Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

χαχχααχ!!Καλά BIOS δεν μιλάς σε κανα 5χρονο.....

Δεν θέλω να μου μεταδώσει "κλίμα" κανένας δημοσιογράφος, θέλω την είδηση και την θέλω χωρίς "κίτρινισμούς"....

Για μένα αυτό είναι το ζητούμενο, για σένα όχι....

Παμάλ....

Που τον είδες τον κιτρινισμό με τον τρόπο που μετέδωσε την είδηση ?... Επειδή ανέφερε την λέξη "αλλοδαπός" ή "μετανάστης" ?
Ως συνήθως κρίνεις τις "πιθανές προθέσεις" του συγγραφέα κι όχι το άρθρο μόνο του... Τέλος πάντων...

553187_463113627034955_262241015_n.jpg

Οι μετανάστες που κρατούνται στο στρατόπεδο της Κορίνθου ξεκίνησαν απεργία πείνας σήμερα το πρωί, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησής τους και την απουσία βασικών προϋποθέσεων όπως έλλειψη φαρμακευτικής περίθαλψης, ελλιπής σίτιση και ανεπαρκείς εγκαταστάσεις θέρμανσης. Μέχρι ώρας στους χώρους του στρατοπέδου έχει καταφτάσει ένα πυροσβεστικό όχημα ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν κάνει χρήση δακρυγόνων. Έπειτα από τηλεφωνική παρέμβαση της βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Κανελλοπούλου θα επιτραπεί η είσοδος μέσα στη μέρα αντιπροσωπίας από εκπροσώπους του κόμματος και απλών πολιτών.
Ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, καλούμε τους νέους και νέες πολίτες να στηρίξουν τον αγώνα των ανθρώπων αυτών με την παρουσία τους ενάντια στην καταπάτηση των βασικών δικαιωμάτων των συνανθρώπων τους.

http://www.left.gr/article.php?id=13688#.UKjxxL5T0s8.facebook

Κάθε τόσο "σκάει" κι ένας φρουρός της τάξης που ληστεύει μετανάστες...Πόσοι να είναι άραγε αυτοί,που ασχολούνται μ' αυτό το εθνοπρεπές σπόρ στην ΕΛΑΣ;
(Αστους τους άλλους με τα ναρκωτκά και με τις προστασίες...)

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ
Ειδικός φρουρός λήστευε διερχόμενους πολίτες
Διερχόμενους πολίτες λήστευε ένας ειδικός φρουρός μαζί με έναν φίλο του, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 03.30 τα ξημερώματα στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης.

Λίγο πριν από την σύλληψή τους οι δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, είχαν ληστέψει έναν Πακιστανό υπήκοο, στην οδό Κύπρου, αρπάζοντάς του το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, σύμφωνα με την καταγγελία του ιδίου.
Ο Πακιστανός κατήγγειλε τη ληστεία στην αστυνομία και μετά από αναζητήσεις της Άμεσης Δράσης, ο ειδικός φρουρός και ο φίλος του, συνελήφθησαν στην συμβολή των οδών Φερών και Κρήτης την ώρα που ετοιμάζονταν να ληστέψουν διερχόμενο πολίτη.
Ο ειδικός φρουρός υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης και ήταν αποσπασμένος στην Αμυγδαλέζα. Οι ληστείες πραγματοποιούνταν με την απειλή του υπηρεσιακού όπλου του ειδικού φρουρού.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63738133

Δεν ήταν ένας τελικά...Συμμορία αστυνομικών που λήστευε αλλοδαπούς κατά δεκάδες ήταν-είναι...

Αρχκώς οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούσαν ότι πρόκειται για μία μεμονωμένη υπόθεση αστυνομικής διαφθοράς. Όμως από την περαιτέρω έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι υπήρχε ολόκληρη «αστυνομική συμμορία που λήστευε αλλοδαπούς», η οποία είχε αναπτύξει πρωτοφανή εγκληματική δράση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος έχει ήδη ομολογήσει την συμμετοχή του σε τουλάχιστον 20 ληστείες. Ωστόσο οι ερευνητές της υπόθεσης εκτιμούν ότι ίσως οι ληστρικές επιθέσεις στις οποίες συμμετείχε προσεγγίζουν τις 100!

Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές ο ειδικός φρουρός, ίσως και με άλλους αστυνομικούς συνεργούς του, ζητούσε από αλλοδαπούς να ελέγξουν τα ταξιδιωτικά έγγραφα τους.

Όταν αυτοί βγάζανε το πορτοφόλι τους, όπου συνήθως είχαν τα έγγραφα αυτά, τους υφάρπαζαν τα χρήματα. Μάλιστα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο ειδικός φρουρός προχωρούσε σε συχνές καταθέσεις σε τράπεζες με τα έσοδα του από τις «ληστείες του δρόμου».

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ερευνούν ακόμη το ενδεχόμενο ο ειδικός φρουρός να συμμετείχε και σε μία σπείρα που προσπάθησε να ληστέψει το βράδυ της 14ης προς 15 Αυγούστου ένα κοσμηματοπωλείο, στο κέντρο της Αθήνας, με την μέθοδο του ριφιφί.

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=484610

Ε, ας πούμε τότε "καλώς καμωμένα" ή στα ελληνικά "μπράβο", σ'αυτούς που έκαναν γρήγορα και σωστά αυτό που όφειλαν να κάνουν, παρ'όλη την ντροπή που τους φορτώνει αυτή η υπόθεση...

Μα είναι να χάνουμε χρόνο; πόσες ευκαιρίες θα χουμε να πούμε μπράβο στην ΕΛΑΣ και το σύστημα ΠΡΟ.ΠΟ της χώρας;
Ένα τεράστιο μπράβο από όλους εμάς είναι το μόνο που αρμόζει να πούμε!

(φίλε, θέλω κι εγώ)

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Μα είναι να χάνουμε χρόνο; πόσες ευκαιρίες θα χουμε να πούμε μπράβο στην ΕΛΑΣ και το σύστημα ΠΡΟ.ΠΟ της χώρας;
Ένα τεράστιο μπράβο από όλους εμάς είναι το μόνο που αρμόζει να πούμε!

(φίλε, θέλω κι εγώ)

:fahne90:

Την Τρίτη το βράδυ, στην Μυτιλήνη, μετανάστες από το Αφγανιστάν και την Ερυθραία, που βρίσκονταν στο λιμάνι του νησιού, δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από ομάδα ατόμων, που τους προσέγγισε με αυτοκίνητο. Από την επίθεση τραυματίστηκε στο κεφάλι μια έγκυος γυναίκα. Μιλώντας στο tvxs.gr, η Ιωάννα Κοτσιώνη, των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, δήλωσε ότι «πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση πριν ο καιρός γίνει χειρότερος». Την ίδια στιγμή, στην Λέσβο, οι κρατούμενοι μετανάστες προέβησαν σε απεργία πείνας, ενώ οι αστυνομικοί διαμαρτύρονται για την αδυναμία που αντιμετωπίζουν στην κράτηση των μεταναστών. Ρεπορτάζ: Νίκος Μίχος

http://tvxs.gr/news/ellada/petaksan-petres-se-egkyo-prosfyga-stin-mytilini

Την 9η πρωινή της Δευτέρας (!) επέλεξε η Αστυνομία για να κάνει έφοδο σε εγκαταλελειμμένο σπίτι δίπλα από το 4ο Λύκειο προκειμένου να συλλάβει παράνομους μετανάστες. Αποτέλεσμα, να γίνει καταδίωξη μέσα στο σχολείο (!) και να «βγουν από τα ρούχα τους» οι γονείς.

http://www.left.gr/article.php?id=14413#.ULCOlw2mpx8.facebook

Δεν άφησαν τίποτα όρθιο στη σχολή... Μόνο τους τοίχους... Φταίνε αυτοί που τους πήγαν εκεί...

Τς,τς,τς.....οι βρομιάρηδες.....

Στον Κορυδαλλό την άλλη φορά.....

Έτσι και αλλιώς αυτό που σας απασχολεί είναι τα ντουβάρια....

αχχαχαχαχαχαχαχα!!!ή LOL.....