Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ναί σοβαρότης ,, ασφαλώς .. το έθνος των που γεννήθηκε απο εξόριστους κατάδικους κατατρεγμένους και πηδάει στα όρθια τους αμποριτζιναλ ακόμα και τώρα ,,

τι λέτε τώρα ..

να μπεί κανας βρωμίλος μέσα ...

έχουν μια αμερικανογενή ψυχοπάθεια με την είσοδο ξένων τα αυστραλά .. μέχρι και εκπομπή στο ντισκάβερι το έχουν αυτό και το πουλάνε ...
εάν φέρεις κουλουράκια και δεν τα δηλώσεις ,, η εάν δεν είναι απο γνωστή εταιρεία ,, δεν τρώς κουλουράκια .. τρώς πρόστιμο ..

Διέπρεψε στις πανελλαδικές εξετάσεις ένας νεαρός μαθητής από το Αφγανιστάν διαγωνιζόμενος με όσους φοιτούν στα εσπερινά λύκεια, και κατέκτησε μεταξύ των συνυποψηφίων του την πρώτη θέση στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Πριν από πέντε χρόνια ο Βαχίτ Φασίλ πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη χώρα του και να ακολουθήσει ολομόναχος τον δύσκολο δρόμο της ξενιτιάς, με μόνο όνειρο να σπουδάσει, αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα "Μακεδονία".

Επέλεξε ως χώρα προορισμού την Ελλάδα και προτίμησε τελικά να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή στη Θεσσαλονίκη.

«Όταν πρωτοήλθα στη Θεσσαλονίκη δεν ήξερα ούτε καν πώς λέγεται το «καλημέρα», λέει χαρακτηριστικά.

Σήμερα όμως αυτό το νεαρό παιδί από το Αφγανιστάν μιλάει τα ελληνικά σχεδόν σαν μητρική του γλώσσα και, όπως σημειώνουν καθηγητές που έχουν παρακολουθήσει την πορεία του, «άνετα μπορεί να βάλει τα γυαλιά σε πολλά Ελληνόπουλα με την καλλιέργειά του».

Ο Βαχίτ φοίτησε στο Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης, το οποίο λειτουργεί επί της Εθνικής Αμύνης.

«Στο σχολείο εξ ολοκλήρου έμαθα να μιλώ και να γράφω τα ελληνικά. Στο σχολείο έκανα και τους περισσότερους φίλους, οι οποίοι με βοήθησαν με τη γλώσσα, αλλά και γενικότερα με την καθημερινότητά μου σε ένα καινούργιο περιβάλλον», επισημαίνει.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, προτίμησε να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη αντί της Αθήνας γιατί εδώ η κοινωνία δεν είναι τόσο απρόσωπη.

«Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, όταν πρωτοήλθα στη Θεσσαλονίκη συνάντησα ορισμένα προβλήματα. Σήμερα όμως έχω κάθε λόγο να αισθάνομαι πολύ τυχερός, γιατί, παρά τις δυσκολίες που συνάντησα στην αρχή, ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη με αγκάλιασε και με αγάπησε.

Εδώ έχω κάνει καλούς, στενούς φίλους. Είμαι ευγνώμων, γιατί στο πλευρό μου βρέθηκαν αξιόλογοι άνθρωποι, οι οποίοι με βοήθησαν όχι μόνο ηθικά, αλλά ακόμη και οικονομικά, ώστε να κάνω το όνειρό μου να σπουδάσω πραγματικότητα», σημειώνει ο Βαχίτ Φασίλ.

Με ιδιαίτερη αγάπη μιλάει για τον άνθρωπο που του προσέφερε δουλειά, ώστε να έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τις σπουδές του.

«Ο άνθρωπος αυτός είναι τόσο αξιόλογος, που δεν έχει μιλήσει πουθενά για τα ευεργετήματά του. Το προηγούμενο διάστημα μου κάλυψε τα έξοδα ορισμένων φροντιστηριακών μαθημάτων, ενόψει των πανελλαδικών, και τώρα μου προσέφερε εργασία, οπότε πλέον θα σπουδάζω στη Θεσσαλονίκη δουλεύοντας ως αποθηκάριος», τονίζει.

Στόχος του Βαχίτ είναι, μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, να επιστρέψει στη χώρα του.

«Θέλω να γυρίσω πίσω, για να βοηθήσω τη χώρα μου. Θέλω να μεταφέρω τις γνώσεις που θα έχω λάβει στο πανεπιστήμιο, θέλω να καταλάβει ο κόσμος την αξία που έχουν τα γράμματα για την ανάπτυξη μιας κοινωνίας.

Μπορεί να ακούγεται ουτοπικό, αλλά θέλω, αν αυτό σταθεί δυνατό, να βάλω κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι ώστε να ξεριζωθούν από τη χώρα μου τα μίση και οι εμφύλιοι», υπογραμμίζει ο ίδιος.

Διακριτικά στο πλευρό του Βαχίτ βρέθηκε η δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης Θεοδώρα Λειψιστινού, η οποία είναι φιλόλογος στο επάγγελμα και εξαιρετικά ευαίσθητη σε τέτοιας φύσης θέματα, αφού πολλές φορές στο παρελθόν ηγήθηκε προσπαθειών για την παροχή βοήθειας σε παιδιά που πλήττονταν από τον πόλεμο.

Η ίδια περιγράφει τον Βαχίτ ως έναν γλυκό όσο και δυναμικό νέο, με ήθος, ευγένεια και τεράστια δίψα για μάθηση.

http://www.theinsider.gr/index.php?...atid=3:society&Itemid=41#.UEzkqZpIdy0.twitter

http://m.youtube.com/#/watch?featur...h?feature=player_embedded&v=vlHkPcVXd88&gl=GR

Νέα επαναστατική πολυπολιτισμική μέθοδος θεραπείας των πονοκεφάλων! Εφαρμόζεται ήδη στους ταλαίπωρους Έλληνες κατοίκους του κέντρου των Αθηνών και σύντομα σε όλη την Ελλάδα..

Σα δε ντρέπεσαι....
Ειρωνεύεσαι τα ήθη απλών φτωχών (αλλά με πλούσιο ψυχισμό) ανθρώπων.....

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Σοβαροι οι Αυστραλοι.Και ηταν παντα σε τετοια ζητηματα.
Αν τα κανουμε και εμεις εδω θα βγουμε και ρατσιστες ...

Ναι γιατί, υπάρχει κανά πρόβλημα; Kαι μόνο που το υποστηρίζει κάποιος αυτό, για μένα είναι ρατσιστής. Γιατί κάλλιστα, μπορεί να αλλάξουν οι συνθήκες και να παρακαλάει και αυτός.

http://m.youtube.com/#/watch?featur...h?feature=player_embedded&v=vlHkPcVXd88&gl=GR

Νέα επαναστατική πολυπολιτισμική μέθοδος θεραπείας των πονοκεφάλων! Εφαρμόζεται ήδη στους ταλαίπωρους Έλληνες κατοίκους του κέντρου των Αθηνών και σύντομα σε όλη την Ελλάδα..

σε όλη την ελλάδα ε ?

χαρά στο κουράγιο σου να τρως φάπες ανα την επικράτεια ....

Καλώς τα παιδιά τα μάγκικα....που χτυπάνε μετανάστες μικροπωλητές και έχουν στην Βουλή κάτι τύπους με στριγκάκια........

Πέρασαν δύο ολόκληρες ώρες από την λήξη του ban σου...Επιστροφή στα νερά...Ραντεβού σε 3 εβδομάδες.

κουρείο αλλοδαπού
Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στα έπιπλα του κουρείου
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: πριν 23'

emailεκτύπωση

Δύο άγνωστοι τραυμάτισαν Έλληνα μέσα σε κουρείο αλλοδαπού τις 8:30 χτες το βράδυ στην οδό Γκινοσάτη 47 στη Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, το θύμα μπήκε να κουρευτεί στο κουρείο ιδιοκτησίας Πακιστανού, αλλά πίσω του εισέβαλλαν δύο άγνωστοι οι οποίοι φιλονίκησαν μαζί του επειδή επέλεξε το κουρείο του αλλοδαπού και κατά την φραστική αντιπαράθεση ένας από τους δράστες τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο ελαφρά στη δεξιά ωμοπλάτη.

Στη συνέχεια έριξαν εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά στα έπιπλά του κουρείου με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής.

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=474251

Απο τους Πακιστανούς περάσαμε και στα μαχαιρώματα,κάθε διαφωνούντα έλληνα...

Πολυ μισος ρε φουστη μου.....

Μια καλη αντιδραση θα ηταν να κανουν πλεον ουρες εξω απο το καταστημα του αφου τον βοηθησουν να το ξαναστησει κουτσα στραβα.

Τι θα κανουν θα την πεσουν σε ολους....?

Καλαμάτα: επίθεση χρυσαυγιτών εναντίον μεταναστών

«Καταδρομική επιχείρηση» για την απομάκρυνση αλλοδαπών μικροπωλητών που βρίσκονται σε διασταυρώσεις με φωτεινούς σηματοδότες στην Καλαμάτα έκαναν την περασμένη Τετάρτη πάνω από 10 μέλη της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Ελευθερία».

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ τα μέλη της Χρυσής Αυγής έδειραν άγρια και έδιωξαν τους μετανάστες, ενώ όταν ερωτήθηκε η Αστυνομία αν γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση, η απάντηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης ήταν ότι δεν έχει γίνει καμία σχετική καταγγελία. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. σημείωναν πως γίνεται έρευνα σχετικά με το περιστατικό.

Σε ανακοίνωση της η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής αναφέρει: «Τα φανάρια της Καλαμάτας είναι πλέον ελεύθερα από τους λαθρομετανάστες που ενοχλούσαν τους περαστικούς, με την επιμονή τους να καθαρίσουν τα τζάμια εκβιαστικά τις περισσότερες φορές, βρίζοντας αυτούς που δεν τους έλεγαν ναι (κυρίως γυναίκες)».

Σημειώνει ακόμη μεταξύ άλλων πως «δύο ημέρες εκκαθαρίσεων μας ήταν αρκετές για να μπει ένας τέλος σε αυτή την κωμωδία με τις αρχές άπραγες και πολλές φορές θεατές της ταλαιπωρίας των Καλαματιανών οδηγών. Οι αριστεροί λαθρομεταναστολάγνοι που θα τους αναζητήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας να τους πάμε εκεί που μένουν για να τους πάρουν στα πολυτελή σπίτια τους»!

Κατά τα άλλα υποστηρίζεται στην ανακοίνωση ότι «κατά την διάρκεια των εκκαθαρίσεων των φαναριών» δεν έγινε καμία επίθεση σε λαθρομετανάστες, γιατί όταν τους αντιλήφθηκαν τράπηκαν σε φυγή.

Αλλοδαπός ο δράστης της «ρατσιστικής επίθεσης» στην οδό Αναξαγόρα

Ενας αλλοδαπός φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας ενός 20χρονου Μαροκινού -και όχι Ιρακινού όπως είχε αναφερθεί- τον περασμένο Αύγουστο, στο κέντρο της Αθήνας και η οποία είχε αποδοθεί αρχικά σε ρατσιστική επίθεση!

Σύμφωνα με στοιχεία και μαρτυρίες που φέρεται να έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί ο 20χρονος δέχθηκε τα κτυπήματα ενός αλλοδαπού με ογκώδες αντικείμενο και ύστερα με ένα μαχαίρι, μετά από απόπειρα κλοπής...
Πλήρης ανατροπή σε όλα τα δεδομένα του περιστατικού που είχε προκαλέσει αίσθηση πριν από ένα μήνα με καταδικαστικές δηλώσεις πολιτικών παραγόντων, που μιλούσαν για «ρατσιστικό μένος αγνώστων».
Ο 20χρονος τραυματίσθηκε θανάσιμα - το πρωί της 11ης Αυγούστου 2012 - στην οδό Αναξαγόρα ύστερα από συμπλοκή με αγνώστους.

Αρχικώς είχε αναφερθεί ότι ο 20χρονος ήταν Ιρακινής καταγωγής, όμως από νεώτερες έρευνες διαπιστώθηκε ότι κατάγεται από το Μαρόκο και είχε αλλοιώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Σε πρώτη φάση δόθηκε η εντύπωση ότι η δολοφονία του 20χρονου ήταν έργο ρατσιστών αφού συνδυάσθηκε με ένα περιστατικό που σημειώθηκε λίγη ώρα νωρίτερα, στην ίδια περιοχή, με τον ξυλοδαρμό ενός Ρουμάνου μετανάστη από ομάδα μοτοσυκλετιστών με μαύρα ρούχα.

Λίγα μέτρα πιο κάτω ο νεαρός Ρουμάνος μόλις συνήλθε συνάντησε έναν Μαροκινό που ήταν φίλος και ομοεθνής του δολοφονηθέντα. Ο μετανάστης από την αφρικανική χώρα έδειξε στον Ρουμανο τον τραυματισμένο φίλο του που ήταν αιμόφυρτος πεσμένος στην οδό Αναξαγόρα. Ο Μαροκινός στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι οι μοτοσυκλετιστές που κτύπησαν τον Ρουμάνο, μαχαίρωσαν και τον φίλο του.

Ομως πλέον τα στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη έχουν μια διαφορετική εικόνα του περιστατικού και μιλούν για μια «εντελώς λάθος αρχική εκτίμηση». Διαπιστώθηκε ότι «ο ξυλοδαρμός του Ρουμάνου είναι απολύτως άσχετος με τον φόνο του Μαροκινού και επιπλέον ο δράστης της εγκληματικής ενέργειας στην οδό Αναξαγόρα είναι αλλοδαπός για τον οποίο συγκεντρώνονται επιβαρυντικά στοιχεία».

Με πλήρη μυστικότητα, 30 από τους λαθρομετανάστες που κρατούνται στην πρώην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης αφέθηκαν ελεύθεροι και μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, καθώς διαπιστώθηκε πως συντρέχουν, ειδικοί για τον καθένα, λόγοι για την απελευθέρωσή τους, όπως η αίτηση πολιτικού ασύλου.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να προστεθεί στις φωνές που θέτουν -ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα- υπό αμφισβήτηση τον Ξένιο Δία και οι οποίες συνοψίζονται στα κατά συρροή αιτήματα των λαθρομεταναστών για τη χορήγηση πολιτικού ασύλου σε συνάρτηση με τον πλημμελή έλεγχο νομιμότητας της παραμονής των μεταναστών στη χώρα, που συμψηφιστικά οδηγεί στο να αφήνονται ελεύθεροι οι μετανάστες.

http://www.enikos.gr/society/77808,Mpalaki_oi_metanastes.html
:smash::Banane0::drummer:

Με πλήρη μυστικότητα, 30 από τους λαθρομετανάστες που κρατούνται στην πρώην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης αφέθηκαν ελεύθεροι και μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, καθώς διαπιστώθηκε πως συντρέχουν, ειδικοί για τον καθένα, λόγοι για την απελευθέρωσή τους, όπως η αίτηση πολιτικού ασύλου.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να προστεθεί στις φωνές που θέτουν -ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα- υπό αμφισβήτηση τον Ξένιο Δία και οι οποίες συνοψίζονται στα κατά συρροή αιτήματα των λαθρομεταναστών για τη χορήγηση πολιτικού ασύλου σε συνάρτηση με τον πλημμελή έλεγχο νομιμότητας της παραμονής των μεταναστών στη χώρα, που συμψηφιστικά οδηγεί στο να αφήνονται ελεύθεροι οι μετανάστες.

http://www.enikos.gr/society/77808,Mpalaki_oi_metanastes.html
:smash::Banane0::drummer:

χααχαχχαα!!! Καλά εδώ μας λένε οτι οι ρατσιστικές επιθέσεις ήταν απο ομοεθνείς ή αλλοδαπούς...... κατα τα άλλα τα χρυσαύγουλα ελευθερα κυκλοφορούν......