Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ενδεικτικα ανεφερα την περιπτωση αυτη της Ανθηλης γιατι δεν χρησιμοποιουν την δικαιολογια της ελλειψης μεταφορικου μεσου, εχουν παρατησει τον παραδοσιακο καταυλισμο, χρεωθηκαν για να αγορασουν σπιτια και ολα αυτα για να πανε τα παιδια τους σχολειο.

Ε σε τετοια περιπτωση θα επρεπε να ξεβρακωνονται οι υπευθυνοι των σχολειων για να τους δεχθουν και οχι να τους φερουν νεα προβληματα.

Ο φασισμός τυφλώνει τους Έλληνες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/11/2012 23:17

Τελικά φαίνεται ότι η Δημοκρατία δεν είναι και τόσο πολύ ενσωματωμένη στο DNA του Ελληνα.

Πρώτο κρούσμα οι έντονες αντιδράσεις για το ανέβασμα του θεατρικού έργου Corpus Christi στο Χυτήριο, από φασιστικές και παραθρησκευτικές οργανώσεις που είχαν ως αποτέλεσμα το κατέβασμά του τελικά μέσα σε δύο εβδομάδες καθώς δεν πατούσε άνθρωπος.

Δεύτερο κρούσμα φασιστικής και ρατσιστικής νεοελληνικής νοοτροπίας η απόφαση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου και 10ου Δημοτικού σχολείου Χαλανδρίου να μην δεχτούν τσιγγανάκια σε αυτό. Η απόφαση αυτή είναι τραγική: 234 γονείς ψήφισαν κατά, 4 υπέρ και ένας λευκό.

Τρίτο κρούσμα τραμπούκικης άρα φασιστικής νοοτροπίας έστω και αν είναι από την απέναντι πλευρά του πολιτικού φάσματος ο προπηλακισμός της διευθύντριας και ενός καθηγητή σε Γυμνάσιο της οδού Ασκληπιού.

Τρία χαρακτηριστικά κρούσματα, από τα δεκάδες που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό, που δείχνουν ότι όταν η ελληνική κοινωνία βρεθεί χωρίς πολιτικούς φραγμούς και νόμους παίρνει τις χειρότερες αποφάσεις οι οποίες εξυπηρετούν αποκλειστικά μόνο το προσωπικό της συμφέρον και σε καμία περίπτωση το κοινωνικό.

Μέχρι πριν από δέκα χρόνια αυτοθαυμαζόμαστε υποστηρίζοντας ότι οι Έλληνες δεν ήταν ποτέ ρατσιστές γιαυτό τον λόγο δεν υπήρχαν και αντίστοιχα κρούσματα.

Τώρα δυστυχώς αποδεικνύεται ότι δεν είμαστε ρατσιστές επειδή δεν υπήρχαν ξένοι. Γιατί ρατσιστές απέναντι στους τσιγγάνους είμαστε πάντα.

Η ελληνική κοινωνία δυστυχώς δεν ενηλικιώθηκε ποτέ. Η πλειοψηφία των Ελλήνων σκεπτόταν, σκέπτεται και αγωνιά μόνον για το ίδιον συμφέρον και αυτό της οικογένειάς τους.

Για τους υπόλοιπους δεν καίγεται καρφάκι.

Ειδικά σήμερα η οικονομική κρίση έχει επιδεινώσει την κατάσταση. Ο φασισμός που ελλοχεύει έγινε ποτάμι και παρασέρνει στο διάβα του ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Δυστυχώς η Δημοκρατία είναι πλέον μία λέξη νεκρή για τους περισσότερους των Νεοελλήνων ανεξάρτητα από τα πολιτικά τους πιστεύω. Η Παιδεία, η μόνη δύναμη που μπορούσε να ανακόψει τη λαίλαπα του φασισμού, είναι αγαθό εν ανεπαρκεία. Ελάχιστοι οι καθηγητές που επιτελούν σωστά το έργο τους. Και αυτοί σε πολλές περιπτώσεις χλευάζονται από τους υπόλοιπους.

Αν όσοι βλέπουν δεν αντιδράσουν άμεσα η κατάσταση θα γίνει πολύ γρήγορα μη αναστρέψιμη. Και τότε η χώρα παραδομένη στη μοίρα της θα περιμένει τον θάνατό της.

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=482259

Οι μετανάστες βλέποντας τις περιουσίες τους κατεστραμμένες δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους και προχωρούσαν σε καταγγελίες ότι η κατάσταση ήταν άγρια για αυτούς, αλλά μετά το περιστατικό με το μαχαίρωμα του κομμωτή, το κλίμα ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Οι κάτοικοι της περιοχής που σε πολλές περιπτώσεις έχουν πληγεί από την εγκληματικότητα κυρίως των παράνομων μεταναστών, συνεχίζουν και διαμαρτύρονται και αναφέρουν πως στην ουσία είναι στη μέση μεταξύ των μεταναστών και της Χρυσής Αυγής.

Κάτοικος της περιοχής που μιλάει στο NewsIt αναφέρει πως το κλίμα στην περιοχή είναι εκρηκτικό, σημειώνοντας πως οι περισσότεροι δεν είναι ρατσιστές αλλά πλέον οι συνθήκες ζωής είναι απαράδεκτες στη συγκεκριμένη περιοχή.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση καταστηματάρχη internet cafe, η οποία δηλώνει στο NewsIt πως είναι Ελληνίδα και παρόλα αυτά της έσπασαν το μαγαζί, καταγγέλοντας πως αυτό συνέβη γιατί ο σύζυγός της είναι αλλοδαπός.

Σε όλη αυτή την κατάσταση η αστυνομία είναι απούσα, ενώ υπάρχουν φόβοι για έκτροπα το απόγευμα, καθώς στις 19:00 μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν προγραμματίσει πορεία στην περιοχή, ενώ νωρίτερα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου οργανώνουν πορεία προς τον Άγιο Παντελεήμονα.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=172091&catid=3

Καλά τα υπόλοιπα που διάβασα είναι το λιγότερο για γέλια.....

Τελικά ο Έλληνας βίασε 30χρονο μετανάστη ή όχι....??(καταδικαστέο και το αντίθετο)

Χτες έγινε ΑΛΛΗ μία Νύχτα των Κρυστάλλων ή όχι...???

Τα Ρομά παιδιά έχουν δικαιώματα ή όχι.....???

Αυτά....

Υ.Γ Καλά κάτι άλλα που διάβασα περί του "έτσι είναι ο τρόπος ζωής τους", κλπ....φαιδρά..δεν ασχολούμαι καθόλου...

http://www.youtube.com/watch?v=o-RIWDCZXvk

Και μια χαρά εξάγουμε συμπεράσματα από 5 γραμμές που έχει γράψει κάποιος σε ένα blog...
Μόνο εμένα μου φάνηκε δηλαδή περίεργο το ότι 53άχρονος "βιασε" 38άχρονο...
Συνήθως ο βιαστής είναι κατά πολύ δυνατότερος του θύματος.
.

Καλά Μιχάλη δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι γιατί θα ακουστεί πολύ χύμα....

"Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 53χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται ότι επιβεβαίωσε την ερωτική συνεύρεση, αλλά υποστήριξε ότι έγινε με τη θέληση του 30χρονου αλλοδαπού.

Όπως αναφέρει το radiolasithi.gr, η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε επιβεβαίωσε τις καταγγελίες του αλλοδαπού μετανάστη, με αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης να οδηγηθεί στον ανακριτή Λασιθίου."

http://www.pheme.gr/article.aspx?id=5814

Να σου πω τι δεν κολλάει???

Το ότι ο ημεδαπός υποστήριξε οτι έγινε με την θέληση του μετανάστη......

Αυτό δεν κολλάει....

Για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ και επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες και τους φόβους που είχαν εκφράσει μετανάστες για νέες ρατσιστικές επιθέσεις, νέο πογκρόμ στήθηκε το Σάββατο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

http://tvxs.gr/news/ellada/deyteri-nyxta-pogkrom-ston-agio-panteleimona

Το ότι ο ημεδαπός υποστήριξε οτι έγινε με την θέληση του μετανάστη......

Αυτό δεν κολλάει....

Εμένα μου κολλάει μια χαρά. Αλλά εγώ έχω και αρρωστημένο μυαλό.
Αυτό που μου έβγαλε η όλη ιστορία είναι ότι ο καραγκιόζης ο 58άχρονος έταξε λεφτά στον Πακιστανό για να του κάτσει και μετά δεν τα βρήκαν στη πληρωμή ή δεν τον πλήρωσε καθόλου.
Και ο Πακιστανός για να τον εκδικηθεί τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Για να εξηγήσω και τι εννοώ όταν λέω ότι στην περιοχή ισχύει ο κανόνας της δράσης - αντίδρασης με φρέσκο "υλικό".
Την ημέρα που μαχαίρωσαν τον κομμωτή μαχαίρωσαν και μία κοπέλα στην Αγίου Μελετίου, στο ύψος της Marfin.
Σαν γενική αντίδραση, χθές οι ΧΑυγήτες ξεκίνησαν από Αχαρνών και Αγ. Μελετίου και ανεβαίνοντας προς τη Φυλής έσπασαν ότι μαγαζί μετανάστη βρήκαν στο δρόμο τους και πλάκωναν στο ξύλο όποιον μετανάστη έβρισκαν.
Κατέληξαν στη Φυλής όπου έκαναν φασαρίες.
Ενδιάμεσα είχε ενημερωθεί η πρεσβεία της Αιγύπτου (γιατί είχε ξυλοκοπηθεί και ένας Αιγύπτιος) και έσκασαν μύτη καμιά 100αριά Αιγύπτιοι.
Όπως και η Αστυνομία η οποία βρέθηκε στη μέση.
Το όλο ντου είχε σαν αποτέλεσμα τη προσαγωγή 14 ατόμων.

Καταλάβατε τι εθνικότητας είναι αυτοί που προσάχθηκαν ή να κάνω και κακά μου; :p
Σήμερα το πρωί, δύο ντουλαποειδείς ξυρισμένοι τύποι της ασφάλειας έμπαιναν στα μαγαζιά που δουλεύουν Αιγύπτιοι και ζητούσαν τα χαρτιά τους.
Και ένας λόγος που ήμουν κάτω σήμερα ήταν για να υπάρχει κάποιος εύκαιρος να μαζέψει τον μαλάκα που ειδοποίησε τη πρεσβεία από την ασφάλεια στην περίπτωση που τον μάζευαν, πριν τον κάνουν μαύρο στο ξύλο.
Γιατί με δύο παιδάκια, το ένα 9 μηνών, το παίζει μπροστάρης στον πόλεμο κατά της ΧΑ.

Αλλά αυτό είναι αποτέλεσματα μιάς πολιτικής και δεν είναι το αίτιο κι επιιμένεις να ασχολείσαι μ' αυτά και μάλιστα επιλεκτικά...

Διονύση, 12 ώρες σήμερα το έπαιζα σωματοφύλακας σε έναν φίλο Αιγύπτιο μαζί με κάτι άλλους φίλους. Για αυτό μη μου λες ότι ασχολούμαι επιλεκτικά.
Η κατάσταση στα Πατήσια είναι εκρηκτική, οι δύο πλευρές προκαλούν και οι κάτοικοι βρίσκονται στη μέση.
Από τη μία να φυγαδεύουμε μετανάστες και να το παίζουμε τσιλιαδόροι και από την άλλη ο παπάρας που φυγαδεύσαμε σήμερα να μου λέει ότι θα πάρει τηλέφωνο τη πρεσβεία πάλι για να κανονίσουν πογκρόμ στους Έλληνες της Αιγύπτου σαν αντίποινα.
Άλλο πράγμα να σε κλέβει κάποιος και άλλο να φοβάσαι να στρίψεις τη γωνία μη βρεθείς σε διασταυρούμενα πυρά.

Μιχάλη το αποτέλεσμα είναι ίδιο....

Περιγράφεις μια κατάσταση που προκλήθηκε απο το Κράτος....και συντηρείται ακόμη απο το ίδιο με αυξητικές τάσεις.....λόγω Χ.Α.....

Οι μετανάστες εκεί ήταν και πέρσι και πρόπερσι, κλπ.....

Έχουμε πογκρόμ τον τελευταίο χρόνο που δεν υπάρχουν....και προφανώς δεν φταίνε σε αυτό οι μετανάστες... Η αστυνομία κυνηγάει τους αντιφασίστες και τους βασανίζει και αφήνει στο απυρόβλητο τους Ελληνάρες Χ.Α.....

Ε αν θα πάρουν τα τουφέκια και οι μετανάστες δεν θα φταίνε οι τελευταίοι.....μην τρελαθούμε κιόλας....

Αυτό λέω....

Υ.Γ Όσον αφορά τον Πακιστανό, δεν συμμερίζομαι την άποψη σου. Μένει να αποδειχθεί, μέχρι τότε πιστεύω τον ιατροδικαστή....και τον Πακιστανό.

Εμένα μου κολλάει μια χαρά. Αλλά εγώ έχω και αρρωστημένο μυαλό.
Αυτό που μου έβγαλε η όλη ιστορία είναι ότι ο καραγκιόζης ο 58άχρονος έταξε λεφτά στον Πακιστανό για να του κάτσει και μετά δεν τα βρήκαν στη πληρωμή ή δεν τον πλήρωσε καθόλου.
Και ο Πακιστανός για να τον εκδικηθεί τον κατήγγειλε στην αστυνομία.
...

Γίνονται και τέτοια πράγματα ρε σύ? Θα μου πεις τώρα... Του έφυγε φάλτσο ένα σπρώξιμο, μιά ματσακονιά, να η ζημιά - σημάδι βιασμού... Βέβαια, ίσως πέρα απο βιαστής, ήταν και βλάκας ο κρητικός, λες και δεν ήξερε οτι ο άλλος θα πάει αμέσως στην αστυνομία να καταγγείλει τον βιασμό... Θυμήθηκα τώρα την παλιά καλή εποχή των παχέων αγελάδων που συνέβαινε όμως καμμιά φορά η τουρίστρια να καταγγείλει βιασμό για να εισπράξει την ασφάλεια στην χώρα της... Κι έτρεχε ο φουκαράς ο γκρικ λαβερ στα δικαστήρια... Αγχωμένο πήδημα... "Να σου πώ, me and you τώρα make love ok ? No you τρέχεις after to police... ok ?"

Μιχάλη το αποτέλεσμα είναι ίδιο....

Περιγράφεις μια κατάσταση που προκλήθηκε απο το Κράτος....και συντηρείται ακόμη απο το ίδιο με αυξητικές τάσεις.....λόγω Χ.Α.....

Περιγράφω μία κατάσταση όπου μετανάστες έχουν ανοίξει πόλεμο με τη ΧΑ (και το αντίθετο) και οι κάτοικοι βρίσκονται στη μέση.

Οι μετανάστες εκεί ήταν και πέρσι και πρόπερσι, κλπ.....

Τι πέρσι και πρόπερσι βρε;
Και οι δικοί μου σαν μετανάστες βρέθηκαν εκεί! Η περιοχή φιλοξενεί μετανάστες τα τελευταία 100 χρόνια!
Ποτέ όμως δεν υπήρχαν τέτοια προβλήματα.

Έχουμε πογκρόμ τον τελευταίο χρόνο που δεν υπάρχουν....και προφανώς δεν φταίνε σε αυτό οι μετανάστες... Η αστυνομία κυνηγάει τους αντιφασίστες και τους βασανίζει και αφήνει στο απυρόβλητο τους Ελληνάρες Χ.Α.....

Ε αν θα πάρουν τα τουφέκια και οι μετανάστες δεν θα φταίνε οι τελευταίοι.....μην τρελαθούμε κιόλας....

Αυτό λέω....

Μα επειδή αυτό λες και εγώ δεν συμφωνώ μαζί σου.
Κάποιοι μετανάστες δημιουργούν προβλήματα και δίνουν πάτημα στους ΧΑυγήτες να κάνουν ότι κάνουν.
Αυτό που περιμένω από τους άλλους μετανάστες που ανάμεσά τους βρίσκονται και φίλοι μου είναι να στρέψουν τα ντουφέκια τους προς τη ΧΑ και όχι εμένα, ή τον Ελληνισμό στην Αίγυπτο.
Γιατί με αυτό τον τρόπο γίνονται ένα με αυτό που μισώ.
Με πόση άνεση θα το έλεγες αυτό αν έστρεφαν το ντουφέκι εναντίον σου;

Υ.Γ Όσον αφορά τον Πακιστανό, δεν συμμερίζομαι την άποψη σου. Μένει να αποδειχθεί, μέχρι τότε πιστεύω τον ιατροδικαστή....και τον Πακιστανό.

Δεν με εκπλήσσει το ότι συμφωνείς με τον Πακιστανο.
Και προφανώς συμφωνείς με τον ιατροδικαστή επειδή έβγαλε αρχική γνωμάτευση υπέρ του Πακιστανού. Γιατί αν έλεγε κάτι διαφορετικό είμαι σίγουρος ότι θα τον έβαζες στον κουβά ως Ελληναρά.
Εμένα πάλι επέτρεψέ μου να μην πιστεύω ότι γράφει ένα blog και να περιμένω την τελική γνωμάτευση. Όχι ότι έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη αλλά θεωρώ πιο έγκυρη μία απόφαση δικαστηρίου από ένα post σε κάποιο blog.

Αγαπητέ Μιχάλη το Κράτος ευθύνεται για την κατάσταση στον Αγ. Παντελεήμονα και μόνο αυτό.... Εσύ περιγράφεις μία κατάσταση και πολύ καλά κάνεις....αλλά δεν λες απο που προέκυψε αυτή η κατάσταση και ποιος ευθύνεται. Στην συνέχεια μου λες οτι υπάρχουν εκεί μετανάστες εδώ και 100 χρόνια και κάποιοι, σήμερα(ενω 100 χρόνια ήταν ήσυχοι), δημιουργούν προβλήματα δίνοντας "πάτημα" στους Χ.Α....

Μα δεν αναφέρεις και πάλι οτι τα προβλήματα δημιουργήθηκαν λόγω της κατάστασης της χώρας και των ευθυνών της κυβέρνησης. Επισης όταν αναφέρεις οτι βρήκαν "πάτημα" οι Χ.Α. φαίνεται οτι τους δίνεις και ένα "άλλοθι" να κάνουν οτι κάνουν....

Φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί οι φασίστες το κάνουν σε οτιδήποτε είναι σκουρόχρωμο και προφανώς δεν περιμένουν "πατήματα"...για να "δράσουν"..

Να με συγχωρείς αλλά αν μου επιτεθούν και με βαράνε για δύο μέρες, μου καταστρέφουν την περιουσία μου που έφτυσα αίμα για να την κάνω και το Κράτος με τα πειθήνια όργανα του κάθεται και "κοιτά", τότε και τουφέκια θα πάρω και μαχαίρια και οτι θες, να προστατέψω την οικογένεια μου και την περιουσία μου....και θα είμαι και απόλυτα δικαιολογημένος...
Αν στρέψουν λοιπόν το τουφέκι τους εναντίον μου, το φταίξιμο θα το ρίξω στο Κράτος και όχι σε αυτούς.....

Υ.Γ Καλά για τον Πακιστανό σου απάντησα..... Τα περί blog δεν έχουν σχέση και το έχεις ξανααναφέρει..... Το blog και τα ηλεκτρονικά ειδησεογραφικά μέσα, παραθέτουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, οπότε πάει περίπατο το επιχείρημα περι blog.... Στο πόρισμα αναφέρομαι και μόνο σε αυτό...

Καλά αυτοί που μας έλεγαν οτι δεν έγιναν βασανιστήρια στους αναρχικούς και ότι οι μπάτσοι δεν βαράνε μετανάστες, καλύτερα να μην μιλάνε και για άλλα περιστατικά οφθαλμοφανή και με ιατροδικαστικές καταθέσεις εγκλήματα......Έχουν "βεβαρημένο" ιστορικό.....

@Tzimisce

Μιχάλη σε ξέρω τι άνθρωπος(εξαιρετικός) είσαι,γι' αυτό και κουβεντιάζουμε...

Ωστόσο,έχεις μια ισχυρή τάση να απλοποιείς ή να αντιμετωπίζεις αυθόρμητα και συναισθηματικά τα πράγματα.Ξαναγύρνα στην αρχή του άλλου θέματος για την ΧΑ που εσύ ξεκίνησες,να δείς πόσο "ελαφρά" αντιμετώπιζες την ψήφο στην ΧΑ,σαν περιστασιακή και διαμαρτυρίας. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/95488-To-Urban-Legend-της-Χρυσής-Αυγής/page5

Τα περί μαχαιρώματος του κουρέα το εξαντλήσαμε νομίζω-άν κι είδα ένα βίντεο με τον ίδιο στο νοσοκομείο,που έλεγε,ότι θεωρεί το μαχαίρωμά του σαν προσπάθεια να τον διώξουν απο την περιοχή και το μαγαζί του.Κάτι είναι μπερδεμένο στην όλη ιστορία.

Η βασική μας κόντρα,ήταν με το θέμα των ρομά στο Χαλάνδρι και την φασίζουσα συμπεριφορά των ντόπιων εκεί.Οι άνθρωποι εκεί-και σε πολλά άλλα μέρη της χώρας,αντιδρούν σαν φασίστες,τέρμα και τελεία,δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία ή ελαφρυντικό για τέτοια φαινόμενα.Η Ελληνική κοινωνία είναι βαριά άρρωστη κι όσο δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε,γιατί δεν μας αρέσει,τα πράγματα θα γίνονται όλο και χειρότερα.

Δυστυχώς δεν φασίζουν μόνον οι 500000 που ψήφισαν την ΧΑ.Είναι πολύ περισσότεροι...

Last edited:
Επιτέλους, πρέπει να πάρει θέση ο Δένδιας ΤΩΡΑ... Σ'αυτή τη χώρα, όταν δεν σκοτώνουν ή δέρνουν τους μετανάστες, τους βιάζουν ή τους πετούν απο τα λεωφορεία. Βασανίζουν τον κόσμο στο κεντρικότερο αστυνομικό κτίριο, δεν αφήνουν τους τσιγγάνους να μείνουν στα σπίτια τους και τα τσιγγανάκια να σπουδάσουν. Κι όχι μόνο ο Δένδιας... Με τους 284 στους 289 να είναι φασίστες, πρέπει να πάρουν θέση ο ανέτοιμος κι ο πανέτοιμος...

ooooo.jpg

Αγαπητέ Μιχάλη το Κράτος ευθύνεται για την κατάσταση στον Αγ. Παντελεήμονα και μόνο αυτό.... Εσύ περιγράφεις μία κατάσταση και πολύ καλά κάνεις....αλλά δεν λες απο που προέκυψε αυτή η κατάσταση και ποιος ευθύνεται. Στην συνέχεια μου λες οτι υπάρχουν εκεί μετανάστες εδώ και 100 χρόνια και κάποιοι, σήμερα(ενω 100 χρόνια ήταν ήσυχοι), δημιουργούν προβλήματα δίνοντας "πάτημα" στους Χ.Α....

Μα δεν αναφέρεις και πάλι οτι τα προβλήματα δημιουργήθηκαν λόγω της κατάστασης της χώρας και των ευθυνών της κυβέρνησης. Επισης όταν αναφέρεις οτι βρήκαν "πάτημα" οι Χ.Α. φαίνεται οτι τους δίνεις και ένα "άλλοθι" να κάνουν οτι κάνουν....

Άλλοθι δεν δίνω σε κανέναν.
Δεν δίνω όμως και στον μετανάστη που βγάζει το μαχαίρι και σφάζει όποιον μπορεί να έχει 10 ευρώ στη τσέπη του.
Την ίδια φιλοσοφία, ότι φταίει το κράτος, την έχουν και οι ανεγκέφαλοι που έβαλαν τη συμμορία της ΧΑ στη Βουλή!

Φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί οι φασίστες το κάνουν σε οτιδήποτε είναι σκουρόχρωμο και προφανώς δεν περιμένουν "πατήματα"...για να "δράσουν"..

Αιμίλιε, πλακώνομαι στο ξύλο με ΧΑυγήτες πολλά χρόνια πριν ο μέσος Έλληνας ακούσει ότι υπάρχουν.
Από τότε που στήθηκε η Φωκίωνος Νέγρη και προσπαθούσαν να την κάνουν στέκι τους.
Δεν μπορείς να φανταστείς τι φασαρίες γινόντουσαν τη δεκαετία του '90 για να απωθηθούν από τη Δροσοπούλου και να βρεθούν πάνω από την αγορά της Κυψέλης.
Όπως δεν ξέρεις τι πλήγμα ήταν για αυτούς το να βρίσκονται τόσο μακρυά από τα γραφεία τους.
Ο κόσμος της Κυψέλης που σήμερα κατηγορείτε για φασίστες κρατούσε ανενεργή τη ΧΑ επί 25 χρόνια.
Πίστεψέ με, αυτός ο κόσμος, αν δεν είχε προβλήματα σήμερα θα βρισκόταν πάλι με μαχαίρια και τσεκούρια απέναντί τους και όχι αμέτοχος.

Να με συγχωρείς αλλά αν μου επιτεθούν και με βαράνε για δύο μέρες, μου καταστρέφουν την περιουσία μου που έφτυσα αίμα για να την κάνω και το Κράτος με τα πειθήνια όργανα του κάθεται και "κοιτά", τότε και τουφέκια θα πάρω και μαχαίρια και οτι θες, να προστατέψω την οικογένεια μου και την περιουσία μου....και θα είμαι και απόλυτα δικαιολογημένος...

Άρα, καλά κάνουν όσοι Έλληνες έχουν κακοποιηθεί από μετανάστες ή τους έχουν καταστρέψει την περιουσία μετανάστες να βγάζουν ντουφέκια και να κυνηγάνε όποιον μετανάστη βρουν μπροστά τους;
Αυτή η δικαιολογία ισχύει μόνο αν δεν έχεις Ελληνική υπηκοότητα;
Ή αν κυνηγάς μόνο Έλληνες;
Αυτή τη δικαιολογία χρησιμοποιούν ξέρεις και οι ΧΑυγήτες.

Υ.Γ Καλά για τον Πακιστανό σου απάντησα..... Τα περί blog δεν έχουν σχέση και το έχεις ξανααναφέρει..... Το blog και τα ηλεκτρονικά ειδησεογραφικά μέσα, παραθέτουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, οπότε πάει περίπατο το επιχείρημα περι blog.... Στο πόρισμα αναφέρομαι και μόνο σε αυτό...

Τα περί blog (και γενικά περί internet) είναι αυτό που πιστεύω. Και δεν είμαι ο μόνος. Για αυτό και το ξαναλέω.
Ας δούμε λοιπόν ποια θα είναι η κατάληξη.
Αν κάποιος τη γράψει βέβαια...

Ωστόσο,έχεις μια ισχυρή τάση να απλοποιείς ή να αντιμετωπίζεις αυθόρμητα και συναισθηματικά τα πράγματα.Ξαναγύρνα στην αρχή του άλλου θέματος για την ΧΑ που εσύ ξεκίνησες,να δείς πόσο "ελαφρά" αντιμετώπιζες την ψήφο στην ΧΑ,σαν περιστασιακή και διαμαρτυρίας.

Διονύση μου, εκείνο το μήνυμα το έγραψα πριν το δεύτερο γύρο εκλογών.
Είμαι άνθρωπος που ακόμη πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι.
Δυστυχώς διαψεύστηκα πανηγυρικά.

Τα περί μαχαιρώματος του κουρέα το εξαντλήσαμε νομίζω-άν κι είδα ένα βίντεο με τον ίδιο στο νοσοκομείο,που έλεγε,ότι θεωρεί το μαχαίρωμά του σαν προσπάθεια να τον διώξουν απο την περιοχή και το μαγαζί του.Κάτι είναι μπερδεμένο στην όλη ιστορία.

Το προηγούμενο μήνυμά μου ήταν το sequel. Τι έγινε μετά το μαχαίρωμα.
Αυτές οι ιστορίες είναι καθημερινές εκεί.
Όποτε θέλεις, σε πάω στη γειτονιά μία βόλτα να μιλήσεις στον κόσμο να σου πει τι βλέπουν τα μάτια τους κάθε μέρα.
Δεν θα σε πάω σε τίποτα ξυρισμένους ντουλαπάτους, θα σε πάω σε μετανάστες, οικογενειάρχες που έχουν στήσει το μαγαζί τους στην περιοχή.
Το να στεκόμαστε στο "Έλληνας χτύπησε Πακιστανό στη Βέροια" ενώ στη γειτονιά μας έχουμε πόλεμο με θύματα και από τις δύο πλευρές είναι τουλάχιστον αστείο.
Είναι σαν να κλαίμε γιατί η τάδε έσπασε το νύχι της μεταφέροντας τρόφιμα στους Βιετκόγκ την εποχή του πολέμου του Βιετνάμ.

Η βασική μας κόντρα,ήταν με το θέμα των ρομά στο Χαλάνδρι και την φασίζουσα συμπεριφορά των ντόπιων εκεί.Οι άνθρωποι εκεί-και σε πολλά άλλα μέρη της χώρας,αντιδρούν σαν φασίστες,τέρμα και τελεία,δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία ή ελαφρυντικό για τέτοια φαινόμενα.Η Ελληνική κοινωνία είναι βαριά άρρωστη κι όσο δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε,γιατί δεν μας αρέσει,τα πράγματα θα γίνονται όλο και χειρότερα.

Δυστυχώς δεν φασίζουν μόνον οι 500000 που ψήφισαν την ΧΑ.Είναι πολύ περισσότεροι...

Δεν ξέρω γιατί αντέδρασαν έτσι οι κάτοικοι του Χαλανδρίου. Δεν μένω εκεί, δεν ξέρω με ποια φιλοσοφία έκαναν κάτι τέτοιο.
Εκ πρώτης όψεως ακούγεται όντως ρατσιστικό.
Δεν το συνέχισα όμως γιατί απλά δηλώνω άγνοια. Μία τέτοια απόφαση εναντιώνεται στους νόμους και στο σύνταγμα και δεν είναι στο χέρι του κάθε συλλόγου να την πάρει.
Οπότε δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να έδωσαν το δικαίωμα στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων να ψηφίσουν για κάτι τέτοιο και κατά πόσο έχουν τη δύναμη να το κάνουν.

Μιας κι εχω μεγαλωσει στην ιδια γειτονια με τον Μιχαλη,δεν εχω παρα να συμφωνησω με τα οσα γραφει,μπορει να εχω φυγει απ'την περιοχη εδω κι εφτα χρονια,ο λογος ειναι ολα αυτα που περιγραφει ο Μιχαλης,εξακολουθω να εχω επαφη με την περιοχη και ξερω πολυ καλα τι γινεται ακομα και τωρα.
Οποιος εξακολουθει να ζει στη περιοχη,για μενα ειναι ηρωας ή εχει αγνοια κινδυνου ή δεν μπορει να κανει αλλιως.

Καλώς....Μιχάλη...

Διαψεύστηκες την πρώτη φορά, όπως και ο ίδιος αναφέρεις.... Θα δούμε και την δεύτερη σε λίγο καιρό....

Εγω δεν θα ξεχωρίσω ποιος είναι σε δυσμενέστερη κατάσταση σήμερα, οι Έλληνες ή οι μετανάστες.... Για μένα τα πάντα ξεκινούν απο το Κράτος και τελειώνουν στην κοινωνία... Ο ίδιος αναφέρεις οτι η ίδια γειτονιά κυνήγαγε τους χ.α το 90 και οτι θα έκανε το ίδιο και τώρα....

Άρα αυτό που αλλάζει είναι η οικονομική ανέχεια..... Αυτή επηρεάζει και την "ανθρωπιά"???? Γιατί στο βίντεο που παρέθεσα, κάποια γυναίκα φωνάζει δυνατά και ξεκάθαρα..."Έτσι μπράβο, μπράβο μάγκα μου"....την ώρα που σπάει το μαγαζί ενός ανθρώπου ο φασίστας... Βέβαια ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που κρατούν την αξιοπρέπεια τους και αντιτίθενται στους φασίστες....

Αλλά σήμερα το Κράτος έχει παραδώσει τα πάντα στους χ.α.......

Δυστυχώς Μιχάλη η Ιστορία θα επαναληφθεί και θα είναι σκληρό να κρατήσει κάποιος το μυαλό να αντισταθεί......