Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ρε την Αριστερά....... Πάλι αυτή ευθύνεται....

Δεν βαρεθήκατε?? Τα επικοινωνιακά λάθη της Αριστεράς έσπρωξαν τον κόσμο στην Χ.Α., το οτι υποστηρίζει τους αδύναμους έσπρωξαν τον κόσμο στην Χ.Α., το ότι κάνουν απεργίες έσπρωξαν τον κόσμο στην Χ.Α., και ότι άλλο θες......

Μήπως αν δεν υπήρχε η Αριστερά δεν θα είχαμε όλα αυτά τα "στοιχεία" στην κοινωνία?? Μήπως τελικά η Αριστερά είναι η "παρείσακτη" και όχι ο φασισμός???

Όταν πουλάς κάτι προσπαθείς να το καλλωπίσεις μήπως και πιάσει καλύτερη τιμή.
Στους Γερμανούς την πουλάνε! Να μην την καθαρίσουν από τους μετανάστες;
Πως θα πάρει το Made in EU;

Ρε την Αριστερά....... Πάλι αυτή ευθύνεται....

Δεν βαρεθήκατε?? Τα επικοινωνιακά λάθη της Αριστεράς έσπρωξαν τον κόσμο στην Χ.Α., το οτι υποστηρίζει τους αδύναμους έσπρωξαν τον κόσμο στην Χ.Α.

Για ποια Αριστερά μιλάς; Το ΚΚΕ, τον ΔΗΜΑΡ ή τον ΣΥΡΙΖΑ;
Μην μου πεις ότι δεν έκανε επικοινωνιακά λάθη ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ!
Του ΣΥΡΙΖΑ έβγαιναν έξω 20 άτομα να μιλήσουν και ο καθένας έλεγε το δικό του μέχρι που τους μάζεψαν.
Το ΚΚΕ συνεχίζει να προτρέπει τον κόσμο να μην ακούει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τον ΔΗΜΑΡ άστον... Είναι ολόκληρη κατηγορία μόνος του.

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Να αντιστρέψουμε βρε παιδιά λίγο το συλλογισμό.
Η άνοδος της Αριστεράς οφείλεται στη...χρυσή αβγή! :Banane0:

Για ποια Αριστερά μιλάς; Το ΚΚΕ, τον ΔΗΜΑΡ ή τον ΣΥΡΙΖΑ;
Μην μου πεις ότι δεν έκανε επικοινωνιακά λάθη ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ!
Του ΣΥΡΙΖΑ έβγαιναν έξω 20 άτομα να μιλήσουν και ο καθένας έλεγε το δικό του μέχρι που τους μάζεψαν.
Το ΚΚΕ συνεχίζει να προτρέπει τον κόσμο να μην ακούει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τον ΔΗΜΑΡ άστον... Είναι ολόκληρη κατηγορία μόνος του.

Είπα εγώ οτι δεν έκαναν λάθη??

Αλλά το έκαναν λάθη απο το οτι έσπρωξαν τον κόσμο στην Χ.Α.... έχει μια "μικρή" διαφορά.....

Η άνοδος όλων οφείλεται στο μπάχαλο του πολιτικού συστήματος και στους κλέφτες που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια.
Εκτός αν πιστεύεις ότι το 50% των ψηφοφόρων είναι Κομμουνιστές που κρυβόντουσαν τόσα χρόνια και ψήφιζαν ΝΔ/ΠΑΣΟΚ.

Όταν πουλάς κάτι προσπαθείς να το καλλωπίσεις μήπως και πιάσει καλύτερη τιμή.
Στους Γερμανούς την πουλάνε! Να μην την καθαρίσουν από τους μετανάστες;
Πως θα πάρει το Made in EU;
Σε ποιους Γερμανους;;;;; Ποσες γυναικες εχουν στην κυβερνηση και ποσες εμεις;;; Οι Γερμανοι εχουν Καγκελαριο που προερχεται απο την Ανατολικη Γερμανια. Ασιατη Υπουργο. Κορυφαιο Υπουργο με κινητικα προβληματα (που και να τον πουμε ετσι στην Ελλαδα, θεωρειται politically correct φλωροσυμπεριφορα... ). Αυτα με τους "Γερμαναραδες".

Είπα εγώ οτι δεν έκαναν λάθη??

Αλλά το έκαναν λάθη απο το οτι έσπρωξαν τον κόσμο στην Χ.Α.... έχει μια "μικρή" διαφορά.....

Όταν ένα κόμμα δεν πείθει, σπρώχνει τους "αναποφάσιστους" μακριά του.
Πρακτικά αυτοί ορίζουν κάθε φορά το ποιος θα κυβερνήσει, μιας και οι πυρήνες του κάθε κόμματος είναι συγκεκριμένο ποσοστό.
Όταν λοιπόν έχουν χάσει κάθε εμπιστοσύνη από τα μεγάλα κόμματα θα καταφύγουν σε κάποιο που έχει κάποια φόντα να μπει στη Βουλή, ώστε να μην χαρίσουν τη ψήφο τους στο πρώτο κόμμα.
Ως τότε η ΧΑ έκρυβε τον φασιστικό της χαρακτήρα. Το έπαιζε εθνικιστικό κόμμα που θα βγει και θα σώσει την Ελλάδα από τους προδότες.
Οι εναλλακτικές ήταν κάτι οικολόγοι, κάτι μικρά κόμματα χωρίς στον ήλιο μοίρα, και κάποια βρυχώμενα ποντίκια χωρίς πρόγραμμα.

Ακόμη ψάχνεσαι γιατί ψήφισαν ΧΑ;
Βρες μου άλλη επιλογή τότε... :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τ

Βλέπω, έγινες συμπερασματάκιας κι εσύ? Είπα εγω οτι είναι λάθος να αντισταθεί? Φυσικά και να αντισταθεί, αλλά να βάλει και το μυαλό να δουλέψει για το πως θα γίνει αυτό ρεαλιστικά και πιο αποτελεσματικό... Με τον τρόπο που το κάνει στην Ελλάδα, δεν βλέπουμε τα αποτελέσματα που έχει? Αμ, δεν τα βλέπουμε ?... κοντεύει διψήφιο η χα και πάει για εξω απο την βουλή το κκε... κι ας όψονται οι ορφανοί πασόκοι...Σου ξαναείπα, είσαι νέος εδώ... εχεις χάσει κατι τσιτάτα "να τους ενσωματώσουμε στην πολυπολιτισμική μας κοινωνία" να σου πέφτουν τ'αυτιά... Η κάτι μέχρι προχτές κουκουέδες να ντουφεκάνε σήμερα τον κούκλο... Εχεις χάσει πολλά καλά...
Εν πάσει περιπτώσει δεν έχω λύση για την αριστερά. Απλά κατα την γνώμη μου κάνει κάπου κάτι λάθος... Εξήγησέ μου εσύ γιατί δεν μπορεί να πείσει την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου οτι οι λαθρομετανάστες δεν είναι βάρος στο σβέρκο του...

Νταξει, το χαρακτηρισμο τον προσπερνω, δεν εχει σημασια.
Ειπες οτι δεν σ'αρεσει ο τροπος που το κανει στην Ελλαδα και σου ειπα οτι ενας διαφορετικος
τροπος στη Γερμανια εφερε εμφανως χειροτερα αποτελεσματα. Οταν βρεις καποιον καλυτερο
τον συζηταμε.
Οσο για την ερωτηση σου, η απαντηση ειναι απλουστατη. Γιατι ετσι λενε στον κοσμο
η Ολγα και ο Πασχος. Το λεω και σε σενα και στο Μιχαλη, υποτιματε τη δυναμη της τηλεορασης.
Αυτη ανεβαζει κυβερνησεις.Αν δεν εχετε μιλησει σε συνταξιουχους και δεν εχετε δει το
αδειο βλεμμα τους τη στιγμη που τους λες οτιδηποτε αντιθετο με αυτο που τους λενε στο
χαζοκουτι δεν προκειται να καταλαβετε. Ειναι σαν υπολογιστης που τον βαζεις να διαιρεσει με μηδεν.
Αν κοιταξεις καλα στα ματια τους εκεινη την ωρα, θα δεις message: "Does not compute".

Εκτός αν πιστεύεις ότι το 50% των ψηφοφόρων είναι Κομμουνιστές που κρυβόντουσαν τόσα χρόνια και ψήφιζαν ΝΔ/ΠΑΣΟΚ.

Κανεις δεν γεννιεται δεξιος η αριστερος,οι πιο πολλοι αλλαζουν πολιτικη θεση κατα την διαρκεια της ζωης τους,αυτη η χιλιοειπωμενη ερωτηση δεν εχει κανενα νοημα,και αν θες να το παω πιο μακρυα η φιλοσοφια του κομμουνισμου ειναι πιο κοντα στην ανθρωπινη φυση,αν υποθετικα υπηρχε στο DNA μας μπολιασμενος πολιτικος προσανατολισμος αυτος θα ταν αριστερος,,,

@BIOS
Αν θυμάμαι καλά έχεις δηλώσει ψηφοφόρος του Σύριζα. (Αν δεν θυμάμαι καλά, ζητώ συγγνώμη και ακυρώνω το ερώτημα).
Εσένα λοιπόν ο Σύριζα πώς σε έπεισε ότι "οι λαθρομετανάστες δεν είναι βάρος στο σβέρκο σου" και τον ψήφισες; Δηλαδή ποια ήταν τα επιχειρήματα που έπεισαν εσένα αλλά δεν πείθουν τους άλλους και γιατί;

Όταν ένα κόμμα δεν πείθει, σπρώχνει τους "αναποφάσιστους" μακριά του.
Πρακτικά αυτοί ορίζουν κάθε φορά το ποιος θα κυβερνήσει, μιας και οι πυρήνες του κάθε κόμματος είναι συγκεκριμένο ποσοστό.
Όταν λοιπόν έχουν χάσει κάθε εμπιστοσύνη από τα μεγάλα κόμματα θα καταφύγουν σε κάποιο που έχει κάποια φόντα να μπει στη Βουλή, ώστε να μην χαρίσουν τη ψήφο τους στο πρώτο κόμμα.
Ως τότε η ΧΑ έκρυβε τον φασιστικό της χαρακτήρα. Το έπαιζε εθνικιστικό κόμμα που θα βγει και θα σώσει την Ελλάδα από τους προδότες.
Οι εναλλακτικές ήταν κάτι οικολόγοι, κάτι μικρά κόμματα χωρίς στον ήλιο μοίρα, και κάποια βρυχώμενα ποντίκια χωρίς πρόγραμμα.

Ακόμη ψάχνεσαι γιατί ψήφισαν ΧΑ;
Βρες μου άλλη επιλογή τότε... :p

Έκατσαν και φιλοσόφησαν το πρόγραμμα και τις θέσεις του συριζα και τις απέρριψαν αλλά τους έπεισε η χα, δεν κατάφεραν να καταλάβουν ότι είναι φασιστάκια .
Και μετά λέτε να μην χρησιμοποιούμε επιθετικούς προσδιορισμούς…

Κανεις δεν γεννιεται δεξιος η αριστερος,οι πιο πολλοι αλλαζουν πολιτικη θεση κατα την διαρκεια της ζωης τους,αυτη η χιλιοειπωμενη ερωτηση δεν εχει κανενα νοημα,και αν θες να το παω πιο μακρυα η φιλοσοφια του κομμουνισμου ειναι πιο κοντα στην ανθρωπινη φυση,αν υποθετικα υπηρχε στο DNA μας μπολιασμενος πολιτικος προσανατολισμος αυτος θα ταν αριστερος,,,

Δεν το νομίζω...
Πάρε ένα δίχρονο - τρίχρονο, πήγαινέ το στο jumbo και πες του ότι μπορεί να πάρει ότι θέλει.
Αφού φύγετε, εσύ ξεπαραδιασμένος και εκείνο με το μισό jumbo αγκαλιά πες του ότι επειδή πήρε πολλά θα πρέπει να τα μοιραστεί με τα παιδάκια που περιμένουν απ' έξω... :p

Δεν το νομίζω...
Πάρε ένα δίχρονο - τρίχρονο, πήγαινέ το στο jumbo και πες του ότι μπορεί να πάρει ότι θέλει.
Αφού φύγετε, εσύ ξεπαραδιασμένος και εκείνο με το μισό jumbo αγκαλιά πες του ότι επειδή πήρε πολλά θα πρέπει να τα μοιραστεί με τα παιδάκια που περιμένουν απ' έξω... :p

Αν μιλάς για ψηφοφόρους με μυαλό τρίχρονου τότε συμφωνείς ότι ο επιθετικός προσδιορισμός παραμένει.
Τα τρίχρονα πάντως μπορούν άνετα να μοιραστούν τα πράγματα τους, αρκεί να τα έχουν μάθει έτσι οι γονείς τους.

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Δεν το νομίζω...

Ενώ αν του εξηγήσεις ότι ο μπαμπάς του πρέπει να δουλεύει εκατό χρόνια για να δανειστεί παιχνίδια τα οποία τελικά θα του κατάσχει η τράπεζα θα αποδείξεις ότι είναι φύση δεξιός;

Ένα είναι σίγουρο, ότι οι περισσότεροι έχουν πράγματι μια τέτοια υπεραπλουστευτική εντύπωση περί του τι είναι Σοσιαλισμός, με αποτέλεσμα πράγματι να τη μεταδίδουν από γενιά σε γενιά και η ασχετοσύνη πράγματι να συνεχίζει επ άπειρον.

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

@BIOS
Αν θυμάμαι καλά έχεις δηλώσει ψηφοφόρος του Σύριζα. (Αν δεν θυμάμαι καλά, ζητώ συγγνώμη και ακυρώνω το ερώτημα).
Εσένα λοιπόν ο Σύριζα πώς σε έπεισε ότι "οι λαθρομετανάστες δεν είναι βάρος στο σβέρκο σου" και τον ψήφισες; Δηλαδή ποια ήταν τα επιχειρήματα που έπεισαν εσένα αλλά δεν πείθουν τους άλλους και γιατί;

Εγώ ψηφίζω Χρυσή Αβγή. Θες να σου απαντήσω σε κάτι; :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Εγώ ψηφίζω Χρυσή Αβγή. Θες να σου απαντήσω σε κάτι; :BDGBGDB55:

Ναι. Είναι αλήθεια ότι ψηφίζεις χρυσή αβγή επειδή σε έδερνε μικρό ο πατέρας σου και σε ανάγκαζε να ψηφίζεις ΚΚΕ; :Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ναι. Είναι αλήθεια ότι ψηφίζεις χρυσή αβγή επειδή σε έδερνε μικρό ο πατέρας σου και σε ανάγκαζε να ψηφίζεις ΚΚΕ; :Banane0:

Ναι ρε! Με το Ριζοσπάστη ανά χείρας με έδερνε.
Όταν είδε ότι δεν έπιανε, μου έφερε την ΚΟΜ.ΕΠ. στο κεφάλι! :ADFADF1: