www.ellisisland.org
"Bρηκα" τον παππου μου, και το αντιγραφο απο το βιβλιου εγγραφης του....
Ετος 1912
Σορυ για το οφτοπικ
"Bρηκα" τον παππου μου, και το αντιγραφο απο το βιβλιου εγγραφης του....
Ετος 1912
Σορυ για το οφτοπικ
Όντως συμβαίνει αυτό που περιγράφεις Εμίλ...
Μάλιστα τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο όσο περνάει ο καιρός.
Από τη μία βλέπουμε επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων (αναπαλαιώσεις διατηρητέων κτιρίων, ανεγέρσεις εμπορικών κέντρων κλπ) και από την άλλη, ο κόσμος φοβάται να βγει από το σπίτι του μόλις αρχίσει να πέφτει ο ήλιος.
Τελικά, αφού συμφωνείς ότι σε κάποιες περιοχές οι μετανάστες δημιουργούν πρόβλημα, που ακριβώς διαφωνούμε;
Η γιαγιά που έχουν στείλει στο νοσοκομείο για να της πάρουν τη σύνταξη δεν θα αποκτήσει ξενοφοβία;
Η μάνα που βλέπει ξένους να σφάζονται μέρα μεσημέρι μπορεί να αφήσει το παιδί της να παίξει στο δρόμο;
Ήρθαν δηλαδή τα άγρια να διώξουν τα ήμερα και εσύ δικαιολογείς τα άγρια;![]()
Ρωτα τους μπράβους στο Πλαίσιο και τους πρεζέμπορους......
Αυτό τι σημαίνει?? Οτι φταίνε τα πρεζάκια για την κατάντια του κέντρου ή οτι το κράτος ΠΟΤΕ δεν έσκυψε στα προβλήματα τους...??
Τα πρεζακια πως τα "σπρωχνουν" στα Εξαρχεια ? Τους απωθουν απο τα πρωην στεκια τους και τους αφηνουν γυρω απο τα Εξαρχεια και για αυτο ριζωσαν ?
Την εγκατάσταση του ΟΚΑΝΑ στην 3ης Σεπτεμβρίου & Στουρνάρη πώς την κρίνεις σαν απόφαση;
Για να την κρινω φανταζομαι οτι πρεπει ναμαι του "χωρου". Δεν το ηξερα καν .
Και για να πω αν καλως ή κακως εκαναν πρεπει να ξερω το "γιατι" πηγε εκει ?
Ειχε φθηνο ενοικιο ? ηταν "στρατηγικη" κινηση ? Ηταν σε καποια πλαισια που δεν ξερουμε ?
Αρα αυτος ειναι ο λογος ? Επειδη πηγαινοερχονται στον ΟΚΑΝΑ ? Γιατι τα βαπορακια δεν εχουν προβλημα οπου πανε οι πελατες πανε....
Πάτα λίγο φρένο, μην παίρνεις φόρα...Και κυρίως μην βλέπεις παντού κρυφές απειλές και φαντάσματα. Η ερώτησή μου είχε να κάνει με την απορία σου για το πώς "σπρώχνονται" οι ναρκομανείς προς συγκεκριμένες περιοχές. Δηλαδή η αστυνόμευση μιας περιοχής σε αντίθεση με μια άλλη δεν είναι τρόπος; Η εγκατάσταση ενός κεντρικού και όχι πολλών διάσπαρτων Μονάδας Άμεσης Βοήθειας του ΟΚΑΝΑ στον δρόμο που ανέφερα δεν είναι τρόπος;
Να αρχίσω κι εγώ τις ερωτήσεις λοιπόν γιατί φαίνεται να το χοντραίνεις άσχημα. Ποιος είναι ο "χώρος" στον οποίο είμαι εγώ και δεν είσαι εσύ, δεν μου το κάνεις λιανά;
Αν δεν ειχες την μυγα θα διαβαζες και παρακατω τι γραφω. Λεω για αγνωστα πλαισια της μετακινησης, για οικονομικους λογους(πιθανους).....ειναι φανερο οτι εννοω του επιστημονικου χωρου της διαχειρησης των ανθρωπων αυτων.
Αν δεν ειναι καποιος απο την κοινοτητα τους ολα αυτα που αυτοι συνυπολογιζουν στις αποφασεις τους -μαζι με τις εντολες φυσικα της πολιτειας που αγνοουμε αλλα παντα μας αρεσει να εικαζουμε -δεν μπορουμε να απαντησουμε με βεβαιοτητα το γιατι πηραν την αποφαση να πανε εκει.
Αντιληπτο τωρα ?
Δεν μιλω με τον καθεναν και ειδικα με βαπορακια.
Αν εσυ μιλας και εχεις να πεις κατι πεστο.
Αλίμονο... Το κράτος έχει στα ώπα ώπα όλους τους υπόλοιπους. Κρίμα που δεν σκύβει στα προβλήματα των μεταναστών και των ναρκομανών...
Τέτοιος διαχωρισμός πια...
Πλάκα μου κάνεις Αιμίλιε;
Εδώ σε λίγο το κράτος θα σε φορολογεί και μόνο που ανασαίνεις χωρίς να τους νοιάζει αν μπορείς να φας!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.