Βρε ξεκίνα κι εσύ από τα εύκολα σαν κι εμένα που είμαι "κότα", και φτάσε μετά και στα δύσκολα που είναι για τους άντρακλες σαν και του λόγου σου.
Μα αυτό λέω, ότι τέτοια "δύσκολα" κάνω κι εγώ (είμαι αλληλέγγυος, συμπαραστέκομαι, κλπ, κλπ)...
Βρε ξεκίνα κι εσύ από τα εύκολα σαν κι εμένα που είμαι "κότα", και φτάσε μετά και στα δύσκολα που είναι για τους άντρακλες σαν και του λόγου σου.
Δεν ξέρω αν ειρωνεύεσαι για το 1/5 (ενώ το νούμερο του Αιμίλιου δίνει 1/6), είναι από στοιχεία που έδινε η αστυνομία στην αρχή. Τώρα βρίσκεται έτσι κι αλλιώς σε λιγότερο κι από 1/7 {Προσήχθησαν 14.897 αλλοδαποί. Συνελήφθησαν 2.101 αλλοδαποί}
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_31/08/2012_459096
Οπότε έχουμε μόνο ~215.000 παράνομους! Φουλ στη νομιμότητα είμαστε...
Ναι, δεν αμφιβάλλω για τα στοιχεία, είναι όμως κάπως παράξενα όπως και να το κάνουμε...
Ελεύθερο το γέλιο έτσι κι αλλιώς, δημοκρατία έχουμε... :Banane0:
Αν μη τι άλλο, οι παράνομοι μετανάστες δεν είναι κορόιδα...
Το να χρησιμοποιούμε αυτά τα νούμερα δεν έχει καμμιά αξία.
Παραμένουν και κυκλοφορούν στην "καυτή ζώνη ελέγχων" μόνο οι νόμιμοι, αυτοί που νομίζουν οτι είναι νόμιμοι, και οι απελπισμένοι...
Λογικό είναι τα νούμερα να δείχνουν αυτά τα ποσοστά.
Μόλις οι έλεγχοι σταματήσουν, θα βγούν απο τα υπόγεια και τα κελλάρια της Αθήνας και οι άλλοι... Και η μεγάλη μάζα που μετακόμiσε (προσωρινά βεβαίως-βεβαίως) εκτός Αθήνας, θα επιστρέψει... Απλά τα πράγματα... Τι κάνει νιαρ νιαρ στα κεραμίδια...lol
Παράξενα τα επίσημα νούμερα απο τον Ξένιος Ζευς(που υποστήριζες με θέρμη πριν λίγο καιρό)??? Γιατί?? Μην μου το κάνεις και εσύ σαν τον BIOS που μας έβγαλε τα ΜΜΕ "αντι-ρατσιστικά"....
Αν σου φαίνεται σωστό ένα νούμερο 210.000 παράνομων στο 1,5 εκατομμύριο (σε αντιστοιχία με τα επίσημα νούμερα), πάω πάσο, δεν έχω κάτι άλλο να πω...
Ρε συ, πες ναι... Ας φύγουν πρώτα οι 210.000 και βλέπουμε μετά...
Μα αυτό λέω, ότι τέτοια "δύσκολα" κάνω κι εγώ (είμαι αλληλέγγυος, συμπαραστέκομαι, κλπ, κλπ)...
Ας φύγουν να πάνε εκεί που θέλουν και βλέπουμε....
Μα το ξαναέγραψα η αλληλεγγύη είναι trend σε όλον τον καλό τον κόσμο. Πώς ήταν κάποτε οι γκόμενες που δεν φόραγαν γούνες, "υιοθετούσαν" "μαυράκια" από χώρες της Αφρικής (σαν την άλλη κόρη Μητσοτάκη), ε, κάπως έτσι είναι και η αλληλεγγύη στους μετανάστες. Είναι φάση "ρεσώ και δάκρυα"...Μια χαρά ταιριάζει στους αυτοαποκαλούμενους σοσιαλιστές.
Συνελήφθη ένας 17χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας πέντε Ινδών στο Ρέθυμνο
Ένας ανήλικος από το Ρέθυμνο είναι ένας εκ των δραστών της αιματηρής επίθεσης σε βάρος πέντε Ινδών που σημειώθηκε στις 9 Αυγούστου στην περιοχή Σφακάκι, ο οποίος και συνελήφθη το πρωί.
Ειδικότερα, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου καθώς ύστερα από εμπεριστατωμένη προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και την κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε ότι η ανωτέρω περίπτωση απόπειρας ανθρωποκτονίας, τελέστηκε από πέντε νεαρά άτομα, ηλικίας 15, 17, 18, 18 και 19 ετών.
Από τον κ. Ανακριτή Ρεθύμνου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 17χρονου δράστη, ο οποίος συνελήφθη σήμερα πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.
Επιπλέον από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών ατόμων, γονέων των ανηλίκων δραστών (15χρονου και 17χρονου), για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Ο 17χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Η αιματηρή επίθεση
Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της 9ης Αυγούστου πέντε Ινδοί δέχτηκαν επίθεση από μια ομάδα πέντε ατόμων σε στάση λεωφορείου στην περιοχή Σφακάκι Ρεθύμνου, με συνέπεια να τραυματιστούν και οι πέντε.
Οπως είχαν δηλώσει οι τραυματίες αμέσως μετά το περιστατικό, «χωρίς να αντιληφθούν τι ακριβώς συμβαίνει, από ένα αυτοκίνητο που σταμάτησε μπροστά τους, βγήκαν τέσσερις άνδρες οι οποίοι άρχισαν να τους χτυπούν.
Ένας εξ αυτών τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τους τέσσερις και στη συνέχεια οι άγνωστοι μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση».
Όπως αποκαλύφτηκε από τις έρευνες των αρχών ο 17χρονος ήταν αυτός που κράταγε και τράβηξε το μαχαίρι.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου με επιφανειακά τραύματα, ενώ όπως είχαν δήλωσει στην αστυνομία, οι δράστες ήταν Έλληνες.
Ενας πεινασμένος, θέλει να μπει στο σπίτι μου,να βρει κάτι να φάει... Αλλά για να μπεί στην αυλή μου, πρέπει να περάσει κρυφά πρώτα απο την δική σου αυλή... Εσύ όμως ήσουν στην βεράντα σου και τον έκανες τσακωτό. Τον λυπάσαι όμως και δεν θέλεις να τον μπλέξεις με αστυνομίες κλπ... Τι κάνεις?
Τον αφήνεις να μπεί στην αυλή μου και να συνεχίσει το έργο του? Του δίνεις ένα πιάτο φαγητό και τον διώχνεις απο εκει που ήρθε? Τον κρατάς μόνιμα στο σπίτι σου?
Αχ ρε BIOS......
προβοκατόρικες ερωτήσεις βρε???
το τι θα έκανα εγώ δεν έχει καμία σημασία. Το τι κάνουν αυτοί που έχουν την εξουσία, είναι το θέμα.
...
ποιανού αυλή θεωρείτε δική μου ?
της ευρομπανκ του μεγάλου κεφαλαίου των εφοπλιστάδων και του έχω 3 κότερα πάμε μια βόλτα στις μαλβίδες είναι η αυλή ..
...
μπουχαχχχαχαχα
Oρισμένα θέματα είναι πολύ απλά. Η προφανής και αυτονόητη λύση, όμως, αρχίζει και ξεθωριάζει οταν φεύγει απο τον αυστηρά προσωπικό μας χώρο. Οταν το παράδειγμα αλλάζει μέγεθος και την ευθύνη πρέπει να την πάρουν "άλλοι" κι όχι "εγώ"... Τότε, όταν οποιοσδήποτε αντίκτυπος μιας συλλογικής ενέργειας δεν επηρεάζει (ή νομίζουμε οτι δεν επηρεάζει) το προσωπικό μας περιβάλλον, θεωρούμε οτι είναι ώρα να εκφράσουμε τα όποια φιλάνθρωπα αισθήματα και πράξεις συμπαράστασης μπορούμε, απαλλαγμένοι απο την ευθύνη της ατομικής απόφασης.
Που Μιχάλη?
200 ευρώ εδώ? αλλού?
Εξαρτάται... προσωπικά δεν μετράω με ευρώ αλλά με τη δυνατότητα που έχει κανείς να ζήσει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.