Το "NBA" αποκλειστικά στο πακέτο του COSMΟΤΕ από την περίοδο 2012-2013

Re: Ο ΟΤΕ πήρε NBA!

καλο αυτο θα δειχνει τα ματς του σκαι που ειχε ενα ζωντανο κυριακη νωρις
ελεγα μακαρι nba tv τελικα πηραν παιχνιδια του σκαι καλο αυτο κ σιγα σιγα ο οτε εμπλουτιζεται

Αν μη τι αλλο, καλη εξελιξη αυτη αλλα ενας αγωνας την εβδομαδα δεν μας καλυπτει. Σκεφτομουν μηπως δειχνει αγωνες το ESPN που στις ΗΠΑ εχει τα δικαιωματα μαζι με ΤΝΤ, ABC και NBA TV αλλα φανταζομαι οτι με τα δικαιωματα της NOVA δε θα μπορει να προσφερει αγωνες απ το συγκεκριμενο καναλι.

το espn δεν εχει μπασκετ λογω nba tv στην ευρωπη φανταζομαι γιατι πολλα χρονια το παρακολουθω κ εχει ολα τα αμερικανικα πλην nba που σημαινει λογω nba tv στην ευρωπη δεν εχει ο espn

Απάντηση: Re: Ο ΟΤΕ πήρε NBA!

'νταξει το κολεγιακό είναι για κλάματα. Ειπαμε

Το κολεγιακό ίσα ίσα που θεωρείται το πιο θεαματικό/δυναμικό και ρεαλιστικό (το τονίζω, ένεκα της χρήσης ουσιών στο μεγάλο αδελφάκι) πρωτάθλημα
που μπορέι κανείς να παρακολουθήσει.

Καλή πάντως η προσθήκη και μακάρι να επεκταθεί.
Αρχίζουν και φάινονται λίγα τα 3 κανάλια ΟΤΕ σπορτ...

Απάντηση: Ο ΟΤΕ πήρε NBA!

Αν δεν ημουν στην μεση του συμβολαιου με την ΝΟΒΑ θα αλλαζα σε ΟΤΕ (οχι για το ΝΒΑ αλλα για το πακετο Ισπανια-Ιταλια-Γερμανια-ΝΒΑ κτλ κτλ).
Στην ΝΟΒΑ για να γεμισουν ωρες δειχνουν Φουλαμ-Νοργουιτς απο το 95/96 και τετοια παρομοια ρεζιλίκια...

Μακάρι να έπαιρνε το NBA tv...!!!
καλό + θα ήταν. με μόνο έναν αγώνα την εβδομάδα δεν κάνει και κάτι

Σιγα το πρωταθλημα (...πλεον)
καλό το κολεγιακό αλλά δεν βλέπεις και πολύ ομαδικό μπάσκετ. όλοι προασπαθούν να δείξουν το ταλέντο τους

Απάντηση: Ο ΟΤΕ πήρε NBA!

Δε θα έλεγα ότι είναι και ατομικό(-ιστικό) το παιχνίδι στο κολεγιακό. Για σκληρή ομαδική άμυνα π.χ.
βλέπεις ισπανικό/γιουγκοσλάβικο (πάλι στον ΟΤΕ κ αυτό) ή Ιταλικό (αληθεια αυτό που είναι;;;;).
Το πλήρες πακέτο του αθλήματος είναι: τα βλέπω όλα για να είμαι κομπλέ, κάτι ανέφικτο κυρίως χρονικά
καθώς πρέπει να γίνεις σαν το Γκόλουμ με το μπάσκετ κ να βλέπεις όλες τις άκυρες ώρες, ειδικά το αμερικάνικο!
Εμένα πάντως το κολεγιακό, ειδικά στη φάση των τελικών με κράτησε πιο πολύ από τελικούς ευρωλίγκα και με το σκληρό δίσκο
στον αποκωδικοποιητή (IPTV) το βλέπω σε νορμάλ ώρες. Άντε κ κανένα ΝΒΑ την εβδομάδα, καλά είμαστε από πορτοκαλί μπάλα...

Re: Απάντηση: Ο ΟΤΕ πήρε NBA!

ε άμα έπαιρνε το nba tv κάτι θα ήταν.
αγωνες nba δεν έδειχνε κι η νόβα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο ΟΤΕ πήρε NBA!

μόλις διάβασα εδώ -> http://www.mediagate.gr/TV-News/item/10504-To-NBA-sto-OTE-TV ότι έχει και η Nova το ΝΒΑ. Τους ίδιους αγώνες έχουν?

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ΟΤΕ εξασφάλισε μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του NBA για τη μετάδοση ενός παιχνιδιού κάθε Κυριακή.

Πρεμιέρα Nova στο NBA και εισφορά 2 ευρώ σε Alter, Ξένιο!
Ο πρώτος (και μάλιστα χριστουγεννιάτικος) αγώνας της χρονιάς στο NBA, θα μεταδοθεί απ' τη Nova, στις 19.00 της Κυριακής...
Πιο συγκεκριμένα, το Novasports 3 θα μεταδώσει την αναμέτρηση, Νικς-Σέλτικς.
http://www.sport-fm.gr/article/522581

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ΟΤΕ εξασφάλισε μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του NBA για τη μετάδοση ενός παιχνιδιού κάθε Κυριακή.
Κι εγώ αυτό ξέρω. Νομίζω πως η Nova έχει πάρει τα δικαιώματα των αγώνων και των εκπομπών του NΒΑ. Αυτό που έχει ο ΟΤΕ είναι αυτό που κάποια στιγμή είχε το ΣΚΑΙ, αν θυμάμαι καλά.

ρε παιδιά, μετά από ένα μήνα, δεν έχουμε κάτι νεώτερο σχετικά με το nba; προφανώς δε θα γίνει τίποτα με το θέμα...