Το "NBA" αποκλειστικά στο πακέτο του COSMΟΤΕ από την περίοδο 2012-2013

Re: Ο ΟΤΕ πήρε NBA?

Απαραίτητο πια το pvr.
Ακούς ΟΤΕ, βρυκόλακες δε γινόμαστε.

Οι ωρες παντως που παιζει η επαναληψη ( 14.00) την επομενη μερα , ειναι απαραδεκτη, και για μενα προσωπικα ειναι δωρο-αδωρο το NBA αφου σαν εργαζομενος δεν εχω καμια ελπιδα να δω αγωνες.
Αναρωτιεμαι ποιο ειναι το target group του ΟΤΕ για το nba , οι φοιτητες και οι μαθητες δημοτικου η οι εργαζομενοι που μπορουν και να πληρωνουν συνδρομητικη tv?
Συγκριτικα να πω οτι το ESPN AMERICA oλους τους καλους Αμερικανικους βραδινους αγωνες στα διαφορα σπορ , τους δειχνει την επομενη το απογευμα , συνηθως απο τις 18.00 και μετα ετσι ωστε ολο το Ευρωπαικο κοινο να μπορει να δει τα παιχνιδια .

Αν καποιοι συμφωνουν μαζι μου , ας τους παρουμε τηλεφωνο ολοι , μπας και καθιερωσουν καμια πιο λογικη μονιμη ωρα επαναληψης στο OTEHD , τις ωρες που τωρα δειχνει επαναληψη την 14η αγωνιστικη της primera.

Αν μπορει καποιος που εχει παρακολουθησει nba στον οτε τις τελευταιες ημερες να μας δωσει εντυπωσεις σχετικα με προγραμμα,ποιοτητα εικονας(κυριως για hd),περιγραφη καθως και μια συγκριση με νοβα,αν ειναι δυνατον.

Απάντηση: Το NBA αποκλειστικά στο πακέτο του ΟΤΕ από την περίοδο 2012-2013

Στην ote tv τωρα τελευται βλεπω απο αθλητικα μονο nba.Ειναι το καλυτερο!!

Last edited by a moderator:

Αν μπορει καποιος που εχει παρακολουθησει nba στον οτε τις τελευταιες ημερες να μας δωσει εντυπωσεις σχετικα με προγραμμα,ποιοτητα εικονας(κυριως για hd),περιγραφη καθως και μια συγκριση με νοβα,αν ειναι δυνατον.

Δεν έχω ιδέα αν φταίει ο ΟΤΕ ή ο τρόπος λήψης του σήματός τους αλλά πολύ pixelιασμα. Στα στατικά πλάνα η εικόνα είναι καλή (άρα καλή ανάλυση) αλλά στα κινούμενα (κοντινά παικτών) είναι δράμα (άρα χαμηλό bitrate).
Ενώ η ανάλυση υπάρχει, το τελικό αποτέλεσμα δεν θεωρείται HD.

Η ανάλυση είναι σταθερή, δηλαδή 1920X1080i. Οσο για το bitrate δεν μπορεί να είναι τόσο χαμηλό που να δικαιολογεί pixelιασμα. Απενεργοποίησε μερικά φίλτρα από την τηλεόραση σου.
Μάλλον εκεί θα οφείλεται.
Αναφέρεσαι στους αγώνες ΝΒΑ ή αντιμετωπίζεις το πρόβλημα γενικά στο Ote sport HD?
Τι διάμετρο οθόνης έχεις?

Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στον ΟΤΕ ο οποιος μου θυμισε συγκλονιστικες στιγμες τον '90s φερνοντας ξανα στη μνημη μου τον απιστευτο εκτο τελικο μεταξυ Jazz και Bulls και το τελυταιο πρωταθλημα που σηκωσε ο παμμεγιστος MJ!!!

+1, το πέτυχα στο ζάπιν και κόλλησα απλά για να θυμηθώ κ εγώ!!!

Φαντάζομαι θα υπάρχουν πολλοί τέτοιο αγώνες. :2thumb22sup:
Εκατοντάδες κλασσικοί αγώνες μπορούνε να βρεθούνε και στο youtube :chinese:

αλλο στο youtube και αλλο στην τηελοραση..τεελιως διαφορετικη αισθηση + οτι στην τιβι ειχε και ελληνικη περιγραφη με πολλα παραλειπομενα των συγκεκριμενων τελικων και γενικοτερες πληροφοριες..

Αναφέρομαι κυρίως στη δυνατότητα να δει κάποιος κάτι άμεσα, αν ενδιαφέρεται.
Αναμένω και κάποια βελτίωση στην εικόνα του οτε (αν αυτό είναι δυνατόν).
Και εγώ φαν της tv είμαι...:chinese:

Αναφέρομαι κυρίως στη δυνατότητα να δει κάποιος κάτι άμεσα, αν ενδιαφέρεται.
Αναμένω και κάποια βελτίωση στην εικόνα του οτε (αν αυτό είναι δυνατόν).
Και εγώ φαν της tv είμαι...:chinese:
:firstprize:

Και το 2012-13 ισπανικό μπάσκετ στην ΟΤΕ TV Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ισπανικού Πρωταθλήματος μπάσκετ θα ανήκουν και την ερχόμενη (2012-13) σεζόν στον ΟΤΕ. Οι αγώνες, δηλαδή, του εξαιρετικά ενδιαφέροντος τουρνουά θα μεταδίδονται (όπως έγινε και φέτος) απ' την OTE TV.

Πολύ μπάσκετ ο ΟΤΕς μόνο η ευρωλίγκα του έμεινε.

Πρωτάθλημα με 18 ομάδες, δηλ. 34 αγώνες + τα play offs, δεν το λες και τουρνουά!
Αυτό το "τουρνουά" τέλος πάντων είναι αρκετά ενδιαφέρον και το παρακολουθεί κοσμάκις. :chinese:

Απάντηση: Ο ΟΤΕ πήρε NBA?

Πολύ καλή κίνηση απ τον ΟΤΕ. :SFGSFGSF:

Αν έδιναν την καρτούλα μαζί με μια μοντούλα ... Με ακούει κανείς ??? !!!

Μωρέ στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα! :flipout:

Και το 2012-13 ισπανικό μπάσκετ στην ΟΤΕ TV Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ισπανικού Πρωταθλήματος μπάσκετ θα ανήκουν και την ερχόμενη (2012-13) σεζόν στον ΟΤΕ. Οι αγώνες, δηλαδή, του εξαιρετικά ενδιαφέροντος τουρνουά θα μεταδίδονται (όπως έγινε και φέτος) απ' την OTE TV.

Πολύ μπάσκετ ο ΟΤΕς μόνο η ευρωλίγκα του έμεινε.

Δεν είναι νέο, απο την αρχή η συμφωνία ήταν για δύο χρόνια.

το NBA πιως το πηρε ο οτε η νοβα

αποκλειστικα η μερικα παιχνιδια