψουμε κάθε σχέση με Αμερικάνους, διότι κάποιοι από αυτούς είναι κατά συρροήν δολοφόνοι. Αν και αυτοί σύμφωνα με το soto65 έχουν δικαίωμα να το κάνουν, αφού είναι στη χώρα τους.

Και όποιος συνεχίζει να λέει αρλούμπες πως ο Τσίπρας και η Παπαρήγα φέραν τους μετανάστες(;) μόνο το γέλωτα προκαλεί και δείχνει το πνευματικό του επίπεδο.

Και να πω και κάτι άλλο. Το να βιάσει κάποιος μια κοπέλα, δεν είναι πράξη ρατσιστικής βίας. Είναι ένα έγκλημα. Τελεία και παύλα. Δεν χωράει πολιτική συζητηση. Το να δολοφονείται όμως ένας Ιρακινός, το να κακοποιούνται βαναυσα δυο Πακιστανοί στη Βόνιτσα (λες και παίρνουν ναρκωτικά εκει πάνω) και να δολοφονείται ένας άλλος μετανάστης, είναι ρατσιστικά εγκλήματα.

Αλλά ο μεγαλύτερος ρατσισμός είναι ο υφερπων, και εμφανίζεται με το να λέμε έλα μωρέ ναρκωτικά έπαιρνε ο Ιρακινός, οπότε άξιζε να πεθάνει, λες και σεις έχετε υπογράψει συμβόλαιο πως τα παιδιά σας δεν θα πέσουν στη μάστιγα. Αρα εκτός από φυλετικός είναι και κοινωνικός ρατσισμός.

Και εννοείται, ότι την ώρα που ετοιμάζεται νεα αντιλαϊκή επίθεση (με αριστερό πρόσημο) το να ασχολούμαστε με το αστυνομικό δελτίο, είναι καθαρος αποπροσανατολισμός.

Σωστό. Στη Θάσο είχαμε τον μακελάρη Παπαχρόνη. Που ξέρω εγώ, ότι και κανάς συγγενής τους δεν έχει κολλήσει το μικρόβιο. Εξω όλοι οι Θασιώτες, τώρα. Εχουμε τους ηπειρώτες, να έχουμε και τους νησιώτες.

Και οι δικοί μας σφάχτες, φαντάζομαι έχουν δικαίωμα να σφάζουν. Πως λέμε έχω δικό μου αμάξι, μην πάμε με το δικό σου, έτσι θα γίνεται και με τους "σφάχτες". δεκτοί μόνον οι Έλληνες. Οχι τπτ άλλο, μην υπάρχει και ανταγωνισμός.

Επαναλαμβάνω όποιος θεωρεί πως οι μελαμψοί άνθρωποι που βρίσκονται στη χώρα μας είναι εν δυνάμει ανθρωποφάγοι, είναι πνευματικά καθυστερημένος. Με την ίδια λογική, πρέπει να κόψουμε κάθε σχέση με Αμερικάνους, διότι κάποιοι από αυτούς είναι κατά συρροήν δολοφόνοι. Αν και αυτοί σύμφωνα με το soto65 έχουν δικαίωμα να το κάνουν, αφού είναι στη χώρα τους.

Και όποιος συνεχίζει να λέει αρλούμπες πως ο Τσίπρας και η Παπαρήγα φέραν τους μετανάστες(;) μόνο το γέλωτα προκαλεί και δείχνει το πνευματικό του επίπεδο.

Και να πω και κάτι άλλο. Το να βιάσει κάποιος μια κοπέλα, δεν είναι πράξη ρατσιστικής βίας. Είναι ένα έγκλημα. Τελεία και παύλα. Δεν χωράει πολιτική συζητηση. Το να δολοφονείται όμως ένας Ιρακινός, το να κακοποιούνται βαναυσα δυο Πακιστανοί στη Βόνιτσα (λες και παίρνουν ναρκωτικά εκει πάνω) και να δολοφονείται ένας άλλος μετανάστης, είναι ρατσιστικά εγκλήματα.

Αλλά ο μεγαλύτερος ρατσισμός είναι ο υφερπων, και εμφανίζεται με το να λέμε έλα μωρέ ναρκωτικά έπαιρνε ο Ιρακινός, οπότε άξιζε να πεθάνει, λες και σεις έχετε υπογράψει συμβόλαιο πως τα παιδιά σας δεν θα πέσουν στη μάστιγα. Αρα εκτός από φυλετικός είναι και κοινωνικός ρατσισμός.

Και εννοείται, ότι την ώρα που ετοιμάζεται νεα αντιλαϊκή επίθεση (με αριστερό πρόσημο) το να ασχολούμαστε με το αστυνομικό δελτίο, είναι καθαρος αποπροσανατολισμός.

Κοίτα, εγώ πίνω το φραπεδάκι αυτή τη στιγμή για να δροσερέψω. Βλέπω ότι μάλλον χρειάζεσαι κι εσύ ένα (αν δεν φτάνει βρες καμία κατάψυξη μπας και κατέβει λίγο η θερμοκρασία, ξαναμμένο σε βλέπω).

Respect...

Που βλέπεις το λάθος δηλαδή;;

Που βλέπω το λάθος στις μπούρδες; Που αρπάζει μία λέξη, και την ξεχειλώνει σε παραλήρημα; Ας μου βρει ο nikoskouklos ένα μήνυμα που έχω γράψει τέτοιες μαλακίες, δεν αντέχω άλλο!

Last edited:
Για όσους δεν γνωρίζουν, πάνω είναι οι Έλληνες μετανάστες.....

tumblr_m8qrqlB4PB1r6s7g9o1_1280.jpg

Που βλέπω το λάθος στις μπούρδες; Που αρπάζει μία λέξη, και την ξεχειλώνει σε παραλήρημα;

Προσωπικά δεν βλεπω κανένα παραλήρημα αλλά μια εμπεριστατωμένη άποψη με την συμφωνώ απολυτά...Ο φράπες δεν καταλαβαίνω που κολλάει....Σταματάει την σκέψη;;;Αυτό είναι το ζητούμενο;;

«Έλληνες τραμπούκοι απειλούν παράνομους μετανάστες» γράφει σε τίτλο άρθρου της η Welt του Βερολίνου υπογραμμίζοντας ότι «η αστυνομία και οι νεοφασίστες στρέφονται εναντίον μεταναστών από την Αφρική και την Ασία. Η απογοήτευση στρέφεται κατά των πιο αδύναμων μελών της κοινωνίας».

PAKISTANOS1_475_355.JPG

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=157151&catid=3