Το νέο μου dac ;;

Επόμενο βήμα ήταν να αγοράσω κουτί για να το "στεγάσω"...κουτί + διακόπτης με ασφάλεια για το πίσω μέρος του = 25 ευρώ από ένα μαγαζί ηλεκτρονικών στον Πειραιά.

Είναι αλουμινένιο, με σχισμές πάνω κ κάτω προς τα πίσω, ασημί μπροστά κ πίσω, μαύρο πάνω, κάτω κ στα πλαϊνά, ενώ διαθέτει κ 2ο πάτωμα για να βιδωθούν εύκολα οι πλακέτες κ όχι κατευθείαν πάνω στο σασί, ενώ μπροστά έχει κ δύο χερουλάκια. :grinning-smiley-043

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMGP1739.jpg
    IMGP1739.jpg
    113.9 KB · Views: 156
  • IMGP1740.jpg
    IMGP1740.jpg
    89.7 KB · Views: 155
  • IMGP1741.jpg
    IMGP1741.jpg
    73.3 KB · Views: 156
το κουτακι ειναι ενα ωραιοτατο της ελληνικης normabox. Με ενα τρυπανακι μπορεις να φτιαξεις τις τρυπες για τις εισοδους σου. Για το iec μπορεις να βαλεις ενα μικρο τροχο σε dremel και να το κοψεις η να κανεις το περιγραμμα με μικρες τρυπες και να το κοψεις.

Απάντηση: Re: Το νέο μου dac ;;

το κουτακι ειναι ενα ωραιοτατο της ελληνικης normabox. Με ενα τρυπανακι μπορεις να φτιαξεις τις τρυπες για τις εισοδους σου. Για το iec μπορεις να βαλεις ενα μικρο τροχο σε dremel και να το κοψεις η να κανεις το περιγραμμα με μικρες τρυπες και να το κοψεις.
Πράγματι είναι το Normabox d-704 με διαστάσεις 420*255*85 χιλιοστά.

Καταρχήν καλοάκουστο κι από εμένα!! Θέλω όμως να σε ρωτήσω αν πλήρωσες τίποτα παραπάνω στο τελωνείο κλπ ή δεν πέρασε καν από εκεί λόγο μικρού κόστους?

Απάντηση: Re: Το νέο μου dac ;;

Καταρχήν καλοάκουστο κι από εμένα!! Θέλω όμως να σε ρωτήσω αν πλήρωσες τίποτα παραπάνω στο τελωνείο κλπ ή δεν πέρασε καν από εκεί λόγο μικρού κόστους?
Δεν πλήρωσα κάτι επιπλέον.
Κατά πάσα πιθανότητα, δεν πέρασε καν από εκεί.
Με ελτα έφτασε.
Αυτά που στέλνονται με courier σίγουρα περνούν από τελωνείο. Όσα έρχονται με απλό ταχυδρομείο, δεν είναι απαραίτητο ότι τα "κοιτά" το τελωνείο, ή αν το κάνει, λόγω κόστους δεν ασχολήθηκε.

χαίρομαι
άντε τώρα και ένα καλό σφάξιμο...

Από όσο ξέρω το έχουμε τουλάχιστον 5 άτομα...
Αντε σε λίγο θα κάνουμε ομάδα..

νομίζω φαίνονται καθαρά...

attachment.php

τους πήρα από τον Ιωαννίδη στη Θεσσαλονίκη...

Κοντά πόδια. Δεν είναι τυχαίο που είναι τοποθετημένοι τόσο κοντά στα chip. Με τα μακριά πόδια είναι σαν να τους πήγες στην απέναντι πλευρά της πλακέτας.

Η χαρά σου βρίσκεται στα μακριά πόδια;
Δεν μπορώ να διαφωνήσω γενικά.
Αλλά ειδικά θα ήταν καλύτερα κοντοπόδαρα.