Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic Phono

Θα μας τρελάνει η Fedex...
Όλη μέρα έδειχνε το πακέτο "Out for delivery", δεν έφτασε ποτέ, και τώρα το δείχνει πάλι "At local Fedex facilities"...

5:17 pm At local FedEx facility SPATA GR

11:02 am On FedEx vehicle for delivery SPATA GR

8:58 am At local FedEx facility SPATA GR

Ό,τι νά 'ναι... Σκωτσέζικο ντουσάκι? :(

Last edited:
Τον είχα ρωτήσει σχετικά με το χρόνο παράδοσης και τη διαφορά τιμής στα ταχυδρομικά (το απλό china mail είναι πολύ ακριβότερο!) και μου απάντησε τα εξής, σε άπταιστα Αγγλοκινέζικα βεβαίως:

"Αs the China post Customs clearance ability are better,so the price will need more than the other express. usually send by other express such as DHL.Fedex. buyer will need pay much more tariffs."

ναι επρεπε

τι να σου πω εγω δεν πληρωσα τιποτα αλλο απο αυτα κατα την αγορα και μου το εφεραν στην πορτα με DHL και μαλιστα σε 3-4 μερες αν θυμαμε καλα

Κινεζοι ειναι παντως η δεν ξερουν τι γραφουν η αγνωστες οι βουλες τις DHL

εγω παντως το κουτι για το mambo θα το παρω απο τον Ιταλο

εγω παντως το κουτι για το mambo θα το παρω απο τον Ιταλο

Ε ναι...

Είχα και μερικά παρατράγουδα με το κινέζικο. Το πάσο της πίσω πλάκας είναι μεγαλύτερο και οι βίδες που είχε μέσα πλέουν. Ευτυχώς έχω καλό απόθεμα από διάφορες οπότε το βόλεψα...

2η μέρα που μου την κάνει η Fedex ... έλεος πια...

Τουλάχιστον ήρθαν οι πλακετούλες...

DSCF0819.jpg

Αριστερά οι κανονικές, και δεξιά μια πιο απλή για το φωτισμό των VUμετρων

Έχουν τα χωροταξικά και πρακτικά θεματάκια τους, κυρίως λόγο βιασύνης και τσιγγουνιάς μου, αλλά λειτουργικά είναι άψογες

Όπως διατάξετε :)

DSCF0824.jpg

Δυστυχώς κάηκε η λάμπα του τέστερ μου και δεν έχω άλλη λάμπα πυρακτώσεως... Οπότε πρέπει να περιμένω μέχρι Δευτέρα για να το δοκιμάσω...

Ή λέτε να χώσω καμιά γρήγορη ασφάλεια και να κάνω κασκαντεριλίκι? :P

Δημήτρη, πολύ μεγάλο δεν είναι το κουτί (ή μικρό το κούφωμα της πόρτας)? :)

Τι έχεις βάλει μέσα (εκτός από το τροφοδοτικό των VU)? Τα υπόλοιπα είναι αυτά που προβλέπει ο Salas στο original σχέδιο εκτός των 2 πλακετών FSP?

Ναι δε βοηθάει και πολύ η φωτό με το φλάς... Ορίστε και μια καλύτερη...

DSCF0833.jpg

Από αριστερά έχουμε

Μετασχηματιστής 6VAC 3VA και πλακετούλα ανόρθωσης και φιλτραρίσματος για τον φωτισμό. Ο μετασχηματιστής δεν έχει κεντρικό ακροδέκτη, οπότε θα παίζει half wave ανόρθωση.

Μετασχηματιστές Hammond 18VAC 80VA, ένας για κάθε κανάλι.

Ανόρθωση με 4 MUR860 ανά κανάλι

Φιλτράρισμα με 4700uF με 4.7ΚΩ bleeders. Διάλεξα προς το παρόν να μή βάλω τη γείωση της επιστροφής των καναλιών με της αντίθετες διόδους και τις 1 και 10 Ω αντιστάσεις.

Έξοδος σε 4πινο speakon βύσμα και είσοδος από IEC με ασφάλεια και κυκλικό διακόπτη.

Λείπουν τα VUμετρα και η καλωδίωση που θα μετράει την τάση στην έξοδο

Και ναι τό πα και πιο πάνω... τα κουτιά είναι μεγαλύτερα απ' ότι υπολόγιζα... το πήρα λίγο βιαστικούτσικα...

Last edited:
Εγώ τό βαλα :)

Και τώρα που το λές... ξέχασα να βάλω στην πίσω πλάκα...

Εγώ τώρα δεν έχω τι να κάνω με τη κατασκευή και περιμένω το κουτί σαν ηλίθιος.

Ούτε μουσική μπορώ να ακούσω αφού είμαι σε αναμονή για μοτέρ/PSU από analogueReduction.

Οπότε έχω όλο το καιρό να σε..... πειράζω. :)

Με σκοτώνει που πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και να περιμένω να πάρω κανένα variac...

Τυχερός μες' την ατυχία μου. Το μοτέρ και τροφοδοτικό δεν θα διατίθενται πλέον από analogueSeduction!

Είμαι ο τελευταίος (εκ στόματος Michell Engineering) που θα παραλάβει αυτό το σετ. Παρόμοιες παραγγελίες πλέον από τον τοπικό αντιπρόσωπο και... αν.

Δεν έχω μεν τι να κάνω με τον FSP σου :) αλλά εγώ εξάρτημα δεν ξεκολλάω. Δεν μου κάθεται καλά αυτό.

Τους ακροδέκτες τους λειάναμε πριν τη κόλληση, τη πλακέτα την καθαρίσαμε με rolli, ισσοπροπυλική εννοώ, 20 μέρες burnin (κοντεύει να "καεί").

Ε, θα περιμένουμε λίγο ακόμη...
:)

Γιά παρατήρησε όμως, συμπίπτει τό ένα κανάλι πού είχε πιό πολύ hum από τό άλλο νά έχει τό M (outer foil) σέ δυσμενέστερη θέση σέ κάποιον C3, C4; Πρίν θωρακίσει τελικά τό κουτί πού έρχεται, ενδεχομένως εκεί νά είναι ή διαφορετική ευαισθησία; Γιά ακούμπα έναν-έναν C3, C4 νά δείς κάπου πιάνει πιό πολύ hum σέ κάποιο κανάλι; Άσκησης κουτο-ιμαντο-αργίας.:HTEHETH63: