Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το με
Δεν ειναι γενικά το οτι ''η δύση κατέστρεψε'',αλλά συγκεκριμένα..Και αυτο φαίνεται Ιστορικά.Οποιος θέλει βλεπει πόσες στρατιωτικές επεμβάσεις έγιναν,πόσές αλλαγές καθεστώτων επίσης με παρέμβαση τής Δυσης.
Αν τώρα χρειάζεται νά φρεσκάρεις τις γνωσεις σου για την Ιστορια των εισβολών ή των πραξικοπημάτων ή παλιοτερα της αποικιοκρατίας,ευκαιρια να το κάνεις...Ποτέ δεν είναι αργά..
Αυτή η εξήγηση που μόνος σου την γραφεις και μόνος σου την λές ρατσιστική ειναι οντως πολύ ωραία..Αυτο ντε περί ''χαζομάρας''...Ωραίο φαίνεται...
Ναι, εμένα μου φαίνεται περίεργο που προκηρύσσουν συγγραφείς αλλά όχι, ας πούμε τον Ράμσφελτ. Είναι παράδοξο. Οπότε θα ήταν ενδιαφέρουσα μια λογική εξήγηση ή έστω μια λογική υπόθεση από κάποιον που ξέρει κάτι παραπάνω από μένα.
Τα γενικά για τη Δύση που κατάστρεψε όλους τους λαούς εγώ δεν μπορώ να δω πως αποτελούν επεξήγηση για το συγκεκριμένο παράδοξο. Αν υπονοείς ότι οι λαοί αυτοί έχουν πλέον γίνει παντελώς χαζοί και δεν ξέρουν πια τι κάνουν και τι αποφασίζουν (λόγω Δύσης ... εννοείται!) και επικηρύσσουν στην τύχη, τότε κατά πρώτον μου φαίνεται κάπως ρατσιστική μια τέτοια γενίκευση. Και κατά δεύτερον, πάλι δεν επεξηγεί τίποτα γιατί επί 30 χρόνια ... κατά τύχη θα είχαν διαλέξει και κανένα υπουργό άμυνας και όχι μόνο συγγραφείς και σκιτσογράφους.
Οπότε, θα ήταν καλοδεχούμενη καμιά ιδέα γιατί οι μουσουλμάνοι δεν επικηρύσσουν ποτέ όσους κάνουν πολέμους όπως ο Ράμσφελτ αλλά επικηρύσσουν ανθρώπους που γράφουν βιβλία ή κάνουν σκίτσα ή ταινίες....
Δεν ειναι γενικά το οτι ''η δύση κατέστρεψε'',αλλά συγκεκριμένα..Και αυτο φαίνεται Ιστορικά.Οποιος θέλει βλεπει πόσες στρατιωτικές επεμβάσεις έγιναν,πόσές αλλαγές καθεστώτων επίσης με παρέμβαση τής Δυσης.
Αν τώρα χρειάζεται νά φρεσκάρεις τις γνωσεις σου για την Ιστορια των εισβολών ή των πραξικοπημάτων ή παλιοτερα της αποικιοκρατίας,ευκαιρια να το κάνεις...Ποτέ δεν είναι αργά..
Αυτή η εξήγηση που μόνος σου την γραφεις και μόνος σου την λές ρατσιστική ειναι οντως πολύ ωραία..Αυτο ντε περί ''χαζομάρας''...Ωραίο φαίνεται...