Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Διασκέδασε σε νυχτερινό μπαρ με κορίτσια, αλλά δεν ήθελε να πληρώσει το λογαριασμό.

Βγήκε αποφασισμένος να πνίξει τον πόνο του στο ποτό, ο 42χρονος πιστολέρο αστυνομικός από τα Γρεβενά, τον οποίο η υπηρεσία του απέσπασε για ένα μήνα στον ακριτικό Έβρο, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων Ξένιος Ζευς.

http://www.pheme.gr/article.aspx?id=4795#.UCoYZ1JiQYk.twitter

Να μου ζήσει ο Ξένιος...... Τέτοια παλικάρια κυνηγάνε..... Ζήτω η πατρίς....

Προσωπικά δεν βλεπω κανένα παραλήρημα αλλά μια εμπεριστατωμένη άποψη με την συμφωνώ απολυτά...Ο φράπες δεν καταλαβαίνω που κολλάει....Σταματάει την σκέψη;;;Αυτό είναι το ζητούμενο;;

Δεν ξέρω τι βλέπεις εσύ, εγώ βλέπω ότι απαντά σε μία δική μου φράση που δεν είχε καμία μα καμία σχέση με όσα γράφει (τι παπαριές είναι αυτές με τον Παπαχρόνη και το υποτιθέμενο δικαίωμα του έλληνα να σφάζει; που το είδε; ), ούτε έχω γράψει ποτέ τέτοια πράγματα. Ο φραπές είναι για κατέβασμα της θερμοκρασίας, για να διαβάζει πιο ψύχραιμα πριν απαντήσει...

Καθηγήτρια στο 5ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης....

http://yfrog.com/nz72utp

Και εδώ η ταυτοποίηση....

http://5ogym.weebly.com/news.html

Η φωτογραφία και το σχόλιο με το πόδι να πατάει το κεφάλι του μαύρου, είναι απο μπάτσο.......Υπόψιν....

Εδώ τα σχόλια των παιδιών......

http://5ogym.weebly.com/sigmaupsilo...daepsilon943omicronupsilon-mualphasigmaf.html

Ναι καλέ, δεν συμβαίνει τίποτα στην ελληνική κοινωνία.... οι μετανάστες φταίνε........

Διασκέδασε σε νυχτερινό μπαρ με κορίτσια, αλλά δεν ήθελε να πληρώσει το λογαριασμό.

Βγήκε αποφασισμένος να πνίξει τον πόνο του στο ποτό, ο 42χρονος πιστολέρο αστυνομικός από τα Γρεβενά, τον οποίο η υπηρεσία του απέσπασε για ένα μήνα στον ακριτικό Έβρο, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων Ξένιος Ζευς.

http://www.pheme.gr/article.aspx?id=4795#.UCoYZ1JiQYk.twitter

Να μου ζήσει ο Ξένιος...... Τέτοια παλικάρια κυνηγάνε..... Ζήτω η πατρίς....

Αιμίλιε αν είναι να μεταφέρεις το αστυνομικό δελτίο εδώ, κάνε το ολοκληρωμένα, όλα τα περιστατικά...

Αιμίλιε αν είναι να μεταφέρεις το αστυνομικό δελτίο εδώ, κάνε το ολοκληρωμένα, όλα τα περιστατικά...

Καθόλου, ο τύπος το βράδυ πίνει και βγάζει όπλα στον κόσμο και μετά κυνηγά μετανάστες.....

Δεν βάζω εγώ ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο, εσύ τις βάζεις. Αλλά μπορώ να σου προτείνω, συνήθως έχει αρκετές ληστείες, βιασμούς, υποθέσεις ναρκωτικών, πορνείας, κάποιες φορές δολοφονίες, και πολλά άλλα. Ενδιαφέρουσα βέβαια και η είδηση για τον συγκεκριμένο, αλλά υπάρχουν κι άλλες...

Δεν βάζω εγώ ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο, εσύ τις βάζεις. Αλλά μπορώ να σου προτείνω, συνήθως έχει αρκετές ληστείες, βιασμούς, υποθέσεις ναρκωτικών, πορνείας, κάποιες φορές δολοφονίες, και πολλά άλλα. Ενδιαφέρουσα βέβαια και η είδηση για τον συγκεκριμένο, αλλά υπάρχουν κι άλλες...

Ο συγκεκριμένος ανήκει και στην αποστολή Ξένιος Ζευς..... η συγκεκριμένη αποστολή κυνηγά εδώ και μέρες μετανάστες, εν είδη πογκρόμ, νόμιμους και μη και μέχρι τώρα 1 στους 5 είναι παράνομος..... Η είδηση λοιπόν αφορά το "δείγμα" ενός που συμμετέχει στην εν λόγω "αποστολή" και αποτελεί "όμορφο" παράδειγμα....

Εσύ λοιπόν προβοκάροντας την συζήτηση, πετάς διάφορες μαλακίες(όπως χαρακτηρίζεις κείμενα άλλων μελών), απλά για να πεις κάτι.....

Σου είπα και πριν οτι βαριέμαι να απαντώ σήμερα σε προβοκατόρικες ερωτήσεις.... Ελπίζω να το σεβαστείς και να μην σχολιάσεις τα άρθρα που βάζω προβοκατόρικα.... Κάνε κριτική όση θες....

Ο συγκεκριμένος ανήκει και στην αποστολή Ξένιος Ζευς..... η συγκεκριμένη αποστολή κυνηγά εδώ και μέρες μετανάστες, εν είδη πογκρόμ, νόμιμους και μη και μέχρι τώρα 1 στους 5 είναι παράνομος..... Η είδηση λοιπόν αφορά το "δείγμα" ενός που συμμετέχει στην εν λόγω "αποστολή" και αποτελεί "όμορφο" παράδειγμα....

Εσύ λοιπόν προβοκάροντας την συζήτηση, πετάς διάφορες μαλακίες(όπως χαρακτηρίζεις κείμενα άλλων μελών), απλά για να πεις κάτι.....

Σου είπα και πριν οτι βαριέμαι να απαντώ σήμερα σε προβοκατόρικες ερωτήσεις.... Ελπίζω να το σεβαστείς και να μην σχολιάσεις τα άρθρα που βάζω προβοκατόρικα.... Κάνε κριτική όση θες....

Η είδηση που ανέβασες με ποιο τρόπο σχετίζεται με την ίδια την επιχείρηση, έκανε κάτι κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του σε αυτήν; Γι αυτό απάντησα έτσι κι εγώ, γιατί θεωρώ τη δική σου ανάρτηση προβοκατόρικη...

Μηπως πρεπει να ανοιχθει καποιο τοπικ με τιτλο "ΕΙΔΗΣΕΙΣ"?

Γιατί έχετε πει κάποια άποψη πάνω στο θέμα τους μεταναστευτικού και δεν υπήρξε συζήτηση??? Αν ναι, που?? Σε ποια σελίδα???

Αν όχι, πείτε την να την συζητήσουμε.... Η δική μου και άλλων, απορρίφθηκε με διάφορες δικαιολογίες(ανέφικτη, ουτοπική, κλπ)....

Η είδηση που ανέβασες με ποιο τρόπο σχετίζεται με την ίδια την επιχείρηση, έκανε κάτι κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του σε αυτήν; Γι αυτό απάντησα έτσι κι εγώ, γιατί θεωρώ τη δική σου ανάρτηση προβοκατόρικη...

????

Το ότι αποσπάστηκε εκεί που αποσπάστηκε για την επιχείρηση Ξένιος Ζευς, δεν παίζει ρόλο??? Πόσες φορές θα το γράψω.....??

Τι ρόλο να παίζει δηλαδή; Πήγε και ήπιε τον άμπαχο, έγινε στουπί και ακολούθησε μία φάση που ούτε για πρώτη ούτε για τελευταία φορά καταγράφεται. Αν η επιχείρηση είχε αποστολή την σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών και έκανε τα ίδια εκτός υπηρεσίας, θα έλεγες κάτι;

Last edited:
Τι ρόλο να παίζει δηλαδή; Πήγε και ήπιε τον άμπαχο, έγινε στουπί και ακολούθησε μία φάση που ούτε για πρώτη ούτε για τελευταία φορά καταγράφεται. Αν η επιχείρηση είχε αποστολή την σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών και έκανε τα ίδια εκτός υπηρεσίας, θα έλεγες κάτι;

Βέβαια θα έλεγα.... "Ακολούθησε μια φάση"???

Τράβηξε πιστόλι και απείλησε τους παρευρισκόμενους εκεί.... Αυτόν τον έχεις για νηφάλιο και ψυχολογικά οκ??? Γιατί έχω αντίθετη άποψη...

Που βλέπω το λάθος στις μπούρδες; Που αρπάζει μία λέξη, και την ξεχειλώνει σε παραλήρημα; Ας μου βρει ο nikoskouklos ένα μήνυμα που έχω γράψει τέτοιες μαλακίες, δεν αντέχω άλλο!

Κοίτα, εσύ "ελέγχεσαι" μόνο για τη φράση πως δεν μας φτάνουν οι δικοί μας σφάχτες. Στο νήμα αυτό έχουμε διαβάσει για τις ευθύνες της "αριστεράς" (που τσουβαλιάζει από πασόκ μέχρι ΚΚΕ), πως πρέπει να πάρουμε τους μετανάστες στα σπίτια μας, γιατί κάποιοι δεν τους θέλουν, πως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες (και στους λευκούς Ευρωπαίους, μαύρους δε θέλουμε μόνο) και πολλά άλλα καλούδια.

Οπως λοιπόν κάποιοι στο πρόσωπο μελαμψων ανθρώπων βλέπουν ανθρωπόμορφα τέρατα, έτσι κάλλιστα μπορώ να πω το ίδιο για τους κατοίκους της Θάσου. Επίσης, ο "σφάχτης" δε γεννιέται, γίνεται. Εκτός και αν είδες προσφατα το 'Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν'.

Βέβαια θα έλεγα.... "Ακολούθησε μια φάση"???

Τράβηξε πιστόλι και απείλησε τους παρευρισκόμενους εκεί.... Αυτόν τον έχεις για νηφάλιο και ψυχολογικά οκ??? Γιατί έχω αντίθετη άποψη...

Ωραία, αφού κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, θα το πω κι αλλιώς. Αν στην Αθήνα γίνει κάτι παρόμοιο από αστυνομικό που λαμβάνει μέρος στην επιχείρηση, αλλά είναι μόνιμος σε κάποια υπηρεσία της πόλης, χωρίς να έχει αποσπαστεί από αλλού, τι νόημα θα είχε η αναφορά στον Ξένιο Δία;

Κοίτα, εσύ "ελέγχεσαι" μόνο για τη φράση πως δεν μας φτάνουν οι δικοί μας σφάχτες. Στο νήμα αυτό έχουμε διαβάσει για τις ευθύνες της "αριστεράς" (που τσουβαλιάζει από πασόκ μέχρι ΚΚΕ), πως πρέπει να πάρουμε τους μετανάστες στα σπίτια μας, γιατί κάποιοι δεν τους θέλουν, πως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες (και στους λευκούς Ευρωπαίους, μαύρους δε θέλουμε μόνο) και πολλά άλλα καλούδια.

Οπως λοιπόν κάποιοι στο πρόσωπο μελαμψων ανθρώπων βλέπουν ανθρωπόμορφα τέρατα, έτσι κάλλιστα μπορώ να πω το ίδιο για τους κατοίκους της Θάσου. Επίσης, ο "σφάχτης" δε γεννιέται, γίνεται. Εκτός και αν είδες προσφατα το 'Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν'.

Με συγχωρείς αλλά εγώ δεν ελέγχομαι καθόλου για τη συγκεκριμένη φράση, αντιθέτως την θεωρώ απολύτως σωστή για το θέμα που αφορά. Η φράση αυτή ήταν απάντηση σε συγκεκριμένο θέμα όπως το έθεσε ο Βασίλης. Τώρα αν θεωρείς σωστό να πάρεις μία φράση και να γράψεις ό,τι θέλεις από κάτω, δικό σου θέμα...

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Σας έχω ξαναγράψει ότι φιλαράκι κατέσφαξε γριά για ένα 500αρικο ....

Ελληνόπουλο βέρο ...

ακουω γνώμες ...

Ρε μεγάλε... ωραίους φίλους έχεις ! Με τι κριτήρια τους κάνεις φίλους δηλαδή ?
Και σαν φίλος του που ήσουν, δεν τον είχες κόψει τι ρόλο παίζει και τι τάσεις έχει?
Εγώ τους φίλους μου, ξέρω και τι όνειρα βλέπουν πάντως...