john 78
Banned
- 29 December 2008
- 1,684
Re: Απάντηση: Re: To Nabilo "έφαγε" πόρτα από το IHAD (Gemini forum)
Δεν ειρωνευομαι και δεν νομιζω να φαινεται αυτο καπου.
Κανω μερικες ερωτησεις και αν θελει καποιος τις απανταει.
Εσεις την εννοια του Beta Tester δεν την ξερετε παντως.
Ο Darkbox εχει καποια προγραμματα,εγω αυτα γνωριζω.
Εσεις τι θελετε ακριβως και πια θα ειναι η διαδικασια μπορειτε να εξηγησετε?
Φίλε μου, δεν καταλαβαίνω την ειρωνία σου.
Μιλάμε για Unix. Και στο Unix (σχεδόν) τα πάντα μπορούν να γίνουν με ένα vi ή ένα pico. Η απαραίτητη γνώση ως υπόβαθρο εννοείται ότι είναι βασική προϋπόθεση...
Απ'ότι βλέπω είσαι beta tester και developer του Darkbox. Νομίζω θα επρεπε να το γνωρίζεις αυτό...
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, χρειάζεται όπως είπα ήδη πρόσβαση στην πηγή που είναι το CVS. Πρέπει να φτιαχτεί κάτι που θα χρησιμοποιεί τον kernel του, τα modules και τους drivers, προφανώς σημαντικό μέρος του GUI και των API καθώς φαντάζομαι και άλλα που θα ανακαλύπταμε στην πορεία.
Τόνισα ήδη με έμμεσο τρόπο ότι δεν είναι κάτι εύκολο. Για την ακρίβεια δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει καθώς χρειάζεται πρόσωπα που θα ασχοληθούν πολύ εντατικά και σχεδόν θα "αφιερωθούν" σε αυτό. Προσωπικά αδυνατώ να αφιερώσω τόσο χρόνο.
Είναι ωστόσο μια σημαντική πρόταση που αξίζει να συζητηθεί. Ανάμεσά μας ίσως υπάρχουν τα άτομα που δεν έχουν τόσο σημαντικό επαγγελματικό φόρτο ή έστω δεν διστάζουν να αφιερώσουν τον ελεύθερο χρόνο τους και στο τέλος κάτι να βγει απ'αυτό.
Δεν ειρωνευομαι και δεν νομιζω να φαινεται αυτο καπου.
Κανω μερικες ερωτησεις και αν θελει καποιος τις απανταει.
Εσεις την εννοια του Beta Tester δεν την ξερετε παντως.
Ο Darkbox εχει καποια προγραμματα,εγω αυτα γνωριζω.
Εσεις τι θελετε ακριβως και πια θα ειναι η διαδικασια μπορειτε να εξηγησετε?