Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Μην κάνετε χαρές βρε´,, και αφήστε τα σπακιάσματα κατα μέρος , γιατί δεν θα ξέρετε που θα κρυφτήτε σε λίγο ,,

ρε τα λεγα εγω ,, όταν σας πάταγα στο σβέρκο σαν κουνέλια μου λέγαν όχι βία ...

και συνεχιζω οπου σας πετύχω τους χρυσαυγουλους ,,

ψυχραιμία ....

ο πανικός και ο εκνευρισμός είναι κακοί σύμβουλοι ...
κάτι ξέρουν οι προβοκάτορες ..........

Αυτό το βίντεο λες?

Σε πιά χρονική στιγμή βλέπεις εσύ κάποιον να χτυπάει τον παπού?
Βέβαια αυτόν που βρίζει ολη την ώρα έπρεπε να τον σοπακιάσουν εξ'αρχής...

Στο 0:30 τι του κανει ρε συ Bios? Αερα με την ασπιδα, γιατι τον ειχε πιασει η ζεστη?
Και τον αλλο παλι στο αλλο βιντεο που τον εχουν κατω δεν τον χτυπανε χωρις να αντιστεκεται?
Τι του κανουν, τον συνετιζουν?
Λες να εβρισε και αυτος τα θεια και ηθελε σοπακιασμα? (που δεν ξερω και τι ειναι)
Και την κοπελα με το κινητο που την κυνηγανε?
Και τους τριγυρω που τους βαρανε με το που πλησιαζουν?

Last edited:
Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Στο 0:30 τι του κανει ρε συ Bios? Αερα με την ασπιδα, γιατι τον ειχε πιασει η ζεστη?
Και τον αλλο παλι στο αλλο βιντεο που τον εχουν κατω δεν τον χτυπανε χωρις να αντιστεκεται?

Mην αγχώνεσαι ο εν λόγω κύριος, μας έλεγε κάποτε οτι οι αστυνομικοί δεν ασκούν βία χωρίς αιτία....

και άλλα πολλά...

Ρε Galen, o άνθρωπος έχει τον πόνο του, θέλει να περάσει μέσα και κλαίγοντας σπρώχνει να μπει... Δες το σε αργή κίνηση. Κανείς δεν τον ακούμπισε τον παπού παρα μόνο ο χοντρούλης ο αξιωματικός που προσπαθεί να τον ηρεμίσει... Μη τρελαθούμε κιόλας... Δες το ξανά...

Λες να εβρισε και αυτος τα θεια και ηθελε σοπακιασμα? (που δεν ξερω και τι ειναι)
Και την κοπελα με το κινητο που την κυνηγανε?
Και τους τριγυρω που τους βαρανε με το που πλησιαζουν?

Αυτός ναι κακώς φυσικά τις έφαγε ενώ είναι κάτω...
Το βίντεο είναι αποσπασματικό με πολλά κενά ανάμεσα στις φάσεις και δεν βγάζεις συμπέρασμα τι έχει προηγηθει... Πχ. στο τέλος είναι 3 κάτω (και λογικά τους συνέλαβαν), αλλά δεν φαίνεται για ποιό λόγο έγινε αυτό.

Είμαστε οfftopic, ας μεταφερθούν τα σχετικά ποστς στο περι αστυνομικής βίας thread που υπάρχει...

Αυτός ναι κακώς φυσικά τις έφαγε ενώ είναι κάτω...
Το βίντεο είναι αποσπασματικό με πολλά κενά ανάμεσα στις φάσεις και δεν βγάζεις συμπέρασμα τι έχει προηγηθει... Πχ. στο τέλος είναι 3 κάτω (και λογικά τους συνέλαβαν), αλλά δεν φαίνεται για ποιό λόγο έγινε αυτό.

Και οι υπολοιποι?
Η κοπελα που τραβαει το βιντεο?
Οι τριγυρω που προσπαθουν να τους προστατεψουν απο το ξυλο και αρπαζουν γκλομπιες και αυτοι?
Και ακομα περισσοτερο η ολη αντιμετωπιση των "μηχανοβιων" απο την αρχη? Που περνανε
με τον τροπο που περνανε γκαζωνοντας μεσα απο ολο αυτο το πληθος?
Αυτα τι ειναι?

Και παρεμπιπτόντως, αν ερχόταν κάποιος να μου γράψει σύνθημα στον τοίχο που έβαψα προχτές και μου κόστισε 50 Ε, θα τον έδερνα μόνος μου... :)))

Ιδιως αν τα 50 ευρω τα χεις φαει απο τον Ελληνικο λαο,το λιγοτερο που μπορει να σου κανει ειναι να σου ζωγραφισει τον τοιχο,για την Αεροπαγιτου μιλαμε,Τζοχατζο και πανω..

Μετά συγχωρήσεως φίλτατε Galen, αλλά τις ήθελε ο πωπός σου αυτές τις απαντήσεις. :ernaehrung004:

Υ.Γ. Με την ευκαιρία, στα videos που το μέλος έψαχνε εναγωνίως να βρει και να δει γιατί του "διέφυγαν" - αν και είχαν παρατεθεί, κοουταριστεί και σχολιαστεί μόλις χθες πολλάκις - παρά το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τους πιο συχνούς θαμώνες της κατηγορίας με καθημερινή παρουσία, οι αστυνομικοί φοράνε κοντομάνικα ή μακρυμάνικα; :Banane0:

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ιδιως αν τα 50 ευρω τα χεις φαει απο τον Ελληνικο λαο,το λιγοτερο που μπορει να σου κανει ειναι να σου ζωγραφισει τον τοιχο,για την Αεροπαγιτου μιλαμε,Τζοχατζο και πανω..

Οκ, το παίρνω πίσω τότε :)

Τους δικούς μου τοίχους πάντως τους καμαρώνω(χιλιο γραμμένοι).... Θα τραβήξω καμιά photo να ανεβάσω....

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Οκ, το παίρνω πίσω τότε :)

Στο τελευταιο ποστ μου ομως (#5448) που ειναι και ολη η ουσια δεν
μου απαντας.

Galen, για το δεύτερο βιντεάκι έχω να σου επισημάνω 2-3 σημεία και να μου πείς αν έχω άδικο, αλλά με pm αν θέλεις... Πρώτον εδώ είμαστε offtopic, και δεύτερον κάποιοι, όπως τα σκυλιά του Παβλώφ, αντιδρούν με τον μόνο τρόπο που τους έχουν εκπαιδεύσει να αντιδρούν και χαλούν τη συζήτηση...

εντιτ
οκ... βγαίνω εξω τώρα, αργότερα που θα γυρίσω πίσω θα σου απαντήσω...

Το πουστόσκυλο χρυσαυγίτη που την πέφτει σε γυναίκες με εφημερίδες αριστερού προσανατολισμού μέσα στο μετρό μεταξύ άμυνας και αγίας , εάν το πετύχω θα του βγάλω τα μάτια απο τον κ..
αφου γουστάρει να βγάλει μάτια που διαβάζουν έντυπα κουμουνιστικά ..

το ορκίζομαι ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Μετά συγχωρήσεως φίλτατε Galen, αλλά τις ήθελε ο πωπός σου αυτές τις απαντήσεις. :ernaehrung004:

Δεν το αρνουμαι.:smile:
Και εξακολουθω να πιστευω οτι τετοιες κουβεντες πρεπει να γινονται.

Ναι στον έρωτα, όχι στην ξενέρα,
ξύλο στους φασίστες, 3 φορές την μέρα.

Το πουστόσκυλο χρυσαυγίτη που την πέφτει σε γυναίκες με εφημερίδες αριστερού προσανατολισμού μέσα στο μετρό μεταξύ άμυνας και αγίας , εάν το πετύχω θα του βγάλω τα μάτια απο τον κ..
αφου γουστάρει να βγάλει μάτια που διαβάζουν έντυπα κουμουνιστικά ..

το ορκίζομαι ...

τι εγινε ρε???